سلام به همه ی برو بچز!
آقا تو این مدت که نبودم دلم واسه ی همتون یه ذره شده بود!
راستی چه خبرا؟
از آرک چه خبر؟
قیمتش به کجا رسید؟
کیا خریدند؟
کیا رویو گذاشتند؟
سلام به همه ی برو بچز!
آقا تو این مدت که نبودم دلم واسه ی همتون یه ذره شده بود!
راستی چه خبرا؟
از آرک چه خبر؟
قیمتش به کجا رسید؟
کیا خریدند؟
کیا رویو گذاشتند؟
آرک در چرتی پیشتازه هنوز
قیمت هم همون 700ــه حدودا...
یکی هم مث که خریده بود توی فروم...
ریویو هم خبری نیس![]()
والا همه میگن بهتر و بیشتره و منم با تجربه شخصیم این بهتری و بیشتری رو تایید میکتم
با سلام
گوشي با گارانتي كامتل بخرم يا بدون گارانتي ؟ آخه قيمت اين دو مثل اينكه خيلي متفاوته
گوشي با گارانتي كامتل از دي جي كالا 825 تومان و بدون گارانتي از 730 تا 750 تو اينترنت ديدم من جايي زندگي مي كنم كه فكر نمي كنم حالا حالا ها بياد اين گوشي به همين خاطر يا بايد از اينترنت بخرم كه دي جي كالا معتبر هست و يا به فروشنده هاي شهرمون برام سفارشي بيارند كه صد البته گرونتر درمياد اما احتمال زياد بدون گارانتي ميارن
فرق گوشي گارنتي دار و ندار چيه شنيدم گارانتي كامتل مثلا تقويم شمسي داره و ... مگه نميشه بدون گارانتي برنامش رو نصب كرد؟ دوم اينكه قيمت بدون گارانتي و با گارانتي رو لطفا بگيد و اون هايي كه گارانتي دارن فول پك هستش يا نه؟
چطور دلتون میاد اینقدر بابت این ارک پول بدین بابا به خدا ظلمه سنسیشن با اون عظمتش 795 تومنه یا گلکسی اس 2 900 تومه اونوقت این ...![]()
با اين وجود كه از نزديك نديدم و فقط عكس اين گوشي ها رو از اينترنت مشاهده كردم بنظر خودم ارك خيلي خوشكل تر از اچ تي سي سنسيشن هست.
چرا كسي جواب سوالاتم رو نداده
خو طبیعیه که آرک از خوشگل ترینای تاریخهولی مگه گوشی به خوشگلیه؟؟؟ سونی اریکسون پشتیبانی نرم افزاریش افتضاحه و سخت افزار آرک هم تا چند وقت دیگه از رده خارجه...
پس یعنی هیچ عکسی از باطری آرک نبووووود؟؟؟ اون دوستمون که خریده نمی تونه از باطریش یه عکس بزاره؟؟؟
اگه پول داري كه با گارانتي بگير!
ولي كلا هنوز اين گوشي گرونه!
نميرزه! شما يه كم ديگه صبر كن تا قيمتش افت خودش رو بكنه حداقل بياد طرفاي 500 تومن!
هم قیمت گلکسی اس یا یه کم بالاتر باشه میارزه ولی فک نکنم سونی هم این قیمت بده چه برسه به دلالان محترم ایران![]()
البته بگم من آخرين قيمتي كه داشتم 700 بدون گارانتي بود
داره مياد پايين
ولي ديگه ديرهههههههه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)