گوشی رو روت کردم از طریق همون برنامه ReverseTethering تونستم نت رو با usb بیارم رو گوشی سایتها باز میشه اما بعضی از برنامه ها مثل وایبر نمیدونم چرا کار نمیکنه !!
کسی میدونه حالا چطوری باید نت رو از طریق وای فای گوشی بفرستم برای وایرلس لپ تاپ ؟
گوشی رو روت کردم از طریق همون برنامه ReverseTethering تونستم نت رو با usb بیارم رو گوشی سایتها باز میشه اما بعضی از برنامه ها مثل وایبر نمیدونم چرا کار نمیکنه !!
کسی میدونه حالا چطوری باید نت رو از طریق وای فای گوشی بفرستم برای وایرلس لپ تاپ ؟
سلام من گوشي هوآوي Huawei Ascend G330 U8825D
كه دوسيم كارت هست رو دارم. الان چند روزي هست كه به يه مشكل عجيبي خوردم. بعد از اينكه يه عكس با دوربينش مي گيرم يكدفعه رم گوشيم پر ميشه. رم اين گوشي 2گيگ است و با گرفتن يه عكس 1گيگش پر ميشه. گوشيو وصل كردم به كامپيوتر ديدم يه فايل tmp به حجم 1گيگ بعد از گرفتن عكس داخل رم ذخيره ميشه.هر باري كه اين فايلو پاك كردم باز با گرفتن عكس ايجاد شد.
مشكل از چيه؟ ايا ويروسه؟
سلام .
بله به احتمال 99.9%گوشیتون ویروسی شده.![]()
انتي ويروس هم نصب گوشي كردم اما چيزي پيدا نكرداا
منظورتون اینه که چجوری اینترنت گوشی رو به اشتراک بزارید؟؟؟
توی گوشیه من این طوریه
از طریق ستتینگ میرید توی بخش وای فای وای فای رو روشن میکنید
بعد یه علامت مثل مثبت اون پایین هست
روی اون کلیک میکنید اطلاعات شبکتون رو وارد میکنید
و به راحتی به اشتراک بزارید
سوال ما چی شد کسی جواب نداد؟؟؟؟
البتهمرسی
فدات اگه توضیح لازم داره لطف کن ! تازه آندرویددار شدم !
اگرم نع که هیج!
من دیدم یه سری نرم افزار ها رو اجازه نمی داد
کپی شه
باید روی داخلی باشه
در ضمن این نرم افزار یه نوع میانبر برای شما به حساب میاد چون شما وقت انتقال نرم افزار اون جا که باید بزنید که به حافظه داخلی انتقال بده
از طریق خود گوشی هم میشه
ولی این راحت تر هستش
برای این که از اول روی مموری نصب شه
باید همون طور خودتون گفتید گوشی روت باشه
سلام
دوستان من گوشی s4 i9500 دارم 2روزه پیش هم روت کردمش الان از هرجا که میخونم درست جواب ندادن
من میخوام دیتا بازی های hd روی sd کارتم نصب بشه وبازی در حالی اجرا بشه که دیتای اون روی sd کارتم باشه لطفا منو راهنمای کنید؟
سلام من گوشیم نکسوس ۴ هست ولی یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی برای اپ دیت چک میکنم چک نمیشه و تاریخ هم تا ۲۹اکتبر هست یعتی تا حد اکثر یک هفته پیش چیکارش کنم با توجه به این که اپ دیت جدید هم کم کم میاد
یه سوال چطوری بازی هایی که فایل دیتا دارن به sd انتقال بدم؟؟؟
اگه دیتاشون رو انتقال بدم مشکل پیش میاد؟؟؟
چجوری پیداش کنم (فایل دیتا)
سلام .. جدیدا یه مدت شده که ساعت بالای گوشیم با ساعت Stand by یکی نیس !! طبق تصویر زیر : Live with walkman Android 4
الان ساعت 16:26 هست در صورتی که بالا به اشتباه زده 10:02
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)