تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 124 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

داره خودمونی میشه sunrise1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تقریبا همه ماشین ها به همین صورت هستن ، من پشت سوناتا دستی نشستم همین بوده جیلی هم همین بوده سمند و انواع پژو . حتی اتومات ها هم یه تقه کوچیک به گیرباکس میزنن .
    همیشه یه دنده یک بدید و بزنید عقب که خلا تو گیرباکس بوجود بیاد و دنده راحت جا بره .
    من ماشینم نمد کاپوت داشت فابریک اما تاحالا ندیدم پرایدا نمد داشته باشن . شاید یکم توی صدا تاثیر بزاره .
    در کل تا دور موتور 3 کاملا بی صداست و تا 4.5 یکم صداش بلند میشه که طبیعیه .
    فیلم میگیرم میزارم .
    مرسی توضیحات خوبی بود قبلا دنده دو میرفتم باز عقب بدجا میرف ولی الان با یک خوبه و رگلاژ رو تنظیم کردم کلا" دنده ها عادی شده... ولی باز مشکل قژقژ صدا از جلو پا رو دارم، یعنی وقتی کم گاز حرکت میکنم این صدا هس و گاز رو یه خورده بیشتر میگیرم این صدا رفع میشه!
    آره منم نشنیدم نمد کاپوت داشته باشن ولی فکر خوبیه میگیرم...

کلاهر روزی ک میگذره صداهای جدید ب گوشم میاد دیگه کلافه کرده...87 صبا گرفتیم اصن خبری ازین صداها نبود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام بر همگی
    من شنبه 11 بهمن 93 یه پراید سفید رنگ 131SE تحویل 15 روزه ثبت نام کردم به قیمت 19,720,000 تومان.
    اولین بارم هست میخوام صاحب ماشین بشم.
    چند تا سوال داشتم، ممنون میشم دوستان بهم جواب بدن:
    1. 15 روز کاری منظورشونه یا 15 روز معمولی؟
    2. ماشین بیاد خودشون تماس میگیرن یا خودم باید پیگیر باشم؟ کلا بعد از این مرحله ثبت نام اولیه که انجام دادم، دیگه چه مراحلی وجود داره مثلا دعوتنامه یا چیزی شبیه به این؟
    3. موقع تحویل خودرو چه بخشهایی از ماشین رو باید چک کنم و اینکه چه مدارکی رو باید از نمایندگی درخواست کنم؟
    4. این مدل آیا ایموبیلایزر داره، آخه تو سایت و قرارداد چیزی در این مورد ننوشته بود.
    5. به نظر شما این ماشین تو یک سال یا یک سال و نیم چقد افت قیمت پیدا میکنه؟ چون شاید خواستم بفروشمش یه پارس ثبت نام کنم.

از صحبتهای دوستان متوجه شدم که ماشین ایرانی خریدن شانسیه. ایشالله ماشین من و بقیه دوستان مشکل خاصی نداشته باشه و اذیتمون نکنه.

با سپاس فراوان

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بر همگی
    من شنبه 11 بهمن 93 یه پراید سفید رنگ 131SE تحویل 15 روزه ثبت نام کردم به قیمت 19,720,000 تومان.
    اولین بارم هست میخوام صاحب ماشین بشم.
    چند تا سوال داشتم، ممنون میشم دوستان بهم جواب بدن:
    1. 15 روز کاری منظورشونه یا 15 روز معمولی؟
    2. ماشین بیاد خودشون تماس میگیرن یا خودم باید پیگیر باشم؟ کلا بعد از این مرحله ثبت نام اولیه که انجام دادم، دیگه چه مراحلی وجود داره مثلا دعوتنامه یا چیزی شبیه به این؟
    3. موقع تحویل خودرو چه بخشهایی از ماشین رو باید چک کنم و اینکه چه مدارکی رو باید از نمایندگی درخواست کنم؟
    4. این مدل آیا ایموبیلایزر داره، آخه تو سایت و قرارداد چیزی در این مورد ننوشته بود.
    5. به نظر شما این ماشین تو یک سال یا یک سال و نیم چقد افت قیمت پیدا میکنه؟ چون شاید خواستم بفروشمش یه پارس ثبت نام کنم.

از صحبتهای دوستان متوجه شدم که ماشین ایرانی خریدن شانسیه. ایشالله ماشین من و بقیه دوستان مشکل خاصی نداشته باشه و اذیتمون نکنه.

با سپاس فراوان

15 روز کاری ، خودشون تماس میگیرن ، اصولا علاقه ندارن ماشین شما رو نگه دارن .
    ایموبلایزر داره ، چیزی نمیخواد چک کنید ، دربها که خیلی بد بسته میشن ، توی صندوق زاپاس و مثلث خطر بهتون نشون میدن ، ماشین رو روشن کنید و دنده بهش بدید ، کولرش هم یه تست بکنید ، 4 تا قالپاق و کف پوش لاستیکی هم توی صندوق هست .
    مدارک هرچی باشه بهتون میدن هرچی هم نباشه بعدا میاد بهتون میدن . معمولا کارت ماشین اول از همه میاد .
    شاید قالپاقش یا پلاکش بعدا چند روز دیگه بیاد .
    پراید زیاد افت قیمت نداره نهایتا 1.5 ملیون .
    پراید اصولا خرابی کم داره و ماشینی نیست که چیز خاصی داشته باشه . تا 3 سال راحت میرونید .
    از بازار میخریدید خیلی راحت و به صرفه تر بود . اگر بتونید پولتون رو پس بگیرید از بازار بخرید . همون موقع میگیرید .

4. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

از بازار میخریدید خیلی راحت و به صرفه تر بود . اگر بتونید پولتون رو پس بگیرید از بازار بخرید . همون موقع میگیرید .
    ممنون از پاسخ کاملتون.
    الان قیمت بازارش مگه چنده؟
    آخه تو شهر ما (بوشهر) پرسیدم میگفتن 20,600 تا 20,700. دیگه به همین خاطر گفتم این یک میلیون تفاوت، ارزش 15 روز انتظار رو داره. همچنین این 15 روز، من اصلا خونه نیستم که بخوام از ماشینم استفاده کنم، در نتیجه گفتم این تحویل 15 روزه برا من به صرفه تره!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از پاسخ کاملتون.
    الان قیمت بازارش مگه چنده؟
    آخه تو شهر ما (بوشهر) پرسیدم میگفتن 20,600 تا 20,700. دیگه به همین خاطر گفتم این یک میلیون تفاوت، ارزش 15 روز انتظار رو داره. همچنین این 15 روز، من اصلا خونه نیستم که بخوام از ماشینم استفاده کنم، در نتیجه گفتم این تحویل 15 روزه برا من به صرفه تره!
    اینجا از 19.750 هست تا 20.200
    پس صبر کنید . احتمالا مدل 94 هم بهتون بدن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اینجا از 19.750 هست تا 20.200
    پس صبر کنید . احتمالا مدل 94 هم بهتون بدن .
    جمله آخر شوخی بود یا جدی؟!!
    آخه دو جور میشه برداشت کرد:
    بدبینانش اینه که تحویل ماشین میشه سال بعد!!
    خوشبینانه ش هم اینه که همین امسال تحویل میدن ولی مدل 94. (اصلا همچین چیزی امکان داره؟)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جمله آخر شوخی بود یا جدی؟!!
    آخه دو جور میشه برداشت کرد:
    بدبینانش اینه که تحویل ماشین میشه سال بعد!!
    خوشبینانه ش هم اینه که همین امسال تحویل میدن ولی مدل 94. (اصلا همچین چیزی امکان داره؟)
    سایپا تحویل جدید همین امسال رو مدل 94 میده .ماشین شما 100% مدل 94 هست .

9. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سایپا تحویل جدید همین امسال رو مدل 94 میده .ماشین شما 100% مدل 94 هست .
    ممنون که وقت میزارین و جواب سوالات من رو میدین.
    با نام کاربری و رمز عبوری که سایت بعد از ثبت نام میده میشه اینکه الان خودرو تو چه وضعیتی قرار داره رو چک کرد؟
    آخه من وقتی وارد میشم فقط میشه مشخصات خودروی درخواستی رو مشاهده کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه یکم راجع به آببندی ماشین توضیح بدن،ماشینم se یورو۴ ۷۰۰تا کارکرده،تا الانم مراعات کردم از ۸۰تا بیشتر نرفتم با یه سرعت یکنواخت هم طولانی رانندگی نکردم.من بیشتر کارم شهرستانه میخواستم بدونم الان میتونم جاده برم؟سوال دیگم راجع به گارانتیه،من به این نمایندگی ها بدبینم میشه سرویس اولیه رو بریم بعدش دیگه سرویسا رو نریم و اینکه چه قطعاتی رو گارانتی قبول میکنه؟بلبریگ چرخ سر پلوس لنت یا ای سی یو سنسورها شامل گارانتی میشن؟یکم توضیح بدین.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یادم رفت بگم همون اولی که ماشینو تحویل گرفتم سنسور اکسیژن خراب بود بردم برام عوض کردن.
    Last edited by smh420; 09-02-2015 at 18:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •