من ندیدم این جمعه رو که میگین ... کی خبر رو اعلام کرد ؟ ... توکلی که نبود ؟! .. هر کی گفت تا جمعه میاد خیلی نامرد بود !... نمیدونه اینجا تو پی سی یه ملت منتظرن !
من ندیدم این جمعه رو که میگین ... کی خبر رو اعلام کرد ؟ ... توکلی که نبود ؟! .. هر کی گفت تا جمعه میاد خیلی نامرد بود !... نمیدونه اینجا تو پی سی یه ملت منتظرن !
آره من شما دو تا رو یادمه پارسالچه روزگاری داشتیم ....
اون موقع هم آواتارت ژاوی بود یادمه
![]()
اخبار ساعت 7 با خدایی مصاحبه کرد ... گفت تا جمعه میاد واسه انتخاب رشته هم از 17 تا 25 وقت داریم ...
خدا کنه که دیگه تا جمعه بیاد
توکلی اگه این جمعیت منتظرو میدید همین الان نتایجو میذاشت تو سایت![]()
با زبون روزه هي داريم مي رفرشيمآخه يكي نيست بگه شما كه مي دونيد نتايج امشب نمياد چرا اينجا پلاسيد؟؟؟
تنهــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــا اميد مي تونه يه جوون رو اينقدر نگهداره
توکلی زنده باشه . بقیه همه زیادی میگردن توی سازمان سنجش .
آمنه بهرامی هم از قصاص چشمش گذشت . اون لذتی که در گذشت هست در انتقام نیست . ما هم از قصور سنجشی ها از جمله جناب آقای توکلی در اعلام زودتر نتایج میگذریم . شاید مثل آمنه بهرامی مورد تقدیر سید بزگوار حضرت آقای سید محمد خاتمی قرار گرفتیم![]()
دقــــــــــــــــــــــی قا واقـــــــــــــعا قطـــــــــــــعا حتمــــــــــــــــــا
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
ایشالله ایشالله ... خدا برسونه اون روزو![]()
![]()
به نظر من مشكل از خدايي هست نه توكلي
ايشون سالهاي متوالي تو سازمان سنجش بوده و همواره نتايج رو زود اعلام كردن
اصن همش تقصير اسرائيله![]()
آقا بحثو 30یا30 نکن![]()
داغ خدایی کشت مارا (خدایی = دیر یاسین)
كنكور ما عين سياست ماست
وقت است تا برگ سفر بر كنكور بنديم ** دل بر عبور از سد خدايي بنديم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)