تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 624 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه b_e_h_dad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جديدترين گزارش مشكلات ستاپ باكس t-7
    1.عدم نمايش ساعت بروي نمايشگر خود دستگاه وقتي كه خاموشه
    2.عدم قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته(فريمور قبلي وقتي كه دستگاه روشن بود مي شد ولي حالا كلا نمي شه!)
    3.مشكل در پخشmp3 (وقتي كه داره پخش ميكنه تيك ميزنه)
    4.عدم داشتن قابليت کوتاه کردن infoبه انتخاب کاربر هنگام تعویض کانال
    5.عدم پشتيباني از فورمت هايي مثل :wmv,IFOو...
    6.عدم توانستن در backكردن براي برگشتن توي پوشه ها(فريمور قبلي داشت اما اين فريمور انگار حذف شده!وبايد exitكرد!)
    7.دكمه aspectرو كه ميزنيم هيچ فرقي توي تصوير نداره!(ورژن قبلي درست بود)
    8.با قطع و وصل مجدد برق ورودی دستگاه T7 روشن میشود حتی اگر قبل از قطع برق Standby یا خاموش باشد.
    زير نويس رو هم هنوز امتحان نكردم ولي اينطور كه معلومه اونم مشكل داره!
    وووو.................
    پس مثل اينكه گيرندگي دستگاه مشكلي نداره . البته ما روي عيبها دست ميذاريم هميشه !

اين مشكلات هم نرم افزاريه و احتمالا حل ميكنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

13

پس مثل اينكه گيرندگي دستگاه مشكلي نداره . البته ما روي عيبها دست ميذاريم هميشه !

اين مشكلات هم نرم افزاريه و احتمالا حل ميكنن
    بله نرم افزاريه !
    ماهم اميدواريم زودترحل بشه!

داره خودمونی میشه mygonabad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    تازگی این بحث آنتن دیجیتال توی شهر ما هم مد شده مگه این تلویزیون دیجیتال جز تهران و کرج توی شهر دیگه ای هم راه افتاده؟
    قیمتش دستگاهاشون هم در حدود 65 تا 100 تومان به نظرتون این دیگه چیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[QUOTE=miladi88;4835042]
    نوشته شده توسط mrjfmrjf [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون بابت پاسخ.
    اين كار رو كردم اما نتيجه نگرفتم
    آيا شما خودتون تونستين يك فيلم با صداي ديجيتال (و از طريق اين خروجي صدا-SPDIF) نگاه كنين و بشنوين؟

خروجی SPDIF همیشه بصورت اپتیکی نیست و مثل همین دستگاه پرویژن میتونه بصورت سیگنال الکتریکی باشه و توسط کابل کواکسیال انتقال پیدا کنه. سوکت خروجی پرویژن استاندارد هست ولی در مورد سیگنالش در اولین فرصت تست میکنم و اعلام نظر میکنم.

آیا کابل شما کابل کواکسیال بود؟ و گیرنده شما ( سینمای خانگی) هم ورودی SPDIF الکتریکی داشت؟ یا از مبدل استفاده کردید؟
    با تشكر از پاسخ شما دوست عزيز
    اما با نظر شما موافق نيستم ""...مثل همین دستگاه پرویژن میتونه بصورت سیگنال الکتریکی باشه و توسط کابل کواکسیال انتقال پیدا کنه..."" اين درسته كه خروجي SPDIF الكتريكي هم وجود داره اما در مورد اين دستگاه نه، چون توي كاتالوگ خود دستگاه هم از اون بعنوان خروجي اپتيك نام برده و متاسفانه خروجي اون خيلي هم استاندارد نيست در واقع از نوع Digital/SPDIF Optical Audio with MiniToslink هستش كه ميتونين شكلش رو در لينك زير ببينين
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من پس از كلي جستجو تو خيابان جمهوري(پاساژ بزرگمهر) بالاخره تونستم اون آداپتوري كه SPDIF Optical استاندارد رو به Mini تبديل ميكنه پيدا كنم-تو شكل مشخصه- اما متاسفانه، ظاهرا اين خروجي صدا كار نميكنه!!! يا شايد هم دستگاه من ايراد داره !!!
    البته من در پست هاي قبلي يك اشتباه گفتاري و نوشتاري هم داشتم(اميدوارم من رو ببخشين) من گفتم با نمايندگي تماس گرفتم و مشكل رو بيان كردم و .... در واقع من با خود شركت تماس گرفتم و مشكل رو بيان كردم(خود دستگاه رو هم از شركت گرفتم -تو يوسف آباد) اما باز هم متاسفانه كسي كه مسئول پاسخ به سوالات فني بود، همانطور كه در پست هاي قبلي گفتم ، خيلي متوجه منظور من نشد در پايان شماره تلفن من رو گرفت و گفت مسئله رو پيگيري ميكنه و با من تماس ميگيره . اما الان يك هفته هم بيشتره كه هيچ خبري ازش نيست!!!

آقاي كريمي، الان من بايد چكار كنم؟
    كمك!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

13

سلام بر دوستان عزیز
    تازگی این بحث آنتن دیجیتال توی شهر ما هم مد شده مگه این تلویزیون دیجیتال جز تهران و کرج توی شهر دیگه ای هم راه افتاده؟
    قیمتش دستگاهاشون هم در حدود 65 تا 100 تومان به نظرتون این دیگه چیه
    سلام برتودوست عزيز
    شهر شما منظورتون كدوم شهر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_Moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توی مشهد هم راه افتاده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

احتمالا اين دستگاه براي سال "همت مضاعف،كار مضاعف" طوري طراحي شده كه هميشه آماده به خدمت باشه و كار كنه !!

بابا شمام بعضي ايراداتون بني اسرائيليه !
    اگه صبح از خونه رفتین بیرون و یادتون رفت دستگاه رو از برق بکشین و فقط برای حتی چند دقیقه برق خونتون رفت و دوباره اومد شب وقتی میان خونه دستگاه یه 10 ساعتی روشن بوده و مصرف برق و گرم شدن دستگاه باید براتون غیر عادی نباشه.
    و اگه یه دو هفته ای رفتین شمال و برگشتین احتمالا سوختن دستگاه هم نباید غیر عادی باشه.
    حلا واقعا بنی اسرائیلیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

13

اگه صبح از خونه رفتین بیرون و یادتون رفت دستگاه رو از برق بکشین و فقط برای حتی چند دقیقه برق خونتون رفت و دوباره اومد شب وقتی میان خونه دستگاه یه 10 ساعتی روشن بوده و مصرف برق و گرم شدن دستگاه باید براتون غیر عادی نباشه.
    و اگه یه دو هفته ای رفتین شمال و برگشتین احتمالا سوختن دستگاه هم نباید غیر عادی باشه.
    حلا واقعا بنی اسرائیلیه؟
    فعلا تنها راه اينه كه بادكمه پشتش خاموش كني وبري شمال!

9. این کاربر از regedit021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از خیر آپدیت جدید گذشتم و با استفاده از آپدیت قدیمی که آقای فضل اللهی زحمتشو کشیده بود دستگاهو به حالت اول برگردوندم تا تونستم بازی رئال بارسا رو با برنامه ریزی زمانی ضبط کنم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با تشكر از پاسخ شما دوست عزيز
    اما با نظر شما موافق نيستم ""...مثل همین دستگاه پرویژن میتونه بصورت سیگنال الکتریکی باشه و توسط کابل کواکسیال انتقال پیدا کنه..."" اين درسته كه خروجي SPDIF الكتريكي هم وجود داره اما در مورد اين دستگاه نه، چون توي كاتالوگ خود دستگاه هم از اون بعنوان خروجي اپتيك نام برده و متاسفانه خروجي اون خيلي هم استاندارد نيست در واقع از نوع Digital/SPDIF Optical Audio with MiniToslink هستش كه ميتونين شكلش رو در لينك زير ببينين
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من پس از كلي جستجو تو خيابان جمهوري(پاساژ بزرگمهر) بالاخره تونستم اون آداپتوري كه SPDIF Optical استاندارد رو به Mini تبديل ميكنه پيدا كنم-تو شكل مشخصه- اما متاسفانه، ظاهرا اين خروجي صدا كار نميكنه!!! يا شايد هم دستگاه من ايراد داره !!!
    البته من در پست هاي قبلي يك اشتباه گفتاري و نوشتاري هم داشتم(اميدوارم من رو ببخشين) من گفتم با نمايندگي تماس گرفتم و مشكل رو بيان كردم و .... در واقع من با خود شركت تماس گرفتم و مشكل رو بيان كردم(خود دستگاه رو هم از شركت گرفتم -تو يوسف آباد) اما باز هم متاسفانه كسي كه مسئول پاسخ به سوالات فني بود، همانطور كه در پست هاي قبلي گفتم ، خيلي متوجه منظور من نشد در پايان شماره تلفن من رو گرفت و گفت مسئله رو پيگيري ميكنه و با من تماس ميگيره . اما الان يك هفته هم بيشتره كه هيچ خبري ازش نيست!!!

آقاي كريمي، الان من بايد چكار كنم؟
    كمك!
    دوست عزیز خروجی SPDIF پرویژن تست شد. خروجی صدا با کیفیت 16 بیت با فرکانس نمونه برداری 48KHz و بصورت دو کاناله (استریو) میباشد.
    من به عنوان نمونه از صدای کانالهای رادیو و تلویزیون رو توسط همین خروجی ضبط هم کردم در صورت نیاز میتونم Upload کنم.
    همانطور که قبلا گفتم سیگنال خروجی دستگاه الکتریکی است و شما برای انتقال میتونید از کابل RCA استفاده کنید. در صورتیکه دستگاه ورودی شما ( سینمای خانگی یا ...) اپتیکیه حتما باید از مبدل RCA به Toslink استفاده کنید.
    عکس یه نمونه چینی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته خودتون هم میتونید این مبدل رو بسازید خیلی پیچیده نیست.

12. این کاربر از miladi88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •