نه دیگه
دوست منم مث تو خوند، 4 رقمی اورد
تو خواب ببینی دو رقمی رو
---
از من سوال کن که کنکور دادم، برا خودت نظر بدی بدبخت میشی![]()
نه دیگه
دوست منم مث تو خوند، 4 رقمی اورد
تو خواب ببینی دو رقمی رو
---
از من سوال کن که کنکور دادم، برا خودت نظر بدی بدبخت میشی![]()
نخيرم
من رتبه خوبي ميارم![]()
شب دراز است و قلندر بيدار...
پس مي تازونيم![]()
من اراده قوي و استعداد زياد دارم و اگه بخوام از عيد شروع كنم درس خوندن حتما رتبه دو رقمي رو ميارم![]()
خوب الان يك ماه ارادتو امتحان كن ؛ ببين ميتوني يك ماه فيلم نبيني ، نت نياي و خلاصه وقتتو تلف نكني ؟؟ اگه يك ماه تونستي فقط درس بخوني ، به نظر من ديگه درس نخون فقط دو ماه آخر بشين درس بخون !!
از اراده و اين حرفا هم كه بگذريم ؛ از كجا ميدوني بعد از عيد همين شرايط و همين آرامشو داري ؟ آدم از يك ساعت بعدش خبر نداره چه برسه به چند مااه بعدش ..
اينايي كه بت گفتم تجربه بود ؛ من خودم پارسال همش ميگفتم از بهمن شروع ميكنم به درس خوندن بهمن تا اومدم بدرسم داييم فوت كرد ، تا از شوك داييم اومدم بيرون ديدم فقط 3 ماه وقت دارم ، بعدشم هي ميگفتم ميزارم واسه ساله بعد ، يه سال ميمونم پشت كنكور مگه چي ميشه ؟ وقتي نتايج و زدن به خودم كه نگاه كردم ديدم اصن توانايي يه سال ديگه موندنو ندارم خودم و به پيامنور راضي كردم و 4 سال بايد حسرت روزانه رو تو دلم داشته باشم ..
هيچ وقت فك نكن شرايط همين جوري هست و هميشه ارامش داري .. دنيا بالا و پايين زياد داره .
مثل بعضي مشاورا حرف ميزنين . منطقي و با دليل
ولي من وقتي ميگم اراده دارم يعني اراده دارم . الان چرا بشينم و ارادمو تست كنم ؟
اينترنت و فيلم و موزيك و بالاترين و فيسك بوك و راديو فردا هم چيزايي هستن كه خوراك روح بشر هستن هر ايراني كه از اينها به دور باشه در تاريكي به سر ميبره . من حاضرم اصلا هيچوقت درس نخونم ولي ارتباطم رو با تكنولوژي كه بشر به وجود آورده قطع نكنم
سلام دوستان
چندتا سوال دارم
اول اینکه ثبت نام دانشگاه آزاد کی هستش؟ و اینکه چجوریاس ثبت نامش؟ حضوری یا اینترنتی؟
دوم اینکه میخوام 3 تا آزمون آزمایشی جامع سنجش رو شرکت بکنم ... چطوری باید ثبت نام کنم؟ از همین الان ؟
قربون همتون![]()
یه سوال دیگم دارم ... اونم اینه که نظرتون درباره سی دی های این سایت چیه؟ ( پژوهندگاه راه دانش!)
کسی استفاده کرده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ثبت نام آزمون دانشگاه آزاد در اواخر بهمن هست
آزمون هاي جامعه رو فكر كنم از دي ماه بايد ثبت نام كنيم
کسی که نگفت قطعش کنیدکمتر که می شه کرد
حالا دیگه هرچی خودتون صلاج می دونید
به قول یکی از بازیگر فیلم ها : یه سال بخور نون و تره،یه عمر بخور نون کره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)