تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 645 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان. من یک لپتاپ سونی NR -190 دارم . کارت گرافیکش intel و onboard است. من از شفافیت و refresh rate اوم راضی نیستم. (حداکثر 60hz ) است . آیا راهی هست که بتونم کیفیت LCD اون را بالاتر ببرم؟

با سپاس
    Refresh Rate در 99.99% LCD ها حداكثر همينه وبيشترم لازم نيست جون اين LCD نه CRT!!!...
    خيلي كه از كيفيت LCD سوني تعريف مي كنن، پس چي شد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یک Dell Inspiron 1525 خریدم که هاردش 250 گیگه ، و درایو C اون 220 گیگه، و روش ویستا نصبه من می خواستم که چند تا درایو بسازم واسه همین از disk management که مال خود ویستا هست استفاده کردم و درایو C رو Shrink کردم و یک پارتیشن 20 گیگی از او جدا کردم ولی این پارتیشن Unallocated هست و وقتی روش راست کلیک می کنم و گزینه new simple volume می زنم Error زیر رو میده
    There is no enough space available on the disk(s) to complete this operation

من سعی کردم از یه برنامه مثل Partition Magic 8 استفاده کنم که چون با ویستا سازگار نیست از یکی دیگه Paragon استفاده کردم تا این پارتیشن Unallocated رو به یه درایو تبدیل کنم اما این برنامه هم برای این پارتیشن Unallocated گزینه ایجاد درایو رو نداشت.
    حالا من چطوری می تونم این پارتیشن به هوا رفته رو دوباره به ویندوز برگردونم؟!؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    ببخشید این system ratio که تو ویندوز ویستا میشه از سیستم گرفت چیه و این اعداد چه معنی میدن؟
    processor 5.4
    memory 5.1
    graphic 4
    gaming graphics 4.6
    primary hard disk 5.2

base score 4 determined lowest sub score

یه جور امتیاز دادن هست که میتونی با سیستم های دیگر که ویستا دارند مقایسه کنی

Base Score یعنی پایه امتیازاتت که از همه پایینتر هست همون 4 هست مربوط به desktop Aero ... که همون lowest هست

برای لپ تاپ من این 5.2 هست !

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    من کامپک دارم

توی خوندن سی دی ها درایور خرت خرت میکنه(وقتی اولش میزاری)

از اول ...طبیعیه؟
    اگر برای تمام دی وی دی ها و دیسک ها اینطوره ، طبیعی نیست و ادامه دار بودنش نشانه خرابی اپتیک هست

داره خودمونی میشه wh_ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من به محض این که ویندوز ویستارو رو لپ تاپم نصب میکنم (نسخه کرک شده!) واسه اولین بار که میرم تو ویندوز 2 دقیقه بعد سیستم ریست میشه و دیگه بالا نمیاد ( به گمونم کرکش به لپ تاپم نمیخوره) چیکار میتونم بکنم ؟!

داره خودمونی میشه wh_ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سوال دیگمم این که من هاردمو کامل فورمت کردم و از اول پارتیشن بندیش کردم و از درایو ریکاوری لپ تاپ هم با نورتون قوست ایمیج گرفتم حالا بعد از این که ایمیج رو توی یکی از درایوها باز میکنم چطوری میتونم ازش استفاده کنم ؟! چون دیگه وقتی ویندوز بالا میاد گزینه ی ریکاوری فکتوری رو دیگه نشون نمیده ! ( وقتی F8 رو میزدم یکی از گزینه ها قبلا این بود که حالا نیست ) ممنون میشم راهنماییم کنید . در ضمن مدل لپ تاپم : Vostro 1510

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من به محض این که ویندوز ویستارو رو لپ تاپم نصب میکنم (نسخه کرک شده!) واسه اولین بار که میرم تو ویندوز 2 دقیقه بعد سیستم ریست میشه و دیگه بالا نمیاد ( به گمونم کرکش به لپ تاپم نمیخوره) چیکار میتونم بکنم ؟!
    یه نسخه دیگه نصب کن ... شاید هم قطعاتت مشکل داره مهدی جان با اون نسخه ...

یه سوال دیگمم این که من هاردمو کامل فورمت کردم و از اول پارتیشن بندیش کردم و از درایو ریکاوری لپ تاپ هم با نورتون قوست ایمیج گرفتم حالا بعد از این که ایمیج رو توی یکی از درایوها باز میکنم چطوری میتونم ازش استفاده کنم ؟! چون دیگه وقتی ویندوز بالا میاد گزینه ی ریکاوری فکتوری رو دیگه نشون نمیده ! ( وقتی F8 رو میزدم یکی از گزینه ها قبلا این بود که حالا نیست ) ممنون میشم راهنماییم کنید . در ضمن مدل لپ تاپم : Vostro 1510
    ایمیج رو باید توی همون پارتیشن باز کنی تا recovery console کار کنه... بهمراه تنظیمات پارتیشن ... اگر با برگرداندن کار نمیکنه نباید پارتیشن ریکاوری رو حذف می کردی

اگر با Norton ghost نسخه بوت کار کنی گزینه image explore داره که میتونی از فایلهای توی ایمیج هات استفاده کنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

یه نسخه دیگه نصب کن ... شاید هم قطعاتت مشکل داره با اون نسخه ...

ایمیج رو باید توی همون پارتیشن باز کنی تا recovery console کار کنه... بهمراه تنظیمات پارتیشن ... اگر با برگرداندن کار نمیکنه نباید پارتیشن ریکاوری رو حذف می کردی

اگر با Norton ghost نسخه بوت کار کنی گزینه image explore داره که میتونی از فایلهای توی ایمیج هات استفاده کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یک لپتاپ سنی سری NR دارم ولی حداکثر refresh rate تصویر آن 60 است. آیا راهی هست که بتوانم آن را افزایش دهم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من یک لپتاپ سنی سری NR دارم ولی حداکثر refresh rate تصویر آن 60 است. آیا راهی هست که بتوانم آن را افزایش دهم؟
    دوست عزیز شما چند بار پستتون رو تکرار می کنید ؟ اینجا چت روم نیست ها ...

هم تاپیک میکنید هم پست ...

دفعه بعد به عنوان یک اسپمر برخورد میشه باهاتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •