و باز هم داوری سر پرسپولیس را برید![]()
و باز هم داوری سر پرسپولیس را برید![]()
تراکتور که 10 نفره بازی میکرد. گلی هم که نزدن بگیم حساب نکردن.
ولی بازم داوری خالی از اشتباه نبود.
ببخشید پنالتی رو داور دو دستی تقدیم تراکتور کرد . اگر این پنالتی بود خطای تو محوطه جریمه روی زارع هم پنالتی بود .
پرسپولیس در مصاف با تراکتورسازی بازهم همان تیم سردرگم و بی برنامه هفتههای گذشته بود و فقط تا پیش از گل دقیقه 27 کرار جاسم که از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید، خوب بازی کرد. پس از این گل تیم دایی بازهم روی به نمایشی احساسی آورد و درست همانطور بازی کرد که تیم میزبان می خواست. حتی 10 نفره شدن تیم تراکتورسازی و فرصت 27 دقیقهای پرسپولیسیها برای تغییر نتیجه به آنها کمک نکرد که گل مساوی را به ثمر برسانند و در پایان با نتیجه یک برصفر شکست خوردند.
قبل از هر چيزي اين برد رو تبريك ميگم به تبريزيهاي عزيز
هم تماشاگراشون فوق العاده حمايت كردن
هم بازيكناشون توي نيمه دوم و به خصوص بعد از اخراج هر كدوم به اندازه دو نفر دويدن
پرسپوليس نيمه اول خيلي خوب بود
خط دفاعي به جز اشتباه نور محمدي و جاموندنش و در ادامه دادن خطاي پنالتي اشتباه ديگه اي نداشت
اما نيمه دوم بازيكناي تراكتور با دوندگي خيلي زياد اجازه ندادن بازي پرسپوليس شكل بگيره
ضمن اينكه به نظر من اومدن مجتبي زارعي اشتباه دايي بود اصلا آماده نبود
در مورد پنالتي تراكتور كه به نظر من كاملا درست بود
اما در مورد پرسپوليس
ديگه داره كمي اذيت كننده ميشه
نيمه اول دو پنالتي براي پرسپوليس نگرفت
دومي كه دقيقه 42 روي نوروزي بود دقيقا شبيه همون خطايي كه براي تراكتور پنالتي اعلام شد اگه اون پنالتي بود اين هم پنالتي بود
نيمه دوم هم دقيقه 71 يه توپ بلند و مستقيم روي دروازه تراكتور فرستاده كه نصرتي به نظر من به طور كامل نوروزي رو گرفته بود كه باز هم به نظر من پنالتي بود
فكر ميكنم افشاريان بعد از بازي با ملوان و اين بازي يه بازيه ديگه رو هم بايد بهش بدن تا هت ترك كنه
انگار افشاريان ميخواد به طرفداراي استقلال ثابت كنه كه پرسپوليسي نيست
اميدوار بودم به همون اندازه كه اشتباهات داوري در نيم فصل اول به ضرر پرسپوليس و به سود رقبا بود
در نيم فصل دوم جبران بشه كه انگار نبايد دلمون رو خوش كنيم
گفتم که داوری خالی از اشتباه نبود.اگر دقیقه 25 رو میگی به نظر من پنالتی تراکتور صحیح بود.
یکیش هم آخرای نیمه اول بود که داور پنالتی پرسپولیسو اعلام نکرد.
تو 95 دقیقه فقط 2 تا شوت به سمت دروازه داشتن.
گیریم این بازی رو برده بودن.باخت های پیاپی قبلی که همش تقصیر داور نبود.4 تا گل تو تهران خورد.همه چیز هم که همیشه تقصیر داوری نیست.
دایی واقعا خیلی به پرسپولیس خدمت کرده.![]()
رکورد های دایی در عرصه مربیگری
1- شکست سنگین در خانه بعد از 33 سال
2-ثبت رکورد 4 باخت پیاپی که فکر نکنم در طول تاریخ باشگاه پرسپولیس سابقه داشته باشه
3- باخت به تراکتور بعد از 17 سال
4- بدترین مربی ملی تاریخ ایران در رقابت های مقدماتی جام جهانی.
قشنگ از football3.ir كپي كردي..!
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
من بازي نديدم.. ولي علي دايي با اين تيم به نتيجه نمي رسه..
اين تيم ستاره نداره.. و اين كه تيم دايي از نظر رواني مشكل داره.. همه از دايي مي ترسن
اين از نظر رواني تيم دايي رو مشكل ساز مي كنه.. تيم تو زمين امنيت رواني نداره..
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
خيلي وقته دارم امشاي شما رو مي بينم.. ولي دانلود نشد..!
توهین دایی به شعور مردم
دایی با این وضع بازم قول قهرمانی داد !!!!!
مدیریت پرسپولیس باید از دایی حمایت کنه و اون رو حفظ کنه صددرصد اگه کسی دیگه ای بجای دایی بیاد وضع بدتر میشه
الانم پرسپولیس زیاد عقب نیافتاده قابل جبرانه
تو کوچه پرسپولیسیام بالخره عروسی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)