تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 137 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ممنون کار کرد ...
    فقط یه سوال ...
    من تا نود رو فعال کردم دوباره پاک کرد همه چیز رو ...
    چه جوری بهش بفهمونم که این ویروس نیست ؟؟
    نود همه ی ما رو کچل کرد .....

اگه ورژن 4 داری نود رو باز کن F5 بزن بعد یه صفحه باز میشه از ستون سمت چپ گزینه Exclusions رو انتخاب کن بعد پوشه ی بازی رو Add کن ......

تو ورژن 5 هم باید دنبال همین گزینه بچرخی ... جاشو دقیق نمیدونم ..... اما باید بری قسمت تنظیماتش .

2. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

و من در حسرت این بازی میــــمیرم...

دوستان اگه آخزین آپدیت رو نصب کنیم دیگه احتیجی به آپدیت های دیگه نیست؟
    آخه لینک بعضی ها کار نمیکنه

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

و من در حسرت این بازی میــــمیرم...

دوستان اگه آخزین آپدیت رو نصب کنیم دیگه احتیجی به آپدیت های دیگه نیست؟
    آخه لینک بعضی ها کار نمیکنه
    ببین دوست من
    من قبلا هم توضیح دادم. تا حالا هیچ جایی ندیدم که گفته شده باشه که آپدیت آخر تمام آپدیت ها رو شامل میشه یانه چون بعضی از آپدیت ها حجمشون کمه و بعضی دیگه زیاد. مثلا همین آخرش بالای 700 مگ حجمشه.
    فقط یه لطفی بکن و اگه می تونی از یه لینک مطمئن تر دانلود کن چون ظاهرا یکی از دوستان در صفحه پیش دانلود کرده وفایل پسوورد می خواسته در حالی مه من تو صفحه پیش منبع رو هم گذاشتم و توش هیچ پسووردی نیست.

5. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست من شما اگه از پست اول دانلود کردید ، اون اصلا پسوورد نداره !!!!!!!!!!!!!!
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت گرفته شده.

حالا شما مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو امتحان و این جا اعلام کنید.
    بله از پست اول گرفتم اما میخواد !
    حنی روی وی پی اس هم دانلود کردم همینطور الکی 1گیگ دانلود کردیم ؟
    پسووردی هم که گفتید کار نکرد متاسفانه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

راسنی دلیل گرفتن آپدیت برای من این هست که بازی نصب میشه و اجرا میشه اما زمانی که اینتر میزنم تو لودینگ گیر میکنه نسخه 7 دی وی دی هست از دوستان گرفتم اونها مشکلی ندارند
    بازی را درون فایروال قرار دادم پروفایل هم کپی شده ! مشکل از چی میتونه باشه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان
    بازی توی ویندوز 8 مشکل داره و اجرا نمیشه. یعنی حتی اگه کرک رو هم نریزید، وارد بازی که میشید تا اون صفحه که گفته کلید اینتر رو بزنید میره اما در اون صفحه Social Club لود نمیشه و با زدن دکمه Home هم نمیاد. حتی آخرین ورژنش که 1.1.0.1 باشه.
    کرک هم که خودش مشکل داره. کرک ریلودد که اصلا همون اول ارور میده و کرک تتا هم که همون داستانیه که اول گفتم. این مشکل رو دوست دیگه ای هم در فروم دیگه امتحان کرده بود و به همین نتیجه رسیده بود.

من از طریق ایمیل، سایت Support Rockstar و از طریق Twitter و صفحه ساپورت راکستار این مطلب رو به اطلاعشون رسوندم اما نمی دونم من نمی تونم به اون ها بفهمونم یا این که اونا مشکل دارند.
    آخرین چیزی هم که به من گفتند این بوده که فایل ole32.dll باعث مشکله که در ادرس C:\Windows\SysWOW64 موجوده.

حالا خواهش من اینه که اگه اکانت توییتر دارید و می تونید، به صفحه Support Rockstar برید و این مسئله رو که بازی تو ویندوز 8 مشکل داره رو بهشون اطلاع بدید تا بفهمن که این مشکل فقط مشکل من نیست.
    اگه این کار رو بکنید یه دنیا ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان
    بازی توی ویندوز 8 مشکل داره و اجرا نمیشه. یعنی حتی اگه کرک رو هم نریزید، وارد بازی که میشید تا اون صفحه که گفته کلید اینتر رو بزنید میره اما در اون صفحه Social Club لود نمیشه و با زدن دکمه Home هم نمیاد. حتی آخرین ورژنش که 1.1.0.1 باشه.
    کرک هم که خودش مشکل داره. کرک ریلودد که اصلا همون اول ارور میده و کرک تتا هم که همون داستانیه که اول گفتم. این مشکل رو دوست دیگه ای هم در فروم دیگه امتحان کرده بود و به همین نتیجه رسیده بود.

من از طریق ایمیل، سایت Support Rockstar و از طریق Twitter و صفحه ساپورت راکستار این مطلب رو به اطلاعشون رسوندم اما نمی دونم من نمی تونم به اون ها بفهمونم یا این که اونا مشکل دارند.
    آخرین چیزی هم که به من گفتند این بوده که فایل ole32.dll باعث مشکله که در ادرس C:\Windows\SysWOW64 موجوده.

حالا خواهش من اینه که اگه اکانت توییتر دارید و می تونید، به صفحه Support Rockstar برید و این مسئله رو که بازی تو ویندوز 8 مشکل داره رو بهشون اطلاع بدید تا بفهمن که این مشکل فقط مشکل من نیست.
    اگه این کار رو بکنید یه دنیا ممنون میشم.
    من ویندوز 7 دارم رم 4 گیگ سی پی یو 5000+ black edition amd و گرافیک Asus GT 440 !
    فکر نمیکنم مشکلی تو این موارد باشه چون بتل فیلد 3 رو روی high detail به راحتی اجرا میکنه !

به نظرتون مشکل از چی هست ؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب با توضیحاتی که از بازی اومده و درخشش همیشگی این سری بازی فکر کنم سال بعد سال سختی برای بازی ها باشه تا بتونن جلوی gta قد علم کنند. خوشبختانه بازی های بزرگی مثل batman. mass effect 4 هم هر دو 2014 عرضه میشن. پس احتمالا بهترین بازی سال دیگه gta میشه.

این هم اسکن کامل صفحات game informer magazine در مورد gta

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من ویندوز 7 دارم رم 4 گیگ سی پی یو 5000+ black edition amd و گرافیک Asus GT 440 !
    فکر نمیکنم مشکلی تو این موارد باشه چون بتل فیلد 3 رو روی high detail به راحتی اجرا میکنه !

به نظرتون مشکل از چی هست ؟
    از نظر سخت افزاری که شما مشکل خاصی نداری.
    اینکه اینتر رو می زنی و اتفاقی نمیفته می تونه چند دلیل داشته باشه.
    ببین با زدن دکمه اینتر توی اون صفحه بازی میاد اکانت شما رو توسط سوشیال کلاب بارگذاری می کنه. حالا اگه از کرک ریلودد استفاده کرده باشی و پروفایل رو کپی کرده باشی و جلوی وصل شدن بازی به اینترنت رو هم گرفته باشی که نباید مشکلی باشه.
    شما در همون صفحه به جای زدن دکمه اینتر دکمه Home رو بزن و ببین که ایا پروفایلی که کپی کرده بودی و به نام فکر میکنم RLD2012 هستش اصلا لاگین شده یا نه. که اگه شده باشه و اینترنت هم قطع باشه باید اجرا بشه.

حالا اگه باز هم نشد، بسته به آپدیتی که ریختی، کرک تتا رو بگیر و بریز تا شاید اجرا بشه.
    البته تتا برای آپدیت 1.0.0.78 کرک نداده.

مشکل من هم تو ویندوز 8 دقیقا همینه. یعنی سوشیال کلاب اصلا اجرا نمیشه تا وارد بازی بشم و ببینم خود بازی مشکل داره یا نه .

خوب با توضیحاتی که از بازی اومده و درخشش همیشگی این سری بازی فکر کنم سال بعد سال سختی برای بازی ها باشه تا بتونن جلوی gta قد علم کنند. خوشبختانه بازی های بزرگی مثل batman. mass effect 4 هم هر دو 2014 عرضه میشن. پس احتمالا بهترین بازی سال دیگه gta میشه.

این هم اسکن کامل صفحات game informer magazine در مورد gta

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این صحبت های شما چه ربطی به مکس پین 3 داره ؟(فقط راکستار سازندشه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از نظر سخت افزاری که شما مشکل خاصی نداری.
    اینکه اینتر رو می زنی و اتفاقی نمیفته می تونه چند دلیل داشته باشه.
    ببین با زدن دکمه اینتر توی اون صفحه بازی میاد اکانت شما رو توسط سوشیال کلاب بارگذاری می کنه. حالا اگه از کرک ریلودد استفاده کرده باشی و پروفایل رو کپی کرده باشی و جلوی وصل شدن بازی به اینترنت رو هم گرفته باشی که نباید مشکلی باشه.
    شما در همون صفحه به جای زدن دکمه اینتر دکمه Home رو بزن و ببین که ایا پروفایلی که کپی کرده بودی و به نام فکر میکنم RLD2012 هستش اصلا لاگین شده یا نه. که اگه شده باشه و اینترنت هم قطع باشه باید اجرا بشه.

حالا اگه باز هم نشد، بسته به آپدیتی که ریختی، کرک تتا رو بگیر و بریز تا شاید اجرا بشه.
    البته تتا برای آپدیت 1.0.0.78 کرک نداده.

مشکل من هم تو ویندوز 8 دقیقا همینه. یعنی سوشیال کلاب اصلا اجرا نمیشه تا وارد بازی بشم و ببینم خود بازی مشکل داره یا نه .

کپی کردم پروفایل رو اما داخل بازی اصلا دکمه HOME هیچ کاری نمیکنه ! فقط LOADING ادامه داره .. حتی چند روز پیش یه شب تا صبح هم گذاشتم رو لودینگ هیچی نشد
    در مورد آیپدیت هم آخرین ورژن که 78 هست رو از همین انجمن دانلود کردم با حجم حدود 1 گیگ اما فایل رمز داره ! و دوستی هم که قرار داده انگار ندیده قرار داده چون اصلا جوابی نمیدن !!

توی استارت منو اصلا ROCK STAR SOCIAL CLUB نصب نیست ! جدا دانلود کنم؟ اگر آره لینک دارید؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •