کسی اطلاعی نداشت از این موضوع؟!
دوستانی که از مخابرات گرفتن ،روی چند هست؟
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
کسی اطلاعی نداشت از این موضوع؟!
دوستانی که از مخابرات گرفتن ،روی چند هست؟
علی جان مودمتو Reset To Factory Settings کن، بعد دوباره تنظیم کن. احتمالاً حل میشه. من مشکل چند نفر رو اینطوری حل کردم. (البته فکر می کنم این کار رو هم انجام داده ای.)
دان استریم حداقل همون سرعتی که ارائه میدند. اپ هم بشتگی به شرکت داره. مغمولا این اعداد بالاتره مثلا برای 1 مگ روی 2 مگ هست. که برای رسیدن به این سرعت مودم باید ان کپ بشه که غیر قانونیه
دوستان ما بالأخره نفهمیدیم بالاتر از 128 رو چطوری میدن. یکی میگه دانشجوی کارشناسی ارشد به بالا یکی میگه دکتر یکی میگه... . کسی هست که اطلاعات موثقی داشته باشه؟
Last edited by mohsen_rkh; 17-12-2010 at 08:59.
سلام
downstream من روی 256 هست ولی برای فامیلمون روی 253 هست
ولی upstream هر دومون روی 127 هست البته جدیدا روی 127 قرار گرفته و قبلا روی 63 بود
سرعت دانلود هم تقریبا ثابت روی 29 kb هست
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
دوست عزیز قبلا هم گفتم مخابرات مناطق سلیقه ای عمل می کنن
اگر نمی خوان به کارشناسی ارشد 256 بدن شما برید مخابرات کل استان تهران از اونها نامه بگیرید تا مجبور بشن 256 بدن
با نامه دیگه نمی تونن ندن
سلام محسن ،
خیالت راحت ، Reset factory هم کردم ، یه بار شک کردم ، شاید پارس آنلاین تنظیم خاصی رو این مودم انجام داده باشه ، سره همین ریست فکتوری کردم رفت ....
اومدم تنظیم کردم با همون مقادیر 0/35 و اینا ولی باز همون خطای user/pass ....
بله ، درست می زنم .
حروف کوچیک ....
در مورد سوال دوم شما ، نه بابا ....
من حتی اون کانکشنی که برای پارس آنلاین تو مودم ساختم رو حذف می کنم ، یه کانکشن جدید برای مخابرات می سازم ، خود مودم که خودش رو reboot میکنه هیچ ، منم یه بار ، خاموشش می کنم دوباره روشن می کنم.
حالا ببینم فردا چی میشه ....
راستی امروز ، روز آخر پارس آنلاینه .... دیروز نبود
بدبختی دوستی / آشنایی ندارم یوزر پس ازش بگیریم تست کنم
بچه ها ، اینا ممکنه یوز / پس رو دادباشن ولی اکانتم رو فعال نکرده باشن!؟!؟![]()
سلام
این هم یه سری عکس از صفحه مودم ، و تنظیماتی که انجام دادم !
1:
2:
3:
4:
5:
6:
اینم از تنظیمات ......
چراغ Status / Adsl هم روشنه ، خطایی هم که میده 691 / Authentication error
مننون
نه منظورم اینه که کلا همه چیز رو پاک کن یعنی مودمت ریست فکتوری که بشه هیچی تنظیمات لن دیفالت بشه اگه احیانا کانکشنی هم ساختی برا پارس (یعنی بریج ست کردی تو مودم و کانکشن با یوزر و پس ساختی) اونم پاک بشه بعد باز مودمو روشن کن بعد که اینترنت اکسس رو شناخت (یعنی خط رانژه مودم شناخته شده) اول یه کانکشن با یوزر پسوورد بساز (set up a new connection pppoe) بعد مودمتو بریج ست کن بعد هم اگه ای پی یا دی ان اس خاص می خوای بدی تو تنظیمات لن وارد کن اگه باز 691 داد دیگه خیلی بعیده مشکل از طرف تو باشه ...
اینی که گفتی هم ممکنه فعال نباشه ممکنه اشتباهی داده باشن چک کردی باهاشون یوزر و پس رو؟
یه چیز دیگه حالا به غیر از استفاده از مک آدرس گویا خطوط مخابرات منحصر به فرد هستن یعنی یوزر و پس شما فقط روی خط شما کار می کنن(!؟)
چاره فقط یک چیزه: با یکی از همین برادران معظم تشریک مساعی کنید بنظرم همین جناب مامور معذور بهترین شخص برای این کار هست از طریق پیغام خصوصی یوزر و پسوردت رو بهش بده تا امتحان کنه ببینه ایراد از اینه واقعا یا نه.
من اگه مخابرات داشتم این کار رو برات میکردم.
نمیدونم والله ،یه چیز دیگه حالا به غیر از استفاده از مک آدرس گویا خطوط مخابرات منحصر به فرد هستن یعنی یوزر و پس شما فقط روی خط شما کار می کنن(!؟)
یکی دوتا از بچه ها می گفتن که میشه ....
ولی خدا می دونه ....
حالا اون کار هایی که شما گفتید رو انجام میدم ، بعید می دونم درست شه ، ولی امتحانش ضرر نداره.
باز هم مرسی.
و همچنین تشکر از reb![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)