تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 116 از 328 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اتفاقا ازدواج کردن تو شرایط امروزی ، با این همه فیس و افاده و توقع دخترا ، از درد جذام هم برای ما پسرا بدتره ...
    مهریه های سنگینی که همش از روی چشم و هم چشمی دختر و مادرشه ...
    داشتن درامد انچنانی و ماشین لوکس ...
    و هزاران مورد دیگه که کارو برای ازدواج بسیار دشوار کرده ...
    شما چرا اینقدر ناراحت شدید نمیدونم .
    اگه دخترا اونجوری باشن که شما میگین پس نیازی به این همه بحث نیست و تو عمل خودشون رو نشون میدن ....
    من از دختر هیولا نساختم ، این واقعیت جامعه ی زندگی ماست که شاید تحمل و قبولش براتون مشکل باشه ، اما بالاخره باید با حقیقت زندگی کنار اومد و باهاش جوری ساخت ....
    من کی گفتم دختر بودن جرمه؟شما یک جمله از من بیار که گفته باشم دختر بودن جرمه.
    نگاه من نسبت به جنس مخالف کاملا درست و براساس منطقه و چیزیه که در دنیای امروزی به طور خیلی اشکار نمایان .
    جالبه ، من بدبین هستم؟ مطالب و چیزهایی که بیرون همه دارن میبینن چیه پس؟
    من اتفاقا دید خوبی و عاقلانه نسبت به جنس مخالف دارم ، من معتقدم جنس مخالف من تا جایی که بهم نیاز داره مثل پروانه دورم میچرخه و به من و نیازام اهمیت میده ، به قول معروف وقتی خرش از پل بگذره دیگه حتی حاضر نیست یه نگاهی به آدم بندازه و ....
    خیال شما رو راحت کنم : من نه دوست دختر داشتم و نه چیزی که بخوام دشمنی با دختری یا جنس مخالفم داشته باشم ، اتفاقا تو دانشگاه طوریه که با توجه به روحیات و اخلاقم دخترهای زیادی دور و برم میان ، پس قضاوت و پیش بینی شما اشتباه .
    اونقدر مدیریت لازم رو دارم که اگه روزی ازدواج کردم ، نذارم زندگیم از هم نپاشه .

چرا ۲تا صحبت در مورد دختر و پسر شد حس کردید داریم کل کل میکنیم ؟
    بنده خدا نظرش رو گفت و بنده هم نظرمو اعلام کردم . این نظر شخصی منه و ممکنه درست نباشه ، حالا شما چرا عصبانی شدید نمیدونم .
    بنده معتقدم پیدا کردن کیس مناسب برای ازدواج شانسیه . هیچ شناخت درستی در هیچ زمینه ای بدست نمیاد ... در پست های قبلیم توضیح دادم که دختر برای حفظ خواستگارش خودش رو خوب جلوه میده ، اگه طرف پولدار باشه اما سنشم بالا باشه ، زشتم باشه ، بازم حاضره باهاش زیر یک سقف زندگی کنه ....
    فعلااین واقعیت تلخ زمان ماست . چه بپذیریم چه نه !
    ما قدرت تفکر داریم ، متقابلا طرفمونم این قدرت رو برای فریبمون داره ...

تو این بی شوهری ، طرف متوسل به هرکاری میشه تا خودش رو نشون بده ...
    اینو دیگه همه بهتر از من در جریانن ...

اگه کمی سخت گیری نکنید دوباره تایپک بسته نخواهد شد . بحث ها بسیار خوب داره پیش میبره . جبهه موافق و مخالف با بیان دلایلشون دارن بحث رو پیش میبرن .

موفق باشید.
    چه اجباری وجود داره که به درد جذام مبتلا بشین؟ وقتی کسی برای درمان درد راه حلی نداره نباید به سمت درد بره این عاقلانه ترین راهه ..

هیچ ناراحتی یا عصبانیتی وجود نداره وقتی پست های شما رو می خونـدم احساس کردم به جنس مخالفتون حساسیت ویژه دارین بهتر بود اول بحث یه مقدار آروم بشه و

شما نگاهتون رو به اطرافتون تغییر بدین . تو اکثر پستـای شما،اسم دختر شدیـدا باعث به هم ریختـن و ناراحتی و موضع گیری شمـا میشه .. بازم میگم هیـچ اجباری برای

ازدواج یا ارتباط با جنس مخالف یا حتی صحبت درباره جنس مخالف برای کسی وجود نداره و اگر واقعاصحبت کردن درباره جنس مخالف انقدر برای شما ناراحت کنندس و باعث

به هم ریختن آرامشتون میشه بهتر هست برای حفظ آرامش خودتون تو این بحث شرکت نکنید ..

درسته این مشکلات و مواردی که گفتیـن وجود دارن .. واقعیـت های جامعه خیـلی بیشتر از چیزی هست که تو یه پست 10 سطری بگُـنـجه .هم درباره خانم ها هم درباره

آقایون اکثر مواردی که شما گفتین رو تایید می کنم ولی درباره همه صادق نیست. بحث من بیشتر رو تغییر نگاه شما به اصل قضیه هست ..

شاید برای شخـص شما یا اطرافیـان یا آشنایـان و دوستان شما این موارد بیشتـر پیـش اومده باشه که از روی تجربـه اطرافیـان این نظر رو پیدا کردین. نظرم اینه سعی کنید

خودتون درباره زندگی خودتون با تجربیات و برداشت های خودتون تصمیـم بگیرین نه تجربیـات دیگران اینطور که گفتین ارتبـاطی هم با هیچ دختـری نداشتین و مستقیـما وجود

جنس مخالف تو زندگیتون رو تجربه نکردین پس این نوع موضع گیری درباره جنس مخالفتون درست نیست. به هم ریختگی و نداشتن آرامش و این نوع موضع گیری فقط باعث

میشه افراد تمایل به ادامه بحث با شما رو از دست بدن( چه حق با شما باشه چه نباشه ..)

اگر من به شما بگم شما برنده این بحث هستین و همیشه حق با شماست حاضر هستین به صورت منطقی و دور از موضع گیری و تعصب به بعضی کلمات، بحث کنید ؟

هیچ حقی با بحث کردن و تعداد لایک خوردن پسـت ها به کسی داده نمی شه این یه بحث آزاد و منطقیه نه قراره کسی رو هدایت کنیـم نه قراره کسی از صفحـه روزگار به

جرم جنسیت خاص حذف بشه و نه قراره کسی خسارت مالی بپردازه این فقط یه بحث مجازیه ...

پس آرامش بدون موضع گیری یا نگاه خصمانه حرف اول رو میزنه .. بعد از این طرفین موافق و مخالف (جبهه و جنگی وجود نداره) می تونن به صورت منطقی با هم تبادل نظر

کنن .

2. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

چه اجباری وجود داره که به درد جذام مبتلا بشین؟ وقتی کسی برای درمان درد راه حلی نداره نباید به سمت درد بره این عاقلانه ترین راهه ..

هیچ ناراحتی یا عصبانیتی وجود نداره وقتی پست های شما رو می خونـدم احساس کردم به جنس مخالفتون حساسیت ویژه دارین بهتر بود اول بحث یه مقدار آروم بشه و

شما نگاهتون رو به اطرافتون تغییر بدین . تو اکثر پستـای شما،اسم دختر شدیـدا باعث به هم ریختـن و ناراحتی و موضع گیری شمـا میشه .. بازم میگم هیـچ اجباری برای

ازدواج یا ارتباط با جنس مخالف یا حتی صحبت درباره جنس مخالف برای کسی وجود نداره و اگر واقعاصحبت کردن درباره جنس مخالف انقدر برای شما ناراحت کنندس و باعث

به هم ریختن آرامشتون میشه بهتر هست برای حفظ آرامش خودتون تو این بحث شرکت نکنید ..

درسته این مشکلات و مواردی که گفتیـن وجود دارن .. واقعیـت های جامعه خیـلی بیشتر از چیزی هست که تو یه پست 10 سطری بگُـنـجه .هم درباره خانم ها هم درباره

آقایون اکثر مواردی که شما گفتین رو تایید می کنم ولی درباره همه صادق نیست. بحث من بیشتر رو تغییر نگاه شما به اصل قضیه هست ..

شاید برای شخـص شما یا اطرافیـان یا آشنایـان و دوستان شما این موارد بیشتـر پیـش اومده باشه که از روی تجربـه اطرافیـان این نظر رو پیدا کردین. نظرم اینه سعی کنید

خودتون درباره زندگی خودتون با تجربیات و برداشت های خودتون تصمیـم بگیرین نه تجربیـات دیگران اینطور که گفتین ارتبـاطی هم با هیچ دختـری نداشتین و مستقیـما وجود

جنس مخالف تو زندگیتون رو تجربه نکردین پس این نوع موضع گیری درباره جنس مخالفتون درست نیست. به هم ریختگی و نداشتن آرامش و این نوع موضع گیری فقط باعث

میشه افراد تمایل به ادامه بحث با شما رو از دست بدن( چه حق با شما باشه چه نباشه ..)

اگر من به شما بگم شما برنده این بحث هستین و همیشه حق با شماست حاضر هستین به صورت منطقی و دور از موضع گیری و تعصب به بعضی کلمات، بحث کنید ؟

هیچ حقی با بحث کردن و تعداد لایک خوردن پسـت ها به کسی داده نمی شه این یه بحث آزاد و منطقیه نه قراره کسی رو هدایت کنیـم نه قراره کسی از صفحـه روزگار به

جرم جنسیت خاص حذف بشه و نه قراره کسی خسارت مالی بپردازه این فقط یه بحث مجازیه ...

پس آرامش بدون موضع گیری یا نگاه خصمانه حرف اول رو میزنه .. بعد از این طرفین موافق و مخالف (جبهه و جنگی وجود نداره) می تونن به صورت منطقی با هم تبادل نظر

کنن .

این برداشت اشتباه شماست که فکر کردین من موضع گیری کردم ، بنده به طور منطقی بحث کردم و نظرم رو گفتم . ربطی هم به تجربه ی دیگران نداره !

این نظر منه و خودم به این نتیجه رسیدم ، نه با دیدن اطرافیانم .

اگه برخی نیاز های نبود ، مطمئن باش بسیاری از پسر ها سراغ ازدواج نمیرفتن ، پس چه بخوام چه نخوایم باید به درد جذام مبتلا بشیم !

شما پس از خوندن پست های من همونطور که خودتون گفتید اشتباه حس کردید که من حساسیت ویژه ای دارم ، من به جنس مخالفم هیچ حساسیتی ندارم !

یک بنده خدایی یه موضوع رو راجع به پسرا توضیح داد ، من هم در همون راستا دیدگاه خودم رو گفتم !

درسته هیچ اجباری برای ازدواج وجود نداره ! من مگه گفتم اجباری وجود داره ؟

واقعیت جامعه رو میشه تو یه سطر کوتاه توضیح داد چه برسه به 10 خط ! واقعیت جامعه کاملا مشخص !

مگه میدون جنگه که کسی بخواد برنده یا بازنده شه؟ ظاهرا این شمایید که خیال کردید من با دادن اون پستم پیروز میدان شدم و برای دفاع وارد این بحث با من شدید !

من بسیار آرام و منطقی دارم الان نظرمو مینویسم ! نظرم رو همون قضیه پابرجاست ! در دنیایی که دخترهاش پولکی شدن پسرهاشم جور دیگه میشن !

زمانی که دید دخترها و خانوادشون نسبت به ازدواج تغییر کرد ، دید پسرها هم یقینا تغییر خواهد کرد !

فکر نمیکنم مشکلی دیگه ای باشه !

موفق باشید !

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان عزیز، تو اینکه شرایط ازدواج تو این برهه از زمان سخت شده، هیچ شکی نیست.
    ولی بنظر من، تو بوجود آوردن این شرایط دختر و پسر کمترین تقصیر رو دارن.
    من الان با وجود داشتن کار و درآمد کافی واسه تشکیل زندگی، ولی به دلیل عدم اطمینان و اعتماد کاری و اقتصادی، هنوز نتونستم خودمو واسه تشکیل زندگی متقاعد کنم.
    البته به قول دوستمون مهریه‌ها و هزینه‌های اولیه سنگین و کمرشکن هم تو تصمیم پسرا بی تاثیر نیست، ولی همه دختر خانوما هم دارای همچین طرزی فکری نیستن و اینا رو اصول اولیه و ضروری تشکیل زندگی نمی‌دونن، گرچه باید بهشون هم حق داد که تو یه سطح متعارف به این موارد توجه کنن، چون هرچی باشه پای زندگیشون درمیونه.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta

5. 2 کاربر از soranstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دخترای مجرد بیشتر میشن چون پسرا بیکارن و کار نیست!!!
    دخترای مجرد بیشتر میشن چون دخترای خراب بیشتر شدن!و کسی نمیتونه بهشون اعتماد کنه!
    دخترای مجرد بیشتر میشن چون پسرا زدن توی کار لذتهای موقت!!!!
    دخترای مجرد بیشتر میشن چون توقعات بیجا وجود داره.
    و ....
    همه ی اینا دلیلشه.
    دخترا نیاین بنویسین پسر خوب نیست و .... این حرف واسه زمانیه که شما 20تا خواستگار داشته باشین و چون بد هستن نتونین انتخاب کنین!!!؟؟؟کسی از پسرا نمیتونه زن بگیره از بس بیکارن!از بس بی پولن!از بس گرونی اومده!!!از بس توقعات بالاست!!!حالا یکی هم که میتونه و پول داره و کار داره دختر خوب پیدا نمیکنه که بگیره!!!!نه اینکه نیست!!!هست .دختر خوبم هست ولی خب پیدا کردنش سخته.
    پس دیگه ننویسین پسر خوب نیست و ...
    بله میدونم خیلی پسرا هم خرابکار شدن ولی خب بامن که خرابکاری نمیکنن!!!با همون دخترا خرابکاری میکنن
    منم موافقم ، دخترا مجرد میمونن و پسرا هم بیشتر از اونا ....

پسرا مجرد میمونن چون اگه از نظر یه انسان بی قید و بند به جامعه نگاه کنی ، متاهل شدن کاملا اشتباهه و حتی به نظرم اگه بی قید

و بند هم نباشه ، مجرد موندن توی شرایط کنونی خیلی آرامش بیشتری نسبت متاهل بودن داره .(نظر قطعی نیست چون تجربه ازدواج نداشتم)

متاسفانه هدف زندگی یه درصدی از جامعه از کمال و آرامش برگشته به سمت لذت .

7. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دلیل پشت دلیل برای ازدواج نکردن

خب من هنوز دلایل درست حسابی پیدا نکردم که به شخصی توصیه کنم ازدواج کنه

تشکیل خانواده ، داشتن نسل ، تجربه ی زندگی مشترک ، اصلا علاقه ای به تجربه کردن این مسائل ندارن .

یه بنده خدایی میگفت مشکل دارم من ، هنوز عاشق کسی نشدم ، باید برم پیدا کنم یکی رو عاشقش بشم ، گفتم مگه دیوونه شدی دنبال

دردسر میگردی ، گفت خب همش یه بار آدم تو این دنیاست ، میخوام عاشق شدن رو هم تجربه کرده باشم قبل از مرگ.

داشتن یه زندگی مشترک موفق یه توانایی بزرگه ، اما توی پیدا کردن همسر خلاصه نمیشه . بهترین کیس رو هم دست جنس مخالفی که زندگی بلد نیست بدی ، طوری کیس مورد نظر رو خراب میکنه که خودشم شک میکنه آیا این همون فرد قبل از ازدواجه یا نه ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

یکی از فاکتورهای مهم برای ازدواج شناخت خانواده هاست یعنی جنس خانواده و دودمان فرد هم میتونه چراغ راه باشه ... قاعدتا باید اول ویژگی های شخصیتی خودمون رو روشن کنیم و با شناخت از خودمون به دنبال گزینه متناسب با این ویژگی ها بریم ... همانطور که عرض کردم خونواده طرف فاکتور مهمیه ... اصرافیان خصوصیاتت و میدونن و بهت کمک میکنن و معرفی میکنن -- بهترین شیوه هم همینه ...
    شانس هم تا حدی دخیله ...
    قبل از ازدواج هم یه چند ماهی رو هم باید با هم بود ...

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

بسیار جالب از دختر بودن دفاع کردین ! ازدواج فقط شانس نه شناخت !
    حالا من عکس صحبت های شما رو میگم !
    اولین ملاک یک دختر پول و در آمد طرف مقابله ! اینکه طرف آهن ( ماشین ) داره یا نه ، کاری به شخصیت طرف در وهله ی اول نداره ، تیپ رو هم الویت چندومش قرار میده !
    طرف کچل و کوتاه هم باشه مهم نیست ، میبینه جیبش پره یا نه ، زیر پاش ماشین صفر و ناز هست یا نه ! خونه از خودش چی داره ، داره یا نداره !

اگه اینا رو داشت ، میره سراغ الویت های بعدی ، الویت های بعدیش چی میتونه باشه ؟ تیپ و قیافیه ی طرف مقابل ! حالا تیپشم خوب نبود و به دل ننشست ، حالا چیکار کنه؟ با خودش میگه تیپ که مهم نیست ، مهم جیبشه که ماشالله پره ! با این دید با تیپ و اخلاقشم کنار میاد ! ( منم به وضوح دیدم که میگم )

حالا پسری رو مثال میزنم که از همه لحاظ عالیه ، و در شرایط ایده آل اخلاقی و فکری قرار داره ، به چه امیدی بره خواستگاری ، اون فقط مرام و معرفت و اخلاق و فرهنگ داره اما ماشین و جیب پر پول و آهن نداره ! تنها چیزی که میشنوه جواب منفی !

و ....
    این برداشت اشتباه شماست که فکر کردین من موضع گیری کردم ، بنده به طور منطقی بحث کردم و نظرم رو گفتم . ربطی هم به تجربه ی دیگران نداره !

این نظر منه و خودم به این نتیجه رسیدم ، نه با دیدن اطرافیانم .

اگه برخی نیاز های نبود ، مطمئن باش بسیاری از پسر ها سراغ ازدواج نمیرفتن ، پس چه بخوام چه نخوایم باید به درد جذام مبتلا بشیم !

شما پس از خوندن پست های من همونطور که خودتون گفتید اشتباه حس کردید که من حساسیت ویژه ای دارم ، من به جنس مخالفم هیچ حساسیتی ندارم !

یک بنده خدایی یه موضوع رو راجع به پسرا توضیح داد ، من هم در همون راستا دیدگاه خودم رو گفتم !

درسته هیچ اجباری برای ازدواج وجود نداره ! من مگه گفتم اجباری وجود داره ؟

واقعیت جامعه رو میشه تو یه سطر کوتاه توضیح داد چه برسه به 10 خط ! واقعیت جامعه کاملا مشخص !

مگه میدون جنگه که کسی بخواد برنده یا بازنده شه؟ ظاهرا این شمایید که خیال کردید من با دادن اون پستم پیروز میدان شدم و برای دفاع وارد این بحث با من شدید !

من بسیار آرام و منطقی دارم الان نظرمو مینویسم ! نظرم رو همون قضیه پابرجاست ! در دنیایی که دخترهاش پولکی شدن پسرهاشم جور دیگه میشن !

زمانی که دید دخترها و خانوادشون نسبت به ازدواج تغییر کرد ، دید پسرها هم یقینا تغییر خواهد کرد !

فکر نمیکنم مشکلی دیگه ای باشه !

موفق باشید !
    من هم مثل دوستمون فکر میکنم که شما حساسیت ویژه ای نسبت به خانم ها پیدا کردید...یا حداقل دارید همه رو مثل هم فرض میکنید...شما توقع دارید یک دختر به یک ادمی که نه پول داره...نه کار داره...جواب مثبت بده؟فرضا که جواب مثبت هم داد بدون عروسی و ...خواست بره سر زندگیش...سر کدام زندگی بره؟بره کجا زندگی کنه؟یه مسکن اجاره ای ته شهر که میخواد...یه لقمه نان که میخواد ...پسری که نه پول داره نه کار چجوری توقع داره بتونه ازدواج کنه؟؟؟؟
    مگه این همه ادم که ازدواج میکنند همشون مایه دارند؟مگه همشون ماشین مدل بالا دارن؟خیلی از دخترها هستند که انقدر که یک پسر بتونه یک مسکنی اجاره کنه و یک درامدی هم داشته باشه که اموراتشون بگذره براشون کافیه
    ولی متاسفانه خواستگار ندارند...نه اینکه اخلاقشون بد باشه...نه...فقط چون حوری پری نیستند...یه ایراد جزیی دارند...یا قدشون کمی کوتاهه....یا سبزه اند...یا زیبا نیستند...یا پدرشون وضعش اونقدر خوب نیست که توی این گرونی بتونه یه جهیزیه کامل بده

منم موافقم ، دخترا مجرد میمونن و پسرا هم بیشتر از اونا ....

پسرا مجرد میمونن چون اگه از نظر یه انسان بی قید و بند به جامعه نگاه کنی ، متاهل شدن کاملا اشتباهه و حتی به نظرم اگه بی قید

و بند هم نباشه ، مجرد موندن توی شرایط کنونی خیلی آرامش بیشتری نسبت متاهل بودن داره .(نظر قطعی نیست چون تجربه ازدواج نداشتم)

متاسفانه هدف زندگی یه درصدی از جامعه از کمال و آرامش برگشته به سمت لذت .
    کاملا با این حرف شما موافقم...بعلاوه جوان ها دیگه مثل قبل دور اندیش نیستند...طرف 10 سال 20 سال بتونه همون لذت زندگی کنه...اخرش چی؟بالاخره پیر میشه ...از اینکه مردم مثل مگس دور شیرینی دورش جمع شدند خسته میشه ...نیاز به یه همدم پیدا میکنه...احساس تنهایی میکنه...ولی دیگه برای ازدواج دیر شده

دخترای مجرد بیشتر میشن چون پسرا بیکارن و کار نیست!!!
    دخترای مجرد بیشتر میشن چون دخترای خراب بیشتر شدن!و کسی نمیتونه بهشون اعتماد کنه!
    دخترای مجرد بیشتر میشن چون پسرا زدن توی کار لذتهای موقت!!!!
    دخترای مجرد بیشتر میشن چون توقعات بیجا وجود داره.
    و ....
    همه ی اینا دلیلشه.
    دخترا نیاین بنویسین پسر خوب نیست و .... این حرف واسه زمانیه که شما 20تا خواستگار داشته باشین و چون بد هستن نتونین انتخاب کنین!!!؟؟؟کسی از پسرا نمیتونه زن بگیره از بس بیکارن!از بس بی پولن!از بس گرونی اومده!!!از بس توقعات بالاست!!!حالا یکی هم که میتونه و پول داره و کار داره دختر خوب پیدا نمیکنه که بگیره!!!!نه اینکه نیست!!!هست .دختر خوبم هست ولی خب پیدا کردنش سخته.
    پس دیگه ننویسین پسر خوب نیست و ...
    بله میدونم خیلی پسرا هم خرابکار شدن ولی خب بامن که خرابکاری نمیکنن!!!با همون دخترا خرابکاری میکنن
    پیدا کردن دختر خوب سخت نیست...کافیه نگاهمون رو به دختر خوب عوض کنیم...
    اصولا توی جامعه ی ما هرچیزی /هر کسی متقاضی زیاد داشته باشه قیمتش بالاتر میره...خیلی وقت ها هم این قیمت کاذبه
    مثلا یک محصولی با یک برند خاص قیمتش چند برابر محصول مشابه با یک برند دیگه هست..خیلی وقت ها میبینی اون کالایی که برند معروفی نداره کیفیتش از اون معروفه خیلی بهتره...ولی چون مردم همه متقاضی اون برند خاص هستند اون قیمتش بالاتره
    الان هم زیبایی شده بورس...همه دنبال زیبایی هستند...دخترهای زیبا هم که میبینند خواستگار زیاد دارن توقعاتشون رو میبرن بالا...در صورتی که میبینی اون دختر زیبا اصلا اخلاق نداره...ولی خواهان زیاد داره

11. 6 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من هم مثل دوستمون فکر میکنم که شما حساسیت ویژه ای نسبت به خانم ها پیدا کردید...یا حداقل دارید همه رو مثل هم فرض میکنید...شما توقع دارید یک دختر به یک ادمی که نه پول داره...نه کار داره...جواب مثبت بده؟فرضا که جواب مثبت هم داد بدون عروسی و ...خواست بره سر زندگیش...سر کدام زندگی بره؟بره کجا زندگی کنه؟یه مسکن اجاره ای ته شهر که میخواد...یه لقمه نان که میخواد ...پسری که نه پول داره نه کار چجوری توقع داره بتونه ازدواج کنه؟؟؟؟
    مگه این همه ادم که ازدواج میکنند همشون مایه دارند؟مگه همشون ماشین مدل بالا دارن؟خیلی از دخترها هستند که انقدر که یک پسر بتونه یک مسکنی اجاره کنه و یک درامدی هم داشته باشه که اموراتشون بگذره براشون کافیه
    ولی متاسفانه خواستگار ندارند...نه اینکه اخلاقشون بد باشه...نه...فقط چون حوری پری نیستند...یه ایراد جزیی دارند...یا قدشون کمی کوتاهه....یا سبزه اند...یا زیبا نیستند...یا پدرشون وضعش اونقدر خوب نیست که توی این گرونی بتونه یه جهیزیه کامل بده
    حرفات درسته!

اگه عشق واقعی بینشون باشه ، حاضر میشه تو بیابون هم با پسره بره و زندگی کنه !
    شبا روی سنگم بخوابه به عشق پسره !
    ولی متاسفانه عشق واقعی خیلی خیلی کم پیدا میشه ! یا اصلا باید بگیم پیدا نمیشه !
    چشم و هم چشمی ها باعث میشه که طرف هم اگه بخواد با پسره تو بیابون هم زندگی کنه و نون خشکم بخوره ، نتونه !

به نظرم کار دختر خیلی آسون تره ! جهیزیه داشته باشه کافیه ، جهیزیشم کامل نباشه مهم نیست !
    پسر باید شغل درست و درمون و پردرآمد داشته باشه ! حساب بانکیش پر باشه ! یک خونه ی 80 متری کم کمش داشته باشه ! سربازی رو رفته باشه و به قولی مرد شده باشه ! و هزاران مورد دیگه که به گردن پسره !

حالا هیچ تضمینی هم نیست که بعد از فراهم کردن این همه ، دختره به پاش بمونه ! ممکنه یکی پیدا شه که پولدارتر از این پسر باشه ، اونوقت ورق برمیگرده و میره سراغ اون پولداره ...

و ...

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خیلی از مطالب در کلیت درسته ولی یه مشکل اساسی وجود داره
    اونم اینکه تعریف اردواج برای افراد خیلی مختلفه ولی کسی توجه نمیکنه و برای همه یه نسخه پیچیده میشه

اول باید دید تعریف ازدواج چیه و هدف از ازدواج چیه

خیلی فرق هست بین کسی که فقط میخواد تشکیل خانواده بده و سنت پیامبر! رو بجا بیاره تا کسی که میخواد میخواد یه رابطه احساسی و عاشقانه رو داشته باشه
    خب مشخصه کسی که فقط یه رابطه سنتی که برای دستور عرف و یا بقای نسل هست هیچ ارتباط عاطفی براش معنا نداره و نمیتونه ابراز احساسات کنه و فقط یه زندگی ماشینی و فرومالیته رو اداره میکنه
    خب همچین فردی هرگز نمیتونه با کسی ابراز احساسات و رابطه عاطفی نیاز داره یه زندگی درست داشته باشه

پس اول باید ببینیم تعریفمون از ازدواج چی هست وبعد فکر وارد کردن یه نفر توی زندگیمون بکنیم

14. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

شانس اینجا شاید کاربرد داشته باشه ... پیدا کردن دختری زیبا و با اخلاق و سالم ... همون نگاه اول که میتونه فتح الباب روابط جدید باشه ... برخورد سرنوشت یاز ...
    متاسفانه الان دختر خوب شده مثل الماس ... همه رو سریع در میبرن ... شانس بیاری یکی هم به پست شما بخوره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •