تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 123 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1224

نام تاپيک: Grammatical Problems

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

یعنی کسی جواب این سوال منو نمیدونه واقعا؟!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    081

پيش فرض

سوالتون خیلی کلیه . آسون نمیشه بهش جواب داد .
    همه ی چیزایی که گفتین درست بود ، یعنی went به معنای مرفت هم معنی میشه . he went to school by bus در اصل و ترجمه ی اصلی (قانونیش) ش اینه که "او با اتوبوس به مدرسه رفت" .
    ولی در بیوگرافی ها و متن های بلند میشه این رو به صورت استمراری ترجمه کرد : "او با اتوبوس به مدرسه میرفت" درباره ی بقیه ی فعل هایی هم که گفتید همینطوره .
    البته اصل این جمله ها همونطور که گفتید استفاده از used to است .

او همیشه در پارک قدم میزد : he used to walk in park یا he always walked in park
    در فرانسه انگلیسی صحبت میکردم : i used to speak french in england یا i spoke french in egland
    البته همونطور که گفتم بدون نوشتن used to از نظر گرامری یه جورایی میشه گفت غلطه و بیشتر تو محاوره استفاده میشه.
    یک چیزی هم تو متن سوالتون پرسیدین : " تو این جور جملات باید فعل رو به صورت گذشته استمراری بکار ببریم"
    خیر
    در این باره بسیار مواظب باشید ، گذشته استمراری یعنی این :
    He was walking in park یا He was always walking in park
    همونطور که میدونی معنی این جمله یه چنین چیزی میشه : او در حال قدم زدن در پارک بود .

"میشه از گذشته ساده به عنوان استمراری استفاده کرد"
    یه جورایی بله . یه جورایی هم نه .

When he was a child they lived in a jungle
    در این مورد نمیتونم درست توضیح بدم ، تو ذهنم جواب رو دارم ولی خیلی پیچیده س نمیتونم به نگارش در بیارمشون .

"تو این جمله lived فقط معنی زندگی کردند رو میده یا میشه گفت زندگی میکردند؟" میشه گفت زندکی میکردند . اینجا تنها معنی ای که میده همون زندگی میکردنده و اگه بگیم "زندگی کردند" اشتباه میشه . این جمله در واقع از همون جمله هاییه که اصلش با used to بوده .

فعل wash در اصل به معنی "شست" هست و هیچگاه نمیشه به تنهایی اون رو "می شست" معنی کرد .
    ولی زمانی که "می شست" معنی میشه با توجه به بقیه ی اجزای جمله ست .
    he washed the dishes او ظرف ها رو شست .
    when they were in the hotel he washed the dishes : "وقتی که آن ها در هتل بودند ، او ظرف ها را میشست" یا "وقتی که آنها در هتل بودند او ظرف ها را شست"
    حدس من اینه که این قوانین از محاوره وارد گرامر شدند .

ببخشید اگه توضیحاتم خیلی پراکنده بود ، همونجور که گفتم سوالت خیلی کلی بود !
    برو این جا و لینک اول رو بخون ، مطمئنم سر در گمیت رو از بین میبره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 4 کاربر از Ardeshir81 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

درود دوست گرامی.. من فکر میکنم بیش ازینکه نیاز باشه گرامر انگلیسی رو یاد بگیرین بهتره اول یه نیم نگاهی به دستور زبان پارسی بندازیم. من قبلن این مقاله ی کوچولو رو نوشته بودم ، مطمئنم خوندنش خیلی کمکتون میکنه. و نکات ریزی درش نهفته، احیانن جوابتون رو می گیرید.

قبلن توی پیج دو تا سوال گذاشته بودم برای زبان آموزها، دیگه همین پست رو عینن اینجا کپی کردم به دلیل کمبود وقتم.

================================================== =====================

1- در دستور زبان پارسی معادل Present Progressive یا Present Continuous چه چیزی است؟

2- همچنین بگید که فرق بین این دو تا جمله چیه و چطور معنی می شن؟

I go to school every day

I'm going to school now

==================================

پاسخ

سوال اول : Present continuous رو "مضارع مستمر" میگیم توی زبان پارسی. (دقت کنید مضارع مستمر نه مضارع استمراری)

همه ی دوستان گفتن حال استمراری، که با دستور زبان پارسی اصلن مطابقت نداره این. این فقط چیزیست که توی کلاس ها و محافل آموزشی به خورد دانش آموزان گرامی داده شده. ما از شما خواستیم بگویید در دستور زبان پارسی معادل دقیق برای این ها چیست. متاسفانه حال استمراری و گذشته ی استمراری و حال ساده و گذشته ی ساده رو توی کلاس زبان به شکل غلط استفاده میکنن. ما اینجا نمیخوایم چیز غلط یاد کسی بدیم.

سوال دوم :

- جمله ی اول "مضارع استمراری" است و اینطوری معنی می شود:
    "من هرروز به مدرسه می روم"

شناخت این نوع فعل : می + بن مضارع + شناسه

دوستان این جمله رو "حال ساده" دونستن اکثرن ، ولی اشتباس چرا که مضارع ساده میشه این:

بن مضارع + شناسه -- مثال : روم

نکته: البته در اصل این نوع فعل رو "مضارع اخباری" نام می نهیم ولی چون همراه با قیود تکرار است آن را مضارع استمراری نام نهادیم.

- جمله ی دوم مضارع مستمر است و اینطوری معنی می شود:
    " من دارم به مدرسه می روم"

شناخت این نوع فعل : دارم + مضارع استمراری

پس فعلی که با "دارم" میاد مستمر است نه استمراری.

مثالهای دیگه :

I was going to school
    من داشتم به مدرسه می رفتم.

زمان: ماضی مستمر ( دارم + ماضی استمراری )

دو تا مثال مهم:

I always studied my lessons when I was at school
    وقتی مدرسه بودم همیشه درسهامو می خوندم

زمان: ماضی استمراری ( می + بن ماضی + شناسه )

(پس این زمان ماضی ساده نیست گرچه توی انگلیسی simple past میگیم بهش)

(مهم)
    He was always bothering me when I passed by
    همیشه وقتی از کنارش رد می شدم اذیتم می کرد.

زمان: ماضی استمراری ( می + بن ماضی + شناسه )

نکته : در مثال آخر دقت کردید که با اینکه فعل ing داره ، حالت مستمر نیست و استمراری ( با تکرار ) است. ( اگه دستور زبان پارسی رو درست ندونید اسم این حالتها رو چی میخواستید بگذارید و چطور تفکیکشون می کردید از هم؟! )

پلی به سوی گذشته و دستور زبان پارسی || حتمن مطالعه شود.

--------------------------------------------------
    فعل ماضی:

فعلی است که در گذشته انجام شده است .

ماضی ساده : ماضی ساده در گذشته یک بار انجام شده وپایان یافته است .
    روش ساخت ==== بن ماضی + شناسه

مثال : خوردم

ماضی استمراری :
    ماضی استمراری فعلی است که در گذشته بیش ازیک بارانجام شده ویا در طول زمان گذشته ،تکرارویا تداوم داشته است .

روش ساخت ==== می + بن ماضی +شناسه

مثال : می خوردم

ماضی نقلی :
    فعلی است که در گذشته قطعا انجام شده است یا انجام شده ولی اثر آن هنوز باقی مانده است.

روش ساخت ==== صفت مفعولی + ام ،ای ،است ،ایم ،اید ، اند

مثال :خورده ام

ماضی بعید :
    فعلی است که در گذشته پیش از یک کار دیگرانجام شده است یا قبل از یک زمان مشخص انجام شده است .

روش ساخت ==== صفت مفعولی +بودم،بودی،بود،بودیم،بودی ،بودند.

مثال : خورده بودم

ماضی التزامی :
    فعلی است که در گذشته ممکن است انجام شده باشد (در فعل های التزامی یک همراهی وجود دارد این همراهی ها ،مواردی مانند شک وتردید ،آرزو ،احتمال ،شرط و.. می باشد)

روش ساخت ==== صفت مفعولی +باشم،باشی،باشد،باشیم،باش د،
    باشند

مثال : خورده باشم

ماضی مستمر :
    فعلی است که در گذشته در حال انجام بوده است ولی معمولا فعل دیگری هم زمان با آن آغاز می شود .

روش ساخت ==== داشتم +ماضی استمراری

مثال :داشتم می خوردم

فعل مضارع :
    مضارع فعلی است که در زمان حال وآینده ی نزدیک اتفاق می افتد .

مضارع اخباری:
    فعلی است که بین زمان حال وآینده در نوسان است مثلا زمانی که می گوییم (می خورم ) یعنی یا هم اکنون می خورم یا در آینده می خورم.

روش ساخت ==== می + بن مضارع + شناسه

مثال : می خورم

نکته:مضارع ساده همان مضارع اخباری است با این تفاوت که (می ) ندارد ؛ اگه هم حالت تکرار داره اسمش رو بگذارید مضارع استمراری.

مضارع التزامی :
    فعلی است که انجام شدن یا نشدن آن درحال یا آینده با شک وتردید ،احتمال ،آرزو ،شرط و... همراه است .

روش ساخت ==== ب + بن مضارع + شناسه

مثال : بخورم

مضارع مستمر:
    فعلی است که هم اکنون در حال انجام شدن است.

روش ساخت ==== دارم + مضارع اخباری

مثال : دارم می خورم

سخن آخر:

شاید در کلاس زبان و محافل آموزشی ما از واژه هایی مثل حال استمراری، گذشته ی استمراری ، حال ساده و گذشته ی ساده به شکل نادرست استفاده کنیم ولی این پست باعث میشه تا بدونیم واقعیت ماجرا چیه. انگار در کلاسهای آموزشی زبان انگلیسی یک دستور زبان جدید برای زبان پارسی وضع کردن.. عمده ترین دلیلش هم اینه که استادان گرامی زبان انگلیسی بدون توجهی به دستور زبان خودمون ، میان اسم حالتهایی مث simple past یا simple present رو حال ساده و گذشته ی ساده ترجمه می کنن گرچه ممکنه در زبان پارسی یه حالت دیگه باشه که نمونش رو دیدیم در مثالها.

این پست رو دادم تا اولن هیچ وقت کسی ماضی استمراری رو با ماضی مستمر اشتباه نگیره و همینطور مضارع مستمر رو حال استمراری ننامیم، دوم اینکه دستور زبان پارسی مون هم تحریف نشه. ( قبول دارین تحریف شده؟)

برای جمع آوری این مطلب کلی وقت گذاشتم ، یک نفر هم مطلب رو بفهمه و ازش استفاده ببره برای من قابل ستایشه.

ارادتمند شما

Ⓐ Ⓜ Ⓘ Ⓝ

5. 7 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

واقعا از am!n و ardeshir81 بابت توضیحاتتون خیلی خیلی ممنونم که کمکم کردید واقعا بد جور به مشکل خورده بودم و با این توضیحات جامعی که دادید جوابم رو گرفتم بازم از کمکتون ممنونم.مرسی muchas gracias

داره خودمونی میشه intellectual2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Halfway House

پيش فرض

دوستان جواب صحیح رو با یه مختصر توضیح (چرا) میخواستم. ممنون

If the alarm doesnt work on your clock, why dont you

a) have repaired it b) have it repaired

Howard...................to speak with them, but they appeard to be in hurry

correct answer: would have stopped.....why

By the end of this month, she expects to .............six chapters

A) be written
    B) have written
    C) be writing
    D) have been written

the moment he mailed the letter, he was sorry that he
    A) wrote it
    B) had written it
    C) had been writing it
    D) was writing it

این سواله اعصابم رو خورد کرده:

Malcolm had lost the archery championship on three different occasions, but in the event which was held last week, he could win the trophy at last

اشتباه رو زده was held ولی خوب به نظر من درست میاد. به هر حال گذشته مجهول هست و با had lost هم میخونه. ؟؟؟

و در این سوال:

When construction was about to begin on the site near the woods , some of the neighbors began to complain

اشتباه رو woods زده: خوب woods حالت جمع کلمه wood هست. چرا نمیشه در این جمله از woods استفاده کرد؟ الان در این جمله
    a walk in the woods میشه از wood استفاده کرد؟
    Last edited by intellectual2009; 25-09-2013 at 12:24.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان جواب صحیح رو با یه مختصر توضیح (چرا) میخواستم. ممنون

If the alarm doesnt work on your clock, why dont you

a) have repaired it b) have it repaired

Have it repaired : فعل سببی هستش با این فرمت Have sth repaired یعنی بدی یکی دیگه برات درستش کنه
    have repaired it حال کامل هستش (درستش کرده ام).. که اصلن مطابقتی با سوال نداره.

{چرا نمیدی برات درستش کنن؟}

Howard...................to speak with them, but they appeared to be in hurry

correct answer: would have stopped.....why
    مشخصه دیگه.. میگه اگه اونها عجله نداشتن هاوارد می ایستاد و باهاشون صحبت میکرد.

(Howard would have stopped to speak with them (unreal) (Conditional clause without if

.If they hadn't appeared to be in a hurry, Howard would have stopped to speak with them

A) be written
    B) have written
    C) be writing
    D) have been written
    زمانش future perfect است، نشونش هم by the end of this month (تا آخر این ماه)

تا آخر این ماه انتظار داره که شش فصل نوشته باشه

the moment he mailed the letter, he was sorry that he
    A) wrote it
    B) had written it
    C) had been writing it
    D) was writing it
    لحظه ای که نامه رو پست کرد ، متاسف بود که نامه رو نوشته بود

(he was sorry that ... (something had happened in the past) (past perfect
    متاسف بود که.... ( قبل تر یه اتفاقی افتاده بوده که باعث شده الان این ناراحت باشه) (بنابراین گذشته ی کامل)

مثال:
    متاسفم که لیوانتون رو شکستم I'm sorry that I {broke/have broken} your glass
    متاسف بودم که لیوانت رو شکسته بودم I was sorry that I had broken your glass

این سواله اعصابم رو خورد کرده:

Malcolm had lost the archery championship on three different occasions, but in the event which was held last week, he could win the trophy at last

اشتباه رو زده was held ولی خوب به نظر من درست میاد. به هر حال گذشته مجهول هست و با had lost هم میخونه. ؟؟؟

و در این سوال:

When construction was about to begin on the site near the woods , some of the neighbors began to complain

اشتباه رو woods زده: خوب woods حالت جمع کلمه wood هست. چرا نمیشه در این جمله از woods استفاده کرد؟ الان در این جمله
    a walk in the woods میشه از wood استفاده

سوال اول از نظر من was held هیچ ایرادی نداره و کاملن صحیح است.. (در مسابقه ای که هفته ی پیش برگزار شد) (استفاده از حال کامل has been held هم قابل قبول نیست بنابر قید last week )

سوال دوم wood و woods هر دو صحیح اند و بیشتر فقدان دانش کافی طراح سوال رو می رسونه.
    حتی woods به حالت singular هم استفاده میشه و میشه مثلن گفت a woods

چهار تا سوال اول استاندارد اند ولی دو تای آخر غیراستاندارد و ناقص اند.

9. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Halfway House

پيش فرض

امین جان مثه همیشه شرمندمون کردی، فدات...

فقط امین جان این سوال:

تو پاسخنامش اومده گفته: be writing .... شما گفتی امین جان future perfect یعنی میتونیم بگیم: will have written

و این سوال:

Since room 7 is too small to accommodate everyone, the class is meet in room 12 for the time being, and later it will meet in room 14.

به نظر من is meet اشتباه هست با توجه به: for the time being باید میگفت: is meeting

فقط امین جان the class is meeting میدونی به من حال و هوای مجهول رو میده یکم در مورد این جمله میگی، همچین نمیره تو کتم!!!

و

Just as I was about to mail my letters, the mail was loading onto the mail trucks

به نظر من was being loaded فقط در اینجا onto = into ؟

فرق onto , into در این مورد چیه؟

این درست هست که:

The preposition onto written as one word (instead of on to) is widely used, but is still not wholly accepted as part of standard British English (unlike into, for example). However, in US English, onto is standard.

Last edited by intellectual2009; 25-09-2013 at 18:01.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Halfway House

پيش فرض

فرق بین این دو تا جمله در چیه؟

He isn't a lawyer
    He's no lawyer

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سرعت نت چرا اینطوری شده!! سه ساعت این صفحه داشت لود میشد بیست بار پستم پرید از نو نوشتم :|
    امین جان مثه همیشه شرمندمون کردی، فدات...

فقط امین جان این سوال:

تو پاسخنامش اومده گفته: be writing .... شما گفتی امین جان future perfect یعنی میتونیم بگیم: will have written
    اون حالت رو نمی تونم بگم اشتباس چون میتونه اینطوری معنی بده " انتظار داره تا آخر این ماه در حال نوشتن شش فصل باشه "
    اما اصولن وقتی by the end of this month ( تا آخر این ماه ) میاد جمله مستعد داشتن یک زمان perfect هستش..
    علاوه بر این وقتی expect میاد ، نرمال تره که بگیم انتظار داره که تا فلان وقت چند فصل رو کامل کرده باشه ، نه اینکه انتظار داره در حال نوشتن باشه.

She expects to have written six chapters by the end of this month = She expects that she will have written six chapters by the end of this month
    انتظار داره تا آخر ماه شش فصل رو کامل کرده باشه..

ولی این اشتباس :

....she expects to will have written

درواقع expect یجورایی نقش will رو بازی میکنه به تنهایی.. در کتاب اینترچنج هم این رو آموزش داده بودن.. این فعلها هم این قابلیت رو دارن :

hope , plan , intend

مثلن :

I had hoped to have won the trophy by the end of December 2012

نکته : کلن زمان future perfect یکی از زمانهای گیج کننده هستش و جز گرامر advanced هستش و شاید حتی برخی native ها هم در موردش به درستی اطلاع نداشته باشن..

و این سوال:

Since room 7 is too small to accommodate everyone, the class is meet in room 12 for the time being, and later it will meet in room 14.

به نظر من is meet اشتباه هست با توجه به: for the time being باید میگفت: is meeting

فقط امین جان the class is meeting میدونی به من حال و هوای مجهول رو میده یکم در مورد این جمله میگی، همچین نمیره تو کتم!!!

میگه اتاق 7 کوچیکه و همه توش جا نمیشن، بنابراین موقتن کلاس رو در اتاق 12 برگزار میکنیم.

the class منظور افراد کلاس هستش.. meet هم منظور اینه که کل کلاس فلان اتاق برپا میشه.. ( یا جمع میشن فلان جا)

is meet که مشخصه نادرست هستش.. مگر اینکه meet یک noun باشه که در اون حالت هم معنی درستی نمیده.. بنابراین این درسته

Is meeting

Just as I was about to mail my letters, the mail was loading onto the mail trucks

به نظر من was being loaded فقط در اینجا onto = into ؟
    اصلش اینه که وقتی چیزی داره لود میشه از حالت مجهول استفاده کنیم ، ولی برخی مواقع نیتیو ها از هردو استفاده می کنند، مثل مورد پایین

The operating system is loading = The operating system is being loaded

ولی استفاده از حالت مجهول Safe تر هستش.

فرق onto , into در این مورد چیه؟

این درست هست که:

The preposition onto written as one word (instead of on to) is widely used, but is still not wholly accepted as part of standard British English (unlike into, for example). However, in US English, onto is standard.
    با بخش اول این جمله موافق نیستم چون که می دونم onto با on to تفاوت داره.. که خودش یه منبر مفصل میخواد

برای داخل کردن/شدن به اتوبوس ، هواپیما ، کشتی ، قطار از onto استفاده میشه؛

آکسفورد:
    2) moving aboard (a public conveyance) with the intention of traveling in it
    we got onto the train
    Slater was arrested for trying to carry a gun onto the plane (مک میلان)

He isn't a lawyer
    He's no lawyer
    اینجاست که میگم کتاب practical English usage مایک سوان چقدر ارزش داره خوندنش..

جمله ی دوم حالت موکد داره.. تاکید داره که فلانی وکیل نیست اصلن!

جمله ی اول حالت تاکیدی نداره ، مثلن سوال شده که آیا او وکیل است ؟ میگه نه او وکیل نیست. بلکه یه معلمه..

13. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Halfway House

پيش فرض

سرعت نت چرا اینطوری شده!! سه ساعت این صفحه داشت لود میشد بیست بار پستم پرید از نو نوشتم :|

لنگر کشتیا رو بچه ها حتما دوباره جمع نکردن
    {با بخش اول این جمله موافق نیستم چون که می دونم onto با on to تفاوت داره.. که خودش یه منبر مفصل میخواد }

امین جان فرق دیگه ها شو هم قربون دستت بگو، در جهالت نمونیم

{{اینجاست که میگم کتاب practical English usage مایک سوان چقدر ارزش داره خوندنش..

جمله ی دوم حالت موکد داره.. تاکید داره که فلانی وکیل نیست اصلن!

جمله ی اول حالت تاکیدی نداره ، مثلن سوال شده که آیا او وکیل است ؟ میگه نه او وکیل نیست. بلکه یه معلمه..}}

گلاسوری بابیلونش رو گیر آوردم فقط حالت موکد داره رو میتونیم بگیم، طرف وکیل هست ولی چیزی بارش نیست!!!؟

یه چیز دیگه: FOR SOME REASON به یک دلیل داره اشاره میکنه؟

و اینکه چرا در جمله زیر ASPECT به صورت SINGULAR آمده:

If you are worried about some aspect of your children's health, please do not hesitate to call us.

در جمله پایین have به صورت stative میاد؟
    In this country at the moment, the big american oil companies( .....) a lot of trouble.

in fact, they have had a host of trouble since they have begun to raise the price of gasoline

و این جمله:

many people didnt believe that it is necessary for the companies to ask for more money because they had recieved high profits for many years.....years ago , this company didnt see the future need ,so it had been manufacturing only big cars

شرمنده زیاد شد. ببخشید
    Last edited by intellectual2009; 26-09-2013 at 12:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •