یعنی باید برم خوده دستگارو دستکاری کنم ؟؟؟ از طریق ستینگ نمیشه ؟
یعنی باید برم خوده دستگارو دستکاری کنم ؟؟؟ از طریق ستینگ نمیشه ؟
منظور من هم همون Prefrences پرینتر از کنترل پنل هست.
سلام
من یه پرینتر epson tx510fn دارم . ولی تازگی یه مشکل پیدا کرده که وقتی روشنش میکنم میگه برگه ای در داخلش گیر کرده ولی هیچ برگی داخلش نیس و مطمئنم که نیست الان باید چکار کنم دوست عزیز ؟ یه برگه هم به زور از بین قسمتی که برگه میکشه رد کردم ولی چیزی نبود . ممنون میشم راهنمایی کنید
اقا ما که هرچی گشتیم این دکمه تشکرو پیدا نکردیم بکوبیم روش
این عکس و ببین من حالت درفت مد بزارم یعنی مصرفش پایینتر میادیا گزینه های دیگه بهترن یه نگا بندازی ممنون میشم
<a href=http://uplod.ir/7fxqxuvto5la/Untitled.png.htm>Untitled.png - 229.5 Kb</a>
دوستان سلام
من یه hp laserjet p2014 اخیرا مفتی دست دوم گرفتم.
چاپش کم رنگه . درش را باز کردم دیدم کارتریجش برچسب روش چسبیده و بر همین اساس فکر کنم شارژ شده.
من چشمام صعیفه و میخام پر رنگتر باشه . تو setting دنسیتی را بردم بالا و لی فرقی نکرد
به نظر شما اگه بدم شارژ خوب میشه ؟ یا یه خرید کارتریج رفت تو خرجامون
قیمت کارتریجش الان چنده و الان برای شارژ چند میگیرند ؟
ممنون
خواهش می کنم، وظیفه س.
زیر قسمت نام کاربری و آواتار دکمه تشکر هست.
ظاهرا شما درایور اصلی اچ پی رو نصب نکردید و دارید از درایور پیش فرض ویندوز استفاده می کنید. در این صورت باید با آزمون و خطا بهترین حالت رو پیدا کنید.
من پیشنهاد می کنم درایور اصلی رو از سایت خود اچ پی دانلود کنید و استفاده کنید.
ممنونم
کسی نیست راهنمایی کنه؟
پرينتر از روي سنسورهايي كه داره موقعيت برگه رو تشخيص ميده . مثلا يكي براي قسمت تغذيه كاغذها كه بدونه كاغذ سفيد توي دستگاه هست. يكي در قسمت هد و سنسورهايي در قسمت خروجي كاغذ پرينت شده.
وقتي كاغذ شما در دستگاه گير ميكنه و دستگاه ارور paper jam ميده از روي سنسورهاش ميگه كه يه كاغذ گير كرده در حاليكه ممكنه اصلا كاغذي هم در دستگاه نباشه. پس چه اتفاقي افتاده؟ يكي از سنسورها گير كرده و دستگاه فكر ميكنه كه هنوز كاغذ داخل هست. يه نكته هست اينجا و اون اينكه اغلب افراد تا مشاهده كردند كاغذي توي دستگاه گير كرده با زور زياد ميخوان اون رو بيرون بكشن كه دراينجا صبر و حوصله و درصورت امكان بيرون كشيدن كاغذ در مسير حركت كاغذ(نه در خلاف جهت) ضروريه.
به هرحال با دقت بيشتر بررسي كنيد حتي يك تكه كوچك هم داخل نمانده باشد. در صورت ادامه مشكل به مراكز سرويس يا داشتن ضمانت به نمايندگي مراجعه كنيد.
بسیار ممنون دوست عزیز سعی میکنم باز چک کنم . و با فشار هوا تمیزش کنم .
اقا من فک کنم چون من تازه شروع کردم فعالیتمو اینجا تشکر نداره واسه من ...فقط گزارش تخلف داره
فک کنم فقط بتونم تو گزارش تخلف کمک کسی کنم نه تشکر :(
باشه ممن میرم از سایتش دانلود کنم مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)