میز یک سفید برد
چی میز یک سفید برد؟!
هنوز مسابقه شروع نشده.اونم حریفتون نبود...
ممکنه عوض شه...
بعدا دوباره باید بازی کنید.اونم با حریف اصلیتون ...
گفته بودم که!
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
همیشه برای اینکه بفهمید با کی باید بازی کنید به پست اول مراجعه کنید.
اونم بعد از بیستم بهمن...
شرمنده.من اول تو اون پست نوشته بودم که اینا حریفاتون نیستن...اما بعد که فکر کردم اشتباه چیده شده کل پست رو ویرایش کردم و دفعه دوم یادم رفت اضافه کنم...
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
پست ویرایش شد.
در اصل من جواب یکی از دوستان رو داده بودم...
ببخشید![]()
دوستان! نظر من هم اینه که وقت مسابقه رو کمتر کنیم. اگه بشه 5 دقیقه و 2 ثانیه بازی کنیم که عالی میشه
10 ثانیه به عنوان زمان بونوس (یا همون زمان جایزه به ازای هر حرکت، ما بهش میگفتیم زمان فیشر) خیلی زیاده!! طرف میتونه راحت از نرم افزار استفاده کنه و وقتش هم تموم نمیشه. یا میتونه همزمان با یه استاد بزرگ چت کنه و مشورت بگیره. (اینا رو میگم چون خودم ختم این جور کارام!ما تو راسته ی ذغال فروشای بازار بزرگ شدیم
) اگه زمان فیشر رو کمتر کنین، اونوقت خلاقیتها و تواناییهای ذاتی افراد در فکر کردن سریع خودشو نشون میده.
پیشنهاد من که دیگه نه سیخ بسوزه و نه کباب! اینه که 10 دقیقه و 3 ثانیه بازی کنیم.
اگه موافقین بزنین روی دکمه ی تشکر!!
موفق باشین.
89/11/9
من با پنج دقیقه و 10 ثانیه موافقم.
این طوری که شما میگی اگه بازی 40 حرکت داشته باشه هر نفر کلا 7 دقیقه وقت داره که به طور متوسط برای هر حرکت 10 ثانیه میشه...کمه
اونی که من میگم ( 5 دقیقه و 10 ثانیه) با همون شرایط بالا کل بازی 11 و نیم دقیقه به طول می انجامه.که برای هر حرکت به طور میانگین 17 ثانیه وقت هست.
حالا که حساب کردم 5 دقیقه کمه
هر کی با هفت دقیقه و 10 ثانیه موافقه تشکر بزنه.
در ضمن من خودم با سه دقیقه و صفر ثانیه به راحتی تقلب کردم . و کل بازی رو کامپیوتر انجام داد.نتایج اصلا مهم نیست.کسی هم فکر نکنم بخواد تقلب کنه....میخوای بیا یه بار با شما سر 5 دقیقه تقلب کنم ببین میشه![]()
بحث سر تقلب نیست اگه زمان جایزه 10 ثانیه باشه دیگه هیچکی تایم اوت نمیده و باید مات کرد چون اگه بازی به آخر بازی کشیده بشه چون انتخاب حرکات راحت تره میشه سریع تر بازی کرد و کمبود وقت دیگه معنایی نداره برای همین من با زمان جایزه حداکثر 3 ثانیه موافقم و مشخصا 10/3
اولا که اگه هر نفر 40 حرکت انجام بده وقت بازی برای اون شخص میشه:
که به طور متوسط برای هر حرکت میشه 18 ثانیه ... که به نظرم زیاد هم هست.
ثانیا شما چرا نمیتونین فرض کنین که تو وقت حریف هم میشه فکر کرد؟ من که شخصا نصف فکرامو تو وقت حریف انجام میدم.
خیلیه!! باور کنین اینجوری اصلا حال نمیده.
خب برای همین دارم میگم هر چی زمان کمتر باشه، جذابیت و صداقت بازی بیشتره. اگه بشه بازی 1 دقیقه و 5 ثانیه انجام بدیم که دیگه خیلی محشر میشه
موفق باشین.
89/11/9
این طور که بوش میاد جناب davy jones می خواد بازی رو ببره سمت بولت که خودش همه رو قلع و قمع کنه
( شوخی!)
من کلا با زمان کمتر موافقم!
چون غیر از اینکه بازی باید خوب باشه تا ببریم، سرعت هم خیلی مهمه! و این چیزی بود که توی دور قبل اصلا اهمیت نداشت!![]()
باشه
من حرفی ندارم.
چس مستر و پرنس پرشیام نظرشونو بگن...
ببینید وقتی new game میزنیم
زمان هایی که خودش آماده داره ایناس:
5-0
10-0
2-12
3-0
4-4
15-10
1-5
1-0
اینارو همینطوری گذاشتن؟
2-12 هم خوبه
4-4 هم همینطور...
در هر صورت این دونفرم نظرشونو بدن...
10 دقیقه و سه خیلی کمه
10 و پنج
Last edited by caca_caca888; 30-01-2011 at 00:45.
زمانهای آماده رو بیخیال! خودمون دستی هر مدلی که دلمون بخواد میتونیم بذاریم. حتما لازم نیست که از مدلهای پیشفرض استفاده کنیم که ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)