تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 457 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

ممنون از اینکه جواب دادین...
    اره پاک کردم... ولی برای من این سوال پیش اومده که چرا توی vt خود کومودو به عنوان تهدید نشناختش؟ مگه cce جدا از کومودو است ؟
    سلام :
    CCE با بالا بردن میزان شناساییش درصد فالس آلارمش بالا میره والبته روی پیش فرض هم همینطوری که شناسایی عالی داره درصد فالسشم کمی بالاست..البته این زیادم بد نیست و حداقل انسان رو به اون فایل مشکوک میکنه و میره تستش میکنه که بدون دغدقه ازش استفاده کنه نه با شک و تردید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by aylar6888; 14-04-2013 at 19:21.

2. 4 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

نمیدونم چرا CCE برای من دچار اشکال شده.... اسکن میکنه ولی وقتی اعمال تغییرات رو میزنم تا تهدیدهای پیدا کرده رو پاکسازی کنه تا نصف میره ولی بعدش ویندوز اخطار میده که برنامه CCE رو ببند . میشه دوباره کومودو رو تعمیر کنم؟ابدیتهاش از بین نمیره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    من تازه کاربر COMODO Internet Security شدم و چند تا سوال دارم.
    اول اینکه تا قبل از این، از ترکیب آنتی ویروس kaspersky و فایروال outpost استفاده میکردم که به نظرم هر دو فوق العاده هستند به شرطی که اونها رو بخرید و مجبور نباشید هر روز دنبال کلید و سریال بگردید.
    ولی من دیگه از جستجو برای کلید و سریال خسته شدم و بعد از تحقیق از بین گزینه های رایگان کومودو رو انتخاب کردم.
    در نگاه اول به نظرم CIS خوب هست ولی به نظر بعضی کاستیهایی داره که باید دید چقدر در امنیت تاثیر گذار هست؟
    مثلا آنتی ویروسش به اندازه KAV تنظیمات شخصی سازی نداره،
    بعد از اتصال فلش مموری درخواست اسکن و جلوگیری از autorun نمیده (شاید به دلیل غیر فعال کردن Behavior Bkocker که جناب Jadda نوشته بودن بعد از یک ماه فعال کنید)،
    و یا اینکه برای اولین آپدیتش حدود 120 مگابایت دانلود کرد!

در بخش فایروال خیلی مشخص نیست تکلیف مقابله با حملات خارچی میشه؟ (Outpost در این زمینه واقعا کامل و حرفه ای هست )
    البته شاید خود کومودو بی سر و صدا کارش رو میکنه و مثل outpost جیغ نمیکشه ولی من حالت دوم رو بیشتر دوست دارم.

و اما خوبیهای COMODO Internet Security بعد از آشنایی 48 ساعته:
    - رایگان هست.
    - سیستم رو کند نمیکته.
    - در بخش کنترل رفتار نرم افزارها چه از نظر دسترسی در سیتسم و یا اتصال به اینترنت عالی هست و چیزی از دستش فرار نمیکنه.

حالا چند سوال مبتدیانه از دوستان:
    رنگ آیکن COMODO Internet Security در حالتهای مختلف چطور هست؟
    من تا الان رنگهای زرد و قرمز رو داشتم ولی نمیدونم چرا با اینکه سیستم secure هست سبز نمیشه؟

سوال آخر اینکه در مورد تنظیمات بهینه Firewall و HISP دوستان پیشنهاد داده بودند ولی در مورد Antivirus مطلبی ندیدم.
    لطفا اگر میشه تنظیمات بخش آنتی ویروس رو کمی آموزش بدید.
    Last edited by ZeroNetizen; 14-04-2013 at 20:09.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من نزیدک دوماه میشه کمودو نصب کردم.

بنظرت بخش لیست سفید کمودو کامل هست ؟

دیدی گفتم یکی ار اشگالاتت این تست این بود که میدونستی ویروس هستن (خب برادر وقتی من دارم 124 مخرب تست میکنم بنابراین امن که نیستند)

من نگفتم پیغام نده مشگل من با پیغام نبود من گفتم شما همه پیغام هارو بلاک کردی حتی اون هایی رو که گفت ویروسی نیستن و مشگلی ندارن شما چون میدونستی ویروسه بلاک کردی اگه نمیدونستی و یا کاربری نمیدونست اجازه میداد درست نمیگم؟
    اصلا دوست ندارم ادامه بدم......

فقط یک موردی که باید توضیح بدم اینه:

در چه مواردی سوالها باید مسدود شوند؟

1- وقتی CIS خودش اعلام خطر میکنه و یه جورهایی میگه مسدود کنید

2- بتونیم از طریق پیغامها به فایل شک کنیم

3- وقتی فایل ناشناخته باشه.

یا ترکیبی از این 3 مورد، مثلا هم فایل نامشخص باشه هم از طریق پیگیری پیغامها به رفتارش شک کنیم و ...

اما در تست قبلی اون چند مورد باقی مونده را من به دلیل مورد سوم اونها را مسدود کردم=> یعنی فایل برای من ناشناخته بود، (نه اینکه بدونم ویروسه و مسدود کنم) ضمن کومودو کدوم از فایلها را گفته بود مشکلی ندارن، فیلمش هست عکس بزار ببینم...
    سوال: وقتی فایلی برای من نامشخص است و از یک سایت نامعتبر دانلودش کردم یا اینکه اصلا نمیدونم از کجا وارد سیستم من شده، چرا باید اجازه بدم. همونقدر که شما میفرمایید نباید مسدود میکردی من هم میگم ادله کافی برای اجازه دان هم در اختیار نداشتم!؛ حالا تکلیف این فایلها چی میشه، خیلی راحته: ته توشو در میارم ببینم فایل چیکارست امن هست یا خیر=> یکی از راها فقط VT بود..... برو روی 99 درصد واقعی

اگر نتونستم هش فایل را در نت سرچ میکنم..... اگه نتونستم حتی اسم فایل را سرچ میکنم..... اگه نتونستم توی سندباکس اجراش میکنم..... اگه نتونستم فایل را اجرا میکنم بعد در حالت پرگو پیغامها را دونه دونه مسدود میکنم ببینم فایل چیکار میکنه...... اگه نتونستم توی V.COMODO اسکن میکنم.....اگه نتونستم به کومودو ارسال میکنم.... ولی تا ادله کافی برای امن بودنش نداشته باشم "اجازه" نمیدم.

خیلی زیادم در نظر بگیرم هفته ای یک برنامه نصب/آپگرید میکنم، در بدترین حالت اگه برنامه در لیست TVL و Cloud White نباشه و CIS پیغام ناشناخته بده ،پس میشه هفته ای یکی؛ هر چند به ماهی یکی هم نمیرسه، پس دردسر ساز نیست، برو روی 99 درصد واقعی، اونم رایگان
    Last edited by Jadda; 14-04-2013 at 20:27.

6. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام :
    علی جان خسته نباشی...حجم فیلمهات خیلی زیاد شده برار///نمیشه کم حجمترشون کرد؟؟؟البته تا حدی که کیفیتم خیلی پایین نیاد...در ضمن از چه نرم افزاری برای فیلم استفاده میکن؟؟کامتشیا؟؟؟
    دوستان ببخشیذ آف تاپیک زدم

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام :
    علی جان خسته نباشی...حجم فیلمهات خیلی زیاد شده برار///نمیشه کم حجمترشون کرد؟؟؟البته تا حدی که کیفیتم خیلی پایین نیاد...در ضمن از چه نرم افزاری برای فیلم استفاده میکنی؟؟کامتشیا؟؟؟
    دوستان ببخشیذ آف تاپیک زدم
    OFF TOPIC

معذرت.... سعی میکنم کم حجمترشون بکنم برار!

بنا به دلایلی اصلا مرسوم نیست که یک فیلم امنیتی ادیت و ویرایش بشه.... ولی به روی چشم.

9. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

نمیدونم چرا CCE برای من دچار اشکال شده.... اسکن میکنه ولی وقتی اعمال تغییرات رو میزنم تا تهدیدهای پیدا کرده رو پاکسازی کنه تا نصف میره ولی بعدش ویندوز اخطار میده که برنامه CCE رو ببند . میشه دوباره کومودو رو تعمیر کنم؟ابدیتهاش از بین نمیره؟
    هفته ای یکبار از فایل آپدیت کپی جدید بگیرید و برای روز مبادا نگه دارید

11. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    من تازه کاربر COMODO Internet Security شدم و چند تا سوال دارم.
    اول اینکه تا قبل از این، از ترکیب آنتی ویروس kaspersky و فایروال outpost استفاده میکردم که به نظرم هر دو فوق العاده هستند به شرطی که اونها رو بخرید و مجبور نباشید هر روز دنبال کلید و سریال بگردید.
    ولی من دیگه از جستجو برای کلید و سریال خسته شدم و بعد از تحقیق از بین گزینه های رایگان کومودو رو انتخاب کردم.
    در نگاه اول به نظرم CIS خوب هست ولی به نظر بعضی کاستیهایی داره که باید دید چقدر در امنیت تاثیر گذار هست؟
    مثلا آنتی ویروسش به اندازه KAV تنظیمات شخصی سازی نداره،
    بعد از اتصال فلش مموری درخواست اسکن و جلوگیری از autorun نمیده (شاید به دلیل غیر فعال کردن Behavior Bkocker که جناب Jadda نوشته بودن بعد از یک ماه فعال کنید)،
    و یا اینکه برای اولین آپدیتش حدود 120 مگابایت دانلود کرد!

در بخش فایروال خیلی مشخص نیست تکلیف مقابله با حملات خارچی میشه؟ (Outpost در این زمینه واقعا کامل و حرفه ای هست )
    البته شاید خود کومودو بی سر و صدا کارش رو میکنه و مثل outpost جیغ نمیکشه ولی من حالت دوم رو بیشتر دوست دارم.

و اما خوبیهای COMODO Internet Security بعد از آشنایی 48 ساعته:
    - رایگان هست.
    - سیستم رو کند نمیکته.
    - در بخش کنترل رفتار نرم افزارها چه از نظر دسترسی در سیتسم و یا اتصال به اینترنت عالی هست و چیزی از دستش فرار نمیکنه.

حالا چند سوال مبتدیانه از دوستان:
    رنگ آیکن COMODO Internet Security در حالتهای مختلف چطور هست؟
    من تا الان رنگهای زرد و قرمز رو داشتم ولی نمیدونم چرا با اینکه سیستم secure هست سبز نمیشه؟

سوال آخر اینکه در مورد تنظیمات بهینه Firewall و HISP دوستان پیشنهاد داده بودند ولی در مورد Antivirus مطلبی ندیدم.
    لطفا اگر میشه تنظیمات بخش آنتی ویروس رو کمی آموزش بدید.
    سلام

امکاناتی که آنتی ویروس در اختیارتون میزاره اینکه که هوش مصنوعی را روشن یا خاموش بکنید یا سطح حساسیتش را تغییر بدهید، پروفایلهای مختلف اسکن بسازید با تنظیمات متفاوت و بخش استثنائات و ...

کلا بخش آنتی ویروس در کلیه محصولات به نظر من تنظیمات خاصی نیاز نداره، و تنظمات این بخش را همه سر در میارن و نیازی به پست آموزشی نیست.

میشه گفت آپدیت را بزارید روی هر 1 ساعت (پیشفرض روی 6 ساعت قرار داره) کلود فعال باشه، و هوش مصنوعی را بزارید روی زیاد، یکسری آپشن برای پرفورمنس داره که فعالش بکنید بد نیست.

من خودم تنظیماتم اینجوریه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد فایروال و حملات خارجی ، یا در واقع باید بگیم حملات ورودی. پست دوم مطلب تنظیمات فایروال را بخونید. حمله خاصی مد نظرتون هست؟ (کومودو میاد همه ورودی ها را میبنده و خیال خودشو راحت میکنه، یا اگر بخواهد ارتباط ورودی داشته باشیم بازم پیغام مربوطه را از جانب فایروال داریم)

در مورد رنگ وقتی بخشهای مختلف فعال باشه و آپدیت انجام شده باشه و ... در واقع در حالت "امن" ویجت کومودو به رنگ سبز در میاد. ولی آیکون کومودو همیشه به رنگ قرمز هست. هر آنتی ویروسی یک رنگی داره، کسپر سبز، نورتون زرده ....کومودو هم رنگ قرمز را برگزیده. اینها مهم نیست...

در مورد فلش و قابلیت اتوران و ....=> بر فرض که یک فلش ویروسی را بزنید به سیستم و یک مخرب بخواد اتو ران بشه!( خودکار اجرا بشه) خب یا BB روشنه و میره توی سندباکس یا HIPS پیغام میده، ما هم فقط یک فلش زدیم به سیستم و هنوز کاری نکردیم، این فایل چیه میخواد اجرا بشه و بیاد تو سیستم؟ ویروس! مسدود میکنیم. ضمن اینکه آنتی ویروس هم روشنه، همه کارو هم که قرار نیست HIPS انجام بده. اون مثالی که شما فرمودی ماله زمانی و محصولاتی بود که آنتی ها روی دیتابیس خودشون تکیه میکردن، دیدن یک فلش ویرسی را میزنن به سیستم و آنتی ویروس مخرب را نمیشناسه، ولی مخرب با با قابلیت AR میاد تو سیستم.... اما کومودو همچین موردی اصلا براش مطرح نیست.

دقیقا مثل اینه که شما یه فایروال (اینبار از جنس آنتی ویروس و +Defense) بین سیستم و فلش روی پورت مربوطه قرار دادی. و یک حمله ورودی بخواد انجام بشه، اما راه بسته است.

13. 10 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه homayooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

این یعنی چی؟

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام علی جان ....
    اگه لطف کنی و کمی در مورد ساختن قانون برای برنامه ها توی hips توضیح بدی ممنون میشم.... اگه ممکنه مثال بزنید برای چندتا برنامه مختلف .
    یک پوشه توی کامپیوترم دارم که پاک نمیشه .... حتی بعد از ریستارت مستقیم میرم که پاکش کنم بازم نمیشه...توی یکی از ویدئو ها دیدم که برای شما هم همین اتفاق در مورد یک پوشه افتاد ... دقت نکردم چجوری پاکش کردی.... باید دوباره ببینمش...
    حیف نیست ویدئو آموشی به این قشنگی تهیه میکنی ولی صامت ... (خجالت نکش علی جان ) کار آن کرد که نمام کرد...
    بازم تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •