Refresh Rate در 99.99% LCD ها حداكثر همينه وبيشترم لازم نيست جون اين LCD نه CRT!!!...
خيلي كه از كيفيت LCD سوني تعريف مي كنن، پس چي شد؟
Refresh Rate در 99.99% LCD ها حداكثر همينه وبيشترم لازم نيست جون اين LCD نه CRT!!!...
خيلي كه از كيفيت LCD سوني تعريف مي كنن، پس چي شد؟
من یک Dell Inspiron 1525 خریدم که هاردش 250 گیگه ، و درایو C اون 220 گیگه، و روش ویستا نصبه من می خواستم که چند تا درایو بسازم واسه همین از disk management که مال خود ویستا هست استفاده کردم و درایو C رو Shrink کردم و یک پارتیشن 20 گیگی از او جدا کردم ولی این پارتیشن Unallocated هست و وقتی روش راست کلیک می کنم و گزینه new simple volume می زنم Error زیر رو میده
There is no enough space available on the disk(s) to complete this operation
من سعی کردم از یه برنامه مثل Partition Magic 8 استفاده کنم که چون با ویستا سازگار نیست از یکی دیگه Paragon استفاده کردم تا این پارتیشن Unallocated رو به یه درایو تبدیل کنم اما این برنامه هم برای این پارتیشن Unallocated گزینه ایجاد درایو رو نداشت.
حالا من چطوری می تونم این پارتیشن به هوا رفته رو دوباره به ویندوز برگردونم؟!؟!
یه جور امتیاز دادن هست که میتونی با سیستم های دیگر که ویستا دارند مقایسه کنی
Base Score یعنی پایه امتیازاتت که از همه پایینتر هست همون 4 هست مربوط به desktop Aero ... که همون lowest هست
برای لپ تاپ من این 5.2 هست !
اگر برای تمام دی وی دی ها و دیسک ها اینطوره ، طبیعی نیست و ادامه دار بودنش نشانه خرابی اپتیک هست
من به محض این که ویندوز ویستارو رو لپ تاپم نصب میکنم (نسخه کرک شده!) واسه اولین بار که میرم تو ویندوز 2 دقیقه بعد سیستم ریست میشه و دیگه بالا نمیاد ( به گمونم کرکش به لپ تاپم نمیخوره) چیکار میتونم بکنم ؟!
یه سوال دیگمم این که من هاردمو کامل فورمت کردم و از اول پارتیشن بندیش کردم و از درایو ریکاوری لپ تاپ هم با نورتون قوست ایمیج گرفتم حالا بعد از این که ایمیج رو توی یکی از درایوها باز میکنم چطوری میتونم ازش استفاده کنم ؟! چون دیگه وقتی ویندوز بالا میاد گزینه ی ریکاوری فکتوری رو دیگه نشون نمیده ! ( وقتی F8 رو میزدم یکی از گزینه ها قبلا این بود که حالا نیست ) ممنون میشم راهنماییم کنید . در ضمن مدل لپ تاپم : Vostro 1510
یه نسخه دیگه نصب کن ... شاید هم قطعاتت مشکل داره مهدی جان با اون نسخه ...من به محض این که ویندوز ویستارو رو لپ تاپم نصب میکنم (نسخه کرک شده!) واسه اولین بار که میرم تو ویندوز 2 دقیقه بعد سیستم ریست میشه و دیگه بالا نمیاد ( به گمونم کرکش به لپ تاپم نمیخوره) چیکار میتونم بکنم ؟!
ایمیج رو باید توی همون پارتیشن باز کنی تا recovery console کار کنه... بهمراه تنظیمات پارتیشن ... اگر با برگرداندن کار نمیکنه نباید پارتیشن ریکاوری رو حذف می کردییه سوال دیگمم این که من هاردمو کامل فورمت کردم و از اول پارتیشن بندیش کردم و از درایو ریکاوری لپ تاپ هم با نورتون قوست ایمیج گرفتم حالا بعد از این که ایمیج رو توی یکی از درایوها باز میکنم چطوری میتونم ازش استفاده کنم ؟! چون دیگه وقتی ویندوز بالا میاد گزینه ی ریکاوری فکتوری رو دیگه نشون نمیده ! ( وقتی F8 رو میزدم یکی از گزینه ها قبلا این بود که حالا نیست ) ممنون میشم راهنماییم کنید . در ضمن مدل لپ تاپم : Vostro 1510
اگر با Norton ghost نسخه بوت کار کنی گزینه image explore داره که میتونی از فایلهای توی ایمیج هات استفاده کنی
یه نسخه دیگه نصب کن ... شاید هم قطعاتت مشکل داره با اون نسخه ...من به محض این که ویندوز ویستارو رو لپ تاپم نصب میکنم (نسخه کرک شده!) واسه اولین بار که میرم تو ویندوز 2 دقیقه بعد سیستم ریست میشه و دیگه بالا نمیاد ( به گمونم کرکش به لپ تاپم نمیخوره) چیکار میتونم بکنم ؟!
ایمیج رو باید توی همون پارتیشن باز کنی تا recovery console کار کنه... بهمراه تنظیمات پارتیشن ... اگر با برگرداندن کار نمیکنه نباید پارتیشن ریکاوری رو حذف می کردییه سوال دیگمم این که من هاردمو کامل فورمت کردم و از اول پارتیشن بندیش کردم و از درایو ریکاوری لپ تاپ هم با نورتون قوست ایمیج گرفتم حالا بعد از این که ایمیج رو توی یکی از درایوها باز میکنم چطوری میتونم ازش استفاده کنم ؟! چون دیگه وقتی ویندوز بالا میاد گزینه ی ریکاوری فکتوری رو دیگه نشون نمیده ! ( وقتی F8 رو میزدم یکی از گزینه ها قبلا این بود که حالا نیست ) ممنون میشم راهنماییم کنید . در ضمن مدل لپ تاپم : Vostro 1510
اگر با Norton ghost نسخه بوت کار کنی گزینه image explore داره که میتونی از فایلهای توی ایمیج هات استفاده کنی
من یک لپتاپ سنی سری NR دارم ولی حداکثر refresh rate تصویر آن 60 است. آیا راهی هست که بتوانم آن را افزایش دهم؟
دوست عزیز شما چند بار پستتون رو تکرار می کنید ؟ اینجا چت روم نیست ها ...من یک لپتاپ سنی سری NR دارم ولی حداکثر refresh rate تصویر آن 60 است. آیا راهی هست که بتوانم آن را افزایش دهم؟
هم تاپیک میکنید هم پست ...
دفعه بعد به عنوان یک اسپمر برخورد میشه باهاتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)