تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 116 از 337 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

بسلام و خسته نباشيد
    من 2 هفته است كه دارم دنبال يه مطلبي ميگردم كه بتونم باهاش چند تا كامپيوتر رو توسط هاب شبكه كنم
    و هنوزم كه هنوزه پيدا نكردم/تمام مطالب اين سايت رو باز كردم ولي به نتيجه نرسيدم
    حالا از دوستان ميخوام كه منو راهنمايي كنند

البته يه مقدار ميدونم/مثلا كارت شبكه بگيرم نصب كنم/يا كابل تهيه كنم/.......
    اصل مطلب اينجاست كه چجوري سيمهاي هاب رو بچينم؟ چجوري ip بدم؟
    چجوري سرور انتخاب كنم؟

و هر مطلبي كه لازمه
    البته به زبان ساده
    ممنونم از همه ي دوستان
    با تشكر

شبكه كردن 4 5 تا كامپيوتر به زبان ساده
    ببین باید ip همه کامپیوترها توی یه رنج باشه مثلا همه شون با 192.168.100 شروع بشن
    منظورت از چیدن سیمها چیه؟کار خاصی لازم نیست انجام بدی
    سرور برای چی می خوای؟
    وقتی چندتا کامپیوتر رو شبکه می کنید و هدف اشتراک فایلهاست در هر لحظه هر کدوم می تونن سرور یا کلاینت باشن
    حالا اگه بازم سوالی بود در خدمتم

داره خودمونی میشه mahyar49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

وقتی که کاربران یک شبکه دامین می خواهند وارد سیستم شوند تو قسمتی که باید user name & password خود رو وارد کنند یه کادر هست به عنوان Log on to که می تونن مستقیم وارد سیستم خودشون بشن و وارد شبکه نشوند...

سوال من اینجاست چطوری میشه این قسمت رو غیر فعال کرد تا کاربرها بتونن فقط وارد شبکه دامین شوند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام

وقتی که کاربران یک شبکه دامین می خواهند وارد سیستم شوند تو قسمتی که باید user name & password خود رو وارد کنند یه کادر هست به عنوان Log on to که می تونن مستقیم وارد سیستم خودشون بشن و وارد شبکه نشوند...

سوال من اینجاست چطوری میشه این قسمت رو غیر فعال کرد تا کاربرها بتونن فقط وارد شبکه دامین شوند؟
    از طریق group policy می شه این کار رو انجام داد
    به این مسیر برید
    - computer configuration->windows settings-> security settings-> local policies
    user rights assignment
    حالا با انتخاب آخرین قسمت در سمت راست یه گزینه هست به نام deny log on locally که این رو باید فعال کنید

4. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام...ممنون از این قسمت خوبتون...من ویندوزمو ویستا کردم اما هیچ گزینه ای واسه join to domain شدن نداره انگار...چی کار باید بکنم...؟فقط workgroup هستش...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام رفیق من یه آماتورم . در باره ی تنظیمات یک ویندوز2003 و استفاده یک کلاینت از آن سرور میخوام .تو یه شبکه که به اینترنت متصل نیست.بیشتر در باره ی اتصال یک کلاینت با ویندوز xp به سرور را میخوام ، اگه میشه کمکم کن پروژه ای که استاد سیستم عامل به من داده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یک ویندوز 2003 را تنظیماتشو انجام دادم از جمله dhcp, ad که تو سرور درست کار میکنه و یک سیستم نمیدونم چه چوری بایدبه سرور وصل کنم میدونید چه کار کنم کمکم کنید منم تازه واردم ولی زود رشت میکنمما پس اگه میدونید بگید باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یک ویندوز 2003 را تنظیماتشو انجام دادم از جمله dhcp, ad که تو سرور درست کار میکنه و یک سیستم نمیدونم چه چوری بایدبه سرور وصل کنم میدونید چه کار کنم کمکم کنید منم تازه واردم ولی زود رشت میکنمما پس اگه میدونید بگید باشه
    سلام

تمام اتصال ها رو هم وصل کن و برای کاربرات اکانت بساز...
    بعد با ادمین وارد سیستم کاربرات شو و روی my computer کلیک راست کن و properties رو بزن بعد برو تو تب computer name و روی change کلیک کن تو صفحه ی که جدید باز میشه تیک Domain رو بزن تا کادرش فعال بشه بعد آدرس domain رو وارد کن و ok کن اگه سرور وصل باشه و تنظیمات dns و... درست باشه چند ثانیه بعد یه کادر میاد جلوت که نام کاربری و رمز رو باید بزنی بعد که ok کردی بهت خوش آمد میگه و به سرور وصل میشه...

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام رفیق من یه آماتورم . در باره ی تنظیمات یک ویندوز2003 و استفاده یک کلاینت از آن سرور میخوام .تو یه شبکه که به اینترنت متصل نیست.بیشتر در باره ی اتصال یک کلاینت با ویندوز xp به سرور را میخوام ، اگه میشه کمکم کن پروژه ای که استاد سیستم عامل به من داده
    سلام
    تو انجمن مقالات کتاب های pdf خوبی هست که می تونی استفاده کنی و مشکلت رو حل کنی اما اگه مشکلی داری که فکر می کنی با تجربه دیگران حل میشه بگو تا کمکت کنیم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از طریق group policy می شه این کار رو انجام داد
    به این مسیر برید
    - computer configuration->windows settings-> security settings-> local policies
    user rights assignment
    حالا با انتخاب آخرین قسمت در سمت راست یه گزینه هست به نام deny log on locally که این رو باید فعال کنید
    سلام
    ممنون بخاطر جوابت اما مشکل من حل نشد و هنوز کادر log on to هستش و کاربرها می تونن به سیستم وارد شوند(با یوزرهایی که قبلا ساخته بودیم) من می خوام کلا این کادر بره و فقط بتونن وارد شبکه شوند...

یه مشکل دیگه هم هست اینکه وقتی سرور از دسترس خارج میشه باز هم کاربرها می تونن وارد شبکه شوند...
    می خوام یه کاری کنم که فقط وقتی سرور روشنه بتونن وارد شوند و اگه سرور از دسترس خارج شد دیگه نتونن وارد شوند...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

14 دسترسی سرور به کلاینت ها

با سلام و خسته نیاشید خدمت مدیرای عزیز و کاربرای این بخش...
    یه مشکلی دارم که چند وقته برام سواله!
    سیستم سرور ادارمون ویندوز 2003 سرور R2 هستش.
    کلاینت ها هم همشون ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 (Xp SP2 ) هستن.
    تنظیمات شبکه رو هم دیفالت (Defult)نصب کردم و شبکه مونم کلایت - سرور هستش.. ( 5 تا کلاینت )
    از رو کلاینت خیلی راحت میشه داخل پوشه های Share شده سرور رفت ولی از روسرور به هیچ وجه امکان رفتن رو پوشه های کلاینت نیست...
    سرور،کلاینت ها رو پینگ (Ping) میکنه و برعکس و همچنین کلاینت ها تحت یه برنامه مالی ، دارن با دیتا بیس سرور کار میکنن....
    چندین بار تنظیمات کلاینت رو چک کردم...ولی محدودیتی برای سرور نذاشتن...و فایروال کلاینت ها هم off هستش.تو فولدرآپشن (Folder Option) هم تو تب View تیک گزینه آخر(use simple file sharing ) برداشته شده..
    از دوستان ممنون میشم نظرشونو در باره مشکلم بگن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •