cd key 80 تومن بود. الان دیدم.
میگم pes هم خوبه ها ...![]()
cd key 80 تومن بود. الان دیدم.
میگم pes هم خوبه ها ...![]()
پس کی میاد این کرک
گفتم تا کرک بیاد pes13 بازی کنم
فقط می تونم بگم جلوی fifia 12 هیچی نداره جلوی 13 رو نمی دونم
برم سراغ همون fifa 12
نقل و انتقالات فیفا همیشه درست و به روز بوده. ( البته جدای از دمو ) . تا حالا با منچستر بازی نکردم که ببینم قیافه هاشون چطورن !!!
مرسی. ولی من شنیده بودم که تو دمو نقل انتقالات درس نبوده. مثلا سانچز بوسکت بدرو از بارسلونا یا دی ماریا از ریال ماتا از چلسی........ قیافشون درس شده؟
البته یه سری نقل و انتقال جدیدا صورت گرفتن، طی همین یکی دو هفته که چون فیفا دیگه برای تکثیر رفته بود نمیشد درستش کرد.
مثلا مهمتریناش رفتن jenas (اگه درست نوشته باشم) به ناتینگهام فارست و bently به رستوف روسیه هستن.
چون دمو قبل از نمایش تو گیمز کام تکمیل میشه و تا بیاد کلی انتقال انجام میشه.
دوستان ساله پیش نسخه ps3 رو از لحاظ گرافیکی با pc مقایسه کردم که pc یه چیز دیگه بود امسالم اینطوریه میخوام ببینم برا کدوم بگیرم ؟
به گفته ی خود مسولین EA ، فیفا 12 و فیفا 13 نه تنها هیچ فرقی با ورژن کنسول ندارن بلکه اگر pc قوی داشته باشین میتونین با گرافیکی بهتر از کنسول هم بازی کنین.
سلام دوستان.
من تو نسخه دمو این مشکل رو داشتم ، امروز که نسخه اصلی رو هم خریدم باز این مشکل وجود داره:
وقتی میخوام برم توبازی یه دفعه میپره بیرون ولی اگه قبل از اون Alt+Tab رو بزنم و برم تو محیط ویندوز و برگردم میره تو بازی و خارج نمیشه. مشکل از کجاست ؟ درایور گرافیک ؟ دایرکت ایکس و ... ؟
تو فیفا 12 چنین مشکلی ندارم اما ...
قطعا گرافیک pc از کنسول بهتره و درش شکی نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)