ممنون از شمامیپرسم خبرشو بهتون میدم
اونم فک کنم زیگورات بود.
ممنون از شمامیپرسم خبرشو بهتون میدم
اونم فک کنم زیگورات بود.
بچه ها بازی یه fifa 11 رو گذاشتم رو x4 کم میاورد
چرا؟؟
دوست عزیز منظورم اینه کدوم قسمت زدید که 1554 زده![]()
منظورتون anti aliasing رو 4x هست که خود من هم رو بالاترین مثل شما گذاشتم و بدون هیچ مشکلی بازی میکنم اگر منظورتون ازکم آوردن اینه که در بازی یکهو میاد رو صفحه ویندوز و به قولی بازی میپره این کم اوردن نیست بلکه خیلیها این مشکل رو دارن(هیچ ربطی به قوی بودن سیستم نداره ) .. یا از کپی بودن بازیه ! یا کلا یه باگ محسوب میشه ..
اگر بازیتون کند انجام میشه دلایلی داره :تنظیمات کارت گرافیگتون رو از طریق کنترل سنتر ati در ویندوز بالا ببرید
حتما به برق وصل باشید در هنگام بازی
برنامه های پیش فرض در استارت آپ سیستم رو ببندید
(اگر احتمالا باز سوال داشتید تا فردا نیستم پاسخ بدم )
در کل یا بحث قاچاق مطرح میشه یا اینکه محصول برگشتی بوده
اگر از انبار جدید زیگورات و اکلا گارانتیهای معتبر دیگه خرید کردید شاید خیلی مشکل نباشه چون به خاطر بحث تحریم تقریا دیگه باید به این مسائل عادت کنیم
سلام دوستان
من دیگه مجبور شدم برم تهران و درایور اصلی لب تاپ دل n5010 خریدم
حالا هر که که بخواد براش میفرست تا از شر دانلود درایور ها خلاص بشه
هر کس که میخواد فقط به من زنگ بزنه
09191341161 علی
سلام. من یه پیشنهاد داشتم. الان خیلی وقته اینجا رو دنبال میکنم و خیلی از مطالب مفید و آموزشی رو هم خوندم که الان لا به لای پستها گم شده و واقعا پیدا کردنش سخته! یکی از دوستان و یا سرور عزیز sheytoon001 زحمت بکشه این پستهای بدرد بخور و مطالب مفید رو تو همون پست اول دوباره جمع کنه. اینجوری خیلی از مشکلات پاسخ داده میشه و اطالاعات خوبی هم به کسایی که میخرن این مدل رو و یا دارن داده میشه. مثل همین قضیه تاچ پد یا بایوس و ...
سپاسگزار
از پیشنهاد شما تشکر میکنم
اتفاقاً پست 7 رو به این کار اختصاص دادم و لینک های مفید رو اونجا قرار میدم اما خوب گشتن بین 100 تا صفحه حوصله و وقت میخواد بنا برین از اینجا به بعد رو سعی میکنم اگه مطلب مفیدی نوشته شد در پست 7 قرار میدم![]()
سلام به دوستان 5010 دارها
من این لپ تاپ رو حدود 5 ماهه که دارم روزی حداقل 18 ساعت روشنه به نظرم لپ تاپ خوبیه. اما هاردش هر 30ثانیه یک بار یه صدای تیک میده .با یه نرم افزار به اسم quiethdd مشکل حل شده اما یه تغیراتی روی هارد ایجاد میکنه که زیاد جالب نیست به خاطر همین میخوام آپدیت فریم ویر هارد رو بگیرم تا این مشکل حل بشه (update firmware).اگر کسی لینک این اپدیت رو بزاره یه دنیا ممنون میشم .تو صفحه ی درایورهام نیست.
tag:c54lzg1
اینم هاردمه:
wd3200bevt-75a23t0
هارد خيلي از لپ تاپ ها اين صدا رو داره اما خوب من تا الان هيچ صدايي از هارد لپ تاپم نشنيدم
هارد شما وسترن ديجيتاله و يکي از بهترينهاست(حداقل از نظر قيمت بالاتره) برا من سامسونگه
نگران نباشيد فکر نميکنم مشکلي داشته باشه
درباره فريمور هارد اطلاعي ندارم اما اگه باشه تو سايت خود وسترن باید باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)