سلامی دوباره به همه عاشقان CALL OF DUTY !![]()
این پست حاوی مطالب اسپویلر زیادی است .... لطفا اگر بازی رو تمام نکردید ، نخوانید !!
خب من هم الان این بازی رو تموم کردم ! 4 ساعت و 39 دقیقه ! فکر کنم تو کل بازی 6 یا 7 دفعه باختم ! !![]()
تک تک دقیقه های این 4 ساعت و نیم با هیجان بود !!!!
اول تو ذهنم بود بیام بگم بچه ها شروع بازی چه قدر باحال بود ! بچه ها اون مرحله هواپیماش رو دیدید !
جو بازی هنگامی که دنبال رئیس جمهور می گشتیم چه قدر فوق العاده بود !
بعد به ذهنم رسید بگم اونجایی که اوایل بازی Soap تیرخورده و داریم بهش کمک می کنیم ( همراه باNicolai و Price ) خارق العاده است !!!
بعد رفتم جلوتر و از پست دادن خوددداری کردم !!!!!!
محتوای مخفی: Soap
به وجد آمده بودم !
ولی هم چنان دست نگه داشتم و از پست دادن خودداری کردم !!!
به مرحله نجات رئیس جمهور رسیدم ! باز هم خارق العاده بود !
موسیقی پس زمینه به قدری با جو بازی هماهنگ بود که من در جاهایی بازی رو ول می کردم و فقط به موسیقی گوش می دادم !
سکانس های این مرحله فوق العاده بود !محتوای مخفی: !
خارق العاده بود !
به مرحله آخر رسیدم !!!!
محتوای مخفی: Price : ....
.
.
.
.
.
ولی الان دیگه اومدم که پست بدم و بگم که اصلا نمی شه گفت کدوم مرحله از همه بهتر بود !! و یا حتی با کدوم مرحله کم حال کردم !!!!!!
اومدم از بهترین بازی عمرم تعریف کنم !!!!!!
بازی ای که از نسخه 1 آن را به خوبی به یاد دارم و در هر شماره پیشرفت خارق العاده آن را به نظاره نشسته ام !
هر شماره ای که COD میاد می گم دیگه چی می تونن واسه سال بعد بسازن که از این بهتر باشه ؟!!!!!!
ولی واقعا تعجب برانگیزه که هر شماره بهتر می شه !!!!!!
حالا یه سری از افراد میان می گن 3 تا لوکیشن تکراری داشت !!!!!!!! ( 3 تا لوکیشنی که من اصلا ندیدم !!! )
واقعا خنده داره !!![]()
بازی با 100 ها هزار لوکیشن ، لنگ طراحی یه ساختمونه که بره اونو از COD 4 قرض بگیره !!!!!!
اون وقت می گن طرفدارای COD کورکورانه طرفداری می کنن !!!!
چرا کورکورانه ؟!
محتوای مخفی: !!
واقعا زبان از توضیح بیشتر در مورد این بازی قاصره !!
این اصلا نقد نبود هااااا !! بیان احساساتم بود بعد از تمام کردن چیزی که به سختی می توان بر آن نام Game نهاد!!!
من که رفتم برای بار دوم روی Veteran بزنم !
فعلا ...
راستی عیدتون مبارک .... یا علی