ممنون خیلی زیبا شد
چطور آسمون رو نمایان کردین؟
ممنون خیلی زیبا شد
چطور آسمون رو نمایان کردین؟
آه و واویلا
فکه - خوزستان
EOS 7D
1/200
f 6.3
iso 100
این یک رازه !![]()
البته کاری که من کردم با اصول حرفه ای مغایرت داره چون آسمون از جای دیگه ای اومده !
شما اگر فایل خام (raw) عکستون رو داشتید به راحتی میشد آسمونشو بازیابی کرد ولی در این عکس آسمون کاملا اور شده و چیزی ازش نمونده. بنابراین از عکسهای خودم یک عکس که از نظر فصل سال و عمق و زاویه به عکس شما شباهت داشت انتخاب کردم و آسمونشو منتقل کردم به عکس شما.
البته شما به عنوان عکاس بهتر میدونید که آسمون اون روز چه ابرهایی داشته ولی به نظر من کم ابر بوده مثل ابرهایی که من انتخاب کردم.
همونطور که دوستان گفتن در عکسهای منظره آسمان نقش خیلی مهمی داره. سعی کنید با هر روشی که میتونید اشباء رنگ آسمان رو زیاد کنید تا به واقعیت نزدیک شه. استفاده از فیلتر پلاریزه و تکنیک HDR کمک زیادی میکنه.
متاسفانه کلید تشکر فعلا برای من فعال نیست. با تشکر.
رنگ قرمز خیلی زیاد شده به نظرم. به طوریکه جزئیات را از بین برده
سلام
ممنون به خاطر حضورتون توی انجمن عکاسی و عکس زیباتون
نقدی که من می تونم انجام بدم اینه:
ببینید هر چی شاتر بیشتر باز بمونه، عکس طبیعی تری رو می شه گرفت. مخصوصا توی سرعت (که اینجا سرعت آب منظورمه) . شما چون سرعت شاتر رو دستی تنظیم نکردین و احتمالا از تنظیمات اتومات استفاده کردین عکستون با سرعت شاتر بالا گرفته شده و آب حالت طبیعی خودشو از دست داده.
همچنین باید بگم که چون سرعت شاتر را باید ببرین بالا، لرزش دست خیلی مهمه و خودشو نشون می ده پس حتما از سه پایه استفاه کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید.
نقد دومی که می تونم روی عکستون بکنم اینه که یکم توی فتوشاپ باید روی عکس کار می شد. این عکس از نظر نور مشکل داره. مثلا اون درختچه سمت راست نور بهش خورده ولی آبشار در تاریکی هستش.
من سعی کردم توی فتوشاپ یکم بهش رنگ و نور بدم:
Last edited by sara_program; 17-11-2013 at 10:36.
lسلام
میشه نقدی که نوشتین توضیح بدین
چون من اصلا متوجه نشدم
به عبارت ساده تر برعکس نوشتین
در مورد نقد دوم بهتون بگم که سایه روشن ها بخشی از زیبایی اثر هستن
و عکس بالا رو چون نورش کاملا طبیعیه از نظر نوری بدون مشکل می بینم
در مورد نقد اول هم کمی توضیح بدین تا منظورتون رو کامل بفهمم
چون چیزی که در حال حاضر من برداشت کردم اینه که نقدتون کاملا برعکسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)