تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 137 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه ahmad710's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان آخرین دموها و ویدئو های گوشی های HTCوبقیه گوشی های روز دنیا رو اینجا ببینید:
    __________________________________________________ ____________________
    دمو موبایل مرجع آخرین دمو های گوشی های روز دنیا

WWW.------------------.COM

2. این کاربر از ahmad710 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی ما که گوشیمون کپک زد و آپدیت 2.3 نیومد واسش
    سلام! شما بیلد نامبر گوشیتون چنده!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

سلام دوستان منم خریدم...چجوریاس؟برنامه های خوب و اگر نکته ای هست به ما هم بگین!!یه سری نکته های منحصر به فردش...چون قبلا HTC داشتم پس آشنام فقط میخواستم بدونم چیز جدید و مهمی در مورد این گوشی وجود نداره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان منم خریدم...چجوریاس؟برنامه های خوب و اگر نکته ای هست به ما هم بگین!!یه سری نکته های منحصر به فردش...چون قبلا HTC داشتم پس آشنام فقط میخواستم بدونم چیز جدید و مهمی در مورد این گوشی وجود نداره؟
    مبارک باشه! چند؟ از کجا خريديد؟ با گاراني و بيمه نامه؟
    شما چي داشتين قبلا؟
    اين گوشي چيزاي جديد زياد داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

مبارک باشه! چند؟ از کجا خريديد؟ با گاراني و بيمه نامه؟
    شما چي داشتين قبلا؟
    اين گوشي چيزاي جديد زياد داره.
    750 با گارانتی یاس جهان و بیمه نامه...از علاالدین با 1100 برنامه ی جدید و یه رم 32 گیگم خریدم براش 86 تومن

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

750 با گارانتی یاس جهان و بیمه نامه...از علاالدین با 1100 برنامه ی جدید و یه رم 32 گیگم خریدم براش 86 تومن
    خوب اینکه با گارانتی و بیمه نامه خریدید کار خوبی بود! خوب شد رم هم خریدید! کلاس چند!؟
    ولی فکر کنم پولی که واسه برنامه دادید (100 تومن پول برنامه دادید دیگه) کار خیلی درستی نبود، البته بهتره سریعا یه بکاپ از گوشی بگیرید چون اطلاعاتش با ارزش هستن.
    خوب این گوشی یکی از بهترین گوشی های بازار ایرانه و لیست امکاناتش زیاده...
    شما اگه سوالی داشتید یا به مشکلی برخوردید اینجا مطرح کنید، دوستان راهنمایی می کنند.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

عزیز دل 680 تومن میدادی سنسیشن میگرفتی که dhd رو میزاره جیب بقلش همون سنس 3 خیلی میرازه ولی به هر حال مبارکت باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیز دل 680 تومن میدادی سنسیشن میگرفتی که dhd رو میزاره جیب بقلش همون سنس 3 خیلی میرازه ولی به هر حال مبارکت باشه
    حرف شما متین ولی رو dhd هم به راحتی میشه سنس 3 نصب کرد. در ضمن از مشکل آنتندهی wi-fi این گوشی نمیشه چشم پوشی کرد... (من خودم 90% کارم با گوشی از طریق wi-fi هست)
    در سر بودن sensetaion شکی نیست، باید بهتر باشه بعد 7-8 ماه فاصله از dhd...! (هرچند از دید خیلی ها باز هم توقعات رو برآورده نکرد. تنها مزیت cpu این گوشی است از دید منتقد ها...)
    Last edited by Dead Space; 27-06-2011 at 15:27.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

حرف شما متین ولی رو dhd هم به راحتی میشه سنس 3 نصب کرد. در ضمن از مشکل آنتندهی wi-fi این گوشی نمیشه چشم پوشی کرد... (من خودم 90% کارم با گوشی از طریق wi-fi هست)
    در سر بودن sensetaion شکی نیست، باید بهتر باشه بعد 7-8 ماه فاصله از dhd...! (هرچند از دید خیلی ها باز هم توقعات رو برآورده نکرد. تنها مزیت cpu این گوشی است از دید منتقد ها...)
    من نمیگم dhd گوشی بدی خیلی هم خوبه منم خیلی ازش دفاع کردم ولی در مقابل سنسیشن حرفی برای گفتن نداره از هر نظر که فکرشو بکنی به نظر من حیف ادم الان دیگه dhd بگیره
    در مورد وای فای گوشی هم این مشکل کلا اونقدر نیست که رقیبای این گوشی میگن شما نقل قول پایین رو ببین کسی اینوو گفته که خودش سنسیشن داره یعنی شما دستت رو اونجای گوشی اصلا نمیذاری که سیگنال وای فای گوشی مشکلی براش پیش بیاد :

نکته:تو بعضی از سایتها و ریویو ها اعلام کردن سنسیشن مشکل آنتن دهی داره و افت سیگنال وایرلس.
    خدمت دوستان عرض کنم من مشکل آنتن ندیدم فقط تو وایرلس اگه دستتون رو اطراف اسپیکر و دوربین نگه دارین از سیگنالها کم میشه که اصلا تو اون نقطه دست قرار نمیگیره.طریقه قرار گیری گوشی تو دست یه جوره که اون نقطه اصلا لمس نمیشه.
    در کل هیچ مشکلی نداره.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب بالاخره هر گوشی ای یه سری مشکلات داره! htc هم کاراش جالبه! تازه فهمیده که باید جک 3.5 میلی رو بالای گوشی بذاره.
    من نمی خوام اینو بکنم علم عثمان چون dhd به اندازه ی کافی ایراد داره ولی این نقطه ی کور خیلی اذیت میکنه! (من به دلایلی می دونم که دستم خیلی وقتا رو اون قسمته!)
    ولی از هر نظر گوشیه معرکیه و قبولش دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •