اره گف ما تروریست هسیم شما اومدید کشور ما ک مارو ب قتل برسونید
اره گف ما تروریست هسیم شما اومدید کشور ما ک مارو ب قتل برسونید
اوه اوه!عجب سوتی ای دادم!!
الان که حرف های بچه ها منو به شک انداخت جلد بازی رو نگاه کردم دیدم اصلا battlefield3 نیست!
Battlefield Bad Company 2 هست!
من میگم چرا این بازی انقد معمولیه!اونجوری که ازش تعریف میکنن نیست!
به هر حال شرمنده!![]()
کجا خریدی؟ چه جوری خریدی ؟
نقل و قول شونده تکذیب کرد![]()
چیزی که موقع معرفی بازی خیلی بهش خرده گرفته میشد نادیده گرفتن موزیک اصلی بازیهای این سری بود که خوشبختانه تو این تریلر وجود داره و خیلی خوبم مدرنیزه شده... محشره... واقعا صبر کردن برای انتشار بازی با دیدن این تریلر عملا صفر میشه!!
اون مقدمه 10 دقیقه ای هم واقعا جالب بود. مشخص میشه که روایت داستان مانند Black OPS هست و کاراکتر بازی به اسم گروهبان بلک بورن, که تفنگدار نیروی دریایی ایالات متحده است, تحت بازجویی CIA به شرح ماموریت هایی که در اون بوده میپردازه. بازجو عنوان میکنه که قراره یه برنامه تروریستی در نیویورک انجام بشه و ما هم متوجه میشیم که اون برنامه قراره همین امروز رخ بده و داستان بعدش ما رو میبره به 9 ماه قبل تو کردستان عراق...
اگه میشه این حرفایی که مامور cia هه با ما زد رو خط به خط ترجمه کنید. حرفای خودمونم همینطور
اول تریلر این جمله رو میگه:
Shame! you come to our country to murder us! yet, We are Trrorist?l
ترجمه:
شرم آوره! به کشور ما اومدید تا مارو قتل و آم کنید! حالا ما تروریست ـیم؟
-------
واقعا فوق العاده بود تریلر !! فوق العاده !!!
4 روز تا انتشار بازی مونده، دیگه نمی تونم تحمل کنم :| !!
Last edited by marmolak kocholo; 21-10-2011 at 20:15.
اقا این مرده که اول بازی میاد و دو سستاره روی سردوشش داره درجه سروان داره و لباس نیروی زمینی ارتش رو پوشیده(لباس مورد استفاده در مراسم رسمی و دیدارها....) کاش حداقل به سپاه گیر میدادند که تحریم هم هست . این یعنی ارتش ایران هم جزو تروریست هاست و این یعنی که ارتش که نیروی بی طرف یک کشوره و از حق مردم دفاع میکنه هم تروریسته و به طور کلی کل کردم تروریستند.
اون اول تریلر، کاری که در حال انجامه یعنی:
گذاشتن یه دوربین جلوی گروگان و یک یا چند نفر بقل گروگان که می خوان حرف بزنن جلوی دوربین
دقیقاً حرکت عرب ها و کارایی هست که طالبان و القاعده موقعی که یه سرباز امریکایی رو اسیر می کنن انجام میدن! ( و بعدش سرشو می برن!! )
ولی ایرانیا هیچ وقت از این کارا نکردن و نمی کنن...
واقعا هم خوش حال شدم واسه پیشرفت صنعت بازی سازی هم ناراحت شدم واسه .....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كاور بازي براي pc رو از لينك زير دان كنيد(مخصوص پرينت).
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)