تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 278 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اخه من فقط 2-3 تا بازی خاص که فقط مخصوص PC هست رو انجام میدم
    DOTA 2 , WOW
    کنسول اصلا به دردم نمیخوره که و سیستم هم که جاش ثابته و نمیشه جابجاش کرد
    به نظرتون من از همون اول اگه بهترین کول پد رو بگیرم میتونم جلوی گرمای بیش از حد رو بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

اره از نظر من میتونی مشکلی نخواهی داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

چند تا سؤال ناشیانه:
    1- مال من روی کارتنش یک برچسب خورده که بالاش با حروف بزرگ نوشته: N550J ولی پایینتر جلوی قسمت مدل نوشته:N550JV-CM198. آیا درسته؟ همون 550JV است؟
    2- پایین کارتنش یک قسمت سفیدرنگ هست که هشداری در مورد آسیب دیدن باتریهای Litium Ion زده ! مگه نباید باتریش پلیمری باشه (البته کارتنش مربوط به N Series) هست؟ از کجا بفهمم باتریش چیه؟
    3- الآن سیستم عامل نداره و گذاشتم که 3 ساعت شارژ بشه. ولی وقتی زدم به شارژ، اولش چراغ باتری برای چند لحظه نارنجی رنگ شد و بعدش دیگه خاموش. یعنی الآن کلا چراغ باتری خاموشه. مشکل چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

چند تا سؤال ناشیانه:
    1- مال من روی کارتنش یک برچسب خورده که بالاش با حروف بزرگ نوشته: N550J ولی پایینتر جلوی قسمت مدل نوشته:N550JV-CM198. آیا درسته؟ همون 550JV است؟
    2- پایین کارتنش یک قسمت سفیدرنگ هست که هشداری در مورد آسیب دیدن باتریهای Litium Ion زده ! مگه نباید باتریش پلیمری باشه (البته کارتنش مربوط به N Series) هست؟ از کجا بفهمم باتریش چیه؟
    3- الآن سیستم عامل نداره و گذاشتم که 3 ساعت شارژ بشه. ولی وقتی زدم به شارژ، اولش چراغ باتری برای چند لحظه نارنجی رنگ شد و بعدش دیگه خاموش. یعنی الآن کلا چراغ باتری خاموشه. مشکل چیه؟
    مشکلی وجود نداره. با خیال آسوده اقدام به نصب سیستم عاملهای دلخواه کنید.شارژ اولیه هم واجب نیست. هشدارهای مربوط به باتری های لیتیوم یون درباره ی باتری های لیتیوم پلیمر هم صدق میکنه لذا نوشته شده
    کانفیگ CM198 دارای مشخصات IPS لمسی، VRAM برابر 4گیگ، هارد 1 ترا، باتری 4 سلولی و بدون سیستم عامل اصلی اشاره داره

5. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

شرمنده. یک سؤال دیگه. موقع نصب ویندوز دیدم که دو تا پارتیشن داره. پارتیشن اول حدود 900 گیگ و پارتیشن دوم هم حدود 14 گیگ. اون پارتیشن دوم برای چیه؟ الان که ویندوز نصب کردم میبینم که خالیه. میتونم ادغامش کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    منم خریدم اما مشکیش بلو ری هم داره ویندوز 8 ارجینال هم روشه.
    مدل دقیقش اینه: asus n550jv-cn256h.
    فک کنم رمش ddr3L باشه چون رو جعبش زده.
    درسته؟ فقط هاردش یکم صدا میده نمیدونم من حساس هستم یا نه چون تا حالا لپتاپ نداشتم.
    گارانتی هم بردم گفتن مشکلی نداره و عادیه. با نرم افزار هم خود فروشنده تست کرد.
    هارد n550 ها چی هست؟ بهترین هارد چه مدلیه؟
    دیزاینش هم یکم فرق میکنه یعنی همونه ها ولی اون دو دکمه ی بالایی که تو عکس ها کناراشون سوراخ سوراخ داره این نداره و اون دو دکمه هم مستطیلی هستن.
    با این حال من که بد زد تو ذوقم ولی خب به بلو ری و ویندوز ارجینالش می ارزه.
    برای اطمینان من در سایت asus لپتاپ رو رجیستر کردم و سریال نامبرش هم درست بود.
    ضمنا تاریخ تولیدش رو هم زده 2013/10 یعنی سه ماه پیش تولید شده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

شرمنده. یک سؤال دیگه. موقع نصب ویندوز دیدم که دو تا پارتیشن داره. پارتیشن اول حدود 900 گیگ و پارتیشن دوم هم حدود 14 گیگ. اون پارتیشن دوم برای چیه؟ الان که ویندوز نصب کردم میبینم که خالیه. میتونم ادغامش کنم؟
    دلیلی نداره وقتی هارد خام هست و لینوکس یا داس هم نصب نیست فضایی بی دلیل جدا شده باشه
    اگر خالیه براحتی با Disk Management خود ویندوز و یا برنامه های قویتری مثل paragon Hard disk manager ادغامش کنید

9. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Iman Summaray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راهی هست که باطری رو کلا از مدار خارج کرد؟نه اینکه برسه به 95 درصد و خارج بشه میخوام کلا باطری شارژ نشه و فقط با اداپتور کار کنه.
    اینکه به برق وصل کنیو شارژ نشه کلی قلق داره که بعضی وقتا نمیگیره و شارژ میشه تا 100 درصد..اونوقت باید بکنی شارژرو تا دوباره بیاد رو 98 درصد!!!
    حالا اگه از شارژ بکنی و خاموش کنی چند وقت دیگه بخوای روشن کنی با شارژر دوباره همین داستان هست.
    اگه راهی باشه که بشه کلا باطری شارژ نشه و با برق کار کنه عالی میشه واقعا

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

دوستان اگه لپ تاپ رو اسلیپ کنیم تو حمل و نقل مشکلی واسش پیش میاد یا حتمن باید شات دان کنیم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

راهی هست که باطری رو کلا از مدار خارج کرد؟نه اینکه برسه به 95 درصد و خارج بشه میخوام کلا باطری شارژ نشه و فقط با اداپتور کار کنه.
    اینکه به برق وصل کنیو شارژ نشه کلی قلق داره که بعضی وقتا نمیگیره و شارژ میشه تا 100 درصد..اونوقت باید بکنی شارژرو تا دوباره بیاد رو 98 درصد!!!
    حالا اگه از شارژ بکنی و خاموش کنی چند وقت دیگه بخوای روشن کنی با شارژر دوباره همین داستان هست.
    اگه راهی باشه که بشه کلا باطری شارژ نشه و با برق کار کنه عالی میشه واقعا
    همینکه شرکت سازندده ی دستگاه چنین قابلیتی که مد نظر شماست رو قرار نداده یعنی احتیاجی به اینکار نبوده
    بنظرم همین وسواس بی مورد آخرش باعث میشه به باتری یا به مادربورد صدمه وارد کنید
    دوستان اگه لپ تاپ رو اسلیپ کنیم تو حمل و نقل مشکلی واسش پیش میاد یا حتمن باید شات دان کنیم؟
    هیچ مشکلی در حالت استندبای بوجود نمیاد چون برق هارد و بخشهای حساس دیگه کاملا قطع میشه
    ضمن اینکه با رسیدن به فناوری C-state های جدیدتر در معماری هاسول مصرف انرژی در استندبای کاهش قابل ملاحظه ای پیدا کرده و کلا بهتره در اکثر اوقات بجای شات دان و یا هایبرنت از استندبای استفاده بشه تا در افزایش سرعت کار، کاهش مصرف انرژی و بویژه کاهش استهلاک کلی لپتاپ تأثیر مفید چشمگیری ایفا کنه
    Last edited by 3274; 30-01-2014 at 21:45.

13. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •