دقیقا
عکس ها و دمو ها خیلی فرق داشت با این کلیپ
![]()
دقیقا
عکس ها و دمو ها خیلی فرق داشت با این کلیپ
![]()
منم بالاخره بازی رو گرفتم و دو تا مرحله بازی کردم .
آقا عجب چیزیه لامصب ، یعنی اصلا بعضی جاها بازی کردن رو بیخیال شید و فقط محو محیط بازی بشید ، حرکت ماشین ها ، حرکت افراد ، حتی آشغال های کف خیابون . همه چی در حد عالی هست . اصلا اینجاست که باید گفت زندگی واقعا تو بازی جریان داره .
تا اینجایی که من یک ساعت بازی کردم باگی هم ندیدن ولی بعضی جاها رنگ های تیره یه نمه به بنفش میزنه و قشنگ تو چشم هست ، این هم جزو باگ های بازیه ؟
توی این نسخه کنترل و فیزیک ماشی نه ابا ه مفرق داره.ماشین های سنگین و کامیون ها کنترلشون تا حدودی شبیه همون IV هست،ولی کنترل ماشین های مدل بالا نرم تر و آرکید تر شده......آقا یه سوال فنی احساس نمیکنی یه کم ماشین سواری بازی بچه گانس؟!(خیلی چپ راست میکنه فرمون!)(به نظرم تو نگاه اول از IV عقب تره!)
+
والا من همچین مشکلی نداشتم و به اون صورت هم دقت نکردم،مثلا کجا ها این مشکل رنگ رو دارید؟تا اینجایی که من یک ساعت بازی کردم باگی هم ندیدن ولی بعضی جاها رنگ های تیره یه نمه به بنفش میزنه و قشنگ تو چشم هست ، این هم جزو باگ های بازیه ؟
من اینجا دیدم :
محتوای مخفی: داستان
انتظار این وسعت رو نداشتم . اول فکر می کردم شهرش کوچیکه ولی الان میبینم واسه خودش کشوریهفعلا دارم تو محیط میچرخم . ولی دوستان فک نمی کنید درصد بازی تند داره جلو میره من دو تا ماموریت رفتم 3.5 % پر شد. فقط امیدوارم بازی زود تموم نشه!
اینو سایتو ببینین نوشته فردا واسه pc هم میاد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی به دستم رسید!!
از چی بگم برات؟؟انتظار داری چه چیزی از جیب من دراد
بعضی چیزا اونقد فوق العادن که فقط باید تجربه کنی که تا بهشون پی ببری.....
همون اول بازی رو کاناپه ولو بودم ولی هیجان بحدی بالارفت که میخوکوبم کرد جلوی TV!!
از ساعت نه تا دوازده دارم فقط ب جزییات نگاه میکنم!آخه چطور میشه همچین گرافیکی هیولایی رو از X360 گرفت؟؟
جزییات وحشتناک بالاست،انیمیشن های فرانکلین به حدی زیباست که هرکاریو چندبار تکرار میکنم که اون انیمشنو باز ببینم.
بالاشهر لوس سانتوس واقعا فوق العادست،استایل گرافیک هنری بیداد میکنه اونجا،واقعا زیباست
گیم پلی انگار گیریس کاری شده،به حدی روونه که اصلا احساس بدی بهتون دست نمیده!
داستان بازی رو کجای دلم بزارم؟؟؟ یعنی همین اولش چنتا شوک بم داد : دی
یه چپتر از دامنه ی کوه به شهر نگاه کردم......وااااااااای بچه ها نمیدونید چقد زیبا بود این لوس سانتوس لعنتی....تا پنج دقیقه فقط محوش بودم.
یعنی تمام نسل هفتم خلاصه شده تو این بازی....معرکست....
IV اونجوری درو کرد امتیازاتو این دیگه میخواد چیکا کنه!! متای وحشتناکی میاره....
نزدیک بود یادم بره،آقا این کنترل ماشینا از NFS هم بهتره
+
درجه ی سنی بازی +25ــهانقد فحش توشه دیگه فحشا ورد زبونم شده
نتیجه گیری:
بقول إج: نسل بعدو فراموش کنید،GTA Vــه راکستار رو ببیند
ادیت: سوییچینگ خارق العادست :|
Last edited by Turok-71; 15-09-2013 at 23:42.
سلام دوستان ، من یه مشکلی دارم یه جایی بازی ریستارت میشه ! خود بازی پیغام میده که بازی رستارت شده و مشکل می تونه از نصب باشه و دوباره نصب کنید و ... البته هرجایی این مشکل نیست ، مثلا وقتی رو نقشه میرم یه اپیزود رو انجام بدم (مثلا F ) همون جا که مامان طرف داره ورزش می کنه و میرن بیرون ورزش و کاراکتر(سیاه پوست دوستش با سگ میاد و راه میرن همونجا یهو میپره بیرون و ریستارت میشه بازی) یا مثلا وقتی موبایل رو باز می کنم و می خوام زنگ بزنم به Amanda این اتفاق می افته ... خواهش می کنم راهنمایی کنید
این سایت که مشخصه حال مدیرش خوب نیست !
Grand Theft Auto 5 - PS3
GTA V - Xbox 360
![]()
زیاد سخت نگیر
اما اکثر تاریخای ریلیزی که این سایت میزنه درسته....
البته یه جا اون بالا تو قسمت اسلایدشو سایت نوشته Grand Theft Auto 5- xbox360
106روز دیگه ریلیز میشه درصورتی که اینجا دوباره نوشته gtav فردا واسه ایکس باکس ریلیز میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)