اخه من فقط 2-3 تا بازی خاص که فقط مخصوص PC هست رو انجام میدم
DOTA 2 , WOW
کنسول اصلا به دردم نمیخوره که و سیستم هم که جاش ثابته و نمیشه جابجاش کرد
به نظرتون من از همون اول اگه بهترین کول پد رو بگیرم میتونم جلوی گرمای بیش از حد رو بگیرم؟
اخه من فقط 2-3 تا بازی خاص که فقط مخصوص PC هست رو انجام میدم
DOTA 2 , WOW
کنسول اصلا به دردم نمیخوره که و سیستم هم که جاش ثابته و نمیشه جابجاش کرد
به نظرتون من از همون اول اگه بهترین کول پد رو بگیرم میتونم جلوی گرمای بیش از حد رو بگیرم؟
اره از نظر من میتونی مشکلی نخواهی داشت
چند تا سؤال ناشیانه:
1- مال من روی کارتنش یک برچسب خورده که بالاش با حروف بزرگ نوشته: N550J ولی پایینتر جلوی قسمت مدل نوشته:N550JV-CM198. آیا درسته؟ همون 550JV است؟
2- پایین کارتنش یک قسمت سفیدرنگ هست که هشداری در مورد آسیب دیدن باتریهای Litium Ion زده ! مگه نباید باتریش پلیمری باشه (البته کارتنش مربوط به N Series) هست؟ از کجا بفهمم باتریش چیه؟
3- الآن سیستم عامل نداره و گذاشتم که 3 ساعت شارژ بشه. ولی وقتی زدم به شارژ، اولش چراغ باتری برای چند لحظه نارنجی رنگ شد و بعدش دیگه خاموش. یعنی الآن کلا چراغ باتری خاموشه. مشکل چیه؟
مشکلی وجود نداره. با خیال آسوده اقدام به نصب سیستم عاملهای دلخواه کنید.شارژ اولیه هم واجب نیست. هشدارهای مربوط به باتری های لیتیوم یون درباره ی باتری های لیتیوم پلیمر هم صدق میکنه لذا نوشته شده
کانفیگ CM198 دارای مشخصات IPS لمسی، VRAM برابر 4گیگ، هارد 1 ترا، باتری 4 سلولی و بدون سیستم عامل اصلی اشاره داره
شرمنده. یک سؤال دیگه. موقع نصب ویندوز دیدم که دو تا پارتیشن داره. پارتیشن اول حدود 900 گیگ و پارتیشن دوم هم حدود 14 گیگ. اون پارتیشن دوم برای چیه؟ الان که ویندوز نصب کردم میبینم که خالیه. میتونم ادغامش کنم؟
سلام دوستان.
منم خریدم اما مشکیش بلو ری هم داره ویندوز 8 ارجینال هم روشه.
مدل دقیقش اینه: asus n550jv-cn256h.
فک کنم رمش ddr3L باشه چون رو جعبش زده.
درسته؟ فقط هاردش یکم صدا میده نمیدونم من حساس هستم یا نه چون تا حالا لپتاپ نداشتم.
گارانتی هم بردم گفتن مشکلی نداره و عادیه. با نرم افزار هم خود فروشنده تست کرد.
هارد n550 ها چی هست؟ بهترین هارد چه مدلیه؟
دیزاینش هم یکم فرق میکنه یعنی همونه ها ولی اون دو دکمه ی بالایی که تو عکس ها کناراشون سوراخ سوراخ داره این نداره و اون دو دکمه هم مستطیلی هستن.
با این حال من که بد زد تو ذوقم ولی خب به بلو ری و ویندوز ارجینالش می ارزه.
برای اطمینان من در سایت asus لپتاپ رو رجیستر کردم و سریال نامبرش هم درست بود.
ضمنا تاریخ تولیدش رو هم زده 2013/10 یعنی سه ماه پیش تولید شده.
دلیلی نداره وقتی هارد خام هست و لینوکس یا داس هم نصب نیست فضایی بی دلیل جدا شده باشه
اگر خالیه براحتی با Disk Management خود ویندوز و یا برنامه های قویتری مثل paragon Hard disk manager ادغامش کنید
راهی هست که باطری رو کلا از مدار خارج کرد؟نه اینکه برسه به 95 درصد و خارج بشه میخوام کلا باطری شارژ نشه و فقط با اداپتور کار کنه.
اینکه به برق وصل کنیو شارژ نشه کلی قلق داره که بعضی وقتا نمیگیره و شارژ میشه تا 100 درصد..اونوقت باید بکنی شارژرو تا دوباره بیاد رو 98 درصد!!!
حالا اگه از شارژ بکنی و خاموش کنی چند وقت دیگه بخوای روشن کنی با شارژر دوباره همین داستان هست.
اگه راهی باشه که بشه کلا باطری شارژ نشه و با برق کار کنه عالی میشه واقعا
دوستان اگه لپ تاپ رو اسلیپ کنیم تو حمل و نقل مشکلی واسش پیش میاد یا حتمن باید شات دان کنیم؟
همینکه شرکت سازندده ی دستگاه چنین قابلیتی که مد نظر شماست رو قرار نداده یعنی احتیاجی به اینکار نبوده
بنظرم همین وسواس بی مورد آخرش باعث میشه به باتری یا به مادربورد صدمه وارد کنید
هیچ مشکلی در حالت استندبای بوجود نمیاد چون برق هارد و بخشهای حساس دیگه کاملا قطع میشه
ضمن اینکه با رسیدن به فناوری C-state های جدیدتر در معماری هاسول مصرف انرژی در استندبای کاهش قابل ملاحظه ای پیدا کرده و کلا بهتره در اکثر اوقات بجای شات دان و یا هایبرنت از استندبای استفاده بشه تا در افزایش سرعت کار، کاهش مصرف انرژی و بویژه کاهش استهلاک کلی لپتاپ تأثیر مفید چشمگیری ایفا کنه
Last edited by 3274; 30-01-2014 at 21:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)