تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 246 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من که فوتبال رو فقط توی Be A Pro میخوام که فیفا بهتر کار کرده روش .
    البته تا حالا PES جدید بازی نکردم . کسی که PES بازی کرده میشه بگه اون هم همچین مودی رو داره یا نه ؟ چون قبلا که PES 6 میزدم خودم همچین مودی رو درست میکردم . جوری که دوربین سوم شخص و منم یک بازیکن ثابت بودم . حالا PES مثل فیفا این مود رو به صورت حرفه ای داره یا نه . چون این زاویه دوربین توی فیفا رو اعصابه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

9 کمک

با سلام
    من هیچ وقت نتونستم تو فوتبال دریبل بزنم یکی بهم میگه چجوری باید اینکار رو بکنم.
    در زیر تصویری از قسمت تنظیمات کیبردم گذاشتم.ببینید باید چی رو تغییر بدم و با چی باید دریبل بزنم ممنون.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

البته تا حالا PES جدید بازی نکردم . کسی که PES بازی کرده میشه بگه اون هم همچین مودی رو داره یا نه ؟ چون قبلا که PES 6 میزدم خودم همچین مودی رو درست میکردم . جوری که دوربین سوم شخص و منم یک بازیکن ثابت بودم . حالا PES مثل فیفا این مود رو به صورت حرفه ای داره یا نه . چون این زاویه دوربین توی فیفا رو اعصابه .
    فکر کنم داره...

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

فیفا 11 خیلی بهتر شده ولی برای من یک مشکل داره که تو صفحه های قبلی گفتم . ولی به نظرم PES بهتر از فیفاست ولی PES که مشکلی داره تکل میزنی یارو 2 متر میره اونور تر

ولی فیفا هم خیلی جالب شده .
    شنيدم توي PES وقتي ميخواي پاس بدي بايد جهت و قدرتشم خودت بگي. يعني هيچ اتوماتيکي در کار نيست. خب اين از دو جهت بنظرم بده:

يکي اينکه اين بعنوان يک مزيت تو بازيهاي فيفا ارائه شد و اگه بازي سال 2011 بخواد نداشته باشدش بنظرم يه جورايي داره عقب عقب راه ميره.

دوم هم اينکه بالاخره کامپيوتر وقتي جلوي ما بازي ميکنه ميتونه خيلي راحت همه چيزو تنظيم کنه و پاسشو درست بده. ولي ما آدمها که نميتونيم. اگر هم بتونيم، درواقع از کاراييمون تو بازي خرج کرديم.

اينه که راستش من با PES زياد "حال نميکنم"‌ چون يه بازي تفريحي نيست اصولا، بيشتر مثل يه تست دقته!

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

به صورت حرفه ای و بسیار ، بسیار عالی داره. اسمش هم هست become a legend

6. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بله داره. و از یک سری جهات از فیفا بهتره. اولا به جای اینکه شما 4 فصل بازی کنی. میتونی با یک بازیکن 19 ساله بازی رو شروع کنی و تا 36 سالگیش بازی کن. تو این زمان میتونی تیمت رو تغییر بدی و به تیم های مختلف بری که فیفا این مساله رو نداره.ولی خوب این مود که در پس become a legend نام داره در نسخه 10 بهتر از 11 بود و تو نسخه امسال شده مسخره بازی . ولی خوب از نظر من فیفا بازم جذاب تره. چون راحت میتونی پاس بگیری از یارات. خودت که برای فیفا رو بازی کردی. میدونی ویژگی هاشو.

8. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شنيدم توي PES وقتي ميخواي پاس بدي بايد جهت و قدرتشم خودت بگي. يعني هيچ اتوماتيکي در کار نيست. خب اين از دو جهت بنظرم بده:

يکي اينکه اين بعنوان يک مزيت تو بازيهاي فيفا ارائه شد و اگه بازي سال 2011 بخواد نداشته باشدش بنظرم يه جورايي داره عقب عقب راه ميره.

دوم هم اينکه بالاخره کامپيوتر وقتي جلوي ما بازي ميکنه ميتونه خيلي راحت همه چيزو تنظيم کنه و پاسشو درست بده. ولي ما آدمها که نميتونيم. اگر هم بتونيم، درواقع از کاراييمون تو بازي خرج کرديم.

اينه که راستش من با PES زياد "حال نميکنم"‌ چون يه بازي تفريحي نيست اصولا، بيشتر مثل يه تست دقته!

سلام
    منظورتون را متوجه نمیشم . اگه اینطوری باشه که فیفا هم باید جهت و قدرت را خودت مشخص کنی . ولی نظر شما را اصلاً قبول ندارم PES خیلی بازی خوبیه البته مشکلات خودش را هم داره ولی به نظرم از فیفا بهتره .

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به صورت حرفه ای و بسیار ، بسیار عالی داره. اسمش هم هست become a legend
    بله داره. و از یک سری جهات از فیفا بهتره. اولا به جای اینکه شما 4 فصل بازی کنی. میتونی با یک بازیکن 19 ساله بازی رو شروع کنی و تا 36 سالگیش بازی کن. تو این زمان میتونی تیمت رو تغییر بدی و به تیم های مختلف بری که فیفا این مساله رو نداره.ولی خوب این مود که در پس become a legend نام داره در نسخه 10 بهتر از 11 بود و تو نسخه امسال شده مسخره بازی . ولی خوب از نظر من فیفا بازم جذاب تره. چون راحت میتونی پاس بگیری از یارات. خودت که برای فیفا رو بازی کردی. میدونی ویژگی هاشو.
    پس شما واسه همچین مود بازی ای کدوم رو پیشنهاد میکنین . PES ؟ خوب حالا یه سوال بهتر بپرسم

میشه یکی واسه من مزیت ها و بدی های دو مود Be A Pro و Become A Legend رو بگه . مخصوصا زاویه دوربین و کنترل بازیکن

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پس شما واسه همچین مود بازی ای کدوم رو پیشنهاد میکنین . PES ؟ خوب حالا یه سوال بهتر بپرسم

میشه یکی واسه من مزیت ها و بدی های دو مود Be A Pro و Become A Legend رو بگه . مخصوصا زاویه دوربین و کنترل بازیکن

مزیت های become a legend :

تعداد فصل های قابل بازی زیاده. حداقل 15 فصل میتونی بازی کنی. بازنشسته شدن از تیم ملی و باشگاهی دست خودته. در این 15 سال میتونی 4 بار جام ملت ها و جام جهانی بازی کنی.با تیم های مختلف میتونی قرارداد ببندی و براشون بازی کنی. امسال حتی میتونی مدیر برنامه هات رو هم عوض کنی. برای ورود به تیم اصلی باید تو تیم ذخیره ها بدرخشی. بد بازی کنی تعویض میشی و میری رو نیمکت شاید چند بازی هم بازی نکنی.

ولی همبازی هات بعضی مواقع بهت پاس نمیدن اعصابت رو خورد میکنن.

مزیت های be a pro:

در بیشتر مواقع میتونی هر جور که بخوای پاس بگیری یا به هم تیمی هات دستور شوت زدن بدی. تمامی حرکات رو نمره ای که تهه بازی میگیری و همچنین امتیازی که برای افزایش توانمندی هات میگیری تاثیر داره. جایگیری نا درست. پاس اشتباه. دریبل ناموفق.همش نمره منفیه و بر عکسش مثبت.از بدی ها و یا خوبیاش اینه که از همون اول تو ترکیب اصلی هستی و تعویض نمیشی(حداقل من نشدم) و اگر کاپیتان تیم شی میتونی 10 بازیکن کناریت رو هم خودت انتخاب کنی. یعنی که تو تیم اصلی باشه.

من خودم با فیفا بیشتر حال کردم. در ضمن من دوربین سوم شخص استفاده نمیکنم.

13. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این اخراج چرا اینقدر زود انجام میشه در حالیکه پنجم بودم با اینتر و راحت میتونستم اول بشم تا پایان نیم فصل
    کلا این عدد 99.4 چیه و این پیغام چی میگه کلا؟
    نکنه برای اخراج نشدن باید همه ی بازیهای فصل رو برد؟ راستی بازیهای دوستانه هم مهمه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •