تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 125 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1248

نام تاپيک: Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

سلام خدمت همه اساتید.
    من یه گلکسی اس 4 دارم ک ضربه خورد و شیشش شکست.فرستادم دبی عوض کردن ال سی دیشو اما حالا ک چک میکنم میبینم که شماره سریالش عوض شده به طرف ک گفتم میگه ال سی دی که عوض کنی سریالشم عوض میشه. این حرف درسته؟ اصلا امکان داره ؟
    راستی از وقتی تعمیر شده proxymetry sensorش هم کار نمیکنه
    به نظر خودم گوشی رو عوض کرده ظرف. نظر شما چیه؟؟؟؟
    بهتره این سئوال را از یکی ازمراکز مجاز تعمیر گوشی های سامسونگ انجام بدی تلفونشو از 4نمایندگی رسمی سامسونگ درتهران بگیرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

ا

s4 خودش پنج تا مدل داره...

i9500

i9502 نسخه دو سیم کارته i9500

i9505

i9506 با اسنپدراگون 800 و 4 هسته کریت 400 با فرکانس 2.3 و آدرنو 330

i9295 یا اکتیو که ضد آب و گرد و غباره ولی صفحه اش TFT هست و دوربینشم 8 مگاپیکسل...
    دوست من
    خیلی ممنون که اینو گفتی
    دوسئوال دارم
    1- ایا فقط i9500 رامایکروتل اصلی گارانتی میکند؟
    2- نسخه دوسیمکارته ان ایا اشکالی خاص ندارد ونسبت به بقیه مشکلی یا کمبودی ندارد؟ خوبه که ادم برای اینترنت خارج خانه یه رایتل هم کنارش داشته باشه.

3-شما برای یه ادمی که بیشتر با وایبر و عکس واینترنت کمتر وفایلهای ورو واکسل (بدون نیاز به ادیت) و یاداوریها کار میکنه کدومشونو توصیه میکنید؟ خودم فکرمیکنم چون یک کاربرعادی هستم بهتره همون i9500 رابگیرم نظر شماچیه؟

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان چند روزه که وقتی میخوام با گوشی با وای فای وصل شم به اینترنت وصل نمیشه پیدا میکنه ولی وصل نمیشه علامت سوال میزنه روی وای فای چرا ؟ میزنه Wi-Fi network available کانکت رو هم که میزنم وصل نمیشه مینویسه سیو بعد هیچ چی به هیچ چی ریست فکتوریه هم کردم درست نشده

وای فای موبایلم رو روشن میکنم مودمم خاموش روشن میشه !
    Last edited by pedram9; 14-11-2013 at 15:14.

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسختون

ایا S4 سری های مختلفی دارد که یکی ازانها bd است؟ ایا منظور شما از سری BD همان 9500 است یا9505؟
    اینکه میفرمایید که ازش کار بکشید من اصلا اهل بازی نیستم بااین حساب برای کارهای عادی مانند اینترنت و ایمیل واین حرفها که مشکل نداره ها؟
    اگه صفحه نمایش انکه میخرم ازهمانها باشه که مشکل کارخانه ای داره ایا گارانتی اونو میگیره عوض کنه ؟

باتشکرمحدد
    منظور من سریال باطری بود که پشتش درج شده و موقع خرید چک کنید.
    این موارد سطحی رو میدونم اکتیو دوربینشم 8 ه ...

ولی انصافا تنها نکته منفی سامسونگ همین بدنشه که بیفته باید فاتحه شو خوند...

رفیق خودم نوت 2 داشت دو بار از دستش افتاد نابود شد 800 تومن خرجش کرد یعنی نصف پول گوشی!!!

...
    دوست من اس3 داره از دستش افتاد تو خیابون ماشین از روش رد شد و فقط در پشتش خش افتاد
    سلام خدمت همه اساتید.
    من یه گلکسی اس 4 دارم ک ضربه خورد و شیشش شکست.فرستادم دبی عوض کردن ال سی دیشو اما حالا ک چک میکنم میبینم که شماره سریالش عوض شده به طرف ک گفتم میگه ال سی دی که عوض کنی سریالشم عوض میشه. این حرف درسته؟ اصلا امکان داره ؟
    راستی از وقتی تعمیر شده proxymetry sensorش هم کار نمیکنه
    به نظر خودم گوشی رو عوض کرده ظرف. نظر شما چیه؟؟؟؟
    سریال ربطی به صفحه نداره ، کلکی تو کار بوده.
    سلام دوستان چند روزه که وقتی میخوام با گوشی با وای فای وصل شم به اینترنت وصل نمیشه پیدا میکنه ولی وصل نمیشه علامت سوال میزنه روی وای فای چرا ؟ میزنه Wi-Fi network available کانکت رو هم که میزنم وصل نمیشه مینویسه سیو بعد هیچ چی به هیچ چی ریست فکتوریه هم کردم درست نشده

وای فای موبایلم رو روشن میکنم مودمم خاموش روشن میشه !
    ظاهرا مشکل از مودم

5. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

دوستان سلام،من تا حالا به هیچ وجه اندروید استفاده نکردم،میخوام ببینم ارزش داره الان یه S4 بخرم یا صبر کنم پرچمدار بعدی سامسونگ معرفی بشه؟!

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام،من تا حالا به هیچ وجه اندروید استفاده نکردم،میخوام ببینم ارزش داره الان یه S4 بخرم یا صبر کنم پرچمدار بعدی سامسونگ معرفی بشه؟!
    شما هر گوشی یی از سامسونگ بخری بدون که ارزشش رو داره عزیزم
    اصلا معلوم نیست گلکسی بعدی کی معرفی بشه و چه شکلی باشه و چه امکاناتی داشته باشه
    اما خب اگه میتونی 8 ماه دیگه مثلا صبر کنی که گلکسی بعدی بیاد و قیمتش معقول بشه، صبر کن

8. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا شرمنده که این سوالارو میپرسم میدونم که جواب همه ی این سوالها تو تاپیک هست اما به علت حجم بالای صفحات و عجله ای بودن کار من اگه میشه لطف کنی جوابمو بدین یه دنیا ممنونتون میشم ..من تا فردا میخوام یا s4 بگیرم یا note 3....

اگه s4 بگیرم مدل 9500ش رو میگیرم اما چند تا سوال :

1. این 9500 در مقایسه با 9505 خیلی فاجعه س ؟ منظورم از لحاظ داغ کردن و باتری و اینجور چیزا ...
    2.باتری این گوشی مشکل خاصی داره ؟ ( از لحاظ باد کردن و...)
    3.صفحه نمایش مشکل خاصی نداره ؟(زردی صفحه و ... )

بنا به دلایلی احتمالا از دیجی کالا خرید میکنم : اگه صفحه نمایش مشکل زردی و اینجور چیزا داشته باشه آیا شامل گارانتی تعویش 7 روزه شون میشه یا اینکه چون این یه مشکل عادیه که تو همه ی این دستگاهها ممکنه وجود داشته باشه جز گارانتی تعویش به حساب نمیاد ؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آقا شرمنده که این سوالارو میپرسم میدونم که جواب همه ی این سوالها تو تاپیک هست اما به علت حجم بالای صفحات و عجله ای بودن کار من اگه میشه لطف کنی جوابمو بدین یه دنیا ممنونتون میشم ..من تا فردا میخوام یا s4 بگیرم یا note 3....

اگه s4 بگیرم مدل 9500ش رو میگیرم اما چند تا سوال :

1. این 9500 در مقایسه با 9505 خیلی فاجعه س ؟ منظورم از لحاظ داغ کردن و باتری و اینجور چیزا ...
    2.باتری این گوشی مشکل خاصی داره ؟ ( از لحاظ باد کردن و...)
    3.صفحه نمایش مشکل خاصی نداره ؟(زردی صفحه و ... )

بنا به دلایلی احتمالا از دیجی کالا خرید میکنم : اگه صفحه نمایش مشکل زردی و اینجور چیزا داشته باشه آیا شامل گارانتی تعویش 7 روزه شون میشه یا اینکه چون این یه مشکل عادیه که تو همه ی این دستگاهها ممکنه وجود داشته باشه جز گارانتی تعویش به حساب نمیاد ؟
    سلام.
    داغ کردن که نه گرم میشد که با آپدیت تا حد بسیار زیادی حل شده اما زردی و ...رو گوشی من نداره.برای اطمینان بیشتر شما میتونید از دی جی کالا بپرسید که چه چیزایی شامل گارانتی 7 روزه میشه.

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.
    داغ کردن که نه گرم میشد که با آپدیت تا حد بسیار زیادی حل شده اما زردی و ...رو گوشی من نداره.برای اطمینان بیشتر شما میتونید از دی جی کالا بپرسید که چه چیزایی شامل گارانتی 7 روزه میشه.
    ممنون از جوابت دادا ...این داستان باد کردن باتری چیه ؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ممنون از جوابت دادا ...این داستان باد کردن باتری چیه ؟
    سلام.

من این قضیه رو فقط اینجا شنیدم و اونم توسط یکی از دوستان ،البته پیگیر قضیه هم نبودم به علت اینکه این مشکل رو هم من ندارم. من هنوز باطریهای اس 2 و اس 3 که دارم هم بعد از گذشت این همه زمان به خوبی دارن کار میکنن و هیچ مشکلی ندارن.

14. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •