بندرها هر دو معمولين..راكيتيچ،پوگبا و حتي اسنايدر
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بندرها هر دو معمولين..راكيتيچ،پوگبا و حتي اسنايدر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] all trained at Cobham this morning ahead of the second leg of our Champions League semi-final with Atletico Madrid tomorrow.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , meanwhile, warmed up with the rest of the squad before he and the other goalkeepers separated from the group of outfield players with goalkeeping coach Christophe Lollichon.
خوب خوشبختانه گویا کاپیتان و ازارد و اتوئو امروز صبح تمرین کردند و به بازی میرسند
پیتر چک هم برخلاف اخباری که شنیده میشد مصدومیتش در اون حد نیست و شاید در صورت فینالیست شدن چلسی بتونه گلر اول تیم باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهارشنبه :
چلسی 1 - آتلتیکو 0
Last edited by brad pitt; 29-04-2014 at 22:49.
پیتر چک که مثل اینکه کلا خوب شده و امروز هم تمرین کرده و گفته برای بازی با اتلتیکو آماده هستش! جان تری که حضورش غنیمته، امیدوارم برسه به بازی.
حرف از هابک وسط شد به نظر من در حال حاضر بهترین هافبک وسط دنیا تونی کروس هست لامصب فک کنم دقت پاسش بالای95 درصد در هر بازی باشه
قدرت بدنیش هم عالیه و همینطور قدرت تخریب
به همراه ماتیچ میتونه یه خط هافبک رویایی رو تشکیل بده.
منو یاد روزای اوج لمپارد میندازه(البته هیچکی نمیتونه جای لمپاردو پر کنه ولی این شبیه ترین وبهترین گزینه هستش)
سرعتش هم نسبت به اکثر هافبکهای دنیا بیشتره
البته مشکل اینجاست که بایرن هیچوقت همچین غنیمتی رو به این آسونیها از دست نمیده
به نظر میاد چک توی ترکیب اصلی نیست و مورینیو گفته اماده نیست واسه این بازی
اینم ترکیب احتمالی من:
شوارتزر
ازپیلی-تری-کیهیل-ایوا
رامیرس-لوئیز
هازارد-اسکار-ویلیان(شورله)
اتوئو
به نظرم به احتمال خیلی زیاد این ترکیب رو بازی میکنه و در ادامه تورس یا با رو به جای اتوئو و همین طور ویلیان و شورله یا اسکار و شورله رو با هم تعویض میکنه
اگرم تیم احتیاج به گل داشت یکی از هافبک ها حجومی(اسکار یا ویلیان) رو بیرون میکشه و با دو مهاجم بازی میکنه
امیدوارم بازی خوبی رو مثل همیشه شاهدش باشیم از بزگترین مربی جهان و بهترین تیم دنیا![]()
چرا به شورله كم بازي ميرسه.خيلي خوبه.درگيريشم بالاس.هميشه هم موثره.به نظر من از اسكار ميتونه موثر تر باشه.چه بكش بكشي بشه امشب.
Last edited by soheilnouri; 30-04-2014 at 19:07.
خوب تیم به یک بازی ساز نیاز داره که قطعا اسکار بهتر از شورله هست
ولی در کل توانایی های فردی شورله خیلی بالاس و به نظرم بیشتر با ویلیان رقابت داره تا با بقیه
مورینیو نگفته بود فصل برا تری و چک تموم شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)