رئال مادريد حرفي براي گفتن نداشت و نخواهد داشت.
تبريك به همه بارسلونايي هاي عزيز دوست داشتني
رونالدو گفته بود اگه بارسلونا مي تونه 8 تا به ما بزنه !!! حالا 5تا خوردي 3 تا هم روش
رئال مادريد حرفي براي گفتن نداشت و نخواهد داشت.
تبريك به همه بارسلونايي هاي عزيز دوست داشتني
رونالدو گفته بود اگه بارسلونا مي تونه 8 تا به ما بزنه !!! حالا 5تا خوردي 3 تا هم روش
دقیقا همون چیزی که می ترسیدم ازش اتفاق افتاد...رئال گل اول رو خورد و چقدر هم زود...
کلا بازیکنهای رئال اون اعتماد به نفس و تمرکز لازم رو خصوصا در مقابل بارسا ندارن...بخاطر چند بازی که پشت هم باختن فشار زیادی روشون بود..
اون صحنه آفساید هم که دوستان میگن 2-3 سانت!! جلوتر بود...عزیزان 2 سانت که از اون فاصله تو تلویزیون اصلا به چشم نمیاد!! پس اگه به چشم اومد یعنی خیلی بیشتر از این حرفها بوده!
پنالتی رو هم که نگرفت...البته به نظر من اگه می گرفت هم باز بارسا می برد...ولی نتیجه انقدر سنگین نمی شد.
در مورد اوم حرکت...چرا میگین حرکت رونالدو؟!! باید بگین حرکت پپ...واقعا بی کلاس بازی در آورد که توپو انداخت اونطرف...اینم به نوعی جنگ روانی از نوع پپ!!
والدز هم که برای پاچه خواری از مربی گرام از کجا اومده بود بزن بزن!!
در کل تبریک به بارسایی ها( با جنبه هاش) ...
تبریک به هواداران بارسا
انصافا این بهترین بازی بود که بارسا می تونست داشته باشه در مقابل رئال امسال.
هنوز هم من نمی تونم بازی رئال با مورینیو رو توی نیو کمپ درک کنم . اوزیل رو برای چی تعویض کرد؟؟؟؟
فکر کنم این برد مقداری هواداران بارسلونا به خصوص کاتالان های راست گرا رو تا حدودی ارام کنه بعد از انتخابات پارلمانی کاتالان.
والا چي بگم
شكست با اين تعداد گل جاي حرف باقي نميگذاره...اما درصدي از اين پيروزي به خاطر جو ورزشگاه بود...
داوري بد نبود اما گل سوم تابلو افسايد بود...
رئاليا هم فوت ميكردن به بازيكناي بارسا داور بهشون كارت ميداد
من كف كرده بودممیگم بین دقایق ۶۵ تا ۷۵ چه پاسکاری میکرد بارسا . تو پلی استیشنم نمیشه اینجوری پاسکاری کرد .![]()
اصلا رئال نميتونست توپو بگيره...خيلي اسفناك بود اون دقايق...!
تعويض اوزيل رو هم درك نكردم...به جاش بايد كريس رونالدو رو عوض ميكرد كه تو همه بازيهاي حساس گم ميشه!
مورینیو : این شکست است، نه تحقیر/
بارسا محصولی تاریخ گذشته است ولی ما هنوز راه زیادی داریم
سایت گل- واکنش ژوزه مورینیو پس از شکست تیمش مقابل بارسلونا با نتیجه 0-5 کاملا واضح بود:« یک تیم در بالاترین سطح ممکن بازی کرد و تیم دیگر بد بود.این یک شکست است و نه یک تحقیر.»
آقای خاص اعتقادی ندارد که نتیجه دیدار ال کلاسیکو، خیلی بد بوده است:« هفته گذشته ما یک امتیاز از بارسا بیشتر داشتیم و الان دو امتیاز کمتر داریم.من همیشه گفته ام که بارسا محصولی تمام شده است و رئال مادرید هنوزراه زیادی پیش رو دارد»
مربی پرتغالی رئال معتقد است که هنوز زمان زیادی تا پایان رقابتهای فصل باقی است:« سال گذشته که با اینتر به اینجا آمدم، در ابتدا شکست خوردیم ولی بعد باز هم بازگشتیم و این ما بودیم که به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسیدیم.باید شخصیت داشت؛ وقتی به عنوان قهرمانی می رسی، می توانی ازشادی گریه کنی ولی وقتی 5 بار دروازه تیمت را باز می کنند، باید با انگیزه تمرین، بازی و پیروزی به زندگی ادامه دهی.»
مورینیو در بخش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که روند بازی در نیمه اول، خیلی حیاتی بود. او گفت:« ما دو گل خیلی مضحک را به آنها هدیه دادیم.می دانستیم که می توانیم فضاهای خالی ای درزمین ایجاد شده باشد و می دانستیم که بارسایی ها در ضد حمله می توانند آسیبهای بیشتری به ما وارد کنند.»
محتوای مخفی: منبع
چی میگه این ؟!!؟!همیشه گفته ام که بارسا محصولی تمام شده است
آدم نمیدونه فحش بده بهش ... بخنده ...چیکار کنه !
روش که رو نیست که !
جرات داره بياد ابادان همچين كاري بكنه
یکی از هواداران رئال، با شهامت تمام در میان تعداد زیادی از هواداران بارسا، شال رئال مادرید را در دست گرفته استخونش حلال ميشه
وقتی رونالدو گوآردیولا رو هول داد و همه بازیکنای بارسا رختن سرش (خصوصا والدز) یاد فیلمای جت لی و بروس لی افتادم که وقتی یه بابایی استادشون رو میزد، شاکی میشدن و میرفتند درگیر میشدن و با او دوبله کرکر خندشون میگفتن: استاد! استاد!
گواردیولا: این طور نیست که ما خیلی برتر از رئال بودیم
الان خیلی ساده است که بگوئیم ما خیلی بهتر از رئال بودیم ولی این طور نیست.
سایت گل - پپ گواردیولا پس از پایان ال کلاسیکو نمی توانست شادی و رضایت فراوانش را از پیروزی مقتدرانه تیمش و صدرنشینی بارسا در جدول پنهان کند: «بیشتر از نتیجه بازی، از شیوه برتری تیممان لذت بردم.»
گواردیولا در صحبتهایی اعلام کرد که برد مقتدرانه تیمش هدیه ای برای مربیان سابق بارسا، یوهان کرویف و کارلس رساش بوده است که آنها آغازگر این راه بوده اند و به این نکته اشاره کرد که از شیوه برتری تیمش در این بازی و دفاع از فوتبال ترکیبی،سرعتی و با پاسهای کوتاه و شیوه پیاده سازی این سیستم، بیش از هر چیز دیگری افتخار می کند: «اینکه توانستیم بدین ترتیب مقابل تیمی به این خوبی که از نظر تاریخی موفق ترین تیم در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست و در لالیگا هم نمایش فوق العاده اس دارد، رقابت کنیم مرا غرق در رضایت کرده است.»
گواردیولا ادامه داد: «این گام بزرگی است که با بهره گیری از میلیونها تبریک و تمجید آماده بازی در پامپلونا شویم.»
مربی جوان بارسلونا هشدار داد که نتیجه 0-5 نشان دهنده تفاوت میان دو تیم نیست: «الان خیلی آسان است که بگوئیم که ما خیلی بهتر از تیم حریف بودیم ولی واقعا این طور نیست. رئال مادرید تیم وحشتناکی است و هر چه باشد، این ما بودیم که بازی خارق العاده ای انجام دادیم و همه چیز را به نفع خود رقم زدیم.»
گواردیولا با مقایسه این نتیجه با برتری شش بر دو تیمش در برنابئو که دو فصل پیش رقم خورد: «شیوه برتری تیم ما در این دیدار و دیدار دو فصل پیش برنابئو مشابه بود ولی آن زمان ما در لالیگا به قهرمانی رسیدیم ولی الان هنوز راه زیادی را پیش رو داریم.»
گواردیولا در ادامه صحبتهایش به تمجید از شاگردانش و به ویژه مسی پرداخت: «مسی بدون هیچ بحثی، بهترین بازیکن دنیاست.»
به رغم گلزنی بارسا، گواردیولا ادامه داد: «ما رقابت خیلی سختی با رئال برای قهرمانی در لالیگا داریم.از هواداران فوق العاده تیممان واقعا متشکرم. لیونل مسی شاید در این دیدار گل نزد ولی از نظر من بدون شک بهترین بازیکن دنیاست و دانی آلوس هم همین طور. امیدوارم که مدیربرنامه های دنی با سران باشگاه به توافق برسد و او در تیم ما بماند. من به او گفته ام که اگر رختکن تیم را ترک کند، اشتباه بزرگی را مرتکب خواهد شد، چون در هیچ تیم دیگری نمی تواند مثل بارسلونا بازی کند»
2010/11/30کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Finished Product
مورینیو: بارسا محصولی کامل است ولی ما هنوز راه زیادی داریم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)