تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 126 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1251

نام تاپيک: [ Gmail ] / تمامی مسائل جي ميل

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این یکی که اخیرا شده..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این ارور دیگریست. ایمیل شما سپم تشخیص داده شده. که می تونه دلالیل زیادی داشته باشه . ممکنه کلمات و جملات یا متنی درون ایمیل شما با توجه به فیلتر های جی میل هرزنامه تشخیص داده شده باشه. یا به دلیل اینکه تعداد زیادی ایمیل در bcc دارید.
    لینکی که داده میگه می تونید از گوگل گروپ استفاده کنید تا اشکال تعداد زیاد گیرنده پیش نیاد
    یا اگر فکر می کنید گوگل اشتباه کرده باهاشون تماس بگیرید
    اینا همش تو متن اون لینکه بود که براتون اومد. سعی کنید با مترجم گوگل سعی درارید که نامه ها و لینک های گوگل چی می گند. اینجوری زودترمی فهمید ارور چی می گه. مثلا این ارور با ارور دفعه قبل فرق داشت.

2. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی شما.
    من برای ساخت گروه امتحان کردم ولی دونه دونه باید اضافه کرد و وقت زیادی میگیره. یعنی نمیشه یک نت پدی که شامل لیست افراد باشه رو آپلود کرد و یا 80 الی 90 ایمیل رو به صورت یکجا کپی پیس کرد و نوشت؟
    توی نتایج جست و جوم هم آموزش ها نگفته چجوری لیستی از آدرس ها رو یهو تو گروه قرار بدم...
    من هر وقت خواستم بسازم فقط برای یک نفر مشخصاتش رو میخواست و دونه دونه بایستی می نوشتم. که خیلی وقت میگیره و نکردم این کار رو..
    راستی چجوری باید کلماتی رو که جزو فیلترینگ گوگل هستن تشخیص بدم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی شما.
    من برای ساخت گروه امتحان کردم ولی دونه دونه باید اضافه کرد و وقت زیادی میگیره. یعنی نمیشه یک نت پدی که شامل لیست افراد باشه رو آپلود کرد و یا 80 الی 90 ایمیل رو به صورت یکجا کپی پیس کرد و نوشت؟
    توی نتایج جست و جوم هم آموزش ها نگفته چجوری لیستی از آدرس ها رو یهو تو گروه قرار بدم...
    من هر وقت خواستم بسازم فقط برای یک نفر مشخصاتش رو میخواست و دونه دونه بایستی می نوشتم. که خیلی وقت میگیره و نکردم این کار رو..
    راستی چجوری باید کلماتی رو که جزو فیلترینگ گوگل هستن تشخیص بدم؟
    سلام متاسفانه نه با گروههای جی میل کار کردم و نه می دونم جی میل چه کلماتی رو فیلتر میکنه. امیدوارم دوستان دیگری که اطلاعاتشون بیشتره بتونند کمکتون کنند. اگر کمک دیگه ای از دستم بر اومد حتما بهتون ازلاع می دم

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام بچه ها
    خسته نباشید
    ببخشید مزاحم وقتتون میشم...
    یه سوال داشتم که برام مهمه ...

در نرم افزار مدیریت ایمیل Outlook همانطور که حتما میدونید نمیشه ایمیل های Google (جی میل) و Yahoo رو وارد کرد و از طریق این نرم افزار مدیریت کردشون...

اول اینکه میخواستم بدونم که هیچ راهی نداره تا بشه از طریق Outlook به ایمیل های شرکت گوگل و یاهو رو مدیریت کرد؟!

دوم اینکه (که البته سوال مهمم همینه) از طریق نرم افزار نسبتا مشابه کمپانی موزیلا (Mozilla Thunderbird) میشه ایمیل های Yahoo , Google و دیگر ایمیل ها نظیر Hotmail و AOL رو مدیریت کرد ؟!

بسیار بسیار سپاسگذارم ....
    Last edited by S0R3N4; 03-11-2015 at 23:38.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    خسته نباشید

در نرم افزار مدیریت ایمیل Outlook همانطور که حتما میدونید نمیشه ایمیل های Google (جی میل) و Yahoo رو وارد کرد و از طریق این نرم افزار مدیریت کردشون...

اول اینکه میخواستم بدونم که هیچ راهی نداره تا بشه از طریق Outlook به ایمیل های شرکت گوگل و یاهو رو مدیریت کرد؟!

دوم اینکه (که البته سوال مهمم همینه) از طریق نرم افزار نسبتا مشابه کمپانی موزیلا (Mozilla Thunderbird) میشه ایمیل های Yahoo , Google و دیگر ایمیل ها نظیر Hotmail و AOL رو مدیریت کرد ؟!

لینک هلپ سنتر جی میل و تاندر برد رو براتون گذاشتم. اول IMAP یا POP رو تو گوگل فعال کنید (IMAP به نظر بهتر میاد برای گوگل) سپس با توجه به هلپ خود تاندر برد اکانتتونو توی تاندر برد وارد کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

سلام بچه ها
    خسته نباشید

لینک هلپ سنتر جی میل و تاندر برد رو براتون گذاشتم. اول IMAP یا POP رو تو گوگل فعال کنید (IMAP به نظر بهتر میاد برای گوگل) سپس با توجه به هلپ خود تاندر برد اکانتتونو توی تاندر برد وارد کنید.

https://support.google.com/mail/answer/77695

https://support.mozilla.org/en-US/kb/thunderbird-and-gmail#w_configuring-your-gmail-account

7. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان چیزی به نام auto snooze توی سیستم gmail یا inbox داریم؟ مثلا من یک قابلیتی میخوام که الان که ایمیلی رو از یک فرستنده خاص دریافت کردم فردا یا بعد 36 ساعت ببینمش. چون تا قبل از اون، اون ایمیل خیلی واسم فایده نداره و فقط اینباکسم رو شلوغ میکنه. چنین امکانی وجود داره؟

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان چیزی به نام auto snooze توی سیستم gmail یا inbox داریم؟ مثلا من یک قابلیتی میخوام که الان که ایمیلی رو از یک فرستنده خاص دریافت کردم فردا یا بعد 36 ساعت ببینمش. چون تا قبل از اون، اون ایمیل خیلی واسم فایده نداره و فقط اینباکسم رو شلوغ میکنه. چنین امکانی وجود داره؟
    میخوام یک برنامه واسه اینکار بنویسم، هر کسی میخواد اعلام کنه تا ببینم چند نفریم!
    به درد کسانی میخوره که مثل من روزی چند صد ایمیل دریافت میکنن، مثلا از انجمن ها، و نمیخوان همون روز اول توی بحث شرکت کنند، یا مثلا فرض کنید شما مدیر یک انجمن بزرگ هستید که امکانپذیر نیست همه تاپیک ها رو سر بزنید، در نتیجه یعد از 2 یا 3 روز از دریافت ایمیل ها، تاپیک رو چک میکنید که اگر کسی جواب نداده بود، شما به تاپیک جواب بدید.
    Last edited by behnamy01; 16-11-2015 at 09:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    این وضعیت پوشه اسپم هامه:

خیلی خیلی وقته این اسپم ها رو دارم، ولی گفتم شاید حالا دیگه راهی باشه دیگه نباشن. از انواع و اقسام سایت ها و ایمیل ها و گروه ها واسم ارسال میشن. وقتی میرم داخلشون که فیلترشون رو دستکاری کنم که تا میان دیلت بشن می بینم اون پایین نوشته که 0 تا مسیج از این ایمیل هست.

خسته شدم از بس فیلتر اجرا کردم، راهی نیست کلن ایمیل رو از تو وبسایت های ایرانی و خارجی و اینا لغو اشتراک کرد؟ تازه بعضیاشون هم لغو اشتراک ندارن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

با سلام چند وقتی است که یک نفر به نام سارا مارکل به من جیمیل میزند و پیشنهاد کسب و کار میده
    شما میشناسینش؟

12. این کاربر از ali1st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام چند وقتی است که یک نفر به نام سارا مارکل به من جیمیل میزند و پیشنهاد کسب و کار میده
    شما میشناسینش؟
    سلام به نظر اسپم میاد
    در هیچ صورتی بهشون اطلاعات شخصی ندید

14. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •