سلام
من تازه کاربر COMODO Internet Security شدم و چند تا سوال دارم.
اول اینکه تا قبل از این، از ترکیب آنتی ویروس kaspersky و فایروال outpost استفاده میکردم که به نظرم هر دو فوق العاده هستند به شرطی که اونها رو بخرید و مجبور نباشید هر روز دنبال کلید و سریال بگردید.

ولی من دیگه از جستجو برای کلید و سریال خسته شدم و بعد از تحقیق از بین گزینه های رایگان کومودو رو انتخاب کردم.
در نگاه اول به نظرم CIS خوب هست ولی به نظر بعضی کاستیهایی داره که باید دید چقدر در امنیت تاثیر گذار هست؟

مثلا آنتی ویروسش به اندازه KAV تنظیمات شخصی سازی نداره،
بعد از اتصال فلش مموری درخواست اسکن و جلوگیری از autorun نمیده (شاید به دلیل غیر فعال کردن Behavior Bkocker که جناب Jadda نوشته بودن بعد از یک ماه فعال کنید)،
و یا اینکه برای اولین آپدیتش حدود 120 مگابایت دانلود کرد!
در بخش فایروال خیلی مشخص نیست تکلیف مقابله با حملات خارچی میشه؟ (Outpost در این زمینه واقعا کامل و حرفه ای هست

)
البته شاید خود کومودو بی سر و صدا کارش رو میکنه و مثل outpost جیغ نمیکشه ولی من حالت دوم رو بیشتر دوست دارم.
و اما خوبیهای COMODO Internet Security بعد از آشنایی 48 ساعته:
- رایگان هست.

- سیستم رو کند نمیکته.

- در بخش کنترل رفتار نرم افزارها چه از نظر دسترسی در سیتسم و یا اتصال به اینترنت عالی هست و چیزی از دستش فرار نمیکنه.
حالا چند سوال مبتدیانه از دوستان:
رنگ آیکن
COMODO Internet Security در حالتهای مختلف چطور هست؟
من تا الان رنگهای زرد و قرمز رو داشتم ولی نمیدونم چرا با اینکه سیستم secure هست سبز نمیشه؟
سوال آخر اینکه در مورد تنظیمات بهینه Firewall و HISP دوستان پیشنهاد داده بودند ولی در مورد Antivirus مطلبی ندیدم.
لطفا اگر میشه تنظیمات بخش آنتی ویروس رو کمی آموزش بدید.