تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 449 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه با OUTPOST کار کرده باشید یه سری پیغام های قرمز رنگی میده (که یادم نمیاد کدوم قسمتش بود) با نام attack block:

يعني جلوي يك حمله اينترنتي رو گرفته مثلا :

1- جلوگيري از Ping شدن پورت ها

2- جلوگيري از ورود هكرها

3- جلوگيري از ورود يك سري از كرمهاي اينترنتي

4 - و غيره ..........
    که این پیغام دفع حملات اینترنتی برای من خیلی زیاد بودند (زمانی که outpost داشتم) میخواستم ببینم کمودو هم این حملات رو دفع میکنه؟
    و اگه آره تنظیماتش کجاست

2. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اگه با OUTPOST کار کرده باشید یه سری پیغام های قرمز رنگی میده (که یادم نمیاد کدوم قسمتش بود) با نام attack block:

که این پیغام دفع حملات اینترنتی برای من خیلی زیاد بودند (زمانی که outpost داشتم) میخواستم ببینم کمودو هم این حملات رو دفع میکنه؟
    و اگه آره تنظیماتش کجاست
    کومودو قوی ترین فایروال رو داره،بله هر کاری بخواین باهاش می تونید بکنید،

4. 2 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کومودو قوی ترین فایروال رو داره،بله هر کاری بخواین باهاش می تونید بکنید،
    تنظیمات این قضیه ای که گفتم کجاست
    کدو قسمت لول دفع اتک هارو میشه تنظیم کرد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

شما برید تو تب firewall و از اونجا در قسمت stealth ports wizrd کلیکش کنید و گزینه block all رو بزنید،تا دیگر هیچ کسی پورت های شما رو نتونه رصد کنه....
    و هیچ هکری با این کارتون نمی تونه به شما کانکت شه،در حقیقت پورت ها همانند بندر هستن

7. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کم کم داره از این کومودو خوشم میاد !!!!-از امروز تا حالا تموم تنظیمات مورد نظرشو انجام دادم . و یه جا دیدم که نوشته بود که اگه انتی ویروس دیگه ای کنارش نصب باشه باعث تداخل میشه و منم فعلا نود 32 عزیزمو از اتارت اپ برداشتم و فقط الان این کومودو داره امنیت بر قرار میکنه - حالا خیلی بهتر شده و سرعت سیستم خوب شده ! اما چند دقیقه پیش یهو سیستم هنگ کرد ! (سابقه نداشت) بعد یهو خوب شد و کومودو شروع کرد به اخطار دادن !! : اینا چیه که یهو اومد؟!یه توضیح بدید لطفا !! نود 32 اپدیت بود بعد این اتو اشغال داشتن ول میچرخیدن ؟!!! خوبه که هنوز اینو اپدیت نکردم !! اپدیت کنم چی میشه !!!تا اینجا دمش گرم !!! میزان استفاده از رمش هم کم شد از وقتی که تنهاش گذاشتم با سیستم ! : فقط اگه میشه یه توضیح در مورد این عکسی که گذاشتم بدید و اینکه اینا چین ؟! و من بایستی چیکارشون کنم ؟!

معمولا هیچ آنتی ویروسی فایلهای با پسوند tmp رو اشتباها ویروس نمیشناسه . خدا رو شکر کن که کمودو رو نصب کردی . گویا قبل از نصب کمودو هیچ آنتی ویروسی رو سیستمت نصب نبوده ! این چه وضعیتیه ؟ یه کمی به امنیت هم توجه کن .

9. 3 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

لطفا" به دوستان خودتون هم کومودو رو معرفی کنید و پیشنهاد عضویت در گروه هواداراش رو بدین،کومودو رو خیلیا نمیشناسن،
    تا این لحظه کومودو38یوزر در این فروم دارد،که کمک کنید این رقم سه رقمی بشه!!!

لینک گروه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by santamove; 12-12-2010 at 22:59.

11. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-لطفا اگر کسی موقع استفاده از تورنت متوجه شناسایی حمله یا ویروس (با استفاده از کمودو منظورمه) شده گزارش بده تا ما هم ببینیم . من چند وقتی هست که میخوام از avast + اون برنامه هایی که تو چند صفحه پیش گفتم به کمودو کوچ کنم ولی این avast لعنتی یه امکاناتی مثل p2p shield داره که نمیشه ازش دل کند . لطفا در مورد کمودو هم راهنمایی کنید (به جز سندباکس)
    2-خواهشا یه توضیحی در مورد comodo disk encryption هم بدید .؟ متاسفانه فایلهای بوت سیستم من رو خراب کرد .(من از ویندوز xp و ویستا با یک درایو پرایمری (بوت مشترک) استفاده میکردم و موقعی که یکی از درایوهای لجیکالم رو میخواستم با این برنامه encrypt کنم ، وسط کار کنسل کردم و بعد از خاموش کردن سیستم دیگه ویندوزهام بوت نشد . )

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

جالبه.
    با وجوده اینکه بحثهای زیادی در اواخر تاپیک شد و کلی این کمودورو تخریب کردن طرفدارانش بیشتر شدن.
    شاید من هم به جمع کمودو دارن بپیوندم.
    شما برای تست چند روز کومودو رو نصب کن
    مطمئنم ازش خوشت میاد
    فقط یادت باشه اگه برا اولین بار پیغام هاشو ببینی فکر نکن همیشه همین طوریه

14. 3 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

1-لطفا اگر کسی موقع استفاده از تورنت متوجه شناسایی حمله یا ویروس (با استفاده از کمودو منظورمه) شده گزارش بده تا ما هم ببینیم . من چند وقتی هست که میخوام از avast + اون برنامه هایی که تو چند صفحه پیش گفتم به کمودو کوچ کنم ولی این avast لعنتی یه امکاناتی مثل p2p shield داره که نمیشه ازش دل کند . لطفا در مورد کمودو هم راهنمایی کنید (به جز سندباکس)
    2-خواهشا یه توضیحی در مورد comodo disk encryption هم بدید .؟ متاسفانه فایلهای بوت سیستم من رو خراب کرد .(من از ویندوز xp و ویستا با یک درایو پرایمری (بوت مشترک) استفاده میکردم و موقعی که یکی از درایوهای لجیکالم رو میخواستم با این برنامه encrypt کنم ، وسط کار کنسل کردم و بعد از خاموش کردن سیستم دیگه ویندوزهام بوت نشد . )
    درباره مورد اول فایروال بسیار قوی داره (شهرت اولیه اش به همین بوده) ولی اینکه تنظیمات پیشفرض اختصاصی برای تورنت داشته باشه یا نه نمی دونم
    مورد دوم هم برای رمز نگاری اطلاعات سیستمه حتما درست ازش استفاده نکردین
    برای بدست آوردن جواب سوالات می تونی با پشتیبانی کومودو تماس بگیری سریع راهنماییت می کنن

16. 3 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

راستی بچه به نظر شما کدوم ترکیب بهتره و بهتر مچ میشه ؟
    1. firewall comodo + Avg antivirus
    2. firewaal comodo with deffens + Avg anti virus
    3. firewall with maximum ...+ Avg antivirus

نظر خودم گزینه 2 هست فعلا میخوام فایروال کمودو رو با یه آنتی ویروس دیگه تست کنم ببینم چی میشه ؟
    راستی Sand box هم بعد از نصب آنتی ویروس Avg بصورت پیشفرض غیر فعال هست بزارم همونطور بمونه یا نه ؟

با تشکر از تمامی هواداران کمودو
    Last edited by 01110362; 12-12-2010 at 23:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •