تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 280 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب رسیدیم به پپ مورینیوی ایران
    کسی که ادعا میکنه شبیه گواردویلاست اما کم و بیش رفتارش در رسانه ها و کنار میدون شبیه مورینیو و استایل اونه

صبا در بازیهای قبلی یا خوب برده یا خوب باخته

این یعنی این تیم اگر جلو بیفته روی ضد حمله ها واقعا خطرناکه و اگر یک گل عقب بیفته دفاعش آسیب پذیر خواهد بود

امیدوارم امروز کریمی در جای مناسب بازی کنه و از ارسال توپهای بلند براش به شدت خود داری کنن
    حتی اگر زمان بیشتری میبره باید با صبر و حوصله توپ رو در بهترین جا و زمینی به کریمی رسوند باقیش با کریمی

من همچنان منتظر بازگشت اولادی و بازی کاظمیان در دفاع راست هستم 1000 بار فکر کردم و هر بار به این نتیجه رسیدم که کاظمیان بهترین انتخاب برای این پسته هم سرعت رو به این قسمت میاره و هم میتونه بهتر کریمی رو راه بندازه
    در واقعا دقیقا میتونه جای مهدوی کیا رو برامون پر کنه

یه عذر خواهی به نوری بدهکارم به خاطر این حرفم در بخش نظر سنجی
    بدترین بازیکن

نوری
    توی این دو بازی اصلا در حد خودش نبوده و دلیل اصلی کم بودن میزان پاسکاری در میانه میدان کم تحرکی نوریه
    انگار نوری با پای سوخته و آسیب دیده بازی کرده
    امیدوارم امروز روز خوبی داشته باشه

در مورد رضایی هم امیدوارم اینقدر توپا رو بالای دروازه نزنه و کمی پاشو پایین بگیره فکر میکنم اگر گل کریمی به فجر رو ببینه متوجه بشه که ضربه آخر رو چجوری باید زد

به امید دومین برد پیاپی

2. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فشنگچی: صبای قم را با تمام ادعاهایش می بریم

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص بازی با صبای قم گفت: در این مدت در تمرینات تمام بازیکنان از روحیه بالایی برخوردار بودند ما صبای قم را با تمام ادعاهایش شکست می دهیم و روند پیروزی های این تیم را قطع می کنیم. امیر حسین فشنگچی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بعد از برد فجر سپاسی بازیکنان کمی از فشار روانی دربی خارج شدند و می خواهیم با برد صبای قم جایگاه خود را در جدول بهتر کنیم.
    وی در خصوص جایگاه دهمی برای پرسپولیس در پایان هفته هشتم گفت: این جایگاه واقعی پرسپولیس نیست بدون شک ما در این رده از جدول باقی نمی مانیم و تا چند هفته دیگر پرسپولیس جزو چهار تیم اول لیگ خواهد بود.
    فشنگچی در خصوص مدیر عامل جدید پرسپولیس گفت: من در صلاحیتی نیستم که بگویم حضور رویانیان خوب است یا بد اما این را مطمئنم که این کار کارشناسی شده و جوانب همه چیز در نظر گرفته شده است.

اولادی خط خورد/ ناراحتی مهاجم شمالی از تصمیم استیلی

سایت گل‌ ـ مهرداد اولادی مهاجم پرسپولیس در مسابقه امروز قرمزها مقابل صبا این تیم را همراهی نخواهد کرد. اولادی که به دلیل مصدومیت مدتی طولانی است در کنار تیم تمرین می‌کند با پرسپولیسی‌ها در اردو بود اما در نهایت امروز با تصمیم استیلی از لیست کنار رفت.
    این مهاجم اهل مازندران که حضورش در بازی‌های بعد از داربی از سوی حمید استیلی وعده داده شده بود با ناراحتی از تصمیم سرمربی پرسپولیس به یکی از دوستانش گفته اگر استیلی مرا می‌خواست چرا مرا به اردو برد مگر من اردو ندیده هستم.
    پرسپولیس در بازی امروز مقابل صبا از وحید هاشمیان در نوک حمله استفاده خواهد کرد. هاشمیان در بازی قبلی مقابل فجرسپاسی ستاره تیمش بود و روی هر دو نقش اساسی داشت.

دروازه بان صبا:پرسپولیس روز خوبی نخواهد داشت

حامد لک دروازه بان تیم فوتبال صبای قم در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: برای دیدار با پرسپولیس انگیزه بالایی دارم و نمی توانم از درصد بالای آن حرفی بزنم ولی این را می دانم که برای درخشش در این بازی انگیزه بالای دارم و به مهاجمان این تیم می گویم که فردا روز خوب آن ها نیست.
    وی ادامه داد: شرایط ما برای پیروزی مقابل پرسپولیس خیلی خوب است به غیر از برد فولاد و قرار گرفتن درصدر جدول آمادگی نفرات جوان ما برای شکست پرسپولیس خیلی زیاد است.
    لک در مورد نتایج کم گل صبا گفت: در بازی با پرسپولیس غیر از یک بازی مهیج و دیدنی یک دیدار پر گل را از صبا شاهد خواهید بود تا حرف و حدیث ها در مورد کم گل زدن صبا در این بازی تمام شود.
    وی ادامه داد:‌ صبای قم قصد پایین آمدن از صدر جدول را ندارد و فقط برای پیروزی مقابل پرسپولیس به استادیوم آزادی می رود.

خوردبین به پرسپولیس بازگشت/رویانیان در اردوی قرمزپوشان

اردوی پرسپولیس از بعد از ظهر روز گذشته برای دیدار مقابل صبای قم تشکیل شد.
    شب گذشته رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به اردوی قرمز پوشان رفت و با بازیکنان و کادر فنی به گفت و گو پرداخت.
    وی از بازیکنان خواست با روحیه قوی خود را آماده کنند تا مقابل صبا پیروزی را جشن بگیرند.
    * محمود خوردبین که به دلیل بیماری و جراحی کمر بستری بود روز گذشته به جمع قرمز پوشان اضافه شد و قرار است در بازی امروز به عنوان سرپرست روی نیمکت پرسپولیس بنشیند.
    وی در جلسات روز گذشته قبل از بازی که با حضور سرپرستان تیم برگزار شد حضور پیدا کرد.
    فیلم بازی‌های صبا شب گذشته در جلسه کادرفنی با بازیکنان آنالیز شد و استیلی دقایقی با بازیکنان گفت و گو کرد.
    دیدار پرسپولیس و صبا ساعت ۱۸:۳۰ امروز(جمعه) در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

bordobakht

4. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ترکیب پرسپولیس برای بازی صبا

سایت گل - حمید استیلی برای بازی امروز مقابل صبا یک تغییر عمده در تیمش داده است و امروز برای بالا بردن توان تهاجمی تیم خود از وحید هاشمیان به عنوان مهاجم نوک استفاده خواهد کرد.
    ترکیب پرسپولیس در این بازی شامل؛ علیرضا حقیقی(دروازه‌بان)، مجتبی شیری، شیث رضایی، محمدنصرتی و رضا نورمحمد(مدافعان)، مازیار زارع، حسین بادامکی، علی کریمی، غلامرضا رضایی و محمد نوری(هافبک‌ها)، وحید هاشمیان(مهاجم) خواهد بود.
    حمیدرضا علی‌عسگر دیگر مهاجم این تیم امروز نیمکت‌نشین است.

6. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تبریک میگم پیروزیه دلچسبی بود مخصوصاً با گزارش عادل و اتفاقات عجیب بازی

اما من نمیدونم این حمید استیلی واسه چی هنوز مربی تیمه ؟! اصلا و به هیچ وجه در حد و اندازه های تیم نیست حتی به نظر من سرمربی هم واسش زیاده باید همون کمک مربی میموند ! بازی قبلی که مشخصه تیم چطوری برد این بازی هم با ترکیب عجیب و تعویضهایی که کرد نشون داد واقعاً مشکل داره (نظر شخصی بنده)
    سه نفر رو آورد - آقا زمانی و علی عسکر و فشنگچی ! یعنی اینا از زمانی که اومدن تو بازی من فقط چند باز اسمشون رو شنیدم هیچ نقشی که ایفا نکردن هیچ تیم کلی عقب کشیده بود و سوتی میدادن ... حیف اون وحید هاشمیان و کاظمیان که رو نیمکت دارن خاک میخورن !!

8. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خب خوشحالم که باز هم تونستیم ببریم ...
    اما نکات زیادی تو این بازی بود ...
    هم مثبت، هم منفی ...

قبل از هر چیز یه تحول اساسی تو پاس‌کاری تیمی دیدم، پاس‌ها با دقت‌تر و حرکات ترکیبی منظم‌تر بودن، تعداد پاسای اشتباه کم شده بود، خیلی کم‌تر از قبل ...
    دفاعمون هم بهترین روز خودش رو سپری کرد، تقریباً هیچ توپی ازش رد نشد (به جز یکی دو مورد اشتباه اونم از طرف خط هافبک)
    زیر توپ زدن‌ها هم به شدت کاهش یافته بود، دفاعا توپ رو زمینی به خط هافبک منتقل می‌کردن و اونا هم با دریبل و پاس‌کاری توپ رو حفظ یا پخش می‌کردن ...

خب ... دو نیمه‌ی تقریباً متفاوت رو دیدیم ...
    نیمه‌ی اول پرسپولیس هجومی و خوب شروع کرد، ارنج اولیه خوب بود، همه سر جاشون بودن و خیلی خلاء جواد و وحید حس نشد تو خط حمله، چون نوروزی و رضایی تا جایی که توپ بهشون رسید، خوب بودن ... به جز یکی دو صحنه که می‌شد بهتر کار کنن ...

دقایقی از نیمه‌ی اول همون تیمی بود که دوست داشتیم، هماهنگ، سرعتی، منطقی و دقیق ... صحنه‌ی گل یکی از صحنه‌های خوب بازی بود، پاس قشنگ نوری و حرکت عالی نوروزی حرفی رو واسه گفتن نمی‌ذاره ...
    بعد از گل، تیم خیلی هماهنگ و خوب پاس‌کاری می‌کرد، اما بیش‌تر حفظ توپ می‌کرد تا حمله، خیلی خیلی راحت می‌تونستیم جلوی این صبای ضعیف در نیمه‌ی اول به گل‌های بیش‌تر برسیم ...

خط دفاعیمون هم عالی بود به نظرم، هم نصرتی، هم نورمحمدی و هم شیث کم‌تر توپی رو اجازه دادن ازشون رد بشه ... درسته صبا هم حمله‌ی خاصی نکرد، اما خداییش هر چی توپ فرستادن دفاعا جمع کردن ... حقیقی یه بار هم مجبور به واکنش نشد ...
    هماهنگی تو خط دفاع و البته بین خط دفاع و خط هافبک بهتر از همیشه بود ... مشخص بود رو تیم کار کرده استیلی، نصرتی هیچ توپی رو بلند نفرستاد، اصلاً زیر توپ نزد، این خیلی پوئن مثبتیه، مطمئنم بارها بهش تذکر داده کادر فنی ...

نیمه‌ی اول رو با اینکه می‌تونستیم با چند گل ببریم، اما بالاخره خوب تموم کردیم ...
    اما بیست سی دقیقه‌ی اول نیمه‌ی دوم تیم عجیب عوض شد ... تعویض‌های نه چندان خوب استیلی تیم رو به عقب کشید و البته بازی رو هم از دست داد ...
    یه جاهایی تو دقایق 60 تا 70 افتضاح بودیم ! صبا اگه یه کم باهوش‌تر بود می‌تونست تو همون دقایق جبران کنه گل خورده رو ...

تعویض فشنگچی و آقازمانی اصلاً خوب نبود در ابتدا، اشتباهات پیاپی، کارای بی‌فکر و لو دادن‌های بچه‌گانه ... اخطاری که گرفتن ...
    حتی علی‌عسگر هم خوب نبود ... کلاً استیلی اوایل نیمه‌ی دوم یه بازنده بود !

اما از دقیقه‌ی 75 به بعد باز ورق برگشت ... فشنگچی خوب شد، علی‌عسگر کارای ترکیبی قشنگی کرد، و از همه مهم‌تر تو کل بازی، بادامکی بود که بهترین روز فوتبالیش رو سپری کرد ... حسین علی‌رغم چند اشتباهی که داشت، عالی بازی کرد! یه هافبک که همیشه پرسپولیس بهش نیاز داشته ... پخش توپ خوب، حمل توپ عالی، پاس‌های عمقی و عرضی و طولی دقیق و حساب‌شده و انتقال عالی توپ از دفاع به حمله ...

گل دوم هم فوق‌العاده هوشمندانه بود ... کار بادامکی نقص نداشت واقعاً، خوشحال شدم رضایی تونست مزد تلاش‌هاش رو بگیره ... نیمه‌ی اول هم باید گل می‌زد ...

از نقاط عطف نیمه‌ی اول مازیار و پخش و حمل توپ کم‌نقصش بود ... واقعاً خوب بود ...

نوری هم نقش زیادی داشت در بردمون در روزی که کریمی روزش نبود ...
    خوشحالم با وجود اون 30 دقیقه‌ی کابوس‌وار تونستیم با دو گل اختلاف ببریم ...

10. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم تبریک میگم به پرسپولیسیها.جواب کری های این ویسی رو خوب دادین.داشت جوگیر میشد کم کم.

علی کریمی هم مثل همیشه با تعصب نشون میده.

عبدالله ویسی (گواردیولا ایران) کناز زمین....

Last edited by Nasser_ZRE; 30-09-2011 at 23:35.

12. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تبریک میگم بردن یکی از تیمهای بالانشین رو
    این بردا شش امتیازی هستن

تقریبا همه نکان رو کورش عزیز گفت

من فکر میکنم نیمه اول اگر کمی دقت بیشتری داشتیم نیمه دوم هم حمله میکردیم اما چون با یک گل جلو بودیم استیلی ترجیح داد نیمه دوم تیم رو عقب بکشه
    به نظر من طبیعی هم هست تیم اعتماد به نفس لازم رو نداره فعلا به سه امتیاز احتیاج داره خط دفاعی نیاز به حمایت بیشتری از سمت هافبکها داره و همه این مسائل باعث میشه تیم رو اوایل نیمه دوم عقب بکشه و خداییش همین کار باعث شد صبا موقعیت چندانی نداشته باشه

درواقع نیمه دوم توپ رو به صبا دادیم اما فضاهای یک سوم دفاعیمون رو ازشون گرفتیم

تعویضهای استیلی به نظر من خوب بود فقط چون فشنگچی آقازمانی و علی عسگر با وظایف زیادی که هم شرکت در دفاع و هم شرکت در ساختار هجومی تیم بود وارد میدون شدن دقایق اولیه رو کمی سر در گم بودن و کمی که گذشت بهتر شدن به ویژه عسگر که توی حفظ توپ در اواخر بازی موفق بود

یکی دیگه از دلایل عقب کشیدن تیم در نیمه دوم نا آماده بودن کریمی و نوری بود که تقریبا وسط نیمه بودن و نه به دفاع کمک میکردن نه در حمله موثر بودن

روی گل اول چه پاس زیبایی داد نوری و چه استپ قشنگی کرد نوروزی فکر کنم استیلی با دیدن پاس نوری یاد پاسای بیرون پای خودش افتاد

و روی گل دوم هم واقعا با زیرکی کار کردیم و فکر میکنم 95 درصد کل رو باید به حساب بادامکی گذاشت چون جدای از پاس گلش یه هو از کنار فشنگچی عبور کرد و بهش گفت توپ رو بنداز در واقع همه کاره گل دوم بادامکی بود

پپ مورینیو باید بدونه که پرسپولیس همیشه پرسپولیسه و دروازبان صبا هم باید یادش باشه که کمتر برای تیم رقیب کری بخونه
    امروز اگر لک دو موقعیت خوب رو نمیگرفت به راحتی باید با چهار پنج گل به قم بر میگشتن با این حال کار ویسی در صبا و بازی دادن به جوانها کار واقعا خوبیه و سزاوار تشویق

تیم از نظر بدنی مشخصا مشکل داره درواقع اواخر بازی بازیکنا بدنهاشون رو با خودشون میکشن

بادی تشکر کرد از خط دفاعی
    شیری اگر دو سه بازی دیگه فیکس بازی کنه بهتر هم خواهد شد شیث و نصرتی هم در مسیر بهتر شدنن با این وجود در نیم فصل به دو دفاع راست و چپ و یه دفاع میانی احتیاج داریم چون نصرتی در دراز مدت نمیتونه در سمت راست بازی کنه نیم فصل دوم قطعا از نظر بدنی کم میاره همینطور شیری
    شکری و محمد هم فکر نمیکنم در این فصل بتونن به تیم کمکی بکنن

امیدوارم روند رو به رشد تیم ادامه و ثبات داشته باشه و بازیکنای ناآماده تیم هر چه زودتر با آمادگی در خدمت تیم باشن

14. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

به همه تبريك ميگم اين برد رو. فكر كنم از اين به بعد استيلي يه مقدار با خيال راحت تر كار كنه

نیمه‌ی اول پرسپولیس هجومی و خوب شروع کرد، ارنج اولیه خوب بود، همه سر جاشون بودن و خیلی خلاء جواد و وحید حس نشد تو خط حمله، چون نوروزی و رضایی تا جایی که توپ بهشون رسید، خوب بودن ... به جز یکی دو صحنه که می‌شد بهتر کار کنن ...
    ارنج خوب بود و بازيكنا سرجاشون بودن به جز كريمي. كريمي اصلا به درد بازي تو كنار نميخوره
    نه به اينكه از اول بازي كريمي و نوري با هم گذاشت تو زمين كه مجبور باشه كريمي رو بذاره كنار زمين،نه به اينكه همزمان جفت بازيكن خلاق هاي تيم رو كشيد بيرون!!

خط دفاعیمون هم عالی بود به نظرم
    خط دفاعيمون هم از بازي هاي قبل خيلي بهتر بود ولي نميشه گفت عالي بود. به نظرم يكي از دلايلي كه دفاع خوب بود اين بود كه صبا امروز اصلا خوب نبود و نتونست فشار زيادي بياره. البته پرسپوليس خوب بود كه نذاشت اونا درست بازي كنن ولي انصافا امروز صبا افتضاح بود

16. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بازي رو برديم ولي با چه بدبختي اي
    نصفه جون شدم تا برنده شدند
    به دروازبان ها و دفاع كه ديگه اصلا اعتماد ندارم و هر لحظه با كوچكترين سانتر مي ترسم گل بخوريم
    نميدونم چرا جواد كاضميان رو بازي نداد شايد هم تو تمرينات بد بوده ولي نمي دونم چرا فكر مي كردم بودنش مي تونه به تيم كمك كنه
    تلويزيون هم همش او رو نشون مي داد تا براي تيم حاشيه درست كنه
    خلاصه مهم سه امتياز بود بازي بعدي رو هم ببريم مي ريم واسه قهرماني
    تيكه فردوسي پور هم جالب بود راجب به دايي و تيم راه اهن كه مي گفت از اين به بعد حميد استيلي رو تشويق كنند

18. این کاربر از alex110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

آقا کوروش اینقدر خوب بازی رو تحلیل کردند که دیگه جای حرفی باقی نزاشتن.
    شیث میتونست با اون ضربه سر یه گل قشنگ بزنه اما شانس باهاش یار نبود هر چند به نظر من اگه همیشه مثل امروز مقتدر بازی کنه برای تیم کافی باشه هر چند اگه گل بزنه هم مایه خوشحالی ما میشه.
    امروز باز هم کریمی تعصب بی حد خودش رو به تیم نشون داد.هر چند امروز روز کریمی نبود اما وقتی تعویض شد روی نیمکت هم آروم و قرار نداشت و همونطور که چند باری دیدیم از خراب شدن و لو دادن توپها به شدت عصبانی میشد.بعد از گل دوم هم دیدیم که با وجودی که روی زانوش یخ گذاشته بود خودش رو به رضایی رسوند.حتی سر تکون دادنهای موقع تعویضش هم به خاطر این بود که خیلی خوب بازی نکرده هر چند باید ببینیم کسی جرات میکنه بگه از ناراحتی تعویض بوده یا نه.
    امیدوارم بازی‌های خوب تیم ادامه داشته باشه و کمتر مثل دقایقی از بازی امروز سردرگم بشیم و دائم توپها رو به حریف بدیم.

امروز جواب کری‌های ویسی رو هم دادیم که خیال میکرد وقتی هم تیپ گواردیولا بشه صبا هم تیپ بارسا میشه و توی کل بازی هم فقط یه موقعیت خطرناک داشتند و بس که اگه اشتباه نکنم همون ضربه آزاد بختیاری زاده بود و بس.

20. 2 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •