تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 720 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لطفا اطلاع بدید با این راهکاری که دوستمون گفتن مشکلتون حل شد یا نه؟

متشکرم
    نه متاسفانه حل نشد. نمی دونم شاید مشکل فلش مموری من یاشه به هر حال توی نرم افزار معرفی شده هم یه سری تنظیمات می شه انجام داد که شاید تاثیر بگذاره اگر نتیجه گرفتم براتون می نویسم.

2. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بدون شک عملکرد پردازنده های سامسونگ در تصاویر SD بهتر از پانا هست مثلا Deineterlacing رو با خطای کمتر انجام میدن و بزرگنمایی بدون اوجاج و تمیز تری از پانا دارن اما دو نکته:
    1.
    Cnet عملکرد پردازنده پنل رو بررسی کرده که به این معنی نیست که V20 از نکات مثبت Performance خودش مثل کنتراست عالی و ... در نمایش تصاویر SD بهره نمیگیره و عملکرد پردازنده پنل در تصاویر SD فقط بخشی از پازلی هست که کیفیت نهایی پنل رو میسازه.
    2.
    Cnet آمریکا پنلهای آمریکایی رو تست میکنه که با سیستم NTSC کار میکنن ولی ریویوهای اروپایی V20 راجع به پردازنده پنل تو پردازش سیگنالهای SD/PAL اکثرا مثبت هست نمونش :

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عذر می خوام کجا متن بالا گفته Samsung تصاویر SD بهتری نسبت به pany داره اون چیزی که من می فهمم گفته کاملا بستگی به کیفیت سورست داره و در مجموع خوبه ولی هیچ مقایسه ای در کار نیست من رویو سایتهای دیگه رو هم نگاه کردم و آدرسشون رو می ذارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گفته کیفیت SD و HD زیباست یا خیلی خوبه و تویه HD هم از بهترینهاست.
    کد:
    اینجا بهش Excellent دادن
    اینم رودو G20 که خوب مشاهبت های زیادی دارن و اگر کسی دوست داره مطالعه کنه
    کد:

4. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

عذر می خوام کجا متن بالا گفته Samsung تصاویر SD بهتری نسبت به pany داره اون چیزی که من می فهمم گفته کاملا بستگی به کیفیت سورست داره و در مجموع خوبه ولی هیچ مقایسه ای در کار نیست من رویو سایتهای دیگه رو هم نگاه کردم و آدرسشون رو می ذارم
    قبلا من راجع به این قضیه توضیح دادم هر سیگنالی چه SD چه HD از قابلیتهای پنل در مجموع باید بهره ببره , کیفیت تصویر خوب وابسته به عوامل زیادی هست مثل:
    1.کنتراست
    2.اشباع رنگ و دقت رنگ مناسب
    3.جزئیات در سایه ها و رنگهای نزدیک به هم
    4.وضوح حرکتی
    5.عملکرد پردازنده پنل مثل Deinterlacing و interpolation و Scale
    عملکرد پردازنده های سامسونگ (مورد شماره 5) در مجموع کم ایراد تر از پانا هست ولی تصاویر SD علاوه بر عملکرد پردازنده از 4 فاکتور دیگه هم باید بهره مند باشن که V20 در اون 4 مورد پنل خوبی هست پس دلیلی نداره که کیفیت تصاویر SD روی V20 بد باشه من فقط راجع به پردازنده صحبت کردم نه راجع به کیفیت تصاویر SD در مجموع.

اون منبع و نقل و قول برای این قسمت از نوشته من بود دوست عزیز:
    ولی ریویوهای اروپایی V20 راجع به پردازنده پنل تو پردازش سیگنالهای SD/PAL اکثرا مثبت هست نمونش :

6. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اساتید این ویژگی Moving Picture Resolution 1080 Lines دقیقا چیه و تو مدل V20 ایران هست؟
    آیا تنظیماتی تو منو براش وجود داره؟ یعنی میتونه کیفیت پخش SD رو در حد LCDهای سامسونگ تیز کنه و نویز تصویر رو کمتر کنه؟

8. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اساتید این ویژگی Moving Picture Resolution 1080 Lines دقیقا چیه و تو مدل V20 ایران هست؟
    آیا تنظیماتی تو منو براش وجود داره؟ یعنی میتونه کیفیت پخش SD رو در حد LCDهای سامسونگ تیز کنه و نویز تصویر رو کمتر کنه؟

[]
    تا اونجایی که از گفته های Alucard عزیز یادمه، توی تصاویر در حال حرکت تلویزیون ها یکم مشکل دارن و بعضی هاشون نمیتونن همه ی 1080 خط افقی رو نشون بدن که طبیعتاً از وضوح کم میشه. فکر کنم V10 هم این قابلیت رو داشت.
    توی عکس هم که خودش کاملا گویاست.
    Last edited by afshin b; 12-01-2011 at 20:16.

10. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تا اونجایی که از گفته های Alucard عزیز یادمه، توی تصاویر در حال حرکت تلویزیون ها یکم مشکل دارن و بعضی هاشون نمیتونن همه ی 1080 خط افقی رو نشون بدن که طبیعتاً از وضوح کم میشه. فکر کنم V10 هم این قابلیت رو داشت.
    توی عکس هم که خودش کاملا گویاست.
    بعضی از ست ها v20 و vt20 با پردازش مطالب 50 هرتزی مشکل دارند و توی حرکات سریع دچار مشکل میشند . اما این فقط یه قضیه ی پردازشی هست و ربطی به پنل و تکنولوژی ساختش نداره . مثلا در مطالب 60 هرتزی یا 100 هرتزی (dual pal) مشکلی که وجود نداره هیچ ، بهترین هم هست .

بله تمام v20 ها از جمله مدل های آسیایی این قابلیت رو دارند

12. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

بعضی از ست ها v20 و vt20 با پردازش مطالب 50 هرتزی مشکل دارند و توی حرکات سریع دچار مشکل میشند . اما این فقط یه قضیه ی پردازشی هست و ربطی به پنل و تکنولوژی ساختش نداره . مثلا در مطالب 60 هرتزی یا 100 هرتزی (dual pal) مشکلی که وجود نداره هیچ ، بهترین هم هست .

بله تمام v20 ها از جمله مدل های آسیایی این قابلیت رو دارند
    منظورتون از مطالب 60 هرتزی و 100 هرتزی چیه؟؟؟ میشه یکم کاربردی تر توضیح بدید. من قبلا شنیده بودم پلاسما تو تصاویر اکشن و خیلی اکتیو نسبت به ال سی دی سریعتره ولی شما نظر دیگه ای دارید.
    راستی نگفتید این ویژگی توی منو تنظیمات هست؟تاثیری تو کیفیت داره؟ مثل Upscaling عمل می کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ! Alex !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه بخوایم
    v20
    vt20 رو با هم مقایسه کنیم به جز سه بعدی بودن این تلویزیون چه تفاوتی دارند با هم ؟

نقاط ضعف v20 چیه ؟ میخوام بدونم کسی به مشکل بر نخورده باهاش ؟ یعنی این 116 صفحه فقط تعریق تمجید بودخ با سوال ؟
    نارضایتی نداشته ؟
    در ضمن از تفاوت قیمت این دو مدل کسی با خبر هست ؟

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منظورتون از مطالب 60 هرتزی و 100 هرتزی چیه؟؟؟ میشه یکم کاربردی تر توضیح بدید. من قبلا شنیده بودم پلاسما تو تصاویر اکشن و خیلی اکتیو نسبت به ال سی دی سریعتره ولی شما نظر دیگه ای دارید.
    راستی نگفتید این ویژگی توی منو تنظیمات هست؟تاثیری تو کیفیت داره؟ مثل Upscaling عمل می کنه؟
    60 هرتز یعنی هر ثانیه 60 تصویر یا فیلد (نصف فرم) داره . 100 هرتز یعنی 100 تا داره . 50 هرتز یعنی 50 تا داره . در عمل خیلی نباید با هم تفاوت داشته باشند اما بعضی از پنل های پانیسونیک(مخصوصا اروپایی ها) توی 50 هرتز مشکل دارند یعنی مطالب 50 هرتزی رو نمیتونند خوب deinterlace کنند که چارش اینه که از یه سینمای خانگی که قابلیت deinterlacing بالایی داشته باشه و ورودی هم داشته باشه استفاده کرد . البته خوب این مشکل ظاهرا در پنل های جدید کاملا رفع شده .

کودوم ویژگی ؟ 1080 moving lines ? نه این از قابلیت های پنل هست ! مثلا samsung c8000 هم به همین میزان هست moving line اش

گه بخوایم
    v20
    vt20 رو با هم مقایسه کنیم به جز سه بعدی بودن این تلویزیون چه تفاوتی دارند با هم ؟
    تو مدل آسیاییش خوب یکی infinite black هست و اون یکی infinite black pro و فکر میکنم vt20 سرویس internet tv درش فعال باشه بر خلاف v20 دیگه اینکه vt20 به دلیل سه بعدی بودن توش از فسفر های باکیفیت تر و سریع تری استفاده شده که خوب ممکنه توی صحنه های خیلی سریع و بیشتر gaming خودشو نشون بده .

فرق محسوسی توی کیفیت تصویر در کل نباید داشته باشند . ولی سه بعدی vt20 یه سه بعدی تر و تمیز و بی نقصه

16. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ! Alex !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینترنت تی وی که اینطور من شنیدم فقط برای امریکای شمالی فعلا فعال هستش
    اما در مورد infinite black pro چیزی نشنیدم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم که به چه کار میاد اصلا ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •