تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 148 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

به نظرم امشب منچستر تنها چیزی که احتیاج داره، شجاعته و این شجاعت رو مویس باید به تیم منتقل کنه
    امشب تیم چه ببازه، چه ببره یا مساوی بشه، اگر شجاعتی که فصلای پیش تو تیم بود، مویس بتونه به تیم القا کنه، میشه به حرفایی که مویس در مورد فصل بعد میزنه، بیشتر اعتماد کرد
    امیدوارم گیگز از اول بازی کنه
    نمیدونم چرا به بوتنر واسه امشب اعتماد زیادی دارم

امشب قراره همچین موزاییکی ُ تو ورزشگاه پیاده کنن

2. 9 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

باید واقع بین بود، بایرن فصل قبل و حالا این فصل با حضور پپ، و با داشتن بازیکنان با کیفیت، تفکر بالای فنی، انسجام تیمی، اعتماد به نفس بالا و موارد دیگه، برتری محسوسی روی کاغذ و فکت های موجود نسبت به یونایتد داره.
    درسته اینتر و چلسی با داشتن قدرت و شانس کمتر نسبت به بارسای پپ، تونستند برتری خودشون رو ثابت کنن و قهرمان بشن، اما این موضوع قرار نیست همیشه تکرار بشه.
    من فکر میکنم هدف ما برای این بازی، باید این باشه که امید هامون رو برای بازی برگشت بعد از پایان 90 دقیقه امشب داشته باشیم. چون حتی اگر احتمالات و تقدیر به این شکل قرار باشه رقم بخوره که بعد از هر دو بازی بایرن بره به نیمه نهایی، من دوست دارم این موضوع در 90 دقیقه امشب قطعی نشه و به وقوع نپیونده.
    برای رسیدن به این هدف، ما باید روی دو موضوع کار کرده باشیم و برنامه داشته باشیم:
    1- تقویت نقاط قوت خودمون
    2- تخریب نقاط قوت تیم مقابل
    .
    معدود نقاط قوت ما در این فصل، تماشاگرامون در OT هستند که هیچ وقت تیم رو حتی در شکست ها تنها نذاشتند و دارن به دیوید فرصت میدن. درسته این فصل ما در اولدترافورد اقتدار لازم رو نداشتیم، اما این ایراد به تماشاگران وارد نبود. ما باید از امتیاز میزبانیمون نهایت استفاده رو بکنیم و تماشاگرا 90 دقیقه بی توجه به نتیجه تیم رو تشویق کنن.
    یکی دیگه از نقاط قوتمون آمادگی نسبی فاز هجومیمون هست خصوصا وین رونی. رو این حساب باید روی تاکتیک های هجومی خصوصا ضد حمله و ضربات ایستگاهی (که رونی تواناییش بالاست) برنامه ریزی داشته باشیم.
    انگیزه بازیکنان جوان تیم مثل یانوزای، دخه آ، چیچا یا ولبک هم میتونه تاثیر گذار باشه در شرایط تیمی ما..
    .
    مشخصا بایرن به واسطه داشتن هافبک میانی سرعتی و کلا لاین آپ عالی در خط میانی، طبق معمول و به روش گوآردیولا، پاسکاری های زیادی رو خواهند داشت و مشخصا مالکیت توپ با اوناست.ضمن اینکه در هوا هم اونا بازیکنان سرزن دارن. شاید در بازی مقابل تیمی مثل بایرن، از کار انداختن خط میانی و وینگر ها شون، شاهکار باشه. لذا تاثیر گذار بودن عملکرد هافبک دفاعی های ما میتونه تعیین کننده باشه.
    هافبک های میانی ای که ما برای این منظور داریم، عبارتند از:
    کریک، کلورلی، فلینی، فلچر، گیگز، گاگاوا.
    بدون شک، کمترین بازیکنی که شانس حضور در ترکیب خط میانی رو داره کلورلی هست. جوانی و ناآماده بودنش میتونه دلایل قانع کننده ای برای مویز باشه که ازش استفاده نکنه. فلچر هم مشخصا به اون لول آمادگی کامل نرسیده ولی شاید حضورش در نیمکت بهتر از کلورلی باشه.
    کاگاوا هم طبیعتا تمایلات هجومیش خیلی بیشتر از دفاعی است و البته بیشتر کناری هست تا میانی.
    انتخاب دو نفر بین 3 گزینه باقیمانده بسیار سخته، اما میشه حتی ما سه هافبک با تمایلات دفاعی داشته باشیم.
    فرضا تو این ارنج (ترکیب):
    دخه آ
    بوتنر - ویدیچ - جونز - اسمالینگ (رافائل)
    گیگز - کریک - فلینی
    یانوزای -............... - والنسیا (یانگ)
    رونی
    الزامی وجود نداره که ما 4231 بازی کنیم... اتفاقا به نظر من 451 سیستم مناسبی هست و در بحث تعویض ما خیلی جا برای کار کردن داریم. فرضا میشه در صورت نیاز به گل، فلینی رو تعویض و کاگاوا رو وارد زمین کرد یا در صورت حفاظ از گل خورده، کلورلی یا فلچر رو به جای عدنان وارد زمین کرد.
    .
    در کل با انتخاب ترکیبی با ماهیت دفاعی (به خاطر پوشش ضعف دفاعی این فصلمون) میتونیم بایرن رو کنترل کنیم و در فرصتی مناسب حتی به گل هم برسیم.
    (تو پرانتز هم بگم باز شایع شده برای سمت خط راست دفاعی ممکنه رافائل برسه، ولی حضور اسمالینگ هم بد نیست... شاید رو زمین خیلی خوب نباشه، اما در بازی هوایی در دفاع و قدرت بدنی، شرایط خوبی داره.)
    .
    در کل من امیدوارم کادر فنی همه تلاشش رو بکنه و برای همه دقایق و همه احتمالات برنامه داشته باشه... مشخصا بازی مصدومیت و کارت های قرمز و زرد ممکنه داشته باشه. گل زود هنگام زدن یا خوردن داره. اگر تیم ندونه پس از پیش اومدن این موارد برنامش چیه، فاتحش خوندش.
    تو چند پست قبلترم هم گفتم، بازم میگم، امیدوارم اخراجی ندیم! تحت هیچ شرایطی.

4. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : De Gea, Jones, Ferdinand, Vidic, Büttner, Valencia, Carrick, Fellaini, Giggs, Rooney, Welbeck. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تعجب میکنم کاگاوا با فرم خوبی که توی بازی های قبلی داشته چرا توی زمین نیست!پاس های کاگاوا بهتر از فلینی به دردمون میخورن.

6. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

قرار دادن جونز سمت راست خیلی خوبه... از اسمالینگ بهتره...
    حالا فرمیشن کدوم از این دو حالته؟:
    4231:
    دخه آ
    بوتنر، ویدیچ، فردیناند، جونز
    کریک، فلینی
    گیگز، رونی، والنسیا
    ولبک

یا 451
    دخه آ
    بوتنر، ویدیچ، فردیناند، جونز
    گیگز، کریک، فلینی
    ولبک،.............، والنسیا
    رونی
    .
    حدس من اینه که 4-5-1 هستیم... به همین خاطره که کاگاوا نیست، چون اگه سیستم 4231 بود، میتونست پست مهاجم (رونی) و به جای ولبک بازی کنه.

8. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

10. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خدا ولبک رو نکشه!!
    تک به تک رو به بدترین شکل خراب کرد...
    من فکر میکنم نیمه اول خیلی خوب بودیم، امیدوارم این روند در نیمه دوم هم ادامه پیدا کنه و تقویت بشه. نکته مقابل به مثل با تیکی تاکا، فقط مشایعت (درست تایپ کردم؟) و بستن فضاهاست و دزدیدن توپ در برخورد های نزدیک هست. دوییدن به دنبال توپ برای گرفتنش دقیقا چیزیه که بایرن میخواد، خصوصا در نیمه زمینه خودی.باید صبور بود تا خود تیم مقابل بازی زمینی رو به بازی هوایی یا تست شوت از راه دور تبدیل کنه که ما هم این پتانسیل رو داریم که تبدیلش کنیم به ضد حمله. حرکت های از کنار خط طولی هم کاملا کارساز، چون حداقلش تبدیل میشه، به 6 حالت:، ارسال توپ/ گرفتن اوت از حریف / گرفتن کرنر از حریف / گرفتن خطا / عبور از حریف و موقعیت سازی / و تنها حالتی که به ضرر تیم هست از دست دادن توپ هست./
    امیدوارم 15 دقیقه اول و آخر نیمه دوم، بازی رو به هیچ وجه شل نگیریم... مطمئنا گواردیولا هم راهکارهای خودش رو برای نیمه دوم خواهد داشت و بایرن هم هنوز همون بایرن مدافع عنوان قهرمانیه.
    ضمن اینکه کارت زرد والنسیا هم اشتباه بود به نظرم، برخورد خاصی نبود. و واقعا دم داوید گرم... جانم به این سیو...
    در کل ایشالا که بتونیم تو این بازی از تمام داشته هامون برای رسیدن به پیروزی استفاده کنیم.

12. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیلی بهتر از اونی شد که فک میکردم، همه عالی بودن فقط ای کاش اون ولبک احمق گل میزد. ده خیا هم که اصلا هیچی 20 امتیاز داشت. اما حالا که با گل خورده مساوی کردیم اونور گل میخوایم که کار اسونی نیست، باید برگشت جانوزای رو بزاره تو به نظرم

14. 5 کاربر از asghar taraghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

خدا رو شکر,,راضیم به این نتیجه..
    انصافا نتیجه عادلانه بود..اون ها هم موقعیت های جدی نداشتند و مثلل همیشه پاس رو بین خودشون رد و بدل میکردن..
    نیمه دوم هم با اومدن کاگاوا شرایط فرق کرد و از اون حالت تدافعانه یکم در اومدیم..بازی برگشت هم اون ها محرون دارن و اورا ما هم میرسه و شرایط بهتر میشه..
    اون به نظر من گلی که ولبک زد رو هم داور میتوتست قبول کنه..

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

16. 6 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فن پرسی اگه به بازی برگشت برسه و جای ولبک تو بازی باشه و یونایتد حتما تو بازی رفت همینقدر خوب باشه بایرن رو میتونن ببرن.......فن پرسی میرسه؟
    فقط برا چی به اشتایگر (اشنایدر ، اشتاینر؟ ) کارت قرمز مستقیم داد؟

18. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خب بازی 1-1 تموم شد... گل نمانیا اشکم و درآورد... در بهترین زمان ممکن گل رو زدیم... تعویض های دیوید هم عالی بود... آوردن کاگاوا در ابتدای نیمه دوم در ابتدا به نظرم اشتباه بود، ولی واقعا کاگاوا طراوت رو برامون آورد.. تعویض یانگ بوتنر هم خوب بود، سمت راستمون رو فعال تر کرد و کلا برای فبل فرق نمیکنه کجای دفاع باشه! آچار فرانسس این پسر.. تعویض چیچا و ولبک هم خوب بود... حیف دنی چه موقعیتی رو از دست داد..
    بد شد که گل خوریم، نتیجه 1-0 برای برگشت خیلی خوب بود، ولی حالا تو مونیخ ما باید حتما گل بزنیم... گل هم در یه لحظه غفلت ریو اتفاق افتاد، ولی خوب تونستیم بعد گل خورده، خودمون رو جمع کنیم...
    محرومیت مارتینز زیاد برای بایرن اهمیت نداره، چون مثل اورا، دانته اونا هم بازی برگشت هست... ولی اخراج شوآینی که به نظرم اشتباه بود، و غیبتش در مونیخ، قطعا به نفع ما میشه. یاد اخراج رافائل افتادم، وقتی شواین اشتایگر اخراج شد...
    به غیر از صحنه اخراح و کارت زرد والنسیا، داوری اشتباهی نداشت... (راستی گل ولبک آفساید یا خطا یود؟)
    .
    + عجیبه بعضی از رفتار های بازیکنی بایرن، تو یه صحنه والنسیا و مدافع اونا رفتن تو دل هم، بازیکنشون که تو صحنه آهسته معلوم بود پای والنسیا رو قلم کرده، چنان آه و ناله ای میکرد و بازیکنای بایرن چنان داور رو تحت فشار میزارن که انگار دارن با یه تیم مجهز به ستاره ها بازی میکنن! یا وقت تلف کردنشون آخر بازی...!
    .
    در کل باز خدا رو شکر...

20. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •