تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 269 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ما میتونیم 2 گل بزنیم مهم اینه که گل نخوریم اونم با این بازیکنی شماره 10 خداییش وحشتناک بازی میکنه

و

امروز 4 مهر 1392 استقلال 68 ساله شد
    تبریکـــــ به همه آبیهــا

سلام.
    یکی از خاطره های بد استقلالی ها بر میگرده به 4 سال پیش یعنی تولد 64 سالگی باشگاه که تصمیم گرفته شد به بازیکنان یک دستگاه لپ تاپ هدیه داده شود اما متاسفانه همه لپ تاپ ها Refurbished بودند و وقتی بازیکنان برای فروش لپ تاپ هایشان به بازار مراجعه کردند فهمیدند که چه کلاهی بر سر باشگاه رفته است.
    موفق باشید.

2. 6 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کدوم سیستم بازی کنیم بهتره؟؟؟؟

ترکیب های احتمالی استقلال برای بازی برگشت

=============================

سیستم 2-4-4 لوزی
    رحمتی
    بیگ زاده-صادقی-حنیف-منتظری
    ساموئل
    نوری-جمشیدیان-خسرو
    قاضی-مجیدی

سیستم 1-4-1-4
    رحمتی
    ساموئل
    نوری-جمشیدیان-لاوره-خسرو
    قاضی

سیستم 3-3-4
    رحمتی
    نوری-صادقی-حنیف-منتظری
    جمشیدیان-ساموئل-خسرو
    برهانی-قاضی-مجیدی

سیستم 1-3-2-4
    رحمتی
    نوری-ساموئل
    اکبرپور-جمشیدیان-خسرو
    قاضی

4. 8 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

سلام بر دوستان استقلالی اینقدر این چند روزه سرم شلوغ بود حتی بازی رو هم زنده ندیدم به داداشم گفتم ضبط کنه حدود ساعت 7 اینطورا نشستم دیدم .

خیلی بد باختیم . یعنی بدترین نتیجه ممکن رو گرفتیم . توی راه که میومدم با خودم حساب میکردم خوب یه گل بزنیم ببریم که خارق العادس مساوی هم کنیم خوبه حالا یه گل هم بخوریم ایرادی نداره زیاد اما 2 تا بخوریم کار سخته . ادل اومدم خونه بازی رو ضبط دیدم 2 تا خوردیمچقدررر تو راه مواظب بودم کسی نتیجه رو لو نده با هزار بدبختی اومدم خونه حالم گرفته شد !

راجع به بازی و بازیکنا زیاد نظر نمیدم . اما واقعا مستحق این نبودیم که 2- 0 ببازیم !! حداقل یه دونه رو باید میزدیم . یعنی وقتی گل های اف سی سئول رو دیدم واقعا از ته دل خندم گرفت !! یه خنده ی تلخی کردم موقع گل زدنشون که داداشم گفت گل خوردیم تو داری به چی میخندی ؟ گفتم بابا من از ناراحتی دارم میخندم !! خداوکیلی این چه گلایی بود ؟ یعنی از زمین و زمان شانس باهاشون یار بود توی اون 2 تا گل . اصلا از روی تاکتیک تیمی نبود جفت گلا رو خدا بهشون هدیه داد همین ! آدم از این حرصش میگیره که چرا باید اینقدر گل اتفاقی بخوره ؟ لااقل یکیش شانسی بود ایراد نداشت . هررررررر 2 تا گل شانسی ! آخه چرا ؟ خوب حداقل یکیشو میشد جبران کرد چرا مال ما نرفت تو گل ؟ ...

تو تهران کارمون سخته . من همیشه حرفی که میزنم پاش میمونم . من به شما قول میدم بازی رو میبریم . اگه نبردیم اصلا من دیگه اینجا نمیامحاضرم سر هر چیزی قسم بخورم که 100% بازی رو ما میبریم اما نمیتونم بگم 100% صعود میکنیم ! صعود سخته ... گل نخوردن جلوی ضد حمله های اینا خیلی سخته ! اما گل زدن بهشون راحته . حیف واقعا حیف نمیتونم برم استادیوم !! کلاس آخرمو نمیرم اما دیگه نمیتونم کلاس قبلش رو هم نرم استاده گفت یه روز هم غیبت کنید اجازه نگیرید حذفتون میکنم !!! اینم از شانس ما . و الا به خدا از ساعت 12 ظهر تو استادیوم بودم . اما واقعا هیچ راهی نیست برمالبته خودمم زیاد مایل به رفتن نیستم واقعا استرس زیادی گرفته منو . 1% فکر میکنم صعود نکنیم من تا خونه دووم نمیارم برسم ! اصلا اینقدر فشار روم هست از استادیوم نمیتونم بازیو ببینم باید خونه باشم حتماتو عمرم اینقدر بازی واسم حساس نبوده و اینقدر استرس نداشتم !

تا همینجا هم اومدیم خیلیه . خیلی . اما وقتی تا اینجا اومدیم چرا تا فینال نریم ؟ حیف نیست ؟ خدا کنه بازی برگشت احساسی بازی نکنیم منطقی بازی کنیم و بتونیم 2 تا بزنیم و هیچی نخوریم . حالا 3 تا هم بزنیم که دیگه واویلاس اما همون 2 تا هم بسه

راجع به فتح الله زاده هم هم با امیر موافقم هم 30vil جان . به هر حال اینی که حاجی هر فصل حتی با دست خالی هم برامون بازیکن میگیره و نمیذاره تیم زمین بمونه خودش شاهکاره و کار هر کسی نیست . اما اینیم که بعضی وقتا اصلا یادش میره وظیفش چیه زیاد جالب نیست آدم واقعا فکر میکنه پشت تیمو خالی کرده !

شما نگاه کنید سر یه پنالتی و اخراج مدیر عامل و سرمربی تیم رقیب دارن پدر داور رو در میارن ... یعنی بیخیال قضیه نیستن تا حقشونو بگیرن . اما از اینور چند تا بازی امسال با اشتباه داوری باختیم ؟ اون 1 امتیاز که کم کردن چی ؟ چیکار کردیم آخرش ؟ سر کدوم مورد اینهمه بحث و جنجال راه انداختیم ؟ هر بار ژنرال اومد حرف بزنه حاجی پشتشو خالی کرد رفت پشت سازمان لیگ !! خوب اینجاها هم باید از تیم حمایت کنه که نمیکنه !

حالا هفته پیش یادتونه بازی رو بردیم 90 چند دقیقه به بازیمون اختصاص داد؟ حالا این بازی که باختیم به خدا از اول برنامه تا آخر حرف از استقلالهحالا ببینید

به امید صعود ... کارمون سخته اما غیر ممکن نیست . فقط حمایت و آرامش میخوایم همین ...

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیاید یه قراری بزاریم !! تروخدا کسی میاد استادیوم برای تشویق کردن بیاد ! قرار شده تو بازی 4 شنبه تماشاگرا اصلا نشینن فقط فقط تشویق حتی اگر گل خوردیم حتی اگر باختیم آخر بازی هم تشکر از کل تیم !

7. 8 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

کدوم سیستم بازی کنیم بهتره؟؟؟؟

سیستم 2-4-4 لوزی
    رحمتی
    ساموئل
    نوری-جمشیدیان-خسرو
    قاضی-مجیدی

من این ترکیب را بیشتر می پسندم اما با چند تغییر

---------------------رحمتی------------------------

هاشم ---------صادقی---------حنیف-------پژمان

--------------------سامونل---------------------

-----سیاوش---------جمشیدیان--------خسرو

------------برهانی ------- قاضی----------------

درصورتی که خدایی نکرده تیم نتونست به هدفش برسه مجیدی اضافه بشه و یک دفاع کم بشه

و امیدوارم که حنیف نره مهاجم بشه!!

نباید ترسو بود نمیدونم چرا چندساله جلو کره ای ها ترسوییم البته بعد از اون بازی که با برانکو 3-2 بردیمشون دیگه ترسو بازی کردیم

قطبی، قلعه نویی و کیروش همه ترسو بودند دیگه نباید ترسید چون چیزی برای از دست دادن نداریم

9. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من این ترکیب را بیشتر می پسندم اما با چند تغییر

---------------------رحمتی------------------------

هاشم ---------صادقی---------حنیف-------پژمان

--------------------سامونل---------------------

-----سیاوش---------جمشیدیان--------خسرو

------------برهانی ------- قاضی----------------

درصورتی که خدایی نکرده تیم نتونست به هدفش برسه مجیدی اضافه بشه و یک دفاع کم بشه

و امیدوارم که حنیف نره مهاجم بشه!!

نباید ترسو بود نمیدونم چرا چندساله جلو کره ای ها ترسوییم البته بعد از اون بازی که با برانکو 3-2 بردیمشون دیگه ترسو بازی کردیم

قطبی، قلعه نویی و کیروش همه ترسو بودند دیگه نباید ترسید چون چیزی برای از دست دادن نداریم
    نخواستیم روی ضد حمله های خفن کره ای ها گل بخوریم شدیم ادم ترسو ؟
    دیگه کره و ژاپن و کلا تیمهای شرقی که معروفن توی سرعتی بازی کردن . البته تیم ملی کره که امسال بر خلاف همیشه سرعتی و ضد حمله ای کار نمیکرد و بیشتر روی توپهای هوایی بود اما همین سئول دیدیم که چقدر روی ضدحمله ها و بازی سرعتی تمرکز داشت و معلوم هم بود با برنامه همچین کاری میکنن و دقیقا روی همین غافلگیری ها گلهاشون رو زدن .
    این ترسو بودن رو بهتره اسمشو بزاریم محتاط بودن و اگه همراه با برنامه باشه مطمئنا پیروزی به همراه میاره .

چه مدافعاییه که داریم والا . کافیه حریف یه دریبل یاد داشته باشه و راحت دریبل میخورن و جالبه از همون نوع دریبل و از همون شخص چند بار دریبل میخورن . مدافعی که دریبل خورش ملس باشه که مدافع نیست . دفعا پارسال کجا امسال کجا . احتمالا کی روش هم مدافعای استقلال رو امسال دعوت نکنه . البته غیر از منتظری و خسرو .

11. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

نخواستیم روی ضد حمله های خفن کره ای ها گل بخوریم شدیم ادم ترسو ؟
    .
    وقتی حمله نمیکنیم دیگه ضد حمله ای رخ نمیده که!!

معمولا تو این بازیهای اخیر تیم ملی ایران با کره به غیر از همون بازی که عرض کردم ایران اصلا حمله نمیکنه که ضد حمله بخوره

مثلا بازی ایران کره در جام ملتها قطر که افشین قطبی مربی بود شما بازی که ایران ارائه کرد را اسمشو محتاط میگذاری یا ترسو؟

تیمی که 120 دقیقه دفاع کرد و با ساختار نامظم دفاعی در نهایت شکست خورد

13. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

قلعه نویی:رای آقایان اظهر من الشمس و شاهکار بود!/ از کمیته انضباطی شکایت می کنم

به گزارش آبیته و به نقل از خبرگزاری فارس- سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت:رای کمیته انضباطی اظهر من الشمس و این رای آخر در نوع خود شاهکار بود.

امیر قلعه نویی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شرایط تیم استقلال بعد از دیدار با اف سی سئول، دیدار برگشت با این تیم و محرومیت یک جلسه ای خود از رقابت های لیگ برتر صحبت های زیر را انجام داد:

در خصوص آخرین شرایط استقلال صحبت کنید..

اول از همه باید بگویم دقیقا ۲۴ ساعت برای بازگشت به تهران در راه بودیم و همه سختی های زیادی کشیدیم. این شرایط فعلی ما است.

بازی با سئول را باختید و حالا کار به استادیوم آزادی و حمایت هواداران کشیده شده. چه صحبتی با مردم دارید؟

در بازی قبل هم ما تا قبل از دریافت گل اول همه چیز در اختیار استقلال بود، هیچ خطری ما را تهدید نمی کرد و چندین ضربه کرنر هم بدست آوردیم.بازی در حالی انجام می شد که هر دو گلی که دریافت کردیم روی اشتباهات فردی بود. به هر حال اتفاقی است که افتاده و ما باید خودمان را برای بازی چهارشنبه آماده کنیم. ان شاءالله بچه ها همت کنند و خدا و اهل بیت هم کمک کنند می توانیم صعود کنیم و این مهم دور از دسترس نیست.

حریف تایلندی را خوب شکست دادید اما آن بازی را در مقابل حریف کره ای انجام ندادید.

به نظر من بازی با حریف تایلندی سخت تر از این بازی بود. کره ای ها تا قبل از آنکه به ما گل بزنند از ما ترسیده بودند. این هم جزئی از فوتبال است، البته بچه های ما بعد از گل احساسی بازی کردند. تنها چیزی که بین دو نیمه به بازیکنان گفتم این بود که مواظب باشید گل دوم را نخورید. ما تا آمدیم روی نیمکت بنشینیم روی یک اشتباه بچه گانه گل دوم را هم دریافت کردیم. حالا باید منتظر بازی چهارشنبه باشیم.

آندو تیموریان و نکونام را هم که در اختیار ندارید؟

جمشیدیان در دقایقی که بازی کرد به او امیدوار شدیم. البته او هنوز با جمشیدیان مد نظر من فاصله دارد اما بازیکنان دیگر باید تلاش کنند تا جایگزین های خوبی باشند.

چه انتظاری از هواداران دارید؟

احتیاجی نیست ما به مردم توصیه ای انجام دهیم. مطمئن هستم آنها ما را تنها نمی گذارند.

در غیاب شما اتفاقاتی در خصوص محسن قهرمانی و قضاوت او در بازی پرسپولیس و سپاهان رخ داد که فوتبال ما را تحت تاثیر قرار داد.

ما که نبویدم اما چیزی که من ندیدم نمی توانم در موردش نظر بدهم.

یک جلسه هم که توسط کمیته انضباطی محروم شدید. نظرتان چیست؟

واقعا برای من جای تعجب دارد که چرا محروم شدم. جلال مرادی خودش آنجا بود و حرف هایی زد که بعد از این حکم متعجب شدم.البته باید ببینیم گزارش داور چه بوده اما وقتی بازیکن ما با داور حرف می زد او را صدا کردم و گفتم با داور حرف نزن ولی من را محروم کردند. در یک صحنه دیگر هم به کمک داور گفتم شما که دیدی خطا داخل محوطه بود پس به داور بگو که خطا در داخل محوطه جریمه اتفاق افتاد. واقعا خیلی از این موضوع تعجب می کنم و حتما در این خصوص با کفاشیان هم صحبت می کنم ولی در این دو سال اخیر کمیته انضباطی در مورد من عدالت را انجام نداد که اگر این اتفاق می افتاد برای من جای تعجب داشت.اگر عدالت در رابطه با قلعه نویی اجرا شد باید تعجب کنید. تمام حکم های این دو سال اخیر را ببینید همه چیز معلوم می شود. این بار باید خدمت کفاشیان بروم. واقعا دیگر شورش در آمده و برای همه مشخص شده که چه اتفاقاتی می افتد.

مثلا چه اتفاقاتی؟

حالا بماند اما خیلی ها اعتراض می کنند اما تذکر داده نمی شود اما من که به کمک داور گفتم شما دیدی توپ داخل محوطه بود محروم شدم. حتی برنامه ۹۰ هم نشان داد که آن توپ داخل محوطه بود.ما اهل شلوغ کاری نیستیم اما ۳ بازی را باخته ایم که هر سه روی اشتباهات داوری رقم خورد. من به گفته کارشناسان برنامه ۹۰ این حرف را می زنم.در بازی با صبا پنالی رخ نداد ما علیه ما پنالتی گرفتند. در رابطه با این رای ها هم می دانستم. این رای آخر هم شاهکار و اظهر من الشمس بود. تازه من شنیده ام که آقایان ناراحت بودند که چرا می توانیم به کمیته استیناف اعتراض کنیم و می خواستند این موضوع را هم منتفی کنند. ان شاءالله نزد کفاشیان می روم و با او صحبت خواهم کرد. اتفاقا در این یکی دو روز سوال کردم که آیا جایی هست که به کمیته انضباطی شکایت کنیم؟ که اگر جایی باشد واقعا شکایت می کنم چون شورش را در آورده ان
    د.

منبع : آبیته

پ ن : خوب امیر خان میخواد شکایت کنه حالا باید ببینیم عملکرد حاجی چطور خواهد بود ...

من قبلآ هم گفتم به جمشیدیان خیلی امید دارم و قطعآ هم تو لیگ و هم آسیا خلآ جباری رو پر میکنه .
    Last edited by king of the kings; 27-09-2013 at 09:25.

15. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دیوار زرد "Die Gelbe Wand" و جهنم آزادی

اینجا ورزشگاه وست فالن شهر دورتموند هست و این قسمتش معروف هست به دیوار زرد هواداران دورتموند تو این قسمت ورزشگاه از دقیقه 0 تا دقیقه 90 بدون توجه به نتیجه بازی یک صدا و هماهنگ تیمشون رو تشویق میکنن بوده بازیهایی که حتی 2-0 عقب بودن و جوری تشویق کردن که بازی برگشته و تیمشون برنده شده

اشتفان افنبرگ هافبک برجسته سابق بایرن مونیخ یه جمله معروف داره در مورد دیوار زرد اون میگه "وقتی در وستفالن هستید و روبروی دیوار زرد می ایستید شما یک گل خورده اید"

حالا قصدم از این مثال این بود

روز چهارشنبه که میریم ورزشگاه اصلا توجهمون نه به زمان بازی باشه نه به نتیجه فقط و فقط تشویق از دقیقه 0 تا 90 تشویق کردن و ایجاد جو سنگین روانی برای اف سی سئول ما رو همون دقیقه اول بازی یک گل جلو میندازه هوادار روز چهارشنبه باید بمب انرژی و انگیزه باشن واسه تیم و بازیکنها همه استقلالیها باید کمک کنیم تا یه جهنم واقعی رو تیم اف سی سئول تجربه بکنه

FB
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 27-09-2013 at 11:25.

17. 18 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بیاید یه قراری بزاریم !! تروخدا کسی میاد استادیوم برای تشویق کردن بیاد ! قرار شده تو بازی 4 شنبه تماشاگرا اصلا نشینن فقط فقط تشویق حتی اگر گل خوردیم حتی اگر باختیم آخر بازی هم تشکر از کل تیم !
    روز چهارشنبه که میریم ورزشگاه اصلا توجهمون نه به زمان بازی باشه نه به نتیجه فقط و فقط تشویق از دقیقه 0 تا 90 تشویق کردن و ایجاد جو سنگین روانی برای اف سی سئول ما رو همون دقیقه اول بازی یک گل جلو میندازه هوادار روز چهارشنبه باید بمب انرژی و انگیزه باشن واسه تیم و بازیکنها همه استقلالیها باید کمک کنیم تا یه جهنم واقعی رو تیم اف سی سئول تجربه بکنه

انشالله.میریم ورزشگاهو جهنم میکنیم.بخدا اگر هم ما تماشاچی ها هم بازیکنا اراده کنیم میشه جبران کرد.خسرو هم که هست(خودش تنهایی 2تا تیمه)
    وعدمون روز بازی تو استادیوم.
    سلامتی همه استقلالی ها.
    Last edited by deadboy; 27-09-2013 at 12:15.

19. 8 کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •