ترول مناسبتی
ساخت خودوم
![]()
ترول مناسبتی
ساخت خودوم
![]()
Abbas.V,afterpc,amirkhan_0o0,clau,Crawling In MySkin,CRIS Joon,D4Rk knight,dash_mehdi,Devicestreet,Eblis 2011,EngineeR EhsaN,Hadijooon,hamid_diablo,Little Sparrow,lovely_killer,M E S S I,M0RTEZA_R,m2stech,majid322,malkemid,masoudtr,Mohammad Yek110,MrDevil,orochi,payma,peyman_nn,pooria-ir,SA3EDLORD,soroosh_cz,YAHYA-PRO
5ajad,Abbas.V,afterpc,Amir rza,amirkhan_0o0,arming900,bache pooldar,CCcom,clau,Crawling In MySkin,CRIS Joon,D4Rk knight,dash_mehdi,Devicestreet,Eblis 2011,eman619rv,EngineeR EhsaN,farzan311,Hadijooon,halflife g,hamid_diablo,Hamid323,Iloveu-ALL,Little Sparrow,M E S S I,m.b.z,m2stech,majid322,malkemid,MCSE MAN,Mohammad Yek110,MrDevil,navid.zz68,payma,peyman_nn,pooria-ir,R A H A,SA3EDLORD,saeed_136915,saeediranzad,shahab_f,shahabaliboys,soroosh_cz,TR4NC3,vista7,YAHYA-PRO,شاهزاده خانوم
امیدوارم پست اسپم نباشه
آقایون و خانوم ها همین الان یک فقزه سوتی از جناب CRIS Joon CR7 گیر آوردم و اونم اینه که تو عکس اول نوشتن LMB در صورتی که LNB هست![]()
نه اون تلفظش هست
آخه تلفظ /el en bi/ خیلی سخته
![]()
ممنون از حمایتت
سوتی سوتیه دیگه...
ولی من هم واسه راحت بودن تلفظش گفتم LMB
در ضمن خودت هم فقره رو نوشتی فقزه...![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 18-07-2012 at 16:35.
ما هم اومدیم:
این فقط برای این بود که مشترک شم...!
به خاطر تکراری بودن عکس!
ادیت:
این تعداد پست هرنفر توی تاپیک رو از کدوم لینک میدیدیم؟ یادم رفته!
واسه هر تاپیک میری به یه مرحله قبل اون مثلا واسه عکس های ترولی مرحله قبلش میشه :
بعد این قسمت رو میبینی؟
- جواب ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- مشاهده ها: 44,158
روی عددی که جلوی جواب ها نشون میده کلیک میکنی همین
من هفتم هستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)