اسپویل کنید
محتوای مخفی: werewolf Cure
آره حتما بزار ، منتظریم
![]()
اسپویل کنید
محتوای مخفی: werewolf Cure
آره حتما بزار ، منتظریم
![]()
Last edited by virus2009; 21-11-2011 at 01:45.
سلام
آقا من دنبال Elder Scroll که رفتم که ظاهرا یه کتابه تو یه کتابخونه. یارو خودش نداره هیچ مامورتی هم نمیده که انجام بدم. باید چیکار کنم؟ خواهشا جواب بدید.
مرسی
اگه نگاه کنی یه کتاب گذاشته رو پیشخون اسمش Elder scroll هست , بعد از اونجا هم یه ماموریت بهت میده باید بری به سمت شمال تو یه غاری Elder نصفه نمیه رو از یکی بگیری و .. .
---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:50 AM ----------
اون صندوقه قفل هست , وقتی میخوای بازش کنی اون بالا نمینویسه You Are Out of lootpick? این یعنی میله برای بازکردن قفل نداری
اولين اژدهايي كه بايد بكشم دهنم رو مورد عنايت قرارداده.
خسته شدم چجوري بكشم اين به اين گندگي رو. يه آتيش ميزنه و تموم
دوستان من اول بازیم، الان یک اژدها کشتم و Dragonborn شدم! jorl بهم گفت برو پیش dragonbeard یا یه همچین اسمی و باهاش صحبت کن! تو نقشه هم مشخصه کجا هست ولی اصلاً نمیتونم بهش برسم، چجوری باید رفت اونجا؟ از کدوم سمت؟ ممنون
بزار رفقا بزنن!تو هم اگه تونستی یه تیر با Bow بزن یاFlame و باز قایم شو...وقتی اومد پایین نشست که یعنی دیگه تمومه کارش اونوقت با هر چی داری بپر سرش!![]()
آقا این بازیشو بدون جادو جنبل هم میشه بازی کرد؟
جادو جنبلی حال نمیده...
میتونی شمشیر two handed برداری که دو دستی میگیره و قدرتش بیشتره ولی سرعتش کمه.
یا میتونی یه دستت تبری گرزی چیزی داشته باشی اونیکی دستت سپر.
دوستان سلام.
من هنوز این بازی رو تهیه نکردم.
میخواستم بدونم سیستم مورد نیاز بازی چیه.
البته من بیشتر با بازی هایی ندای وظیفه روزامو سرمیکنم .حالا میخواستم بدونم برای تجربه اولین بازی در سبک سلاح سرد بنظرتون خوبه؟؟
ارزش اینو داره این بازی رو خرید اینترنت کنم.اخه اینجا این باز گیر نمیاد.
این جور که از تایپک بچه ها معلومه بازی جذابیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)