سلام لطفا یه هدفون تو گوشی با باس خیلی خوب معرفی کنید نمیخام بعد از یه مدت باس گوش کردن خش خش بیفته توش
نظر خودم klipsch image s4 هست که متاسفانه گیر نمیاد
نهایت قیمت هم 150
سلام لطفا یه هدفون تو گوشی با باس خیلی خوب معرفی کنید نمیخام بعد از یه مدت باس گوش کردن خش خش بیفته توش
نظر خودم klipsch image s4 هست که متاسفانه گیر نمیاد
نهایت قیمت هم 150
با سلام
من موسیقی رو بیشتر با موبایلم(Nokia N79 )گوش می دم.ولی از هدفونش راضی نیستم به دلایل متعدد:1-از گوشم در میاد2-در مکانهای شلوغ باید ولوم رو خیلی زیاد کنم.حالا پیشنهاد شما چی هست برای خرید؟فکر می کنم باید earphone بگیرم.تا 50 هزار تومان هم بودجه دارم.اینکه صداش آزار دهنده هم نباشه که طبیعیه.ممنون می شم راهنمایی کنید
نظرتون درباره ی Sony MDR-EX60 چیه؟
Last edited by aliano; 28-09-2012 at 16:13.
بیشتر پاپ و کلاسیک گوش میدم فقط اینا که معرفی کردین قیمتشون چنده؟بودجه من تا 200 تومن... .نمیخوام صدای موزیک ازش بیرون بیاد با حداقل کم بیاد بیروون و کل گوشو بپوشونه....اگه میشه هر مدلی که معرفی میکنید یه جای مطمئن برا خریدش معرفی کنید مرسی
اگه میشه با این نیاز ها یه هدفون تا 200 تومن بهم معرفی کنین...
1-من بیشتر پاپ و رپ و هیپ هاپ گوش میدم....
2-میخوام هدفونم فول سایز باشه...
3-میخوام کار میکس و مستر رو یاد بگیرم لذا کیفیتش برام مهمه...البته هنوز حرفه ای نیستم ولی حرفه ای میشم
4.حدالامکان صدا ازش بیرون نیاد
5-برند خوبی باشه...
6-هدفون های بیتس این سایت فیکه؟؟؟ آخه مثلا beats studio رو میده 320 تومن در حالی که باید گرون تر از اینا باشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by M A M M U T; 29-09-2012 at 02:14.
میخواستم نظر اساتیدو در مورد akg Q350 بدونم و اینکه برای آیپد خوب هست یا خیر؟
قیمتش هم 175 فروشنده گفت
Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2
سلام
از دوستان کسی در مورد این مدل آشنایی داره ؟ قیمتش حدودا چقدره ؟plantronics BackBeat 216
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این که در مقایسه با این مدل فیلیپس کدوم بهتره ؟
دوستان یه هدست با کیفیت برای موسیقی و بازی که میکروفون هم داشته باشه تا سقف 50 تومن ممنون میشم معرفی کنید
sennheiser cx300II بیس خوبی داره و به این زودی ها صرفا با موزیک گوش کردن خراب نمیشه.
ex60 هدفون خوبیه و حتی میتونین creative ep830 هم تهیه کنین و یا panasonic hje300 .از هدفونهای داخل گوشی pioneer هم میتونین تهیه کنین.
akg k99 .تقریبا تمامی فروشگاههای صوتی در جمهوری دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)