سلام دوستان
استاد درس الکترونیک صنعتی خواسته یه مدار pcb با یه المان الک صنعتی مثل دیاک،تریستور،... درست کنیم.
چی کار کنم؟![]()
سلام دوستان
استاد درس الکترونیک صنعتی خواسته یه مدار pcb با یه المان الک صنعتی مثل دیاک،تریستور،... درست کنیم.
چی کار کنم؟![]()
خوب بهترین مدار شاید یک دیمر (برا چراغ و..حتما دیدید) طراحی کنید
از سایت مهندس لاچینی استفاده کنید یک نمونه عالی با توضیحات کامل توش هست
این همه مهندس اینجا هست
یعنی یه نفر نیس بتونه همچین چیزی بسازه
والا ساده ترین مداری که بذهن من برسه یک مدار دیمر هست که با تریاک ساخته میشه و خیلی هم تو اینترنت lنقشه های زیادی ازش هست
ولی قضیه اینه که شما باید قبلش اونو تنظیم کنید و یک ولتاژ کم از خروجیش بگیرید و اروم اروم ولتاژ رو ببرید بالا تا به نقطه که موتور روشن شد برسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته دیگه هم چون فرمودید موتورDC هست پس بعد از دیاک یا تو خروجی حتما از یک دیود هم استفاده کنید تا خروجی دی سی به موتور وارد بشه
----------------
راه دیگه هم یک ترانس کوچیک کاهنده هست که باید اول براورد کنید (مثلا با یک عدد واریکاپ) که در چه ولتاژی موتور روشن میشه و مناسبه سپس بدید بیرون براتون بپیچند
----------------
بهترین مدار هم مدارات کاهنده ولتاژ سوئیچینگ هست (شبیه منابع تغذیه کامپیوتر) که هم کوچکند و هم جریان مناسبی رو میدن..ولی خوب گرونند و ساختش سخت
----------------
بنظر من بهتره بجای اینکه اینجا موضوع رو مطرح کنید تو فروم برق قدرت (ساختمان ) دوستای کاربلدی هستند که بهتر راهنمایی میکنند بخصوص سایت irantk که تعمیرکارای زیادی توش هست که ممکنه به مشکل شما هم بر خورده باشند و بتونند کمک کنند
با سلام يك مدار ساده آژير ميخواستم كه بتونم با مدار هشدار دهنده گاز تركيب كنم تا در صورت تشخيص گاز آژير بزنه اگر امكان داره مدار آژير اعلام حريق باشه با تشكر![]()
سلام. من طراحی اسیلاتور کولپیتس رو میخوام که شکلش در جزوم هست.هرکس طراحی بلده لطفا به من ایمیل کنه تا شکلش رو براش بفرستم.تو رو خدا کمک کنید.من تا دوشنبه وقت دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
سلام. من طراحی اسیلاتور کولپیتس رو میخوام که شکلش در جزوم هست.هرکس طراحی بلده لطفا به من ایمیل کنه تا شکلش رو براش بفرستم.تو رو خدا کمک کنید.من تا دوشنبه وقت دارم
از multisim و یا ارکد و یا پروتئوس استفاده کنید...کار باهاشون سادست...بخصوص اولی که تو examle'sh مدار مورد درخواست شما هم هست
سلام
کسی می تونه مداری برای سوئیچ خط تلفن طراحی کنه : وقتی ADSL مخابرات قطع میشه با تعویض (برعکس کردن دو شاخه) دو شاخه تلفن که به مودم وصل است دوباره اینترنت وصل میشه مشکل این که هر بار باید دستی این کار و انجام بدم اگه بشه یک مدار طراحی کرد که
وقتی اینترنت قطع بشه اون تشخیص بده و سپس سوئیچ دو فاز را انجام بده خیلی خوب میشه
اگه کسی میتونه یا اینکه میدانه چطور تشخیص بدی که اینترنت قطع راهنمای کنه
والا مشکل رو باید علمی حل کنید
یا اشکال از مودم شماست
یا اشکال از مخابرات .. پیگیری کنید حل میشه مشکلتون...
برا اینکه بخواید بفهمید کی اینترنت قطعه راه های زیادی هست...مثلا یکیش اینه که ی برنامه بنویسید که هر چند دقیقه یک بار به یک سایت مانند گوگل یا یاهو اصطلاحا PING کند (باید با socket programming تو برنامه نویسی یکمی اشنا باشید و..) و اگر پاسخ نگرفت متوجه قطع بودن میشه شد و با ارسال یک سیگنال به پورت سریال یا... میشه به رله 2 کنتاکته دستور داد که اینکارو بکنه!!!
دوستان کسی میدونه رگلاتور ka317 رو از کجا میشه گیر آورد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)