تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 328 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نیمه اول که خوب بودیم فقط راموس خیلی الکی اخراج شد .
    رونالدو هم اصلا تو بازی نبود همچنین اوزیل
    اوزیل همچنین؟ اوزیل که دوتا پاس گل داد
    دلم واسه موراتا سوخت ، میتونست یه شب رویایی رقم بزنه ، اخراج راموس هم به نظرم درست بود ، اشتباه از خودش بود روی هر دو صحنه ولی داور هم سختگیری کرد

2. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

موراتا چجوری گل زد؟ من بازی رو نمیبینم

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

موراتا چجوری گل زد؟ من بازی رو نمیبینم
    اوریل پاس داد داخل 18 موراتا هم شوت و گل

5. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

نیمه اول

راموس الکی اخراج شد .
    موراتا هم خوب بازی کرد -- وقتی تعویض شد دلم واسش سوخت

گزارشگر بازی هم که فقط چرت و پرت میگفت
    اول بازی : بازی کنی که خودش همه رو مصدوم میکنه الان خودش احساس ناراحتی میکنه (( منظورش راموس بود ))
    چقدر شبیه خیابانی گزارش میکنه

------------

نیمه دوم هم اتفاق خاصی نیفتاد جز اعتراض مورینیو
    تو همون صحنه داور باید کارت زرد رو میداد که مورینیو اعتراض کرد -- در حالی که خطای هند راموس رو سریع کارت زرد داد

7. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

رئال به دنبال بازيکن معروف به جانشين مسي

رييس باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا قصد دارد بازيکن کاتالاني را که به جانشين مسي مشهور شده است، خريداري کند.

روزنامه اسپورت چاپ کاتالونيا نوشت فلورنتينو پرس قصد دارد خرارد دلوفو 18 ساله را به خدمت بگيرد.

اين بازيکن در حال حاضر در تيم ب بارسلونا عضويت دارد و پرس در ماه ژوئن براي خريد او با باشگاه بارسلونا وارد مذاکره خواهد شد.

قرارداد دلوفو که در تيم ملي جوانان اسپانيا نيز عضويت دارد ، با بارسلونا تا ژوئن 2014 اعتبار دارد.دلوفو اين فصل در 22 بازي دسته دو اسپانيا به ميدان رفته و 14 گل به ثمر رسانده است تا در صدر جدول گلزنان قرار بيگرد.

باشگاه هاي اسپانيول و منچسترسيتي رقيبان رئال براي خريد دلوفو هستند.

منبع : ورزش 3

9. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

داور یکم حالش خوب نبود ....در کل اصلا در رابطه با بازیکن ها نمیشه نظر داد چون وقتی تیم ۱۰ نفره شد اکثر بازیکن ها از پست ها و فعالیت های تخصصی خودشون تا حدود زیادی خارج شدند.
    فقط کاکا خیلی خوب بازی میکرد و شدیدا به چشم میومد ...میتونست تو دوتا صحنه گل هم بزنه که موفق نشد.

11. 6 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

رئال مادرید 2-0 رایو وایکانو
    کاپیتان خرابکار !

رئال مادرید به لطف 15 دقیقه طوفانی در شروع بازی ، در حالی که اکثر بازی را ده نفره بود ، توانست که تیم ششم جدول لالیگا را شکست دهد .
    شاید بتوان این جمله را به عنوان یک اصل پذیرفت که حریفان رئال فقط در صورتی می توانند هم سطح مقابل این تیم بازی کنند که حداقل یک بازیکن کمتر داشته باشد . در حالی که با شروع طوفانی ، انتظار می رفت که رئال مادرید ، حریف را در هم بکوبد ،
    اشتباه سوال بر انگیز راموس باعث ملالت آور شدن این نبرد شد .
    سرجیو راموس کاملا کودکانه عمل کرد و در حالی که رئال دو گل پیش بود ، دو کارتی را گرفت که دریافتش از بازیکنی بین المللی همچون او بیشتر شبیه به یک شوخی بود . هر چند که جدا از اشتباهات بچگانه او ، مشخص نبود که چرا مورینیو پس از اخراج شدنش نیشخند زد ، چرا که طبیعتا اخراج بازیکن خودی که خوشحالی ندارد ! شاید پس از تنبیه بنزما ، کاسیاس ، دی ماریا و ... حالا باید انتظار جنجالی دیگر را کشید .

اما شاید بیشترین لطمه از این اشتباه راموس را موراتایی دید که فرصتی طلایی برای درخشش بدست آورده بود اما کاپیتان دوم رئال نگذاشت که این بازیکن شب رویایی خود را با زدن گلهای بیشتر ، تکمیل کند و تور دروازه حریف را بیشتر به لرزه در بیاورد . استفاده از جانشین خلف رائول در ترکیب نشان می داد که مورینیو اصلا از عملکرد پیشی ملوس خود ، کریم بنزما راضی نیست ، بازیکنی که در بازیهای اخیر در حد یک بازیکن محلی ظاهر شده بود و در حالی که فکر می کرد که در غیاب هیگوائین حضورش در ترکیب قطعی است ، با نیمکت نشینی حسابی ضدحال خورد .
    رئال بازی را طوفانی شروع کرد و بالاخره روی پاس تماشایی اوزیل ، این موراتا بود که راه گلزنی را به هیگوائین و بنزما نشان داد و به آنها اثبات کرد که بد نیست که گهگاهی به جای توپ لو دادن و دویدن بی مورد در زمین ، گل بزنند . چند دقیقه بعد ، راموس که در پست دفاع راست بازی می کرد خطا گرفت تا روی ارسال خطا توسط اوزیل ، با ضربه سرش گلزنی کند .
    اما راموس در یک دقیقه دو کارت زرد گرفت تا رئال ناچار شود که 72 دقیقه را ده نفره بازی کند . مورینیو نمی خواست بازیکنانش را خسته کند و به همین علت موراتا را قربانی کرد تا با ورود آلبیول ، رئال مادرید هفت عنصر تدافعی و سه عنصر تهاجمی داشته باشد و فقط به ضد حملات دل ببندد .
    همان طور که پیش بینی می شد ، بازی پس از این صحنه کاملا خواب آور بود . کریستیانو ، کاکا و اوزیل که عناصر هجومی بودند سعی می کردند که از ضد حملات بهره ببرند اما انگار باقی بازیکنان دستور اکید داشتند که جلو نیایند و همین باعث شده بود که شبی که می توانست تبدیل به یکی از شیرین ترین بازیهای فصل رئال شود با یک بازی کسالت بار خاتمه یابد .
    در نیمه دوم نیز همین روند ادامه داشت اما خستگی بازیکنان رئال با توجه به این که چند روز قبل هم بازی سختی مقابل منچستر داشتند ، باعث شد که رایو آزادانه تر حمله کند البته تیم مورینیو با ارائه یک بازی بسته ، سعی در حفظ نتیجه داشت که به خواستش هم رسید و رایو با این که توپ و میدان را در اختیار داشت ، نتوانست که موقعیتی چندان جدی روی دروازه رئال ایجاد کند .
    به هر صورت همین که رئال توانست که فاصله اش با دو تیم بالا سرش در جدول لالیگا را حفظ کند و سه امتیاز به اندوخته هایش بیافزاید ، جای تحسین داشت هر چند که ای کاش راموس ، هواداران را از دیدن یک جشنواره گل محروم نمی کرد .

راموس پس از گلی که پیش از اخراجش زد ،
    به سمت دوربین رفت تا خالکوبی روی دستش بود را نشان دهد .
    این خالکوبی اسم مادرش بود .

سرخیو راموس ملی پوش ، دیشب در 44 ثانیه دو کارت زدر گرفت تا رکوردی در این زمینه کسب کند

مرجع اخبار رئال

13. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفته می شود رئالی ها سخت در تلاشند تا با پشت سر گذاشتن بایرن، گرت بیل را به برنابئو ببرند؛ این در حالی است که تاتنهام برای فروش او مبلغی در حدود 50 میلیون یورو در نظر گرفته است
    سایت گل- گرت بیل، ستاره تاتنهام، معتقد است کریس رونالدو بازیکن کامل تری از لیونل مسی است.
    این ستاره ولزی که در رقابت های این فصل از آمادگی بسیار خوبی برخوردار است و تاکنون توانسته 13 گل برای تاتنهام به ثمر برساند، مورد توجه باشگاه هایی مانند رئال مادرید و بایرن مونیخ قرار دارد.
    او در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به این سوال که از بین مسی و رونالدو، کدام یک را انتخاب می کند، پاسخ داد:" شخصا رونالدو را ترجیح می دهم.
    او یک بسته کامل است. او قوی است؛ سرعتی است، می تواند سرزنی کند و پا به توپ به قلب دفاع حریف بزند. واضح است که نمی توانید در مورد مسی نکته منفی ای بگویید اما اگر قرار باشد یک فوتبالیست کامل را انتخاب کنیم، رای من رونالدو است."
    گفته می شود رئالی ها سخت در تلاشند تا با پشت سر گذاشتن بایرن، گرت بیل را به سانتیاگو برنابئو ببرند؛ این در حالی است که تاتنهام برای فروش او مبلغی در حدود 50 میلیون یورو در نظر گرفته است.

دستیار مورینیودر رئال مادرید در کنفرانس خبری پس از بازی تیمش مقابل رایو شرکت کرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بعد از برد 0-2 رئال مادرید مقابل رایو وایوکانو، این آیتور کارانکا دستیار ژوزه مورینیو بود که در سالن کنفرانس خبری حاضر شد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد.متن صحبت های اورا دراینجا مطالعه کنید:
    *اخراج سرخیو راموس: مثل همیشه است. قبل از آن هم می دانستیم که آن اتفاقی که بارها افتاده بود، باز هم می افتد و اصلا ما را متعجب نکرد. خیلی حیف شد که در چنین بازی ای که اینقدر زیبا کار را شروع کرده بودیم این اتفاق ررخ داد.
      محتوای مخفی: ادامه 
    *آدان در لیست فراخوانده شدگان: تصمیماتی که گرفته می شود، همیشه به خاطر مصلحت های تیم است تا از بهترین بازیکنان ممکن استفاده شود و ما در این بازی هم همین کار را کردیم. در لیست بازیکنان فراخوانده شده، سعی می کنیم 18 بازیکنی را فرابخوانیم که بر این باور هستیم که بیشترین کمک ها را به تیم می رسانند

*موراتا: همه درخواست می کنند که از بازیکنان خانگی استفاده کنیم و آلوارو هم این فرصت را داشت و از آن بهره برد.هرچند که بعد از آن خیلی بدشانس بود و مجبور شدیم که او را تعویض کنیم. گلزنی او برای رشد و پیشرفتش مهم است. ما شرایط او را می دانیم. موارتا به تلاش ادامه خواهد دادو از فرصت هایش بهره خواهد برد.
    *کاکا: او الگو و نمونه خوبی برای کسی است که همیشه به دنبال بهترین هاست. گاهی وقتها حتی نام کاکا در لیست فراخوانده شده ها قرار نمی گیرد ولی وقتی می بینیم که او می تواند کارهایی که از او می خواهیم را انجام دهد، و روزهای خوب و بد دارد، همیشه رویش حساب باز می کنیم.او در بازی یکشنبه با اعتماد به نفس تمام و با روحیه جنگده ای بازی کرد
    *په په: او یک لیدر بزرگ در تیم است و با گذشت زمان بهتر هم می شودد. او مدتی طولانی متوقف بود ولی حضورش مهم است
    *اخراج ها: ما نگرانیم؛ چون بازیهای زیادی پیش روست و این اخراج ها در جریان بازی خیلی زود اتفاق می افتد ولی این مسائل به ما بستگی ندارد
    *خطاهای هند: به وضوح صحبت کردن دراین باره سخت است؛ چون برخی صحنه ها ابهام آمیز و گیج کننده است و برای همه سخت است: بازیکنان،سرمربیان و داوران
    *واران: او فصل فوق العاده ای را پشت سرگذاشته. بلوغی که با اتکا به آن بازی می کند و آرامشی که به تیم منتقل می کند، واقعا همه را متعجب کرده. در بازیهای خیلی مهم، او هم مثل یکی دیگر از بازیکنان است و این برای خود او، برای تیم و برای رقابت ها خوب است. واران با تنها 19 سال سن، آینده درخشانی را در انتظارش می بیند.

مدافع جوان اسپانیایی به انتقاد از عملکرد داوری بازی یکشنبه شب پرداخت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - سرخیو راموس، مدافع باتجربه رئال مادرید در پایان بازی تیمش مقابل رایو وایه کانو که با برد 0-2 کهکشانی ها همراه بود به شدت از پاراداس رومرو، داور مسابقه که با دادن دومین کارت زرد به او در دقیقه 17 بازی، او را از زمین مسابقه اخراج کرد، به انتقاد پرداخت.او در بخش دیگری از صحبت هایش در مورد انتقادات مورینیو که راموس را مقصر گلزنی ولبک در بازی یونایتد-رئال دانسته بود، واکنش نشان داد
    راموس که در این بازی دو بار از داور کارت زرد گرفت و در نهایت با کارت قرمز مجبور به ترک زمین مسابقه شد در بازی بعدی تیمش در ورزشگاه ریاسور نیز غایب خواهد بود. در اینجا می توانید متن صحبت های او را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:
      محتوای مخفی: ادامه 
    *اخراج از زمین: به خاطر این شرایط واقعا ناراحت هستم. اصلا طبیعی نیست که در طول دو دقیقه (فاصله بین کارت زرد اول و دوم) مرا از زمین بیرون بیندازند. من بازیکنی نیستم که خطاهای خشن انجام دهم و یا با بدرفتاری کار کنم. از اینکه هم تیمی هایم را در شرایط سختی گذاشتم و تیم را وادار به انجام تغییراتی کردم واقعا درد کشدیم. من با حس بدرفتاری ای که با من شد زمین را ترک کردم.فوتبال اسپانیا شایسته داوری های بزرگی است؛ چون ما بازیکنان فوق العاده بزرگی داریم.

*پاراداس رومرو (داور بازی): داوران مجبورند تا همه صحنه ها را تعبیر کنند. کارت زرد اول من کاملا ناعادلانه بود. نمی توان به خاطر چنین برخوردی یک تیم را ده نفره گذاشت. اخراج کردن سرخیو راموس، به خاطر گذشته ها و به خاطر برخی چیزها ساده است. این نگران کننده است. در رقابت های اروپایی و تورنمنت های بین قاره ای، شاهد داوری های دیگری هستیم.
    *انتقاد مورینیو از او به خاطر گل ولبک: هرکسی آزاد است که آنطور که می خواهد نظرش را ابراز کند. سبک رفتاری من، به خاطر تربیتی که دارم هیچ وقت به من اجازه نمی دهد که کسی را انگشت نما کنم؛ مخصوصا اگر یک اشتباهی در میان باشد، هیچ وقت کسی را مقصر اعلام نمی کنم، به ویژه اگر یک هم تیمی باشد. الان باید متحدتر از همیشه باشیم، چون بازیهای مهم از راه رسیده اند.
    * گلزنی مقابل رایو وایه کانو: من این گل را به مادرم هدیه کردم؛ به خاطر تمام سختی هایی که می کشد و به خاطر آن چیزهایی که درمن می بیند و صبوری می کند. ما به خاطر این برد راضی و خوشحال به خانه می رویم
    *رویارویی با بارسا و یونایتد: هر دوی این بازیها اهمیت فوق العاده ای دارند. ما اولین کسانی هستیم که اطمینان داریم که می توانیم در لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی به دور بعد راه پیدا کنیم.

15. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رئال مادرید 2-0 رایو وایکانو
    کاپیتان خرابکار !

مرجع اخبار رئال
    مرجع اخبار رئال هم زده رو دست مارکا از فرط عناد با مورینیو !

امیدوارم مورینیو برخوردی به مراتب شدید تر از بازی سیتی با این یار غار کاسیاس داشته باشه تا اینطوری تیم رو به حاشیه نکشونه ؛ اگه مورینیو نتونه این جو رو کنترل کنه این باند کاسیاس تیم رو نابود میکنن و در آینده هر مربی ای که بیاد رو زمین میزنن ...

17. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دیشب بازی رو خوب شروع کردیم اما حماقت راموس باعث شد تماشای بازی عذاب آور بشه و تو اکثر دقایق تو زمین خودی مشغول به دفاع باشیم.

در مورد راموس من واقعا نمیدونم چی بگم. اینقدر پررو هست این بشر که هر بار گند میزنه تو مصاحبه بعد از بازی جوری حرف میزنه انگار از همه طلبکاره. امسال در حد یه مدافع درجه 3 هم ظاهر نشده و الان بدون هیچ شکی بدترین مدافع تیم هست. اگه یکی مثل آلبیول اینقدر سوتی داده بود الان آبروش رو برده بودیم ولی آقای راموس چون اسمش راموسه هرکاری بخواد میکنه و کسی صداش درنمیاد. امیدوارم مورینیو یه برخورد سخت باهاش بکنه و واسه چند بازی هم که شده بزارتش رو نیمکت.

در مورد بازی زیاد چیزی نمیشه گفت. گلزنی موراتا خوشحال کننده بود و از لحاظ آماری 2تا پاس گلی که اوزیل داد نکته مثبت این بازی بود. تو خط دفاع واران بازم عالی بازی کرد و اسین هم تو خط هافبک نمایش خوبی داشت. لوپز هم مطمئن ظاهر شد تو دروازه. اما چیزی که بیشتر از همه منو متعجب کرد آمادگی بدنی کاکا بود که تا وقتی تو زمین حضور داشت همش در حال رفت و امد بود. منچستری ها کلا خاطره بسیار بدی از کاکا دارن و اگه بتونه روز بازی با منچستر رو فرم باشه میشه ازش استفاده کرد.

19. 5 کاربر از Boy Ka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •