تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 171 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

سلام
    من بین انتخاب dell 5110 و n55 asus زیاد بررسی کردم
    اکثر نتایج رای به n55 میدن و میگن dell افت کیفیت پیدا میکنه و ارزانی اون هم به همین دلیل هست

دوستان کسی هست بیش از 7 یا 8 ماه با استفاده متوسط از این مدل نظرش رو بگه ؟
    من میخواستم n55 بگیرم ولی اون دوره بازار بحرانی بود و پیدا نکردم..
    تنها دلیلی که میتونه شما رو به سمت دل ببره همانا محدودیت مالی هست. اگه میتونی ایسوس بگیری شک نکن و حتماً بگیر. من 5110 خریدم و تا الان چندین مورد ایراد نرم افزاری و سخت افزاری داشتم که خودم حلش کردم و کاملاً مشخص بوده که کیفیتش به شدت پایین هست. کوچکترین ضربه یا فشاری ممکنه آسیب برسونه به دستگاه. کلاً با لپ تاپ راحت نیستی. خیلی باید مواظب باشی.

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

سلام دوستان عزیز .

من تازه سون نصب کردم. آخرین نسخه درایور هم ریختم . اما وقتی تو بازی Battlefield 3 می رم بعد از 5 دقیقه یا دستگاه ریست می شه یا از بازی بیرون میاد. بازی Hot Pursuit هم بازی می کنم یا همش گیر می کنه یا بازم دستگاه ریست می شه . یعنی خاموش می شه. چی کار کنم؟؟؟

باتشکر
    مشکل شما از گرمای بیش از حد لپ تاپ هست. از کول پد خوب استفاده کن و همچنین سعی کن درمحیط خنکتر بازی کنی.
    گرافیک بازی رو هم سعی کن زیاد بالا نبری.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

از نظر بدنه اسوس رو به دل 5110 ترجیح می دم!
    ولی کیفیت ساخت دل از نظر من حرف نداره!
    شاهدش همین دانلود های شبانه منه و می تونم بگم که تو روز نزدیک به 20 ساعت لپتاپم روشنه!
    میزان روشن بودن لپ تاپ کیفیت ساخت رو نشون نمیده. این در دراز مدت معلوم میشه. کیفیت ساخت به این میگن که من وقتی چندین بار در لپ تاپ رو باز و بسته میکنم یکی از کابل های اتصالی کشیده شده بود و وبکم من اتصالی میداد. یا اینکه کیفیت سیستم خنک کنندگی پایینه. جنسش پلاستیکی هست و موقع بازی محل مچ دست چپ که جای هارد هست به حدی داغ میکنه که من مچ دست چپم رو بالا میگیرم.
    به اینا میگن کیفیت...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .

من تازه سون نصب کردم. آخرین نسخه درایور هم ریختم . اما وقتی تو بازی Battlefield 3 می رم بعد از 5 دقیقه یا دستگاه ریست می شه یا از بازی بیرون میاد. بازی Hot Pursuit هم بازی می کنم یا همش گیر می کنه یا بازم دستگاه ریست می شه . یعنی خاموش می شه. چی کار کنم؟؟؟

باتشکر
    حالا که آخرین درایور گرافیک نصب کردید اگر مشکل از pach و یا crack بازی نباشه مثل عکس زیر بازی با گرافیک NVIDIA اجرا کنید.

اگر مشکلتون حل شد مثل عکس پائین در کنترل پنل تنظیم کنید که اگر روی ایکون بازی دابل کلیک کردید اتوماتیک با گرافیک NVIDIA اجرا بشه.

اگر مشکل حل نشد ویندوز 7 اپدیت کنید چون با آپدیت ویندوز 7 برنامه directx هم آپدیت میشه.

همچنین دمای قطعات مونیتور کنید تا ببینید وقتی که از بازی بیرون میاد دمای قطعات زیاد نباشند.
    میتونید از این برنامه استفاده کنید.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

میزان روشن بودن لپ تاپ کیفیت ساخت رو نشون نمیده. این در دراز مدت معلوم میشه. کیفیت ساخت به این میگن که من وقتی چندین بار در لپ تاپ رو باز و بسته میکنم یکی از کابل های اتصالی کشیده شده بود و وبکم من اتصالی میداد. یا اینکه کیفیت سیستم خنک کنندگی پایینه. جنسش پلاستیکی هست و موقع بازی محل مچ دست چپ که جای هارد هست به حدی داغ میکنه که من مچ دست چپم رو بالا میگیرم.
    به اینا میگن کیفیت...
    برادر این که شما با این لپ تاپ مشکل پیدا کردی دلیل نمیشه که عموم لپتاپ ها بد کیفیت باشه!
    در مقایسه با سری FW (حالا نمی دونم چی شده) سونی و یه سری از اسوس ها که آیس کول داره قبول دارم که زیاد
    داغ می کنه! اما در مقایسه با سایر لپ تاپ ها زیاد داغ نمی کنه!
    برادرانه بهت توصیه می کنم که اگه می خوای بازی کنی یه کیبوررد اکسترنال 15 تومنی بگیر چون که تجربه نشون داره که در حین بازی استرس زیاد پلیر به کیبورد لطمه می زنه! دست شما هم نمی سوزه!

5. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به اینا میگن کیفیت...
    سلام
    من خیلی لب تاب تا حالا نابود کردم!
    الان هم n5110 دارم این مشکلات که گفتی رو من اصلا ندارم
    در روز 7 الی 10 ساعت cull of daty 8 و pes2012 بازی میکنم کلا" نزدیک 15 ساعت در روز روشنه ولی خروجی فن لب تاب در حد گرم شدن بود حتی داغ هم نمیشه
    ولی دوستم یه hp داره ،دقیق مدلش نمیدونم چیه ولی همین جوری در حالت طبیعی دست رو بگیری جلوی خروجی فن بوی کباب تمام پاساژ رو ور میداره!!!
    این مچ دست چپ هم الان از شما شنیدم
    شاید هارد شما مشکل داره
    در لب تاب یه کم زاویش محدوده اگه مراعات میکردی به مشکل نمیخوردی
    این سیستم خنک کنندگی هم که میگی پایینه با چی مقایسه کردی ؟
    دمای مادربرد در عرض 5 الی 10 ثانیه از 70 به 50 میرسه تازه بدون کول پد
    به این میگه بد!!!
    Last edited by majid4mi; 02-04-2012 at 12:06.

7. این کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

ببین دوسته عزیز شما داری با چشم میبینید ولی منی که دارم میگم دل بدرد نمیخوره اولا نگفتم تا خریدی خراب میشه بلکه همه گفتن تو دراز مدت مشکل ایجاد میکنه
    بهتره یه سری به بخش مشکلات لپ تاپ بزنی تا ببینی حتی همون سایت دل هم پشتیبانی خوبی از محصولش نمیکنه چه برسه به اینکه بخواد سیستم خوبی برای خنک کنندگش و سایر ضایا بزاره
    ---------------------------
    آقای لفتافی نسبتا محترم بهتره که مودب باشید و برای اینکه حرفتونو به کرسی بنشونید 3 تا بنچ مارک و چند تا عکس از cpu-z , hwmonitor بزاری تا شاید ما حرف شما رو باور کردیم و دیگه به قول شما چرت نگیم

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------

در ضم هر کسی گفته دل سری inspire یا acer من به همه گفتم که شما اگه برای کوتاه مدت مثلا 1 یا 1.5 سال میخواید میتونید دل رو بگیرید ولی اگه برای مدت زمان بیشتری میخواید که لپ تاپ رو داشته باشیدباید قیدش رو بزنید
    ----------------------
    آقا اصلا شما متخصص ما چرت گو
    خدایی خودت بخوای الان xp کنی زشت نیست جای اینکه بری از سایت دل درایور هارو بگیری باید از نت سرچ کنی ؟
    البته اگه xp نصب بشه و bs نده
    و نکته بعدی اینه که بهتره شما یه سری به سایر سایت ها بزنید تا پشتیبانی کردن از محصولشونو تا سال ها بعد از عرضه ببینید
    --------------------------------
    لطفا تنا با سند حرف بزنید

---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------

دوست عزیز نمیدونم دارید چه بازی بازی میکنید ولی فیلم دیدن که اصلا performance خاصی نداره و در مورد بازی هم باید بگم که با افزایش دما ضریب پردانده کمتر میشه تا جایی که به حداقل مقدار یعنی همون مقدار پایه میرسه
    بهتره با برنامه cpu-z , coretemp چک کنید

---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

بستگی به نوع نرم افزار داره دوسته عزیز

اقای فرشید 72 نسبتا محترم من منظرم به شما نبود و به اون هایی که این مطلب رو به این دوستمون گفت بود به خودت نگیر البته تو هم حتما مشکلی داری که به خودت می گیری دیگه ما از یه تیزر تبلیغاتی چه انتظاری داریم>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>

9. این کاربر از امین لفتافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض س

بابا كمپاني دل مال باباي هيچ كدوممون نيست كه بخاطرش بهم توهين كنيم.نفع خريد ميره تو جيب اونها به ما هم چيزي نمي رسه.ما يك لپ تاپ مي خريم ممكنه خوب در بياد ممكنه بد.من خودم دارم و باهاش مشكلي جز بلوتوث نداشتم كه اون هم تقريبا قلقش رو پيدا كردم.

11. 2 کاربر از kiana82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

حالا که آخرین درایور گرافیک نصب کردید اگر مشکل از pach و یا crack بازی نباشه مثل عکس زیر بازی با گرافیک NVIDIA اجرا کنید.

اگر مشکلتون حل شد مثل عکس پائین در کنترل پنل تنظیم کنید که اگر روی ایکون بازی دابل کلیک کردید اتوماتیک با گرافیک NVIDIA اجرا بشه.

اگر مشکل حل نشد ویندوز 7 اپدیت کنید چون با آپدیت ویندوز 7 برنامه directx هم آپدیت میشه.

همچنین دمای قطعات مونیتور کنید تا ببینید وقتی که از بازی بیرون میاد دمای قطعات زیاد نباشند.
    میتونید از این برنامه استفاده کنید.

نه مشکل از این جا ها نیس حرف اون اقا درسته سیستم می ترسه سیم اب کنه یا هارد بسوزونه یا سی پی یو بره همین ریست می کنه و در این حالت { توصیه دوستانه} لب تاب شما مثل ادمی می مونه که 1 سکته خفیف زده و نباید با هاش کوه و دشت و صحرا رفت پس سیستم رو 30 تا15 دقیقه خاموش کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

سلام
    من خیلی لب تاب تا حالا نابود کردم!
    الان هم n5110 دارم این مشکلات که گفتی رو من اصلا ندارم
    در روز 7 الی 10 ساعت cull of daty 8 و pes2012 بازی میکنم کلا" نزدیک 15 ساعت در روز روشنه ولی خروجی فن لب تاب در حد گرم شدن بود حتی داغ هم نمیشه
    ولی دوستم یه hp داره ،دقیق مدلش نمیدونم چیه ولی همین جوری در حالت طبیعی دست رو بگیری جلوی خروجی فن بوی کباب تمام پاساژ رو ور میداره!!!
    این مچ دست چپ هم الان از شما شنیدم
    شاید هارد شما مشکل داره
    در لب تاب یه کم زاویش محدوده اگه مراعات میکردی به مشکل نمیخوردی
    این سیستم خنک کنندگی هم که میگی پایینه با چی مقایسه کردی ؟
    دمای مادربرد در عرض 5 الی 10 ثانیه از 70 به 50 میرسه تازه بدون کول پد
    به این میگه بد!!!
    حداقل call of duty رو درست مینوشتی احتمالاً هم منظورت از 8 همون modern warfare 3 هست؟
    من هاردم دور بالا هست 7200rpm احتمالاً برای همین زیر مچ دست داغ میکنه.
    در ضمن اگه در لپتاپ رو بیشتر از محدودیتش باز میکردم کلاً از جاش در میومد. ماشالا جنس پلاستیکی خفنی هم داره یه فشار کوچیک یا افتادن کوچیک میخواد تا همه زوارش در بره ...
    به هرحال ما هم سری از نرم افزار و سخت افزار داریم که کیفیتش رو دارم میگم... خودم یه ایسوس دارم چندین بار خورده زمین . دوستم وایوو داره از 1.5 متر خورد کف موزاییک سیستم ضد ضربه هاردش فعال شد بدسکتور هم پیدا نکرد فقط کنارش یه ترک برداشت. اینو الان من درشو باز و بسته کردم چفت کابلش شل شد. اگه زمین بخوره که بدنه پلاستیکیش هم خورد میشه...
    به هر حال باید از یک چیزی کم کنند که این سیستم به این قیمت پایین نسبت به هم رده ها برسه.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقای فرشید 72 نسبتا محترم من منظرم به شما نبود و به اون هایی که این مطلب رو به این دوستمون گفت بود به خودت نگیر البته تو هم حتما مشکلی داری که به خودت می گیری دیگه ما از یه تیزر تبلیغاتی چه انتظاری داریم>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >> >>>>>>>>>>> __________________
    بابا كمپاني دل مال باباي هيچ كدوممون نيست كه بخاطرش بهم توهين كنيم.نفع خريد ميره تو جيب اونها به ما هم چيزي نمي رسه.ما يك لپ تاپ مي خريم ممكنه خوب در بياد ممكنه بد.من خودم دارم و باهاش مشكلي جز بلوتوث نداشتم كه اون هم تقريبا قلقش رو پيدا كردم.
    شاید واسه شما این پول اهمیتی نداشته باشه ولی واسه خیلی این پول خیلی مهم هستش و از لپتاپشون چند سال انتظار دارن
    من تو این فروم خیلی وقته هستم و میدونن کسایی که میان چی میخوان و بسته به نوع نیازشون بهشون پیشنهاد میدم نه بر اساس یه سری اعداد و ارقام که دوستان فقط به اونا توجه دارن
    .
    .
    لطفا جواب بی محتوا ندید و تایپک رو هم نحرف نکنید
    دلیلی دارید بگید در غیر اینصورت سکوت پیشه کنید و بزارید تایپک مسیرشو ادامه بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •