تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 4105 اولاول ... 16661061121131141151161171181191201261662166161116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه MZN84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان الان حقوق توی ارتش برای لیسانس چقدره؟

2. این کاربر از MZN84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امریه نگهبانی نداره، پادگان داره
    امریه بازداشت نداره، پادگان داره
    امریه لباس نظامی نداره، پادگان داره
    امریه از صبحگاه و شامگاه خبری نیست، پادگان داره
    امریه تو محیط خشک نظامی نیست، پادگان هست
    اينايي كه گفتيد مگه فقط براي 2 ماه آموزشي نيست؟؟؟

تو 16 ماه بقيه ام شامگاه و بازداشت و اينا بازم هست؟؟؟؟؟؟

4. این کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیر دوست گرامی .

ارگان های مختلف با هم تفاوت دارند . من همین حالا امریه هستم توی بنیاد مسکن و 4 ماه دیگه هم خدمتم تموم میشه . پدرم حدود 8 ماه جبهه داره که برای من 4.5 ماه تقریبا کسری میشه که همش رو گرفتم و بنیاد مسکن و ارتش و نظام وظیفه هم تایید کردند .

بعضی دوستان مثلا برای جهاد کشاورزی بودند یا برای شورای نگهبان که در جریانشون هستم فقط 3 ماه تایید شد .

در جواب سایر دوستان ... امریه فقط و فقط آشنای مناسب نیاز داره . زیر لیسانس هم اقدام نکنید که با آشنا هم سخت ممکنه باشه . رشته های فنی هم شانس بیشتر و بهتری دارند مثلا رشته عمران که خودم هم هستم نسبت به بقیه امریه بیشتری داره .

هر چی هم قصدتون ارگان بهتری باشه باید آشنای موثرتری داشته باشید ... مثلا برای ارگان های استانداری ، بنیاد مسکن ، مسکن و شهرسازی و راه و ترابری تقریبا به ترتیبی که گفتم آشناهای موثرتری نیاز هستش . برای جهاد کشاورزی و ارگان های وابسته به سپاه یا مواردی مثل اینها هم که ساده تر میشه امریه گرفت ولی اصلا قابل مقایسه نیستند با امریه ارگان هایی که قبلش ذکر کردم .

مثلا برای جهاد کشاورزی ، فرد امریه حتما می بایست لباس با تم رنگی و شکلی خاصی بپوشه هرچند نظامی نمی پوشه ولی نظارت میشه روی اینها . اما برای بنیاد مسکن که خودم هم هستم اصلا محدودیت لباس وجود نداره و به لطف فنی و مهندسی محض بودن ارگان من بیشتر اوقات با جین یا . . . هم سر کار میرم . در ضمن حقوق پرداختی هم بسیار متفاوت هستش ... جهاد کشاورزی یا شواری نگهبان یا . . . حدود 60 تا 80 هزار تومن . استانداری ها حدود 110 و بنیاد مسکن حدود 240 که من دارم 240 می گیرم .

نگهبانی که نیست ... لباس نظامی که نیست ... امر و نهی کردن که نیست ... تجربه کار مربوط به رشته هم که هست ... دیر و زود رفتن و مرخصی های جورواجور گرفتن هم که هست ... حق ماموریت هم که هست ( من ماهانه 5 - 6 بار حداقل ماموریت دارم که هر ماموریت با توجه به مسافت تعیین میشه که حداقل 15 هزار تومن هستش برای هر ماموریت ) . آشنایی با کلی همکار هم صنف هم که هست ... ساعت 2 خونه بودن هم که هست و کلی مزایای دیگه .

در خوبی های بنیاد مسکن دیگه اینکه یک قرارداد یکساله هم می بندن با بعضی ها ( منجمله بنده ) که بعد از پایان دوره استخدام هم بشویم .

سوالی هستش کلا در خدمتم .
    سلام مهندس
    من فوق لیسانس مکانیک و در شرف اعزام به خدمت مقدس هستم. این چیزهایی که گفتی ایده آل هستن برادر!
    میشه بگی چطوری و کی و چگونه و کجا برای امریه اقدام کردی و منظورت از پارتی چی هست و در چه حد باید باشه!!؟
    البته من شهر اهواز زندگی میکنم و متاهل هم هستم.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

اينايي كه گفتيد مگه فقط براي 2 ماه آموزشي نيست؟؟؟

تو 16 ماه بقيه ام شامگاه و بازداشت و اينا بازم هست؟؟؟؟؟؟
    نه عزیزم توی اموزشی همه یکسان هستند . چه با امریه ، چه بدون امریه .

فقط تا جایی که میدونم کسانی که امریه دارن شاید شاید چند روز زودتر از اموزشی ترخیص بشن . ( شاید هم همه باهم ترخیص بشن .)

7. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام دوستان من فردا میخوام برم اون دو تا آمپول رو بزنم واسه پست کردن دفترچه و اعزام اینا !!
    تو تبریز کجا هستش ؟
    و یه برگه معاینات کلی هست اونو هر دکتری ببرم میشه دیگه ؟
    و یه توضیحاتی بدین ممنون/.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان من فردا میخوام برم اون دو تا آمپول رو بزنم واسه پست کردن دفترچه و اعزام اینا !!
    تو تبریز کجا هستش ؟
    و یه برگه معاینات کلی هست اونو هر دکتری ببرم میشه دیگه ؟
    و یه توضیحاتی بدین ممنون/.
    سلام دوست عزیز
    برای واکسنا باید مرکز بهداشت امامیه بری تقریبا جلوی پارک مشروطه س بپرسی میگن.
    ظاهرا هر دکتری میشه اما یکی دو کوچه پائین تر از همین مرکز بهداشت یه پزشکی هست که اکثرا از مرکز بهداشت میرن همونجا

10. این کاربر از ar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوال
    این که اون پرینتی که پلیس +10 بهمون میده بعد از ثبت مدارک، و زیرش نوشته که به هیچ عنوان دیگه اطلاعاتش قابل تغییر نیست، اگر یک درصد کسی بخواد اطلاعاتش رو تغییر بده، (مثلاً برای من شماره نامه فارغ التحصیلیم رو سه رقم سمت چپ نامه که 891 یا /89هست رو تو پرینت نزده که بعیده چیز مهمی باشه، ولی به هرحال برای محکم کاری اگر لازم باشه!) آیا امکانپذیر هست، یا دیگه هیچ راهی نداره؟
    البته بعید میدونم مشکلی باشه، چون هم کپی نامه رو دارن تو پرونده، هم شماره نامه درسته، به استثنای اون سه رقم یا دو رقم که اون هم فکر کنم از قصد نزده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کلا سپاه چه تفاوتهایی با بقیه داره هم در دوره آموزش هم بعدا؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کلا سپاه چه تفاوتهایی با بقیه داره هم در دوره آموزش هم بعدا؟
    فرقش این هست که بری ارتش مردتر میشی و نون حلالتری تو دوران سربازی ات میخوری تا بری سپاه
    شاید کمی سخت تر باشه

14. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

من از یگان ویژه ناجا خبر ندارم و فکر هم نمیکنم یگان ویژه وظیفه بگیره، فکر کنم همه شان کادری هستند ولی ما مرکز تکاوری ارتش بودیم، رو اصول آرام آرام بردن جلو و دیگه آخریا واقعا آماده شده بودیم
    يكي از بچه هاي همين تاپيك آموزشي يگان ويژه مرودشت بود. اينجانب هم يگان ويژه تهران هست آموزشيم !

در مورد اين كه چه تمريناتي مي دن ميخواستم مطلّع بشم. دوستان در صورت اطلْاع توضيح بديد.

ممنون
    Last edited by S E V E N; 19-02-2011 at 20:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •