تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 130 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1298

نام تاپيک: درخـــــواســـــت مــــدار خـــــود را ايــــــنــــــجـــــا مــــطـــرح كــنــيـــد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

سلام دوستان
    استاد درس الکترونیک صنعتی خواسته یه مدار pcb با یه المان الک صنعتی مثل دیاک،تریستور،... درست کنیم.
    چی کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mad86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    استاد درس الکترونیک صنعتی خواسته یه مدار pcb با یه المان الک صنعتی مثل دیاک،تریستور،... درست کنیم.
    چی کار کنم؟
    خوب بهترین مدار شاید یک دیمر (برا چراغ و..حتما دیدید) طراحی کنید
    از سایت مهندس لاچینی استفاده کنید یک نمونه عالی با توضیحات کامل توش هست

داره خودمونی میشه ali_3001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    ببخشید که یه کم سوالم نسبت به بقیه پیش پا افتاده اس ولی جای بهتری پیدا نکردم برای مطرح کردن سوالم
    من یه تعمیرکار لوازم خانگیم
    یه ریش تراش سه تیغ فلیپس برای تعمیر برام آوردن که مدار داخلیش ورودی 220 ولت هست و با موتوری 50 ولت مستقیم کار میکنه
    مدار مشکل پیدا کرده و مقاومت وات بالای ابتدای مدار رو سوزونده
    اون رو عوض کردم ولی با این که برق 110 ولت بهش دادم در عرض کمتر از 30 ثانیه خازن خط خروجی رو منفجر کرد و اتصال کوتاه شد
    من فکر میکنم آی سی که در مدار تعبیه شده مشکل داره و مدار قابل تعمیر نباشه
    حالا با ابن همه توضیح از دوستان اگه کسی میتونه مدار همچین کیتی رو برا بذاره تا اون رو بسازم و جایگزین مدار اصلی بکنم
    پس شد یه مداری که ورودیش 220 ولت شهره و خروجیش 50 ولت مستقیم البته فکر نکنم آمپر بالایی رو احتیاج داسته باشه و در حد 500 تا 1000 میلی آمپر کفایت کنه
    در ضمن من زیاد از الکترونیک سررشته ندارم اگه امکان داره یه مداری رو بزارین که کار بده و نیاز به تغییرات نداشته باشه
    با تشکر

این همه مهندس اینجا هست
    یعنی یه نفر نیس بتونه همچین چیزی بسازه

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این همه مهندس اینجا هست
    یعنی یه نفر نیس بتونه همچین چیزی بسازه
    والا ساده ترین مداری که بذهن من برسه یک مدار دیمر هست که با تریاک ساخته میشه و خیلی هم تو اینترنت lنقشه های زیادی ازش هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی قضیه اینه که شما باید قبلش اونو تنظیم کنید و یک ولتاژ کم از خروجیش بگیرید و اروم اروم ولتاژ رو ببرید بالا تا به نقطه که موتور روشن شد برسه

نکته دیگه هم چون فرمودید موتورDC هست پس بعد از دیاک یا تو خروجی حتما از یک دیود هم استفاده کنید تا خروجی دی سی به موتور وارد بشه

----------------

راه دیگه هم یک ترانس کوچیک کاهنده هست که باید اول براورد کنید (مثلا با یک عدد واریکاپ) که در چه ولتاژی موتور روشن میشه و مناسبه سپس بدید بیرون براتون بپیچند

----------------
    بهترین مدار هم مدارات کاهنده ولتاژ سوئیچینگ هست (شبیه منابع تغذیه کامپیوتر) که هم کوچکند و هم جریان مناسبی رو میدن..ولی خوب گرونند و ساختش سخت

----------------

بنظر من بهتره بجای اینکه اینجا موضوع رو مطرح کنید تو فروم برق قدرت (ساختمان ) دوستای کاربلدی هستند که بهتر راهنمایی میکنند بخصوص سایت irantk که تعمیرکارای زیادی توش هست که ممکنه به مشکل شما هم بر خورده باشند و بتونند کمک کنند

داره خودمونی میشه !hamed joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كمي آن ترفتر زير آسمان خدا

پيش فرض درخواست مدار ساده

با سلام يك مدار ساده آژير ميخواستم كه بتونم با مدار هشدار دهنده گاز تركيب كنم تا در صورت تشخيص گاز آژير بزنه اگر امكان داره مدار آژير اعلام حريق باشه با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض طراحی اسیلاتور کولپیتس

سلام. من طراحی اسیلاتور کولپیتس رو میخوام که شکلش در جزوم هست.هرکس طراحی بلده لطفا به من ایمیل کنه تا شکلش رو براش بفرستم.تو رو خدا کمک کنید.من تا دوشنبه وقت دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

سلام. من طراحی اسیلاتور کولپیتس رو میخوام که شکلش در جزوم هست.هرکس طراحی بلده لطفا به من ایمیل کنه تا شکلش رو براش بفرستم.تو رو خدا کمک کنید.من تا دوشنبه وقت دارم

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام. من طراحی اسیلاتور کولپیتس رو میخوام که شکلش در جزوم هست.هرکس طراحی بلده لطفا به من ایمیل کنه تا شکلش رو براش بفرستم.تو رو خدا کمک کنید.من تا دوشنبه وقت دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

سلام. من طراحی اسیلاتور کولپیتس رو میخوام که شکلش در جزوم هست.هرکس طراحی بلده لطفا به من ایمیل کنه تا شکلش رو براش بفرستم.تو رو خدا کمک کنید.من تا دوشنبه وقت دارم
    از multisim و یا ارکد و یا پروتئوس استفاده کنید...کار باهاشون سادست...بخصوص اولی که تو examle'sh مدار مورد درخواست شما هم هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

کسی می تونه مداری برای سوئیچ خط تلفن طراحی کنه : وقتی ADSL مخابرات قطع میشه با تعویض (برعکس کردن دو شاخه) دو شاخه تلفن که به مودم وصل است دوباره اینترنت وصل میشه مشکل این که هر بار باید دستی این کار و انجام بدم اگه بشه یک مدار طراحی کرد که

وقتی اینترنت قطع بشه اون تشخیص بده و سپس سوئیچ دو فاز را انجام بده خیلی خوب میشه

اگه کسی میتونه یا اینکه میدانه چطور تشخیص بدی که اینترنت قطع راهنمای کنه

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام

کسی می تونه مداری برای سوئیچ خط تلفن طراحی کنه : وقتی ADSL مخابرات قطع میشه با تعویض (برعکس کردن دو شاخه) دو شاخه تلفن که به مودم وصل است دوباره اینترنت وصل میشه مشکل این که هر بار باید دستی این کار و انجام بدم اگه بشه یک مدار طراحی کرد که

وقتی اینترنت قطع بشه اون تشخیص بده و سپس سوئیچ دو فاز را انجام بده خیلی خوب میشه

اگه کسی میتونه یا اینکه میدانه چطور تشخیص بدی که اینترنت قطع راهنمای کنه
    والا مشکل رو باید علمی حل کنید
    یا اشکال از مودم شماست
    یا اشکال از مخابرات .. پیگیری کنید حل میشه مشکلتون...

برا اینکه بخواید بفهمید کی اینترنت قطعه راه های زیادی هست...مثلا یکیش اینه که ی برنامه بنویسید که هر چند دقیقه یک بار به یک سایت مانند گوگل یا یاهو اصطلاحا PING کند (باید با socket programming تو برنامه نویسی یکمی اشنا باشید و..) و اگر پاسخ نگرفت متوجه قطع بودن میشه شد و با ارسال یک سیگنال به پورت سریال یا... میشه به رله 2 کنتاکته دستور داد که اینکارو بکنه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان کسی میدونه رگلاتور ka317 رو از کجا میشه گیر آورد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •