دوستان یه توضیحی در مورد این Macro دوربین میدین؟
دوستان یه توضیحی در مورد این Macro دوربین میدین؟
برای عکس گرفتن در فاصله ی خیلی نزدیک باید بزاری رو حالت ماکرو
سلام دوست عزیز
حالا شد یه توضیح درست و مفصل دستت درد نکنه راستی اگر کادر هر دو تا عکس مال گلدون ونمکدون یکی باشه پس باید کادر سبز قابلیت جابجایی باشه تا بشه اون قسمت مورد نظر رو شفاف تر کرد درسته؟؟؟اگر درسته چه جوری کادر سبز جابجا می شه؟؟؟
با تشکر
بای
سلام
دستت درد نکنه
این یکی از جواب هام بود
دیگر اینکه می خواستم بدونم علایمی که خود گوشی رو مشخص کنه اصل باشه
مثل خیلی از اجناس که اصل و بدل دارن
سپاسی دیگر
خوب یه سوال داشتم:
واسه عکس گرفتن من همیشه macro رو روشن میگذارم این کار از کیفیت عکسای فاصله ی دور کم می کنه?
در جواب پست 1134 که پرسیدن:
سلام من میخواستم ببینم کسی ضبط ماشین سراغ داره که جلوش دوتا فیش avداشته باشه آخه میخوام w810رو به اون وصل کنم ممنون میشم اگه مارک وقیمتش رو برام بگذارید.
باید بگم که سری دبلیو این خاصیت رو داره که شما می تونید با خریدن یه نوار مغناطیسی که حدود 4-5 تومنه اهنگای موبایلتون رو تو ماشین گوش بدید...کافیه نوار رو قرار بدید و سیمشو به گوشیتو وصل کنید به این شکل که هدفونه هندز فری رو در میاری و جاش سیم نوار رو یه کابل هندزفری وصل می کنی
فکر نمیکنم زیاد از کیفیت عکسیه با فاصله دور کم کنه ولی به هر حال بهتره فقط تو قواصل کمتر از 60-70 سانتی از این حالت استفاده کنی ... !واسه عکس گرفتن من همیشه macro رو روشن میگذارم این کار از کیفیت عکسای فاصله ی دور کم می کنه?
کادر سبز جابجا نمیشه بلکه ما خودمون ابتدا باید روی جسم مورد نظر فوکوس کنیم و بعد از اینکه کادر سبز شد میتونیم اونو به هرجای کادرمون که دلمون میخواد منتقل کنیم(درحالتیکه همچنان دکمه عکس رو نگه داشتیم) و وقتی به جای مورد نظرمون منتقلش کردیم اونوقت دکمه رو کامل فشار میدیم تا عکس بگیرهنوشته شده توسط vast_vision_office [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش فکر نمیکنم همچین چیزی باشه. من تا حالا چیزی به اسم گوشی تقلبی ندیدم
درسته توی عکسهای دور تاثیری نداره. هرچند من فکر میکنم تا حدی باعث جلوگیری از لرزش هم میشهنقل قول:
واسه عکس گرفتن من همیشه macro رو روشن میگذارم این کار از کیفیت عکسای فاصله ی دور کم می کنه?
فکر نمیکنم زیاد از کیفیت عکسیه با فاصله دور کم کنه ولی به هر حال بهتره فقط تو قواصل کمتر از 60-70 سانتی از این حالت استفاده کنی ... !
بهرحال ضرری نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)