چون همشهریه و نباید واسه ما شاخ بشهميگم شما چرا از منچستر سيتي بدت مياد به خاطر رئيساش؟
مگه اینتریا از میلان خوششون میاد ؟
لیورپولیا از اورتون ؟
و ....
راستی تبریک برای برد ...![]()
چون همشهریه و نباید واسه ما شاخ بشهميگم شما چرا از منچستر سيتي بدت مياد به خاطر رئيساش؟
مگه اینتریا از میلان خوششون میاد ؟
لیورپولیا از اورتون ؟
و ....
راستی تبریک برای برد ...![]()
مبروووووک!!
پیش بینی فرگوسن که گفته بود این فصل هم رقابت بین منچستر و چلسیه داره کم کم خودشو نشون میده. اون موقع که این حرفو زد تو جدول فکر کنم چهارم بودیم ولی الان با تیم صدرنشین هم امتیازیم![]()
در تکمیل صحبت های میلاد هم باید اضافه کنم که تیمی که همش به پولیش ببازه و شعارش این باشه:
We'll Buy Your Club
باید هم از اون متنفر بود!! در کل:
City Going Down With A Billion In The Bank
باخت چلسی و آرسنال و پیروزی منچستریونایتد رو به همه طرفداران منچستر تبریک میگم.![]()
لیورپول 3-0وستهام،و این است قدرت لیورپول.
و وستهام در قعر جدول قرار دارد
یونایتد و پیشنهاد تمدید یکساله به گیگز و اسکولز
آنها قصد دارند یک سال دیگر این دو بازیکن کهنهکار را نگه دارند.
2010/11/21 1400
سایت گل – روزنامه نیوز آو د ورلد ادعا کرده که سر الکس فرگوسن از آمادگی رایان گیگز و پل اسکولز راضی است و با وجود سن بالای این دو، امیدوار است آنها در باشگاه بمانند و باعث ارتقای سطح بازی جوانترها بشوند.
همچنین آینده گری نویل در هالهای از ابهام است و او دوست دارد به مربیگری مشغول شود.
اوله گونار سولشایر، مربی سابق تیم ذخیرههای یونایتد این تیم را ترک کرده تا مربی مولده در کشورش نروژ شود، و گفته میشود نویل دوست دارد این پست را در دست بگیرد.
گفته میشود به گیگز و اسکولز پیشنهاد خواهد شد قراردادشان را یک سال دیگر تمدید کنند. آنها طبق این پیشنهاد هفتهای 65 هزار پوند دستمزد خواهند گرفت. یونایتد همچنین قصد دارد به دارن فلچر و وز براون پیشنهاد قراردادهایی جدید بدهد.
ردنپ: کورس قهرمانی لیگ برتر باز است، چلسی و منچستر دیگر شکستناپذیر نیستند
او میگوید تاتنهام میتواند قهرمان شود.
2010/11/21 12:07:00
سایت گل – هری ردنپ، مربی تاتنهام میگوید تیمش میتواند قهرمان شود، چرا که کورس قهرمانی در لیگ برتر بازترین کورس در سالهای گذشته بوده است.
ردنپ پس از بازگشت عالی تیمش مقابل آرسنال بر این باور است که چلسی و منچستریونایتد سایهای از تیمهای قدرتمند قبلی هستند و تاتنهام میتواند از این موضوع استفاده کند.
او میگوید: «تیمهای بسیاری در نبرد بر سر قهرمانی میتوانند شرکت داشته باشند. کورس قهرمانی لیگ برترهرگز تا این حد باز نبوده است.
چلسی به خوبی گذشته نیست، منچستریونایتد هم به خوبی سه، چهار سال پیشش نیست. هیچ کدام از این دو تیم قدرت قبل را ندارند و مانند گذشته شکستناپذیر نیستند.
دیروز صبح به بازیکنان گفتم: چرا قهرمان نمیشوید؟ چه کسی گفته شما نمیتوانید قهرمان شوید؟ ساندرلند به خانه چلسی میرود و پیروز برمیگردد، منچستریونایتد در خانه استون ویلا دو بر صفر عقب میافتد و بعد بازی را مساوی میکند.
چرا ما باید بترسیم؟ چرا تیم دیگری نمیتواند قهرمان شود؟ ما تیم خوبی داریم و بازیکنان خوبی داریم. من احمق نیستم و واقعگرا هستم و رویاپردازی نمیکنم. این بهترین فرصت برای قهرمانی هر تیمی است. منچسترسیتی هم تیم خوبی است و آنچه از آنها انتظار داشتیم نیست.»
ویلکینز: اخراج من از چلسی غیرمنصفانه بود
او گفته قصد دارد با باشگاه به توافق برسد.
2010/11/21 20:02:00
سایت گل – ری ویلکینز، کمکمربی سابق چلسی سرانجام سکوت خود را شکست و گفت که اخراج او از این باشگاه اخراجی بیتردید غیرمنصفانه بوده است.
نفر شماره دو سابق نیمکت چلسی طبق مشورتهای حقوقی عمل میکند و تلاش کرده با باشگاه به توافقی دوستانه برسد.
