نه متاسفانه حل نشد. نمی دونم شاید مشکل فلش مموری من یاشه به هر حال توی نرم افزار معرفی شده هم یه سری تنظیمات می شه انجام داد که شاید تاثیر بگذاره اگر نتیجه گرفتم براتون می نویسم.
نه متاسفانه حل نشد. نمی دونم شاید مشکل فلش مموری من یاشه به هر حال توی نرم افزار معرفی شده هم یه سری تنظیمات می شه انجام داد که شاید تاثیر بگذاره اگر نتیجه گرفتم براتون می نویسم.
عذر می خوام کجا متن بالا گفته Samsung تصاویر SD بهتری نسبت به pany داره اون چیزی که من می فهمم گفته کاملا بستگی به کیفیت سورست داره و در مجموع خوبه ولی هیچ مقایسه ای در کار نیست من رویو سایتهای دیگه رو هم نگاه کردم و آدرسشون رو می ذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگفته کیفیت SD و HD زیباست یا خیلی خوبه و تویه HD هم از بهترینهاست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا بهش Excellent دادن
اینم رودو G20 که خوب مشاهبت های زیادی دارن و اگر کسی دوست داره مطالعه کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا من راجع به این قضیه توضیح دادم هر سیگنالی چه SD چه HD از قابلیتهای پنل در مجموع باید بهره ببره , کیفیت تصویر خوب وابسته به عوامل زیادی هست مثل:عذر می خوام کجا متن بالا گفته Samsung تصاویر SD بهتری نسبت به pany داره اون چیزی که من می فهمم گفته کاملا بستگی به کیفیت سورست داره و در مجموع خوبه ولی هیچ مقایسه ای در کار نیست من رویو سایتهای دیگه رو هم نگاه کردم و آدرسشون رو می ذارم
1.کنتراست
2.اشباع رنگ و دقت رنگ مناسب
3.جزئیات در سایه ها و رنگهای نزدیک به هم
4.وضوح حرکتی
5.عملکرد پردازنده پنل مثل Deinterlacing و interpolation و Scale
عملکرد پردازنده های سامسونگ (مورد شماره 5) در مجموع کم ایراد تر از پانا هست ولی تصاویر SD علاوه بر عملکرد پردازنده از 4 فاکتور دیگه هم باید بهره مند باشن که V20 در اون 4 مورد پنل خوبی هست پس دلیلی نداره که کیفیت تصاویر SD روی V20 بد باشه من فقط راجع به پردازنده صحبت کردم نه راجع به کیفیت تصاویر SD در مجموع.
اون منبع و نقل و قول برای این قسمت از نوشته من بود دوست عزیز:
ولی ریویوهای اروپایی V20 راجع به پردازنده پنل تو پردازش سیگنالهای SD/PAL اکثرا مثبت هست نمونش :
اساتید این ویژگی Moving Picture Resolution 1080 Lines دقیقا چیه و تو مدل V20 ایران هست؟
آیا تنظیماتی تو منو براش وجود داره؟ یعنی میتونه کیفیت پخش SD رو در حد LCDهای سامسونگ تیز کنه و نویز تصویر رو کمتر کنه؟
![]()
تا اونجایی که از گفته های Alucard عزیز یادمه، توی تصاویر در حال حرکت تلویزیون ها یکم مشکل دارن و بعضی هاشون نمیتونن همه ی 1080 خط افقی رو نشون بدن که طبیعتاً از وضوح کم میشه. فکر کنم V10 هم این قابلیت رو داشت.
توی عکس هم که خودش کاملا گویاست.
Last edited by afshin b; 12-01-2011 at 20:16.
بعضی از ست ها v20 و vt20 با پردازش مطالب 50 هرتزی مشکل دارند و توی حرکات سریع دچار مشکل میشند . اما این فقط یه قضیه ی پردازشی هست و ربطی به پنل و تکنولوژی ساختش نداره . مثلا در مطالب 60 هرتزی یا 100 هرتزی (dual pal) مشکلی که وجود نداره هیچ ، بهترین هم هست .تا اونجایی که از گفته های Alucard عزیز یادمه، توی تصاویر در حال حرکت تلویزیون ها یکم مشکل دارن و بعضی هاشون نمیتونن همه ی 1080 خط افقی رو نشون بدن که طبیعتاً از وضوح کم میشه. فکر کنم V10 هم این قابلیت رو داشت.
توی عکس هم که خودش کاملا گویاست.
بله تمام v20 ها از جمله مدل های آسیایی این قابلیت رو دارنداساتید این ویژگی Moving Picture Resolution 1080 Lines دقیقا چیه و تو مدل V20 ایران هست؟
منظورتون از مطالب 60 هرتزی و 100 هرتزی چیه؟؟؟ میشه یکم کاربردی تر توضیح بدید. من قبلا شنیده بودم پلاسما تو تصاویر اکشن و خیلی اکتیو نسبت به ال سی دی سریعتره ولی شما نظر دیگه ای دارید.
راستی نگفتید این ویژگی توی منو تنظیمات هست؟تاثیری تو کیفیت داره؟ مثل Upscaling عمل می کنه؟
اگه بخوایم
v20
vt20 رو با هم مقایسه کنیم به جز سه بعدی بودن این تلویزیون چه تفاوتی دارند با هم ؟
نقاط ضعف v20 چیه ؟ میخوام بدونم کسی به مشکل بر نخورده باهاش ؟ یعنی این 116 صفحه فقط تعریق تمجید بودخ با سوال ؟
نارضایتی نداشته ؟
در ضمن از تفاوت قیمت این دو مدل کسی با خبر هست ؟
60 هرتز یعنی هر ثانیه 60 تصویر یا فیلد (نصف فرم) داره . 100 هرتز یعنی 100 تا داره . 50 هرتز یعنی 50 تا داره . در عمل خیلی نباید با هم تفاوت داشته باشند اما بعضی از پنل های پانیسونیک(مخصوصا اروپایی ها) توی 50 هرتز مشکل دارند یعنی مطالب 50 هرتزی رو نمیتونند خوب deinterlace کنند که چارش اینه که از یه سینمای خانگی که قابلیت deinterlacing بالایی داشته باشه و ورودی هم داشته باشه استفاده کرد . البته خوب این مشکل ظاهرا در پنل های جدید کاملا رفع شده .منظورتون از مطالب 60 هرتزی و 100 هرتزی چیه؟؟؟ میشه یکم کاربردی تر توضیح بدید. من قبلا شنیده بودم پلاسما تو تصاویر اکشن و خیلی اکتیو نسبت به ال سی دی سریعتره ولی شما نظر دیگه ای دارید.
راستی نگفتید این ویژگی توی منو تنظیمات هست؟تاثیری تو کیفیت داره؟ مثل Upscaling عمل می کنه؟
کودوم ویژگی ؟ 1080 moving lines ? نه این از قابلیت های پنل هست ! مثلا samsung c8000 هم به همین میزان هست moving line اشراستی نگفتید این ویژگی توی منو تنظیمات هست؟تاثیری تو کیفیت داره؟ مثل Upscaling عمل می کنه؟
تو مدل آسیاییش خوب یکی infinite black هست و اون یکی infinite black pro و فکر میکنم vt20 سرویس internet tv درش فعال باشه بر خلاف v20 دیگه اینکه vt20 به دلیل سه بعدی بودن توش از فسفر های باکیفیت تر و سریع تری استفاده شده که خوب ممکنه توی صحنه های خیلی سریع و بیشتر gaming خودشو نشون بده .گه بخوایم
v20
vt20 رو با هم مقایسه کنیم به جز سه بعدی بودن این تلویزیون چه تفاوتی دارند با هم ؟
فرق محسوسی توی کیفیت تصویر در کل نباید داشته باشند . ولی سه بعدی vt20 یه سه بعدی تر و تمیز و بی نقصه
اینترنت تی وی که اینطور من شنیدم فقط برای امریکای شمالی فعلا فعال هستش
اما در مورد infinite black pro چیزی نشنیدم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم که به چه کار میاد اصلا ؟؟؟؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)