اکی بد هم نیست جای پنگوسی ازینا بگیرم
حالا اصلا گیر میاد؟ و قیمتش چنده اگه گیر بیاد تو ایران؟
گیر اومدن که گیر میاد ولی بعضی ها میگن پیرانا هایی که تو ایران هستن پیرانا نیست بلکه یه ماهی به اسم پاکو یا یه همچین چیزی هستن که فوق العاده شبیه پیراناست تو طبیعت تا 110 سانت رشد میکنه ولی تو اکواریوم تا 80 سانت ولی ماهی پیرانا سی سانت بیشتر نمیشه. پاکو به وحشی گری پیرانا نیست.
اینکه میگن پیرانا وحشیه معنیش این نیسه که نمیشه با ماهی های دیگه نمیسازه در واقع با تمام گوشت خوار های هم سایز خودش میسازه قیمت زیادی نباید داشته باشه
شنیدم یه ماهی گیاه خوار هست شبیه این- اونو نندازن بهمون؟!
تو نواب یا پلاسکو هست پیرانا؟
ماهی گیاه خوار؟ فکر کنم سیلور دالر رو میگن خوب کار نداره دستت رو بکن تو آب معلوم میشه .gif)
نه سیلور دالر قیافه اش خیلی فرق داره عکساشون رو ببینی خودت میفهمی. ماهی ای که شبیه پیرانا باشه همون پاکو هست.
باید بگردی اگه لازم شد سفارش بدی
خرج اون خیککش چقده؟ (خورد و خوراک)
من اگه پیرانا داشته باشم اشغال گوشت میریزم جولوش .gif)
در کل به نظر من هزینه غذای ماهی زیاد نیست
--
سوال دیگه - عمر پنگوسی چقدره معمولا؟
---
ماهی های گوشت خوار اکواریومی عموما نزدیک ده سال عمر میکنن. پنگوسی رو نمی دونم ولی فکر کنم بیشتر از این حرفا طول عمر پنگوسی باشه تو اینترنت بگردی پیدا میشه فعلا که هیچ صفحه ای رو نمی تونم پیدا کنم
خب کم کم میخام از پایه اکواریوم و بسازم و یک ماه اول توش ماهی نمیریزم تا اول ظاهرش اکی بشه از نظرم
بعد با توجه به رنگ تزیینات و ... ماهی ها رو دونه دونه میخرم و میندازم توش
راجع به کف خیلی به سنگ مرجانی یا گیاه فکر کردم
و در نهایت گیاه ها برنده شدن تو ذهنم!!
شما باید با توجه به ماهی ای که میخوای بسازی باید در مورد اندازه تانک و تزئینات تصمیم بگیری بنابراین تا تصمیم قطعی نگرفتی کاری نکن.
سنگ مرجانی رو خیلی ها تو آب شیرین نمی پسندن مگه برای افریقایی ها چون آب رو قلیایی میکنه
گیاه هم اگه زیاد بخواید نگه دارید باید تجهیزات خاص خودش رو تهیه کنید و فقط ماهی گیاه خوار می تونید نگه دارید اون هم نه هر گیاه خواری
گیاهی هم که خعلی ازش خوشم اومده: Hemianthus callitrichoides
اگه تو گوگل سرچش کنید تصاویر استثنایی از این گیاه زیبای اکواریومی میاره
که بستر آکواریوم رو کاملا میپوشونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای --- کلمه AquaDomik را قرار دهید
فقط راجبه قیمتش و بستر زیرش و نحوه نگهداریش اطلاعات میخواستم...
کسی اینو کار کرده تو آکواریومش؟ بهم بگه