سلام دوست عزیز
اتفاقا حرفهای جالبی زدی من هم استفاده کردم. من همیشه عقیده دارم طرف باید نظراتشو خیلی راحت و کامل بگه حتی اگر طرف مقابل خوشش نیاد چون بالاخره هر کسی نسبت به یه گوشی نظرات خاص خودشو داره و این اختلاف نظرها هستش
در مورد قیافه گوشی من منظورم این نبود که از روی عکس به زیبایی گوشی پی ببریم و از این نظر با شما کاملا موافقم تا گوشی نیاد دستمون و اونو از نزدیک نبینیم متوجه زیبا بودن و نبودن این گوشی نمیشیم.
مثلا من یه مدت دنبال aino بودم و تو عکس ها زیاد جالب نبود ولی بعد که رفتم موبایل فروشی و دیدم گوشی رو فهمیدم که واقعا زیباست
در مورد سخت افزار که فعلا گالاکس اس 2 تو اوج خودش هست و رقیب نداره.
تازه سامسونگ فریم gpu این گوشی رو lock کرده روی 60 فریم به خاطر عمر بیشتر باطری و اینکه بیشتر از 60 فریم تو گوشی ها هیچ برتری خاصی نداره چون lcd یا led این گوشی ها تا 60 فریم بیشتر نشون نمیدن پس تفاوتی نمیکنه که gpu گوشی 60 فریم بده یا 100 فریم.فقط فریم بالاتر باعث فشار بیشتر رو گوشی و خالی شدن سریعتر باتری میشه.به نظر من سامسونگ کار خوبی کرده که فریم lock کرده رو 60 فریم.واقعا زرنگه
در مورد رابط کاربری با شما موافق نیستم و همینطور که گفتم تا حدودی سلیقه ای هستش و هر کس یه رابط کاربری رو میپسنده و باهاش حال میکنه.بستگی به طرف داره.البته منظورم به امکاناتی که رابط کاربری میزاره نیستش منظورم به طراحی محیط کار این گوشی ها هستش.امیدوارم که تا حدی منظورمو رسونده باشم
در مورد گارانتی من دو بار گوشیمو بردم پیششون و تو این دو بار یه بارشو برام عوض کردن و یه بارشم برام تعمیر کردن.من ازشون راضیم البته شایدم خوش شانس بودم
.gif)
چون من کلا به گارانتی های داخل ایران اعتماد ندارم.
موفق باشید
.gif)