تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 263 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

آره
    یه چیز دیگه : دیروز لپتاپ رو به شارژ زدیم وقتی فول شد کابل شارژر رو ازش جدا نکردم همین جوری که وصل بود نشستم باهاش فیلم دیدم هیچ مشکلی هم نداشت ! یعنی فقط وقتی باتری در حال شارژه این جوری میشه !
    دوست عزیز اگه میتونید با یه باتری دیگه هم تست کنید .. جالب بود

2. این کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

سلام .

دوستان از وقتی درایور مربوط به تاچ پد رو نصب کردم ( synaptics pointing device Driver ) ،، دیگه قسمت غلتک تاچ پد ( سمت راست تاچ پد ) کار نمیکنه .
    مشکل چیه ؟
    چاره چیه ؟
    ممنون
    دوست عزیز این تصویری که آپ کردم ببینید و چک کنید .. اون دوقسمت باید بر روی YES باشن

بعد اون اولی رو که با فلش مشخص کردم انتخاب کن و Setting رو بزن ... در نهایت اون دو قسمتی که هایلایت کردم رو چک کن و تنظیمات مختلف رو اعمال کن و تست کن تا در نهایت جواب بگیری .. بازم امری بود در خدمتم

4. 4 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

لب تاپ پسرعموتم ویندوز 8 عه ؟

من با وین 7 مشکل نداشتم و تا الان که فقط یه نسخه از 8 نصب کردم این مشکل رو دارم ... حقیقتا باهاش هم کار نکردم اما احتمال عدم سازگاری اچ پی با این قسمت از ویندوز رو میدم که در آپدیت ها باید حل بشه ..
    سلام .
    آره واسه اون وین 7 بود .

اگه اشتباه نکنم این مشکل زمانی که وین 7 هم استفاده میکردم داشتم . اون اولا که لپ تاپ خربدم درست کار میکرد .
    اما بعد از چند مدت این مشکل رو پیدا کرد .

دوست عزیز این تصویری که آپ کردم ببینید و چک کنید .. اون دوقسمت باید بر روی YES باشن

بعد اون اولی رو که با فلش مشخص کردم انتخاب کن و Setting رو بزن ... در نهایت اون دو قسمتی که هایلایت کردم رو چک کن و تنظیمات مختلف رو اعمال کن و تست کن تا در نهایت جواب بگیری .. بازم امری بود در خدمتم

هر کار کردم درست نشد .
    درایور رو پاک کردم درست شد .
    اینطوری بهتره . با یه انگشت راحت مثل غلتک عمل میکنه .

ممنون

6. این کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت strong98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

دوستان قضیه این sleep چی شد ؟
    حتی با عوض کردن ویندوز هم حل نشد برای من . ویندوز 8 پروفشنال نصب کردم . اما حل نشد .
    در حالی که لپ تاپ پسر عموم ( همین مدل ) مشکلی نداره .
    لپ تاپ که به sleep میره دیگه به ویندوز بر نمیگرده و ریستارت میشه

دوستان اگه به نمایندگی و جایی که لپ تاپ خریدن دسترسی دارن ، برن جویا شن مشکلش چیه .
    واسه منم اینجوری میشه از وقتی درایورهای کارت گرافیکمو آپدیت کردم تنها راهی که به نظر من رسید غیر فعال کردن اسلیپ بود یعنی اسلیپ رو گزاشتم رو never

سلام .

دوستان از وقتی درایور مربوط به تاچ پد رو نصب کردم ( synaptics pointing device Driver ) ،، دیگه قسمت غلتک تاچ پد ( سمت راست تاچ پد ) کار نمیکنه .
    مشکل چیه ؟
    چاره چیه ؟
    ممنون
    آره واسه منم بعد از نضب درایورش دیگه کار نمیکنه کلا تاچ پدش هم خیلی ضعیف کار میکنه آدمو دق میده

8. این کاربر از strong98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AliReza-M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان ازتون خواهش میکنم منو یه راهنمایی کوچیک بکنید.

یه ماه پیش خودم و داداشم یه 4540 و یه 2342 از HP خریدیم. ولی بدجور با نصب درایورهاش مشکل داریم.

واسه 4540 که واسه خودمه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمام درایورهارو دانلود کردم،ولی بازم یه سری از چیزا مثل کارت گرافیک یا بلوتوث و نت ورک رو سیستم نشناخته.

واسه 2342 هم که خود سایت اچ پی فقط واسه ویندوز 8 درایوراشو داده و واسه سون نداده.

ما مونیدیم چی کار کنیم دیگه. با این سرعت افتضاح اینترنتم که در دقیقه کمتراز یک مگابایت دان میشه، تاحالا چند گیگ درایور بی مصرف دان کردم.

میدونم واسه 2342 g6 اینجا جاش نیست بپرسم ولی جای دیگه هم سوال کردم توی انجمن، جواب درستی بهم ندادند.

لطفا اگه ممکنه واسه ویندوز سون 64بیتی، یه لیست مفید از درایور ها واسه 4540 و 2342 بهم بدید تا بالاخره بعد از یه ماه که این دوتا لپتابو گرفتیم، بتونیم راحت ازشون استفاده کنیم.

مرسی.
    دوستان ثواب داره منو هم راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان ثواب داره منو هم راهنمایی کنید.
    این لیست درایورهای منه همه ی اینهارو باید داشته باشی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این برنامه رو هم دانلود کن این
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیحاتش
    Driver Genius Professional 12.0.0.1314 نام نرم افزاری است حرفه ای در زمینه مدیریت بر درایورهای سخت افزاری ، که به کمک آن می توانید از درایورهای سیستم نسخه ی پشتیبان (BackUp) تهیه کرده و در زمانی کمتر از یک دقیقه به بازگرداندن آن ها (Restore) بپردازید . همچنین توسط این برنامه می توانید به جستجوی سخت افزارها در سیستم بپردازید ، یا اینکه درایور یک سخت افزار را به روز رسانی (Update) یا حذف کنید .اگر درایور یکی از سخت افزارهای خود را گم کرده اید ، این برنامه می تواند به راحتی مدل آن سخت افزار را تشخیص داده و در پیدا کردن درایور مورد نظر به شما کمک می کند .

11. 2 کاربر از strong98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مرسی داداش واسه من اکی شد

13. 2 کاربر از strong98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

دوستان ازتون خواهش میکنم منو یه راهنمایی کوچیک بکنید.

یه ماه پیش خودم و داداشم یه 4540 و یه 2342 از HP خریدیم. ولی بدجور با نصب درایورهاش مشکل داریم.

واسه 4540 که واسه خودمه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمام درایورهارو دانلود کردم،ولی بازم یه سری از چیزا مثل کارت گرافیک یا بلوتوث و نت ورک رو سیستم نشناخته.

واسه 2342 هم که خود سایت اچ پی فقط واسه ویندوز 8 درایوراشو داده و واسه سون نداده.

ما مونیدیم چی کار کنیم دیگه. با این سرعت افتضاح اینترنتم که در دقیقه کمتراز یک مگابایت دان میشه، تاحالا چند گیگ درایور بی مصرف دان کردم.

میدونم واسه 2342 g6 اینجا جاش نیست بپرسم ولی جای دیگه هم سوال کردم توی انجمن، جواب درستی بهم ندادند.

لطفا اگه ممکنه واسه ویندوز سون 64بیتی، یه لیست مفید از درایور ها واسه 4540 و 2342 بهم بدید تا بالاخره بعد از یه ماه که این دوتا لپتابو گرفتیم، بتونیم راحت ازشون استفاده کنیم.

مرسی.
    t
    برای منم همین مشکلا رو داشت کلی نشستم دانلود کردم درایور ها رو از سایت اچ پی باز بازی درمیاورد مخصوصا سر گرافیک اینا رو که نصبیدم
    بعد یه سی دی از اینا که خودشون درایور ها رو اتومات تشخصی می دن نبود خود نرم افزار دانلود می کنه Auto Drive بری تو بازار بگی میدن بهت
    اینو که گذاشتم خودش هرچی درایور تشخیص داده بود ندارم از روی سی دی نصبید

15. این کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه greywarden90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام .
    کسی از بچه ها از این برچسبهای LCD روی لپ تاپ چسبونده ؟
    کلا نظرتون چیه توصیه می کنید بچسبونیم یا نه ؟

داره خودمونی میشه AliReza-M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

با تشکر از دوستان.یه سوال دیگه اینکه من درایور کارت گرافیک رو نصب کردم توی device manager توی زیرمجموعه کارت گرافیک دوتا گزینه هست.یکیش فعاله ولی روی اون یکی یه علامت تعجب اومده.میگه درایور نصبه،ولی نمیتونه کار کنه.چرا اینطوریه ؟ باید چیکار کنم؟میدونم این سوالات برای شماها سادست ولی واسه من که تازه این لپتابو گرفتم، تازست. مرسی.در ضمن میگن توی سایت HP یه جایی هست که شماره سریال لپتابتو وارد میکنی خود سایت بهت درایورای مخصوص همون لپتابو معرفی میکنه. میشه لینکشو بدید، من خودم پیدا نکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •