تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 339 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا زمانی که باشگاه ها مالک استادیوم ها نباشند و استادیوم هم مثل باشگاه ها برای دولت باشه و از اون طروف کانون هواداران باشگاه ها فرمالیته باشه و سوای همه این ها صندلی استادیوم ها شماره نداشته باشند (ببخشید... استادیوم ها صندلی نداشته باشند) واقعا چه ارزشی داره که 10 درصد تیم مهمان تو استادیوم باشند یا 100 درصد و یا برعکس برای تیم میزبان! ارزش بحث کردن که هیچی، به نظر من ارزش فکر کردن هم نداره!
    +
    تعداد سالگردهایی که برای این فوتبال گرفته شده، از دست من یکی که در رفته! با این اوصاف به مسیحا دمی که هر روز و هرهفته و هر فصل وعده اومدنش رو میدن و خبری ازش نیست، نمیشه امیدوار بود!!
    +
    ببخشید، این اکبرپوری که راجع بهش صحبت کردید، سیاوش بود دیگه درسته؟!
    ولی این %10 تویه تبریز بدجوری اجرا میشه....
    +
    بله سیاوش اکبرپور مرد همیشه طلبکار....انتظار داشت بیاد استقلال اونم بعد از بلاهایی که سر استقلال در اورد.بعدش تهدید کرد میرم پرسپولیس بازم کسی محلش نذاشتو سر از تراکتور دراورد الانم جایه تشکرشه یادش رفته چی بودو از کجا به کجا رسید

2. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تیمای شهرستانی اونقدر به ورزشگاه نمیان که بخوان پر کنن برای همین 50 درصد میدن به سرخابی ولی تو ازادی طرفدارای استقلال 100 تا میان ورزشگاه و میتونن ورزشگاه رو پر کنن .ولی احتمالا بیشتر از 10 درصد میدن تراکتور.
    همونطور که دوستمون گفتن طبق قانون باید 10 درصد از ورزشگاه به تیم مهمان تعلق بگیره حتی اگه تیم میزبان هیچ طرفداری هم نداشته باشه
    این که تیم میزبان طرفدار نداره دلیل نمیشه که قانون رو نقض کنیم

تویه اصفهان که همینطور بوده %10 بیشتر به استقلال پرسپولیس نمیدن....اونم نصفش رو اون چمناست(همون تپه)
    تویه تبریز که شک ندارم %10 بیشتر به استقلالیا نمیدن.همین موضوع پارسال هم مطرح شد که چرا تبریزیا %10 بیشتر به استقلال نمیدن ولی بازیه برگشت تو تهران حدود %40 هوادارایه تراکتور بودن
    تو اصفهان هم بیشتر از 10 درصده و بین 20 تا 30 درصد میدن
    تو آزادی همین 10 درصد رو هم که نمیدن هیچ به طرفدارای تیم های مهمان بدترین جای ممکن رو هم اختصاص میدن
    من خودم تا حالا دو بار اومدم آزادی که بدترین جاها رو بهمون دادن
    یه بار که حتی تا دقیقه 70 هم تو ورزشگاه راهمون ندادن

بازم میگم بی انصافیه اگه 40 درصد به تراکتور ندن چون شما تو طول فصل فقط یه بار به تیم های شهرستانی بیشتر از 10 درصد میدین ولی تو اکثر بازیهای بیرون از خونتون حداقل 50 درصد در اختیارتونه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفتن طبق قانون باید 10 درصد از ورزشگاه به تیم مهمان تعلق بگیره حتی اگه تیم میزبان هیچ طرفداری هم نداشته باشه
    این که تیم میزبان طرفدار نداره دلیل نمیشه که قانون رو نقض کنیم

تو اصفهان هم بیشتر از 10 درصده و بین 20 تا 30 درصد میدن
    تو آزادی همین 10 درصد رو هم که نمیدن هیچ به طرفدارای تیم های مهمان بدترین جای ممکن رو هم اختصاص میدن
    یه بار که حتی تا دقیقه 70 هم تو ورزشگاه راهمون ندادن

بازم میگم بی انصافیه اگه 40 درصد به تراکتور ندن چون شما تو طول فصل فقط یه بار به تیم های شهرستانی بیشتر از 10 درصد میدین ولی تو اکثر بازیهای بیرون از خونتون حداقل 50 درصد در اختیارتونه
    همونطور که ناصر هم گفت پارسال حدود %65 ورزشگاهو هوادارای تراکتور گرفته بودن.حالا پارسال هوادارا با فوتبال قهر بودن ولی امسال چی؟با توجه به برد با اون نتیجه جلو فولاد من مطمئنم استقلالیا بالایه 90 تا میان
    دیگه نهایته نهایتش 15-20 هزارتا بیشتر بهشون بدن بی انصافیه.همین اندازه هم اندازه کل ظرفیته بعضی از ورزشگاهاست
    واقعا اگه %40 ندن به تراکتور بی انصافیه؟حدود 40 هزار تراکتوری تو ازادی بیان؟میدونید یعنی چه قدر؟مثله این میمونه که نصفه یادگار امامو بدن به طرفدارایه استقلال.ایا این کارو میکنند؟
    پارسال ماها از تیم راضی نبودیمو به جز بازیهایه اسیایی استادیوم نرفتیم.همینم باعث شد %65 ازادیو تراکتوریا بگیرنو شعار به شهر ما خوش امدیو برای استقلال سر بدن
    امسال بازیه استقلال با داماش 80 هزار و با فجری که اخر جدول بود 75 هزار تا اومدن.حالا بازی با یه تیمی که پا به پایه استقلال تو جدول حرکت میکنه +مربی و بازیکنایه سابق استقلال+جریانایه پارسال+بردپر گل کم نظیر استقلال تو اهواز+به احتمال %90 فیکس بودنه میداوودی فکر نمیکنید استقلالیا بالایه 90 تا باشن؟
    استقلالیا راهی به ورزشگاه پیدا نکنند ولی هوادارایه تراکتور شعار به شهر ما خوش امدی سر بدن؟

در ضمن جایی که به تماشاگرایه حریف تو ازادی میدن بالاخره رو سکوهاست نه رویه تپه و چمنایه خیس

در کل همونطوری که حسین اقا هم بهش اشاره کرد وقتی ورزشگاهایه ما صندلی هم ندارن(طبقه دوم ازادی)نمیشه توقع داشت که %10 اجرا بشه......

5. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

واقعا چه ارزشی داره که 10 درصد تیم مهمان تو استادیوم باشند یا 100 درصد و یا برعکس برای تیم میزبان! ارزش بحث کردن که هیچی، به نظر من ارزش فکر کردن هم نداره!
    چه طور ارزش نداره ...
    به نظرم درسته که فوتبال ما ، نه ورزش ما بیمار هست ولی تیمهای مردمی قضیه اش جداست ... بحث خاطره هست . مثل سالی که استقلال 4-1 برق رو برد و...
    همه چی که فوتبال خارجکی نمی شه!
    یه دوستی حرف خوبی زد می گفت فوتبال خارج رو برای کیفیت و هیجانش می بینه و فوتبال وطنی رو برای حاشیه...!
    به نظرم درست می گفت + شادی و حرارتی که بعد از قهرمانی استقلال و پرسپولیس و سپاهان و ... می شه ؛ به نظرم ارزش داره که بحث کنیم بلاخره چقدر باید به تماشاگرا ظرفیت بدن.

در کل فکر کنم اگه استقبال زیادی از جانب اس اسی ها بشه(بالای 70 تا) و طبیعتا مثل چند سال اخیر استقبال بالای اذری ها ، شب خوبی برای مسولان انتظامی نباشه . این بازی قطعا حاشیه داره...
    +
    به نظر من هم اگه همه جا قانون 10 درصد رعایت میشد که خوب بود . ولی انصافا طرفدارای اس اس و پرسپولیس چه کار کنن وقتی استادیوم خالی می مونه؟! خب مسولان هم می گن کی حوصله دردسر داره ..؟ قاون کیلو چند..؟و راه می دن داخل. شهرستانی ها باید کمی همت کنن و از تیمشون حمایت کنن مثل تبریز بوشهر و...
    پ ن : یاد این شعار افتادم:استادیوم خالیه آذری جا نداره... ( انصافا من با طرفدارای تراکتور به خصوص سال اول خیلی حال کردم . چه شوری داد به لیگ)
    +
    سیاوش ؟! داش سیا خودمون رو می گید؟! درسته که اعصاب درست نداره و گاها مصاحبه های انچنانی میکنه ولی پسر خوبیه ها!

7. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سوراخ

پيش فرض

میشه بگید جای بد آزادی کجاشه
    طبقه پایین که صندلیه
    بالاهم که همش یکیه و صندلی نداره
    جای بد تو ورزشگاه اصفهانه که تماشاگرای بدبخت استقلال و پرسپولیس باید رو چمن و خاکریز بشینن!

9. 3 کاربر از soorakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طبق اطالاعاتی که به دست اوردم قضیه خیلی جدیه

این گفته و نظر مدیر انجمن ابیته در مورد این موضوع بود که چرا تراکتور باید %10 بیشتر بگیره

مطمن باش خیلی از طرفدارای تراکتور تو تهران هستن.
    یه بحثی هم در این مورد تو یکی از سایتهایه ورزشی بینه هوادارایه دو تیم شد که به شرح زیر میباشد
    قرمزارو تراکتوریا گفتن ابیا استقلالیا

مگه میشه ۵۰-۶۰ هزار نفرو راه نداد استادیوم
    جرا نمیشه وقتی خود میزبان جا نداشته باشه لزومی نداره که به تیم میهمان بیش از اندازه جا بدن
    ورودی ها جداست! فقط یه ورودی باز میکنن واسه ۱۰ درصد ورزشگاه! خود میزبان بقیشو پر میکنه نگران نباش
    این بازی مثل دربی میمونه
    درضمن هوادارای تراختور میخوان از صبح زوذ بیان
    برای یه بازی معمولی استقلال ۷۰هزارنفر رفتن ورزشگاه...این بازی دیگه جای خود داره...روی ۱۰%حساب کنید....
    ۷۰هزارتا که خوب چی؟
    با این جوی که وجود داره بالای ۵۰ هزارتا تراختوری میاد

من هم قبول دارم میان...ولی می مونن بیرون ورزشگاه
    محض اطلاع علاوه بر ترک های تهران که این بازی استقباشون نسبت به بازیهای قبل بیشتر میشه از همین الان در بیشتر شهرهای آذربایجان تورهای مسافرتی ۲روزه برا این بازی تبلیغ میشه
    به نظرت میتونن ۵۰ هزرا تراختوری رو بیرون ورزشگاه نگه دارن؟
    به نظرت میتونن ۶۰ هزار طرفدار میزبان رو راه ندن به ورزشگاه
    آره
    وقتی ببینن ورزشگاه پره آروم بر میگرذن خونه

عجب...!!!طرفدارای میزبان بر میگردن خونه و طرفدارای میهمان میرن جاشون ورزشگاه اینجوریشو ندیده بودیم
    وقتی ورزشگاه پر باشه جبورن برگردن
    یه چیزی که مهمه اینکه تراختوریا صبح زود میان

باشه بابا هرچقدر میخوان بیان...ولی می مونن بیرون
    باشه بابا ما میمونیم بیرون
    ۱۰۰ هزار تا بیاد ۳۰ تا اس ۷۰ تا تتتتتتراکتور

خلاصه اینطور که بوش میاد برای حفظ امنیت هم احتمالا %50 به تراکتور میدن.%50 استقلال
    حقه ما خورده میشهتو تبریز %10 هم به ما نمیدن

11. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرزوي سلامتي براي پيشكسوت استقلال

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال؛ منصور رشيدي كه يكي از دروازه بانهاي توانمند تاريخ فوتبال ايران به شمار مي رود، از صبح ديروز دچار عرضه قلبي شده و به بيمارستان پيامبران منتقل گرديده است. رشيدي پس از تشخيص پزشكان ((آنژيو)) گرديده و در CCU تحت مراقبت هاي ويژه قرار گرفت.وي نه تنها جزو بهترين دروازه بانهاي تاريخ فوتبال ايران بوده بلكه به عنوان مربي،دروازه بانان بسياري را پرورش داده است.
    رشيدي به عنوان مربي دروازه بان هاي تيم ملي برزگسالان و اميد استقلال،سايپا،صنعت نفت و ... فعاليت كرده است.مهدي رحمتي در استقلال،ميثاق معمارزاده در پرسپوليس،وحيد طالب لو در شاهين بوشهر،حسن هوري در مس سرچشمه،ابراهيم ميرزاپور در شهرداري تبريز،حسن رودباريان در راه آهن و... از شاگردان منصور رشيدي بوده اند.باشگاه استقلال آرزوي سلامتي و بازگشت هرچه زودتر ايشان به ميادين را از درگاه خداوند منان مسئلت دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن

ناصرخان در مورد رشیدی گفته بود اگه یکم باهوشتر بود 10 تایه ناصر حجازی میشد

13. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

15. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همونطور که ناصر هم گفت پارسال حدود %65 ورزشگاهو هوادارای تراکتور گرفته بودن.حالا پارسال هوادارا با فوتبال قهر بودن ولی امسال چی؟با توجه به برد با اون نتیجه جلو فولاد من مطمئنم استقلالیا بالایه 90 تا میان
    دیگه نهایته نهایتش 15-20 هزارتا بیشتر بهشون بدن بی انصافیه.همین اندازه هم اندازه کل ظرفیته بعضی از ورزشگاهاست
    واقعا اگه %40 ندن به تراکتور بی انصافیه؟حدود 40 هزار تراکتوری تو ازادی بیان؟میدونید یعنی چه قدر؟مثله این میمونه که نصفه یادگار امامو بدن به طرفدارایه استقلال.ایا این کارو میکنند؟
    پارسال ماها از تیم راضی نبودیمو به جز بازیهایه اسیایی استادیوم نرفتیم.همینم باعث شد %65 ازادیو تراکتوریا بگیرنو شعار به شهر ما خوش امدیو برای استقلال سر بدن
    امسال بازیه استقلال با داماش 80 هزار و با فجری که اخر جدول بود 75 هزار تا اومدن.حالا بازی با یه تیمی که پا به پایه استقلال تو جدول حرکت میکنه +مربی و بازیکنایه سابق استقلال+جریانایه پارسال+بردپر گل کم نظیر استقلال تو اهواز+به احتمال %90 فیکس بودنه میداوودی فکر نمیکنید استقلالیا بالایه 90 تا باشن؟
    استقلالیا راهی به ورزشگاه پیدا نکنند ولی هوادارایه تراکتور شعار به شهر ما خوش امدی سر بدن؟

در ضمن جایی که به تماشاگرایه حریف تو ازادی میدن بالاخره رو سکوهاست نه رویه تپه و چمنایه خیس

در کل همونطوری که حسین اقا هم بهش اشاره کرد وقتی ورزشگاهایه ما صندلی هم ندارن(طبقه دوم ازادی)نمیشه توقع داشت که %10 اجرا بشه......
    شما حرف منو نگرفتی
    من فقط تراکتور رو نمیگم کل تیم های شهرستانی رو میگم
    من میگم وقتی تو یه فصل تو اکثر بازیهای بیرون از خونتون جلوی تیم های شهرستانی بیش از 50 درصد ورزشگاه در اختیارتونه یه بار هم همین اتفاق بر عکس بیفته و شما به تیم های شهرستانی (چه تراکتور باشه چه سپاهان چه هر تیم شهرستانی دیگه ) 40 درصد اختصاص بدین
    من خودم هم میدونم که تو تبریز 10 درصد میدن ولی تو بقیه بازی های بیرون از خونه چی ؟؟

اگه شما میگین تو بازی با ترکتور طبق قانون باید 10 درصد به تراکتور بدیم من میگم تو کل بازی های لیگ باید اینجوری باشه
    اگه قرار به قانون باشه بازی شما جلوی راه آهن وقتی میمهمانین باید تو زمین راه آهن برگزار بشه و 10 درصد بهتون اختصاص بدن
    همینطور جلوی نفت تهران
    یا بازی با سایپا باید تو کرج برگزار بشه و اونم 10 درصد بهتون بدن

اگه هم قراره قانون رو رعایت نکنیم تو این بازی باید 40 درصد به تراکتور بدین چون توی بیش از 15-16 بازی این عدم رعایت قانون به نفعتونه تو یه بازی هم به ضررتون باشه

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رحمتی: مدعیان قهرمانی در اهواز امتیاز از دست خواهند داد

به گزارش سرویس ورزشی برنا و به نقل از سایت استقلال، کیانوش رحمتی هافبک تیم فوتبال استقلال درباره بازی با فولاد گفت: در اهواز مقابل تیمی بازی کردیم که با یک تاکتیک هجومی و رو به جلو صف آرایی کرده بود و این شمایل هجومی به ما کمک کرد تا بهتر و روان تر بازی کنیم و برنامه های تاکتیکی کادر فنی به خوبی در زمین اجرا شد.
    وی ادامه داد: حقیقت امر این است که می توانستیم بیشتر گل بزنیم و البته فولاد هم شاید می توانست بهتر نتیجه بگیرد. بازی در اهواز برای همه تیم ها سخت است و مطمئن باشید بسیاری از مدعیان قهرمانی در این شهر و در برابر فولاد امتیاز از دست خواهند داد.
    رحمتی در انتها گفت: امیدوارم کادر فنی از عملکردم در نیمه دوم رضایت داشته باشد. با توجه به اینکه فولاد نتیجه را در نیمه اول واگذار کرده بود کادر فنی توصیه های لازم را به من داشت و فکر می کنم آقای مظلومی آنچه را که از من خواسته بود در میدان پیاده کردم. در هر حال تابع نظرات کادر فنی هستم و در هر مکان و زمانی آماده خدمت به تیم استقلال هستم.

شرفی :به استقلال هم کمک می کنم

فوتبال ایران/اصغر شرفی گفت :با توجه به اینکه مسولیتم در استقلال یک کار نظری است ،به فعالیتم در این باشگاه همزمان با مس سرچشمه ادامه خواهم داد.
    به گزارش اوج نیوز ،سرمربی مس سرچشمه درباره حضورش در این تیم اظهار داشت :از کار در کرمان راضی هستم.مردم سرچشمه به خوبی با من رفتار کردند و امیدوارم بتوانم داشته هایم را به این تیم منتقل کنم.
    شرفی درپاسخ به اینکه مدیران مس سرچشمه فرصت زیادی به سنجری ندادند و حالا اگر این زمان در اختیار او قرار نگیرد چه می کند،می گوید:هیچ کار خاصی انجام نمی دهم و می روم دنبال زندگی ام!
    او افزود:با توجه به صحبتهایی که با فتح الله زاده داشته ام به کارم در استقلال به عنوان یکی از اعضا کمیته فنی هم ادامه خواهم داد و سعی می کنم تجاربم را به این تیم منتقل کنم.

قبل از بازی استقلال و تراکتورسازی، روبوسی قلعه نوعی و مجیدی انجام می شود

فوتبال ایران / جدال استقلال و تراکتورسازی مملو از حاشیه خواهد بود.
    به گزارش اوج نیوز، حضور امیرقلعه نوعی بر روی نیمکت تیمی که قرار است مقابل آبی پوشان صف آرایی کند، خودش به اندازه ی یک دنیا حاشیه داشته و البته حساسیت کار را هم به طرز عجیبی افزایش می دهد به ویژه آنکه طرفین طی ماه های اخیر بارها بر سر مسائل مختلف سر راه همدیگر قرار گرفته اند. از سوی دیگر بازیکنانی هم در استقلال وجود دارند که رابطه ی گرمی با امیر ندارند و فرهاد مجیدی یکی از آن هاست. کاپیتان استقلال در دوران سرمربی گری امیر چندان نقش پررنگی نداشت و بعدا هم خودش طی مصاحبه ای مدعی شد که امیر به سبک بازی او اعتقاد نداشت. البته مدیران باشگاه استقلال برای جلوگیری از ایجاد مسائل حاشیه ای در آستانه ی دربی، فرهاد را مجاب کرده اند که قبل از شروع مسابقه سراغ امیر قلعه نوعی رفته و از او رخصت بگیرد.

پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد

به گزارش سرویس ورزشی برنا و به نقل از سایت استقلال، منصور رشیدی دروازه بان اسبق تیم ملی و استقلال از صبح دیروز دچار عرضه قلبی شده و به بیمارستان پیامبران منتقل شده است. رشیدی پس از تشخیص پزشکان ((آنژیو)) گردیده و در CCU تحت مراقبت های ویژه قرار گرفت.
    رشیدی به عنوان مربی دروازه بان های تیم ملی برزگسالان و امید استقلال،سایپا،صنعت نفت و ... فعالیت کرده است. مهدی رحمتی در استقلال،میثاق معمارزاده در پرسپولیس، وحید طالب لو در شاهین بوشهر، حسن هوری در مس سرچشمه، ابراهیم میرزاپور در شهرداری تبریز، حسن رودباریان در راه آهن و... از شاگردان منصور رشیدی بوده اند.
    خبرگزاری برنا نیز آرزوی سلامتی و بازگشت هرچه زودتر ایشان به میادین را از درگاه خداوند منان مسئلت دارد.

گزارش تمرین صبح امروز استقلال

پس از سه روز تعطیلی تمرینات استقلال برای بازی با تراکتورسازی ساعت ۱۱ صبح امروز آغاز شد.
    در این تمرین ۶ ملی پوش استقلال به همراه جاسم کرار و ولید علی که در اردوهای تیم ملی عراق و کویت حضور دارند غیبت داشتند. همچنین فریدون زندی و پژمان منتظری به دلیل مصدومیت غایب بودند.
    آبی‌پوشان پس از ۲۰ دقیقه دویدن به وزنه زدن پرداختند. پرویز مظلومی قبل از شروع تمرین برای دقایقی در مورد باز‌ی‌های پیش رو با بازیکنان صحبت کرد.
    تمرین عصر استقلال ساعت ۱۸ در زمین دستگردی برگزار می‌شود. این تیم ۱۸ شهریور میزبان تراکتورسازی خواهد بود.

bordobakht

18. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •