تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 421 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

چند جمله برای تبریک عروسی بگین ......
    برای چه کسی؟دوست اشنا فامیل؟میزان صمیمیت؟

در حالت کلی میگن
    مبارک باشه...
    شاد باش عرض میکنم....
    خوشبخت بشین....
    به پای هم پیر شین..

2. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

برای اشنا و صمیمی

یه جمله جدید و صمیمت زیادی داخل باشه

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

وقتی به آدم میگن "از خودت بگو" چی باید گفت؟؟؟
    (تو یه جمع دوستانه)
    بهترین روش پیچوندنه

نه طوری پشت سرتون حرف بزنن

البته اگرم نپیچونی ممکنه بیشتر پشت سرت حرف بزنن

بهترین راه تعریف کردن یک خواطره درموردخودتونه

سلام

من پسری دانشجو هستم و قد 168 سانت دارم .و 22 سال . جثه ریز و کوچکی دارم توی تمام جمع های دوستانه ، اشنایان ، دانشگاه و ... همه منو به چشم بچه میبینن . فکر میکنن یه پسر 16 ساله ام . دیگه مونده چی کار کنم ....

رفتار هامه رو بچگانه میبینم ...خدایا ...دوستان چی کار کنم که همه به چشم بچه نبینن منو ... مساله از ریش گزاشتن و .. گذشته . رفتار های بچگانه هم اصلا انجام نمیدم و سنگین برخورد میکنم .
    شما بهتره فقط با چند نفر خاص که قابل اعتماد هستند توی دانشگاه بچرخید اینطوری نظر دیگران اصلا روتون تاثیر نمی زاره

ونظر بقیه نسبت بهتون عوض میشه

نه اینکه خودتون رو انگشت نما کنید

5. این کاربر از salar79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان مدتی پیش تو ی سایت (سایت شهرمون)با یک دختر خانم اشنا شدم و بعدش باهم تلفنی دوست شدیم.بعد تو همون روزای اول تلفنی فهمیدم ایشون هم دانشگاهی من هستن و بعد شناختن هیچ علاقه ای به دوستی باهاشون نداشتم اما ایشون پیگیر دوستی هستن و منم نتونستم بهشون بگم که ازششون خوشم نمیاد و خواستم با ایراداتی که خودم دارم البته اشکالاتی که به خودم نسبت دادم ایشون رو مایوس کنم اما انگاری بدجور طالب دوستی با من هستن و میگه هیچی ازت نمیخام فقط بمون کنارم.اما من اصلا رازی نیستم حالا چه جوری مودبانه کاری کنم که ول کن دوستی بشن؟
    دو روزیه گوشی رو خاموش کردم اما این کاره بدیه و میتونه توهین باشه بهشون و به هیچ وجه نمیخام ایشون احساس کنن مشکل از ایشونه و بسیار مودبانه تموم بشه و مشکل از من باشه نه ابشون.
    با تشکر

7. این کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان مدتی پیش تو ی سایت (سایت شهرمون)با یک دختر خانم اشنا شدم و بعدش باهم تلفنی دوست شدیم.بعد تو همون روزای اول تلفنی فهمیدم ایشون هم دانشگاهی من هستن و بعد شناختن هیچ علاقه ای به دوستی باهاشون نداشتم اما ایشون پیگیر دوستی هستن و منم نتونستم بهشون بگم که ازششون خوشم نمیاد و خواستم با ایراداتی که خودم دارم البته اشکالاتی که به خودم نسبت دادم ایشون رو مایوس کنم اما انگاری بدجور طالب دوستی با من هستن و میگه هیچی ازت نمیخام فقط بمون کنارم.اما من اصلا رازی نیستم حالا چه جوری مودبانه کاری کنم که ول کن دوستی بشن؟
    دو روزیه گوشی رو خاموش کردم اما این کاره بدیه و میتونه توهین باشه بهشون و به هیچ وجه نمیخام ایشون احساس کنن مشکل از ایشونه و بسیار مودبانه تموم بشه و مشکل از من باشه نه ابشون.
    با تشکر
    سلام

لازم نیست به خودتون ایرادی رو نسبت بدین که طرف مقابلتون رو متقاعد کنید چون ممکنه ایشون با همه ایرادات شما کنار بیان پس مشکل و ایرادی رو به خودتون نسبت ندین.

خیلی مودبانه و محترمانه و رک رو در رو یا با تلفن بهشون بگین تمایلی به ادامه داشتن رابطه دوستی با ایشون ندارین و مطلعشون کنید که دلیل خاموش بودن گوشی یا جواب

ندادن به تماس ها همین هست.. و مودبانه از ایشون خداحافظی کنید ..

تمایل نداشتن
    دلیل موجهی برای قطع یه دوستی هست و هر شخص آزاد هست خودش دوستانش رو انتخاب کنه .

9. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یکی هستش که خیلی خیلی میاد خونه ما ، اشنای نزدیک هست . به طوری ک خیلی مزاحم هست . از سوی دیگر نمیشه مستقیم بهش گفت نیا ناراحت میشه .

مشکل من با اومدنش نیست خیلی هم دوسش دارم اما مثلا خودتون فرض کنید اگه یکی یک روز درمیون یا هر روز بیاد خونه ادم و فقط وقت ادم رو بگیره و مزاحم کار و درسش بشه شما چی میگین ؟

اصلا نمیدونم چی کار کنم اگر غیر مستقیم هم بهش بگم ناراحت میشه ...اصلا نمیدونم ... وقتی هم میاد کاری نداره و فقط میاد بشینه ....

اینجاست که میگن دوری و دوستی یا دور باش و عزیز باش . مثلا اگه هفته ای 2 بار بیاد من مشکلی ندارم یا نهایتا سه بار اما هر روز هر روز به خدا دیگه دارم دیوونه میشم ..

11. 2 کاربر از m-530 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یکی هستش که خیلی خیلی میاد خونه ما ، اشنای نزدیک هست . به طوری ک خیلی مزاحم هست . از سوی دیگر نمیشه مستقیم بهش گفت نیا ناراحت میشه .

مشکل من با اومدنش نیست خیلی هم دوسش دارم اما مثلا خودتون فرض کنید اگه یکی یک روز درمیون یا هر روز بیاد خونه ادم و فقط وقت ادم رو بگیره و مزاحم کار و درسش بشه شما چی میگین ؟

اصلا نمیدونم چی کار کنم اگر غیر مستقیم هم بهش بگم ناراحت میشه ...اصلا نمیدونم ... وقتی هم میاد کاری نداره و فقط میاد بشینه ....

اینجاست که میگن دوری و دوستی یا دور باش و عزیز باش . مثلا اگه هفته ای 2 بار بیاد من مشکلی ندارم یا نهایتا سه بار اما هر روز هر روز به خدا دیگه دارم دیوونه میشم ..
    شما بهتره بجای این که خودتون یا خانوادتون بهش بگن سعی کنید مثلا توی یه مهمونی از قبل از یکی بخواین که بهش بگه مثلا این طوری

شما توی مهمونی بصورت خیلی عادی این قضیه رو میگی بعد از قبل به یکی گفتی که این قضیه رو توی سرش بزنه

بعد اون یه نفر وسط جمع ضایعش میکنه ولی شما میگی که مثلا هیچ زحمتی ایشون برای ما نداره

و بعد همون یه نفر توی یه گوشه خلوت قشنگ شیر فهمش میکنه

این طوری شمام ادم بده نمیشین

در ضمن میتونید این کار رو توی محلم انجام بدید

13. 2 کاربر از salar79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

با سلام
    با تشکر
    سلام
    به نظرم نباید بهش بگی تمایلی به ادامه ی دوستی نداری و این حرفا ... هرجورم حساب کنی طرف دختره و احساسات داره و ... صد در صد با این حرفت لطمه ی بزرگی میخوره ...
    در هرصورت شما خودتون رو باید مقصر این دوستی بدونید ... چون شما بودین که استارت دوستی و رابطه رو زدین و بعد از مدتی حالا بنابه هر دلیلی میخواین این رابطه قطع شه ....
    به نظرم بهترین کار همینه که شما به خودتون چیزهایی رو نسبت بدین که طرف خوشش نمیاد ... مثلا اگر از سیگار کشیدن بدش میاد ، شما بگین که من سیگار میکشم .... و موارد مشابه ...
    کلا به نظرم باید کاری کنی که خودت رو از چشمش بندازی .... درسته صداقت داشتن تو زندگی خوبه و تو اکثر موارد کاربرد داره ( نظر شخصی ) اما در این مورد به دلیل اینکه شاید با گفتن حقیقت طرف لطمه بخوره ، از گفتنش خودداری کن و با حرفات و رفتارات کاری کن که خودت رو از چشم طرف بندازی ....

15. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

با سلام
    با تشکر
    سلام دوست عزیز
    شما هرچقدر سعی کنید از بدی هاتون بگید اتفاقا اون دختر خانم فکر میکنه به به چه انسان صادقی هستید شما و ممکنه خیلی خوب باهمه چیز کنار هم بیاد! این روش جالب نیست از نظرم (از دید یک دختر)
    اگر بنابر ایجاد همچین حس زده شدن و از چشمش افتادن دارید بهترین کار اینه که یجوری نشون بدید که همزمان با چندتا دختر در ارتباط هستید این یعنی یک فاجعه!
    ولی بهترین روش بیان حقیقت حتی هزاری هم تلخ و ناگوار هست
    خیلی شیک و محترمانه به یک صحبت حضوری جدی دعوتش کنید و کاملا واقعیت رو بیان کنید مطمئن باشید اینقدر غرور داره اون دختر که بعدش دیگه بفکر ارتباط با شما نباشه(حتی اگر خیلی هم ضربه بخوره)

17. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنون از دوستان عزیز

19. این کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •