بفرمایید از ورژن 1 تا 1.5 رو ساپورت میکنه ، درواقع یعنی همه ی ورژنا ، 14 تا هم دستور توشه ، خودم رو 3 تا ورژن امتحان کردم درست بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ashil1234; 15-05-2013 at 19:57.
این پسته من اشتباه بود ویرایشش کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من با لئون تو چپتر هواپیما گیر کردم ! موقعی که باید با هواپیما فرود بیاییم جهت هایی که بازی میگه رو میزنم ولی باز هواپیما سقوط میکنه و به عظما میریم ! تو اون قسمت باید چیکار کنم ؟
من یادمه اونجارو یه دفه هم نیفتادم از بس HAWX بازی کردم
خلاصه اونجا باید اول چند تا دکمه ی بالا رو نگاه کنی بعد بزنیشون در دفه ی اول بعد باید به دسته نگاه کنی و در دفه ی اول بکشیش بعد هم اون فرمونه جلوت نگاه کن و بکشش به سمت خودت همه ی این کارا رو در دفه ی اول کنی و زود انجام بدی سقوط نمیکنی
ویرایش : با دسته هم اگه انجام بدی که بهتر میتونی![]()
Last edited by ashil1234; 03-06-2013 at 22:33.
سلام خدمت همه دوستان اینجا کسی سیو رزیدنت اویل 6 چپتر 5 کریس نداره اینجا بزاره یک جاش گیر کردم اصلن به هیچ نحوی نمیشه ردش کرد
سر چپتر اخر کریس گیر کردم اونجا که یک غول کریس دنبال میکنه اینقد زاویه دوربین عوض میشه میره روی اعصاب آدم همش میبازم![]()
Last edited by clau; 10-06-2013 at 19:16.
اونجا همه باختنفقط از طریق Chapter select میتونید اونجارو رد کنید
![]()
توروخدا اگه میشه یکی کمک من کنه .. اگه میشه یکی ترفندایی که توی بازی برای کشتن هست رو یاد بده . من هنوز همون اول بازی گیر کردم . یه جا که رو پشت بوم خونه ها داریم با دوستام میرم و یهو روی طناب که میام لیز بخورم برم رو اون یکی پشت بوم یکی یه آرپی جی بهمون میزنه منو از دوستام جدا میکنه حالا من تنها دارم میرم و اصلا هیچی خونی بهم از اول بازی نداده . یه مربع هم بیشتر خون ندارم سریع هم هی میمیرم .. چطوری باید رد کن. روی no hope دارم بازی میکن . یعنی 99 درصد بازی ها رو من همیشه سخت میرم ولی این نمیشه خداییش![]()
خب اینجا رو با trainer میتونی رد کنی
gamecopyworld.com
ولی آخه فایده نداره که ... دیگه عادت کنم به ترینتر تا آخر یهو دیدی رفتم .. من dead space رو هم رو حالت سخت تمامش کردم توی 1 هفته ... ولی اینو نمیشه .. این که اصلا خون نمیده خیلی عجیبه برام ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)