چلسی چندی پیش به ویلکینز اعلام کرد که قراردادش تمدید نمیشود و او و این باشگاه از هم جدا شدند. ویلکینز جایش را به مایکل امنالو داده که استعدادیاب سابق باشگاه است. البته کارلو آنچلوتی گفته این مربی نیجریهای کاری در تیم اصلی چلسی نخواهد داشت.
حالا ویلکینز در بیانیهای که از سوی اتحادیه مربیان لیگ صادر شده گفته است: «از دست هیئت مدیره خیلی ناراحت شدم که نگذاشتند به حضور خود در باشگاه فوتبال چلسی ادامه دهم، باشگاهی که نقشی بسیار زیاد در زندگی من داشته است. از وقتی به باشگاه بازگشتم بسیار افتخار میکردم که در موفقیتهای اخیر آنها نقش داشتهام. من رابطهای عالی با کادر فنی، بازیکنان و طرفداران داشتم و حالا برای آنها بهترینها را برای آینده آرزو میکنم.
مشاوران حقوقی اتحادیه مربیان لیگ دارند به من کمک میکنند پاسخ برخی پرسشهای برخاسته از اخراج بیتردید غیرمنفصانه خود را پیدا کنم. تمام تلاشها دارد انجام میشود که به راه حلی مسالمتآمیز برسیم.
به همین دلیل دیگر هیچ حرفی در این باره نمیزنم.»
یکی از سخنگوهای چلسی هم گفت: «بحثهایی دوستانه با مشاوران حقوقی ری داریم. هرچند موضوع محرمانه است، اما میتوانیم بگوییم که به ری و مشاورانش گفتهایم به بندهای مربوط به فسخ قرارداد ری احترام میگذاریم.»
بازم داریم از حالت فوتبالی خارج میشیم
همون تور که قبلا گفتم
از دوستان لیگ میخوام که
در این گونه مواقع که
وارد تاپیک میشن جوابشون رو ندید تا
به این جاهای باریک کیده نشه
دفاع فرگوسن از کاپلو: بیش از حد از کاپلو انتقاد میکنند!
مربی یونایتد میگوید انتقاد بسیاری از کاپلو میشود.
2010/11/22 11:00:00
سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد به دفاع از فابیو کاپلو، مربی تحت فشار تیم ملی انگلیس برخاسته.
انگلیس هفته پیش در دیداری دوستانه دو بر یک به فرانسه باتخ و با توجه به برتری مطلق فرانسه در این دیدار، بازی میتوانست با نتیجه بسیار بدتری برای انگلیس به پایان برسد.
اما فرگوسن میگوید این شکست را میتوان با غیبت بازیکنان توجیه کرد: «به نظرم انتقادی که از کاپلو میشود بیش از حد است. اگر کاپلو همه ستارههای بزرگ خود را داشت احتمالا نتیجه بهتری میگرفت.
اما جان تری و اشلی کول در این بازی نبودند، فرانک لمپارد و وین رونی هم آماده نیستند و او بازیکنان بسیاری را در اختیار نداشت.»
لیورپول به دلیل مصدومیت استیون جرارد از ناحیه همسترینگ به دنبال خسارت 500 هزار پوندی است. این خسارت به این دلیل است که جرارد قرار بود مقابل فرانسه تنها یک ساعت بازی کند اما بیشتر در میدان ماند.
ریو فردیناند هم به دلیل مصدومیت زمین را ترک کرد اما فرگوسن میگوید شکایتی از کاپلو و انگلیس ندارد: «هیچ شکایتی بابت اتفاقی که برای ریو افتاد ندارم، چون باید بپذیرید که مصدومیت بخشی از بازی است. نمیدانم اوضاع لیورپول چطور است و آنها چه توافقی کرده بودند، اما نمیتوانید در چنین دیدارهایی تا این حد دقیق عمل کنید.
فراموش نکنید، انگلیس داشت میباخت و حالا هم آنها را به دلیل باخت در دیداری دوستانه در رسانهها دارند میکوبند.
مردم بابت دیدارهای دوستانه تا این حد عصبی میشوند، اما کاپلو چند بازیکن جوان به میدان فرستاده بود: گیبس، هندرسن، کارول و بن فاستر که اولین بازی خود در طول مدتی طولانی را انجام میداد. این انتقادات بیش از حد است.»
مورینیو: سرالکس فرگوسن فوق العاده است
آقای خاص معتقد است که سرالکس مربی بزرگی است
2010/11/22 11:59:00
سایت گل- ژوزه مورینیو،مربی پرتغالی رئال مادرید در صحبتهایی زبان به تمجید از سرالکس فرگوسن گشوده و او را «فوق العاده » خوانده و در صحبتهایی اعلام کرد که او و سرالکس وجوه مشترک زیادی دارند.
مورینیو در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه مادریدی منتشر شد گفت:« الکس فرگوسن فوق العاده است. ما به دو نسل کاملا متفاوت تعلق داریم ولی زمانی که باهم هستیم این اصلا احساس نمی شود چون نکات مشترک زیادی داریم.»
آقای خاص ادامه داد:« هر بار که همدیگر را می بینیم، چه من مربی تیم پیروز باشم و چه سر الکس، از هم استقبال می کنیم و دوستی خوبمان را با صرف غذا یا نوشیدنی جشن می گیریم.»
این مربی پرتغالی در ادامه به تمجید از سر بابی رابسون پرداخت و گفت:« بابی رابسون به من فرصت فوق العاده ای داد تا با او کار کنم؛ این اتفاق زمانی رخ داد که عملا من یک بچه در دنیای فوتبال بودم.من توانستم تا در تیمهای بزرگ و در کنار بازیکنان بزرگ کار کنم و درسهای زیادی آموختم. این به من کمک کرد تا هر چه بیشتر خودم را برای این شغل آماده کنم و تجربیاتی که برای مربیگری لازم داشتم را کسب کنم. طبیعتا هیچ وقت نمی توانم او را فراموش کنم.»
مورینیو در ادامه صحبتهایش در مورد روزهای حضورش در مادرید گفت:« من از حضور در رئال مادرید کاملا راضی هستم.چون ما در حال ساخت تیم خوبی هستیم، نتایج خوبی می گیریم و خوب بازی می کنیم و به سمت امر مهمی پیش می رویم: رضایت هوادارانمان. ورزشگاه سانتیاگو برنابئو پر می شود و هواداران با شور و شوق از ما حمایت می کنند و بازیکنان احساسات واقعی هواداران را لمس می کنند.اینها گاهی وقتها از نتایج کسب شده هم مهم تر است. ما برای ساختن تیم کار می کنیم. در رئال مادرید حس می کنم که حتی اندکی از برنامه ریزی مان جلو هستیم.»
میلاد! سامان! جوابشو ندید! اینطور افراد خوراک لیست سیاه هستن!
ایشون به نظر میرسه فوتبال تماشا نمیکنه! چون که من یو لیورپول رو این فصل بردش بعد میگه:
تیم آدم بازنده باشه و اینقدر اعتماد به نفس داشته باشه، واقعا نوبره...کی میرسه این بازی لیورپول و منچستر تا حالتونو بگیر
یاعلی![]()
بررسی جدول رقابتها و جدول گلزنان لیگ برتر در هفته14؛صدرنشینی تبس و چلسی
هفته چهاردهم رقابتهای لیگ برتر با صدرنشینی چلسی در جدول به پایان رسید
2010/11/22 1500
سایت گل- در پایان هفته چهاردهم رقابتهای لیگ برتر، چلسی به رغم شکست توانست صدرنشینی اش را حفظ کند ولی منچستریونایتد با کسب سه امتیاز دیدارش در هفته چهاردهم، توانست با 28 امتیاز (امتیازی برابر با چلسی)، خود را به یک قدمی حریف دیرینه برساند.در حال حاضر چلسی و یونایتد با 28 امتیاز در رده های اول و دوم هستند و آرسنال با 2 امتیاز کمتر رده سوم را به خود اختصاص داده.منچسترسیتی با 25و بولتون و تاتنهام با 22 امتیاز در رده های بعدی هستند.
در جدول برترین گلزنان رقابتهای لیگ برتر اوضاع به نحو دیگری دنبال می شود.کارلوس تبس با 9 گل زده،برترین گلزن رقابتهاست. جان الماندر(بولتون) و اندرو کارول (نیوکاسل)با 8 گل مشترکا در رده دوم قرار دارند و کوین نولان (نیوکاسل) و مالودا با 7 گل زده سومین گلزنان برتر جزیره هستند.
آنچلوتي و تصميم گيري در مورد آينده اش در چلسيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آنچلوتي به خاطر از دست دادن ويلكينز ناراحت است و تاكيد كرد كه هيچ نقشي در اخراج او نداشته است.
2010/11/22 15:03:00
سايت گل- به گزارش نشريه ديلي اكسپرس، كارلو آنچلوتي، سرمربي چلسي، قصد دارد در مورد آينده اش در اين باشگاه تجديد نظر كند.
شكست اين هفته مقابل بيرمنگام كه با جدايي غير منتظره ري ويلكينز، دستيار آنچلوتي همراه شد، هفته بدي را براي سرمربي ايتاليايي رغم زد. گفته مي شود كه ويلكينز قصد دارد از مديران باشگاه چلسي شكايت كند.
آنچلوتي به خاطر از دست دادن ويلكينز ناراحت است و تاكيد كرد كه هيچ نقشي در اخراج او نداشته است.
منابع نزديك به سرمربي ايتاليايي معتقدند او احساس مي كند كه قدرت چنداني در اين باشگاه ندارد و در حال حاضر تنها در انتظار ديدار مقابل زيلينا در ليگ قهرمانان اروپاست.
شكست مقابل بيرمنگام دومين شكست پياپي چلسي در ليگ برتر است. آنها هفته قبل نيز در استمفورد بريج مقابل ساندرلند 3-0 شكست خوردند و اكنون تنها به دليل تفاضل گل، بالاتر از منچستريونايتد در صدرجدول قرار دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)