تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 332 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    ايــــــــران-ماهشهر

8

یعنی واقعاً این سری بدترین نوع تو سری ها ست.
    1- مستر لیگ نی تونی با تیم اصلی بازی کنی مگر اینکه 100gp داشته باشی (10 برد!!)
    2-هر توپی که از حریفت بگیری خطاست! تازه ممکنه کارت زرد هم بگیری!
    3- داور همیشه به نفع طرف مقابل شماست. امتحان کنید! دو نفره بازی کنید ، داور به نفع دسته 2 خواهد بود.
    4- دروازیان شما یه اسکول به تمام معنی است (مخصوصاً کاسیاس!!)
    5- ابرستاره تیم شما به درد یه قرون هم نمی خوره ( حتی مسی )
    6- ضعیف ترین بازیکن تیم حریف همتون رو مثل آب خوردن درییل می شده ( فکر کنم اینا تازه رسیدن به فیفا که چند بار کلید سرعت رو که بزنی با دروازبان هم می توانستی تمام زمین رو دور بزنی و کسی نمی تونست شما رو بگیره)
    7- 99% خطاهای شما کارت زرد داره
    8- 90% خطاهای شما وقتی اتفاق میفته که شما توپ حریف رو مثل بچه ادم گرفتی ، ولی حریف می تونه شما رو جر بده و توپ رو بگیره ، خطا هم نیست!! ( کاملاً عادلانه است و اعصاب شما هم که از پولاده تازه روش زده برای 3+!!!)
    9- 98% خطاهای پشت محوطه شما گل می شه!!!
    10- عمراً بتونین توی 6 قدم حریف به یارتون پاس بدین ( توپ رو یارتون عینهو الاغ می زنه تو اوت (حتی رونالدو) )
    11- یک عمر باید دنبال پچ باشین!!
    12- گوینده انگلیسی که اصلاً معلوم نیست داره چی رو گزارش می کنه ! هنوز بازی شروع نشده شما 0-2 جلویی

واقعاً این سری 2012 بازی مزخرفیه بجای اینکه از بازی لذت ببرید ، اعصابتون داغون می شه

2. 8 کاربر از prance_of_pirsia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من نبودم و از صفحه 96 به این طرف رو نخوندم
    چنتا سوال کرک پچ 1.01 ؟؟
    و یا کرکی نیومده که ویروس کش بهش گیر نده البته اینکه چطور نود رو تنظیم کنم میدونم دنبال کرک دیگری هستم
    DLC خود کنامی برای نقل و انتقالات نیومده؟؟
    مرسی

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من نسخه کامل و بدمن مشکل انگلیسی رو دارم و بدون مشکل رو xbox360 بازی می کنم lt 1.91 روش ریختم
    3- داور همیشه به نفع طرف مقابل شماست. امتحان کنید! دو نفره بازی کنید ، داور به نفع دسته 2 خواهد بود.
    6- ضعیف ترین بازیکن تیم حریف همتون رو مثل آب خوردن درییل می شده ( فکر کنم اینا تازه رسیدن به فیفا که چند بار کلید سرعت رو که بزنی با دروازبان هم می توانستی تمام زمین رو دور بزنی و کسی نمی تونست شما رو بگیره)
    8- 90% خطاهای شما وقتی اتفاق میفته که شما توپ حریف رو مثل بچه ادم گرفتی ، ولی حریف می تونه شما رو جر بده و توپ رو بگیره ، خطا هم نیست!! ( کاملاً عادلانه است و اعصاب شما هم که از پولاده تازه روش زده برای 3+!!!)
    10- عمراً بتونین توی 6 قدم حریف به یارتون پاس بدین ( توپ رو یارتون عینهو الاغ می زنه تو اوت (حتی رونالدو) )
    12- گوینده انگلیسی که اصلاً معلوم نیست داره چی رو گزارش می کنه ! هنوز بازی شروع نشده شما 0-2 جلویی

واقعاً این سری 2012 بازی مزخرفیه بجای اینکه از بازی لذت ببرید ، اعصابتون داغون می شه
    مورد 1 که اصلا ایراد محسوب نمیشه یه چیزهایی رو گذاشته توی شاپ بردن 10 بازی که چیزی نیست یه دست چمپینز لیگ رو تموم کنید حله دیگه!

مورد 2 اگه اینطور باشه که خیلی ضایع هست ولی اینطوری هم فکر نمی کنم باشه

مورد 3 در مورد PES صادقه قبلا هم تا حدودی اینطور بود

موارد 4-5 رو باید خیلی بررسی کرد به نظر نمیاد مشکل از بازیکنان باشه اگه هوش انسانی خوب عمل کنه هر بازیکنی می تونه قابلیت های خودش رو نشون بده

مورد 6 کاملا رد میشه... توی فیفا کی میشه تمام زمین رو دور زد با مسی نمیشه چه برسه دروازبان!

مورد 7 : وای نگو پس بگو دیگه زرت و زرت فوتبال آسیا میشه دیگه

مورد 8 توی فیفا 11 هم بود اعصاب رو سوهان می زد پس این ورژن هم اینطوری شده

مورد 9 هم آره حق با شماست توی دمو هم که بازی می کردم مثه پپسی خوردن گل می زد AI ایستگاهی ها رو

مورد 10 به هوش انسانی مربوطه نمی تونم قبول کنم

مورد 11 هم که همیشه بوده ولی اگه حساس نباشید به مسائل لایسنس زیاد مشکلی نداره

مورد 12 هم که دیگه ایراد نیست این بازی هنوز ریلیز رسمی نشده اینکه شما دارید بازی می کنیم کاملا نسخه انگولک شده یه رجیون دیگه اس هنوز ورژن انگلیسی نیومده که ولی چون با PC میشه هر تغییری داد اینا اومدن گزارش های دیگه رو تزریق کردن توی بازی ریلیز دیت بازی برا 11 روز دیگه اس که احتمالا کمی زود تر از این موعد هم لیک بشه بازی... بازی هنوز برای XBOX نیومده چون تنها نسخه PAL موجود دو زبانه اس : فراسوی و آلمانی

می تونم بگم عجله کردید در خرید PES
    من فقط دموها رو بازی کردم رو PC اونم چون سیستم زیاد گیمینگ نیست زیاد بازی نمی کردم منتظرم تا نسخه انگلیسی بازی واسه x360 بیاد.

اینم بگم به بیشتر مشکلات گیم پلی عادت خواهید کرد... فعلا که داریم فیفا 12 می ترکونیم اینم بیاد این را هم خواهیم جوید

یکی از دوستان گفتن گزارش انگلیسی بازی رو برای ایکس باکس داره من تعجب میکنم هنوز چنین نسخه ای موجود نیست! از کجا گیر آوردن ایشون من نمی دونم!

5. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

امسال كرافيكش خيلي بد شده بازي من ايكس باكس دارم

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان امیدوارم راهنماییم کنید
    من امروز می خوام بازی بگیرم اگر ممکنه بگین اگه پچی یا کیت سرور تست شده هست من نصب کنم

پروفشنال akbar_syberia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

بچه ها برای تغییر منوی اصلی بازی به انگلیسی باید گزارشگر انگلیسی رو دانلود کنم بریزم ؟
    آخه گزارشگر چه ربطی به زبان منوی اصلی داره ؟

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز این مشکلاتی رو که گفتی به مهارت شما در بازی کردن برمیگرده.من الان دارم بازی میکنم و نه زیاد خطا میکنم و نه بهترین بازیکنم به درد نمیخوره!
    وقتی سری pes جدیدی میاد چون گیم پلی با نسخه های قبلی فرق داره از این مشکلات دارین ولی وقتی بیشتر بازی مردین عادت میکنی.
    البته در این مورد که دروازه بان ها همچنان مشکل دارن با شما موافقم ولی نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

من این پچ 1.1 که 230 مگ هست رو نصب کردم . بعد اینکه نصب کردم بازی دیگه اجرا نمیشه

کسی میدونه مشکل کجاست؟؟؟

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

دوست عزیز یکم بیشتر توضیح میدین که چیکار کردین ؟
    kit server چیه دیگه !؟

ممنون
    برو محل نصب بازی تو پوشه Pro Evolution Soccer 2012 ببین پوشه kitserver هست؟
    kitserver برای ریختن لباس و کفش و چمن و .....

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------

بچه ها برای تغییر منوی اصلی بازی به انگلیسی باید گزارشگر انگلیسی رو دانلود کنم بریزم ؟
    آخه گزارشگر چه ربطی به زبان منوی اصلی داره ؟
    داخل فایلی که دانلود میکنی فایلی به نام dt05 هست واسه زبان منوی بازیه.

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

سلام

من این پچ 1.1 که 230 مگ هست رو نصب کردم . بعد اینکه نصب کردم بازی دیگه اجرا نمیشه

کسی میدونه مشکل کجاست؟؟؟
    تو مسیر بازی ریختی؟
    پیغام چی میده؟

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

دوستان امیدوارم راهنماییم کنید
    من امروز می خوام بازی بگیرم اگر ممکنه بگین اگه پچی یا کیت سرور تست شده هست من نصب کنم
    این پچو خودم نصب کردم جز نقل و انتقالات همه چیزو درست میکنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    dlc نقل و انتقالات خود کونامی تا آخر هفته میزاره.

12. این کاربر از mj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هیچ پیغامی نمیده . دابل کلیک که میکنیی یه چند ثانیه بقل این فلش یه دایره گردون میاد بعد هم هیچی باز نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •